Kirli Çıkılar )))

Yok ya benim 1 tane canavar 5 taneye bedel
Biraz daha büyüsün bakalım
Yoksa kendime en büyük boy huni almam lazım

hiç de bilem
sen ondan daha yaramazsın
gözlerin cin gibi bakıyo:111::111::111::111::111::111::111::111::111:

borç olursa seve seve ödenir
al gitsin

ankarada 63e ev mi var

selincim burda olsan bayılırdın mis gibi portakal çiçeği kokar adana bu mevsimde
daha dondurma yemedik valla oğlana da yedirmedik
burda herkes tişşörte şorta geçti bile

ankarada 63e ev mi var

tatlım sincanda alcak olsan 3+1 bile bulunuyor 65 milyara ama sincanda hayatta bi kadın tek oturamaz artı çok kalabalık çok gürültülü
cebeci hele iç cebecide bulunabilir aramam lazım evler çok eski ve küçük cephesi filan iyi olmayabiliyor eski inşaatler işte bir de çıkma balkon sorunu var mesela bir ablam cebecide kalıyordu öyle bir evde evin altı boştu çıkma olduğu için ısıtamıyordu kız evi
ama şu avantajı var evi ucuz alır yenilersem hem keyfime göre olur hem de cebeci öğrencilerin tercih ettiği bir yer ankara üniversitesinin fakülteleri nedeniyle evlenirsem ya da güneye/yurtdışına vs gitmeye karar verirsem kiracı bulmak zor olmaz gibime geliyor

topac voltranı
yarın böcüğün uzmanlık sınavı var
dualarımızı esirgemeyelim
psikiyatrist olsun başımıza
el atsın bize

40 dk 5.1 hızda yürüdüm bugun yurume bandım kuruldu dun o elektrık yoklugunda yan bınadan alaktrık cektık falan rezalettı aksıya adamların gelecegı gunu buldu elektrık:26::26::26:

haydi bakalım,artık durmak yok.
gitsin yağlar.
benim de bugünkü planlarımda vardı yürüyüş ama dışarıda öyle yoruldum,koşturdum ufaklığın arkasından ki
halim kalmadı.

haydi bakalım,artık durmak yok.
gitsin yağlar.
benim de bugünkü planlarımda vardı yürüyüş ama dışarıda öyle yoruldum,koşturdum ufaklığın arkasından ki
halim kalmadı.

bi değişim var mı toparlanma falan

Kalplerasi hamileymiş çok sevindim rabbim devamına erdirsin. Darısı diğer tüm isteyenlerin başına(amin)

bi film izledim 2 saat sürdü

hawanada 7 gün sakın izlemeyin saçma sapan bi filmdi!!!!!!!! konusuz alakasız bölük pöpçük!!!!!!
yatim bare:)

inşallah böcüğün sınavı güzel geçer bütün soruları biliverir psikiyatriyi kazanır kadrolu hunilimiz olur
sabah branç planı yapıldı son dakika evi de bi şeyler götürüyor bugün temizlemedim sabah 8 gibi süpürge açsam komşular kızar mı ki? :44:

günaydın kızlar,
dün yazmıştım ya kul kurar kader güler diye.. aynen yazdığım gibi çıktı :) ağda işi yalan oldu arkadaşlarla beraber bir sahil yaptık.. burada dağı aşıp hopa veya arhaviye gitmeye sahile gitmek deniyor :)) haftaya maaşları alınca bu sefer sarp sınır kapısına yakın bir avm var .avm dediysem tek katlı 10-12 dükkanlı bir yer (borçkada o da yok ya neyse).. alışverişe gideceğiz inşaallah :) çarşıyı gezdik, yemek yedik ve çocuklar için şu jetonlu oyuncakların olduğu bir kafe var orda bir de okeyimizi yaptık geldik :))

pepeticim, söyledim mi hatırlamıyorum ama eviniz hayırlı uğurlu olsun .. güle güle oturun inşaallah...
böcüğe de Allah zihin açıklığı versin.. sınavı iyi geçer inşaallah..

makroysa ben de alyım diycektim.
altunbileği sonra farkettim algıda seçememek işte..

ilahi beni güldürdün Allah da seni güldürsün.
süzme olmayınca çocuklar zeki olmuş demek

7. haftada kalp atana kadar baya bişeyler oluşuyor canım. ama embriyo daha ilk 3-5 günde olan şey o nasıl sayılır bilmiyorum.
yani daha rahme tutunmadan önce.

gökçecim sevgilerimi gönderiyorum canım
inşallah kısa sürede gerçek adına kavuşursun

cuma ve cumartesi bütün ev işlerini halletcektim.
ama regl+migren bişey yaptırmadı. resmen 2 günüm yatakta geçti.
Elhadülillah bugün iyiyim ama bugün de gezme günü:86:

kv bizi çağırmış kahvaltıya ben de geceden ekmek kurmuştum sıcak sıcak götürelim diye.
gece şehir dşından geç gelmişler öğle yemeğine değişti.
biz de kahvaltımızı yapalım hazır adamı da gaza getirmişken bütün evi bi elde geçiriverelim öğlene kadar

Helincm teşekkürler canım

Karanfil bende temizlik yapamadım dün elektriknolnayinca , hattat bahar temizliği icin kadın ayarlamıştım, sonra arayıp iptal ettim kadının bir işini iptal ettirerek bana gelecekti üzüldüm kadında nasip dedi . Hafta içi yaptırcam artık. Bende bebek goermeye gitcem
Embriyo olayı karışık canım umarım doğru bilgi veren çıkar
Bence dedim zaten anne olarak bile ilk haftalar hamilesin deniyor ama bişey hissetmiyorsun 7. Hafta kalp atıyor doktor dinliyor tip tip tip ışte o zaman canını hissediyorsun ışte o kalp atarken bile bile aldırmak Allah korusun herkesi. Onundemeknistedim elbetteki çok sey olusuyordur .

O imam akrabam hani ıslami yaşayan ülkeler ilerlemez geridir ıslami yaşayanlardan geridir çağdan falan diye bir inanış vardır ya, ben o sebeble hoşuma giderler ondan söyledim. O kadar çocuk olmasına rağmen gayet güzel yaşıyorlar en önemlisi egitimleri

Son düzenleme:
7. haftadan itibaren kalp atışları başlıyor olabilir ancak embriyo tek hücreliyken 2 hücreliyken bile o tek hücreden tüm organizmanın oluşabileceği totipotenet güç var
her hücre kendi başına bir birey oluşturabilir. 7. haftadan itibaren günahsa 1. günden tek hücreliyken bile günah ikisi de aynı şey mantıken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…