Kirli Çıkılar )))

ben stokçuyumdur bir şey uygun fiyatlıysa yerim de varsa alırım yer yoksa da sorun değil araba bagajında bizimle beraber gezer durur
h sonu 8 paket 4 lü magnum paketlerinden alırken kasiyer kızın gözleri faltaşı gibi açıldı hatta benim aldığımı gören müşteriler de gaza geldi aldılar birer ikişer paket

ben de bu hafta bulgur bi de mercimek stoğu yapim bari. zaten bitmişti evdekiler. burda bi markette indirimde, bol bol alayım da evde bulunsun. çok kullanıyorum ben. sonra da pirinç düşürürüm bi yerden onu da bol bol alırım. böyle böyle altındaki zararımı azaltırım belki

öhhhöm ciddileşelim lütfen sabahtan beri dalga geçiyosunuz herşeyle sustum sustum bi yere kadar
benim bi maruzatım var bi akıl verin kirliler..
şimdi benim arkadaşın annesi gelmiş kızının yanına ..ben görmeye gidicem ama hediye ne alsam bilemiyorum..
arkadaş anneme bluz etek ve eşarp almıştı...
ben hayatta beden tutturamam ..ne alayım...şal alıcam bitane başka???
birde burdan başka şehire gideceği için öyle süs eşyası filan alamam..

sirkeci o magnumlardan az bile almıssın indirim çok güzelmis . yazın pahalı pahalı alcana at dondurucuya ohh mis gibi

32 li kapsül denememiz için 19 90 tl kargo bedava onu alıyım didim

benim hediyem nevresim takımı olur hep
girerim english home a ordan parça parça seçerim
içine de bir hediye değişim kartı oldu bitti

mutfak eşyası alabilirsin. her kadın sever öyle hediyeleri

sirkeci o magnumlardan az bile almıssın indirim çok güzelmis . yazın pahalı pahalı alcana at dondurucuya ohh mis gibi

32 li kapsül denememiz için 19 90 tl kargo bedava onu alıyım didim
aslında daha alacaktım 5-6 paket filan kalmıştı markette utandım bir de çok olursa yerim yersem de şişerim diye düşündüm :26:

ablacım ya taktik aynı:) ben buzdolabımın en altgözünü boşalttım sebzeliğin bi üstünü oraya
5 kilo mercimek , 5 kiloda pirinç stokladım hani sıcakalrdan falan bişe olmasın diye herşeyin stoklarda:)
kendimi güvende hissediorum böle olunca sanki bitse alamıcazmı alcaz hemde fazla fazla alcaz ama elimde diil
dün market alışverişinde gözüm şekerde kaldı ama almadım yer yok alsam nereye koycam:) koycak yer olsa
çuvalla patates soğanda alcam ama evde sıcaktan kötü oluolar

öğlen efdeyim bi bakim didim:) önce bi kalabalık olmuş bursı sonna bişe bilmedğimizi anlayıp dağılmı herkes:)))))
yahu bilsek zarara girermiydik hiç:)
topu topu 10 gram biriktirdiğimiz altın var işin komiği kaç ayda biriktirdik bugün 10 gram alcaz yuhahaha ben gülüorum
ihtiyacınız yoksa altına üzülmeyin nadasa bırakın o zmanı gelince meyvesini verir nasıl olsa velevki bu süre içinde bozdurmak zorunda klamayalım asıl risk bu:)

dün yarım altını 279 tl den aldım amaaaaaa nette 260 ı gsterio kuyumcu kazıkladımı beni acaba? yakın zmanda çeyrek alan varmı mesela dün akşam saatleri yada bu sbaha!!!!!!!

badecim şalın yanına bide bluz ekleyebilirsin ne bilim aklımada bişe gelmedi içinede değiştirme kartı koy olmazsa beğendiğini alır:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…