Merhabalar..... Hava bütün psikolojinin etkiliyor yaa inşallah cuma güzel olur.... Banucum ben kullandım hatta stok yapmadigima pişman oldum ben.32 lisini 9.90 a almıştım kacirilmicak firsatmis yani şimdi kizlari sıkıştırıp duruyorum indirimde haber verin diye.... O disindaki jelatin elin.islakken alsan.hemen ericek gibi bise tortu felan kalmaz yani uygunsa bende bakayimm....
giz08 madem ihtiyaçlık altın alacaksın yüklü bir şekilde değil de kademe kademe alsan? düştüğü zamanları gözetle gözetle al
giz08 madem ihtiyaçlık altın alacaksın yüklü bir şekilde değil de kademe kademe alsan? düştüğü zamanları gözetle gözetle al
e o zaman fiyatı baya düşmüş desenize tamam öyleyse ben stok yapacağımSirkeci 16 ve 32 lı satılıyor o.dediklerinden yok ama fiyati baya uygun yinede al istersen sen indirim bekliodun zaten bak iyi bu...
heyt be sarraf sarraf..tahtakalenin bağrından koca tel.yla kopup gelmiş
e o zaman fiyatı baya düşmüş desenize tamam öyleyse ben stok yapacağımAllah razı olsun arkadaşlar sizden
ben böyle stok yaparken seratonin endorfin.. bilumum mutlulukla ilgili maddelerim pik yapıyor
bade çok cin gördüm seni gözünden de hiç bir şey kaçmıyor telefonumu bile bilebilmişsinheyt be sarraf sarraf..tahtakalenin bağrından koca tel.yla kopup gelmiş
Toplam 39 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 25 ziyaretçi)
derfat,
sunny66+,
nurnurzinha,
_asmunikal_,
eva+,
badezuzum+,
lifewater+,
_zeytin_,
sirkencubin+,
giz08,
ozlem_su+,
TuzluCekirdek,
darkseaa+
ariyelin 16 lı jel kapüsülü yani deterjanay çok merak ettim nedir bu ürün yabende dileyim
sen benim ortaamı ne sandıydın
Toplam 39 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 25 ziyaretçi)
derfat,
sunny66+,
nurnurzinha,
_asmunikal_,
eva+,
badezuzum+,
lifewater+,
_zeytin_,
sirkencubin+,
giz08,
ozlem_su+,
TuzluCekirdek,
darkseaa+
bade çok cin gördüm seni gözünden de hiç bir şey kaçmıyor telefonumu bile bilebilmişsin
gerçekten tahtakaledekilerin az daha zarifi
canım yüzükleri alsakta yeter çok dşmüş çünkü bide birikimin hepsini altına yatırmış biriyim zamannda yüksekkken anneme söledim bozdursaydık acaip kar elde ederdim annemin birikmişleriyle bilezik felanmı alsak nişan için die düşünüyorum
altın çıksa dert çıkmasa dert alllah yuva kurana ayrdım edermiş inşalllah
bide ben ilk kez bu kadar düşmüş yakaladım daha bir hafta önce altın aldım üzülüyorum yaaa
16 lı canım yabi dakika 20 lisi mi 30 lusu mu 8.95 e düşüyor? Anneme söyleyim sabah a101 in önünde sıraya girsin ona bana stok yapsın
ben nerdeyim :44::44::44:aslında benimde bilg açık sayfa açık bir sekmedetoplam 39 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 25 ziyaretçi)
derfat,
sunny66+,
nurnurzinha,
_asmunikal_,
eva+,
badezuzum+,
lifewater+,
_zeytin_,
sirkencubin+,
giz08,
ozlem_su+,
tuzlucekirdek,
darkseaa+
ariyelin 16 lı jel kapüsülü yani deterjan
ama öyle bir anlatıyoruz ki bizim için sarıkız kadar değerli
babannemlerde çevirmeli bir telefon vardı yer olsa ona gözümü diktim alacağımı nerden tahmin ettinsenden beklerim ben hatta evdeki tel. çevirmeli bile olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?