Yok ya benim 1 tane canavar 5 taneye bedel
Biraz daha büyüsün bakalım
Yoksa kendime en büyük boy huni almam lazım
kızlar selamlar sayfalar ne hızlı ilerliyor yahu bi açıyorum çay yapıyorum makine yerleştiriyorum geliyorum bakıyorum anammm uçmuş
size bi sorum var şu sıralarda --aslında bir süredir--ev alma planım var. Beni tanımayan arkadaşlar için (eskiler hatırladı sağ olsunlar) bekarım, kendi işimi yapıyorum aylık 4bin lira gibi bir gelirim var ama düzensiz. Daha artabilir ama tabi azala da bilir belli olmaz.
Evi ankarada alacam ve büyük bir yer istemiyorum 1+1 belki küçük bir 2+1 tek yaşayacağım için güvenli bir semt olmalı.
100 bin lira civarında olabilir daha fazlasına gücüm yetmez. 45-50 bin toparlayabilirim mayıs sonuna kadar 10bin avans 10bin lira da bi arkadaşımdan borç alacam ben de ona vermiştim o evini alırken bana sözü var zaten benden çok o hevesli sağolsun bakıyor filan. Ben daha hiç bakmadım evlere.
Kalan 30 bini de 2 seneyi geçmeyecek şekilde ödemeyi düşünüyorum. Ailem destek olmaz onu geçin.
Sizce napsam biraz daha beklesem --yıl sonuna kadar, daha da bekleyemem bunaldım kendi evime çıkmalıyım- 30 bini de toparlamaya çalışsam mı ama şu var ki 6 ayda 30 bin biriktiremem :) ve borca girilmeden birikmiyor maalesef harcıyorum6 ayda 3 kere yurtdışına gittim 2si tatil için.
Ev baksam nasıl bakayım nerden bakayım çok tecrübesizim bu konularda. Siz olsanız napardınız?
alt komşum sen gibi bacım... cececide aldı evi 2+1 eski bina 63 e aldı tapu mastrafla 65 i azcık geçti derken içini yaptırdı yerler beyaz parke mutfak ankstere lake harika ettti evi 20bine ve şimdi kira verse en az 600 2.kat ama kuzey -doğu cephe....
sonra eryaman tarafı olabilir az para çıkarsan kendine.....
yahut 1+1 yenimahalledede olabilir hatta nevbahar botanik evleri var ama pahalı azcuk
ankarada 63e ev mi var
40 dk 5.1 hızda yürüdüm bugun yurume bandım kuruldu dun o elektrık yoklugunda yan bınadan alaktrık cektık falan rezalettı aksıya adamların gelecegı gunu buldu elektrık:26::26::26:
haydi bakalım,artık durmak yok.
gitsin yağlar.
benim de bugünkü planlarımda vardı yürüyüş ama dışarıda öyle yoruldum,koşturdum ufaklığın arkasından ki
halim kalmadı.
ee evacan zaman izafi bir kavram oluyii işte h sonu hızlı h içi geç geçiyoriyi geceler kızlar,ya haftasonu ne kadar çabuk geçiyor
makroysa ben de alyım diycektim.doğan görünümlü şahin misali aysima görünümlü kökçe iyiyim ben markete uğradım 4 lü magnumlar 2.95 e düşmüş 8 paket aldım yakınlarında altunbilekler varsa dolabına stoklabir de spora gittim terziye gittim geldim akşam gün var ananneme geçeceğiz birazdan sen neler yapıyorsun?
slm kızlar dun sabah evde elektırık yoktu medası aradım yaptık dedıler 3 te eve geldım elektrık yok apartmanda yıne aradım 4 de geldıler hava kararıncaya kadar ugrastılar adam bızden degıl apartmanda sorun vardıdı. yonetıcıyı bulduk apartmanın önu kazıldı yeraltındakı sorun cozuldu tabı ne zamn bugun saat 4-5 cıvarı yanı 36 saate yakın elektrık yoktu . dun gece mum ısısnda oturduk
zeytın durum cok karıısk Allh hayırlı bır cıkar yol versın ınsallh
darkseasagol canım ev dılegın ıcın
gökce canımmm geldimmm iştee demek tugralı seylere sende sevıyorsunnn
multıjetım kamera yokmu ya caycı gıbı heryere gıren bırı alıyordur ozamnmıs gecmıs olsun
karanfıl tup bebek emrıyolar nolcak demıısn canım bence bebegın canlı spermle canlı yumurta bırlesıyor ama 7 hafta sonra kalbı atmaya baslıyor ıste bu ara alınmasında sakınca yok bence yanı zarurı dusumda kalbı atmaya basladıktan sonra alınması cok daha kotu emrıyolar hucre bence bıısı olmaz :44::44::44:
senfatcım zaten butun korunma yontemlerı haram gerı cekılmede dahıl :44: sonucta amac ureme zevk ısı yok tur dınde bence akrabam bır ımam var yıllardır gıyım tarzı ve yasayısıyla ıslama yakındır efendıdır eşi 9. ya mı ne hamıle oglu osssden 540 almıstı o puanı ılk onda dıymustum. cocuklarıda zeka fıskırır
lfeandıcım tesekulreler canım evet esşim bu kez razıı ıstıyro yerını sevıyor ben beysehırdeyımm
senfat süt olayın pek komıkk hos hepımız oleydık ama
kalpler arası hamıleymıs darısı ısteyenlere ınsallh Allh sag salım kıcagına almayı nasıp etsın tum hamıslere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?