tabisi abla..tövbe evlerden ırak da bedava mezar bulsak atlarız
sen bu gün gitcekmisin buluşmaya..şansınıza hava da kötü
aynen öyle ablacımçok güldüm badekirli çıkılar ucuzu sever, bedavayı daha çok sever
evet ya kaldık yine biz bize a101 ve ucuz ariel kapsül muhabbetimize dönebiliriz.benim havar feryadımı görünce anladılar bişey bilmediğimizi
evet bugün buluşcaz seyyahla, öğleden sonra hastaneye gelicekmiş, işi bitince haber vericek. baya da yağmur var, bakalım napcaz:44:
evet bugün buluşcaz seyyahla, öğleden sonra hastaneye gelicekmiş, işi bitince haber vericek. baya da yağmur var, bakalım napcaz:44:
bulusanlar resım eklese ya
aynen öyle ablacım
evet ya kaldık yine biz bize a101 ve ucuz ariel kapsül muhabbetimize dönebiliriz.
dark ekleseydi ben de eklerdim, ama daha göremedik hanfendiyi
ben stokçuyumdur bir şey uygun fiyatlıysa yerim de varsa alırım yer yoksa da sorun değil araba bagajında bizimle beraber gezer durur
h sonu 8 paket 4 lü magnum paketlerinden alırken kasiyer kızın gözleri faltaşı gibi açıldıhatta benim aldığımı gören müşteriler de gaza geldi aldılar birer ikişer paket
döncez tabi napcaz, elemimizi kederimizi ucuz kapsül muhabbetine akıtcaz
benim hediyem nevresim takımı olur hepöhhhöm ciddileşelim lütfen sabahtan beri dalga geçiyosunuz herşeyle sustum sustum bi yere kadar
benim bi maruzatım var bi akıl verin kirliler..
şimdi benim arkadaşın annesi gelmiş kızının yanına ..ben görmeye gidicem ama hediye ne alsam bilemiyorum..
arkadaş anneme bluz etek ve eşarp almıştı...
ben hayatta beden tutturamam ..ne alayım...şal alıcam bitane başka???
birde burdan başka şehire gideceği için öyle süs eşyası filan alamam..
öhhhöm ciddileşelim lütfen sabahtan beri dalga geçiyosunuz herşeyle sustum sustum bi yere kadar
benim bi maruzatım var bi akıl verin kirliler..
şimdi benim arkadaşın annesi gelmiş kızının yanına ..ben görmeye gidicem ama hediye ne alsam bilemiyorum..
arkadaş anneme bluz etek ve eşarp almıştı...
ben hayatta beden tutturamam ..ne alayım...şal alıcam bitane başka???
birde burdan başka şehire gideceği için öyle süs eşyası filan alamam..
aslında daha alacaktım 5-6 paket filan kalmıştı markette utandımsirkeci o magnumlardan az bile almıssın indirim çok güzelmis . yazın pahalı pahalı alcana at dondurucuya ohh mis gibi
32 li kapsül denememiz için 19 90 tl kargo bedava onu alıyım didim
ablacım ya taktik aynı:) ben buzdolabımın en altgözünü boşalttım sebzeliğin bi üstünü orayaben de bu hafta bulgur bi de mercimek stoğu yapim bari. zaten bitmişti evdekiler. burda bi markette indirimde, bol bol alayım da evde bulunsun. çok kullanıyorum ben. sonra da pirinç düşürürüm bi yerden onu da bol bol alırım. böyle böyle altındaki zararımı azaltırım belki
benim hediyem nevresim takımı olur hep
girerim english home a ordan parça parça seçerim
içine de bir hediye değişim kartı oldu bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?