Kirli Çıkılar )))

özlem, sen benim bedavadan biraz daha pahalıya almışsın çok uygunmuş gerçekten. bulsam o fiyata ben de alırdım şimdi

giz08 madem ihtiyaçlık altın alacaksın yüklü bir şekilde değil de kademe kademe alsan? düştüğü zamanları gözetle gözetle al

canım yüzükleri alsakta yeter çok dşmüş çünkü bide birikimin hepsini altına yatırmış biriyim zamannda yüksekkken anneme söledim bozdursaydık acaip kar elde ederdim annemin birikmişleriyle bilezik felanmı alsak nişan için die düşünüyorum

altın çıksa dert çıkmasa dert alllah yuva kurana ayrdım edermiş inşalllah

bide ben ilk kez bu kadar düşmüş yakaladım daha bir hafta önce altın aldım üzülüyorum yaaa

Sirkeci 16 ve 32 lı satılıyor o.dediklerinden yok ama fiyati baya uygun yinede al istersen sen indirim bekliodun zaten bak iyi bu...
e o zaman fiyatı baya düşmüş desenize tamam öyleyse ben stok yapacağımAllah razı olsun arkadaşlar sizden
ben böyle stok yaparken seratonin endorfin.. bilumum mutlulukla ilgili maddelerim pik yapıyor

Ewet abla baya iyi. Firsatmis ama.degerlendiremedim bilmiodum iyi.cikicagini neyse onumuzdeki maclaara bakalim 101 den yapcqm stok o.fiyatta fena.deil.

e o zaman fiyatı baya düşmüş desenize tamam öyleyse ben stok yapacağımAllah razı olsun arkadaşlar sizden
ben böyle stok yaparken seratonin endorfin.. bilumum mutlulukla ilgili maddelerim pik yapıyor

ay çok merak ettim nedir bu ürün ya bende dileyim

Toplam 39 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 25 ziyaretçi)

derfat,
sunny66+,
nurnurzinha,
_asmunikal_,
eva+,
badezuzum+,
lifewater+,
_zeytin_,
sirkencubin+,
giz08,
ozlem_su+,
TuzluCekirdek,
darkseaa+

düştü yaa bu ekonomik dlagada herkes tavsiy eiçin saldırıyor ahhh ahhh ben bu kadar düşecğini öngörememiştim

vay beee. altın düştü diye mi acaba bu kalabalık
bade tam tahtakaleye döndü burası desene,millet birbiribi itiklio sıkış sıkış bi ortam

milletin 8 bin 10 bin zararları var ve acil altından çıkmaları gerekiyor. :26: Haline şükret bak sen hayırlı bir işe girişiyorsun Allah yuva kurana yardımcı olur hiç ummadığın bir anda bile işin rast gidiverir. siz iyi olun sağlıklı olun mutlu olun da gerisi bir şekilde hallolur.

Ya eşim sabah haberlerde altın böyle kalacak çıkamayacak diye bi haber izlemiş sizce öyle bişey olabailirmi ya?

bi dakika 20 lisi mi 30 lusu mu 8.95 e düşüyor? Anneme söyleyim sabah a101 in önünde sıraya girsin ona bana stok yapsın
16 lı canım ya
ben nerdeyim :44::44::44:aslında benimde bilg açık sayfa açık bir sekmede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…