Kirli Çıkılar )))

ahahhahahahha
sirkenin kollarındaydım kii

loveli neden uğramıyorsun
geliyorum canım okuyorum yazmadan çıkıyorum hehehe özlediniz mi beni
azcık özleteyim dedim
şaka şaka
valla bu aralar 19 mayıs hazırlığı yapıyorum güzel olsun istiyorum okulda olacak aynı stadlardakine benzesin istiyorum
ahahahah kız koş gel :)))))))
aaaa face ben de gelem miiiii
geçmiş olsun multijet buluşamadık senle yaaaa sen yabancı ben yabancı adana da buluşamadık en uyugun yer real heralde :)
bence hemen araştır ve al yoksa birikmiyor ödeyebiliyordun da sıkıntı yok al bence
emekli olmuş olsam bugün
yapmak isteyebileceklerim

gayrimenkul alım satımı
sadece sınavlara hazırlık dökümanları satışı
sigortacılık

vs vs

ben sanırım spor malzemeleri satan bir yer açmak isterdim ya da sppor salonu ya da evde yan gelip de yatabilrim,

off ya eşim geç gelecek diye hiç yemek yapmadım size bakıyordum eşim aradı birazdan gelecekmiş ne yapıcam şimdi offffffffffffff

tarhana çorbası

makarna
menemen

ya da sucuklu yumurta
yoğurt
salata

derfat sucuklu patatesli ya da sadece patatesli yumurta da yapabilirsin

yanına çay kahvaltısı sofrası bile olur

sinirboyu evi kentsel dönüşüme girecek yerlerden de alabilirsin karlı olur ilerde

nevbahar iyi değil sanayinin içi

hımm
kentsel dönüşüme nere gircek ki ?
ankaranın bi havaalanına giderken -kuzey girişinde-- oldu kentsel dönüşüm sürekli uçtuğum için gördüm hep yıllardır ama fiyatlar uçmuş orda artık çok geç

benim en büyük hayalimbi ev alıp içini zevkime göre döşemek:)
bunun için alıcam ev sıfırsa cukkk diye kafama göre olmalı
yada inşaat halinde olmalı benim isteğime göre yapılmalı
yada en az 5-6 yıllık olmalı ki ben içini yıkıp yaptırıim sıfır alınan evi yıktırıp yaptırmak gereksiz bi harcama gibi:)
konuyl alakası yok ama öle yazim didim

sınırboyu gözünü karart al evini güzelin borç olmadan ödenmiyo benden tavsiye
biz daha evli diildik haziranda evlencektik benim kafamı bzdurlar eşimle anlaştık 13.000 kredi çektik ufak tefek de düğün borcumuzda vardı nasıl öderiz falan diye çok düşündüm en son gidişata bıraktım:)
sonuç borcumuzun son 2 taksidi kaldı:))))) haziranda son taksit verilcek:)
öylede bi bitioki borç:)

galiba haklısın iyisi mi alacakları toparlamak sonra da ev aramaya başlamak
valla 0 inşaatı yıkıp yapmam zaten yazık günah hem zaten 0 evin fiyatı da yüksek olur bi de yaptırmasına param yetmez.
sahibinden mi bakmalı, emlakçıya güven olur mu? böyle şeyleri de çok bilmiyorum

slm kızlar dun sabah evde elektırık yoktu medası aradım yaptık dedıler 3 te eve geldım elektrık yok apartmanda yıne aradım 4 de geldıler hava kararıncaya kadar ugrastılar adam bızden degıl apartmanda sorun vardıdı. yonetıcıyı bulduk apartmanın önu kazıldı yeraltındakı sorun cozuldu tabı ne zamn bugun saat 4-5 cıvarı yanı 36 saate yakın elektrık yoktu . dun gece mum ısısnda oturduk

zeytın durum cok karıısk Allh hayırlı bır cıkar yol versın ınsallh

darkseasagol canım ev dılegın ıcın

gökce canımmm geldimmm iştee demek tugralı seylere sende sevıyorsunnn

multıjetım kamera yokmu ya caycı gıbı heryere gıren bırı alıyordur ozamnmıs gecmıs olsun

karanfıl tup bebek emrıyolar nolcak demıısn canım bence bebegın canlı spermle canlı yumurta bırlesıyor ama 7 hafta sonra kalbı atmaya baslıyor ıste bu ara alınmasında sakınca yok bence yanı zarurı dusumda kalbı atmaya basladıktan sonra alınması cok daha kotu emrıyolar hucre bence bıısı olmaz :44::44::44:

senfatcım zaten butun korunma yontemlerı haram gerı cekılmede dahıl :44: sonucta amac ureme zevk ısı yok tur dınde bence akrabam bır ımam var yıllardır gıyım tarzı ve yasayısıyla ıslama yakındır efendıdır eşi 9. ya mı ne hamıle oglu osssden 540 almıstı o puanı ılk onda dıymustum. cocuklarıda zeka fıskırır

lfeandıcım tesekulreler canım evet esşim bu kez razıı ıstıyro yerını sevıyor ben beysehırdeyımm

senfat süt olayın pek komıkk hos hepımız oleydık ama

kalpler arası hamıleymıs darısı ısteyenlere ınsallh Allh sag salım kıcagına almayı nasıp etsın tum hamıslere

40 dk 5.1 hızda yürüdüm bugun yurume bandım kuruldu dun o elektrık yoklugunda yan bınadan alaktrık cektık falan rezalettı aksıya adamların gelecegı gunu buldu elektrık:26::26::26:

kıyamam kuzum gel sana özet geçeyim ben
seyyahın bombası filan yok ben imha ettim kalplerasi bebek bekliyor tek haber bu. bir de mutnojmet ofisinde cüzdanından para çaldırmış

o bomba benimdi ki bi kerem
geveze topak sirkesi

senfat süt verme olayını anlatış tarzına çok güldüm. olay vahim Allah kimseye vermesin ama o hal çok komik.
haberimiz olaydı biz de gelirdik yardıma,bi biz eksikmişiz zaar

badenin koltuktan sonra senfatın memişler
senin fantazilerini pek hayırlı görmüyorum evladım

selam kızlar yemeği yedikten sonna kocişle dışarı çıktık canım soğukbişeler istedi dondurma aldık geldik gelene kadar eridi tabi yürüyüş yaptık:)
şimdi dondurucuda çıkmasını 4 -5-6 gözle bekliorum:)

dışarda mis gibi yaz kokusu var:)
duman kokusu kalkmış yok olmuş mis gibi çimen kokuyo:)))
incecik bi hırkayla terledim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…