Kirli Çıkılar )))

ne bileyim banucum ya kreşe gidecek seneye orda yedirmezler aç kalır diye endişeleniyorum okulumda buna şahit oldum yemeyen çocuk öyle oturdu sofrada kimse de sen ye demedi ben orda 1 saate yakın oturdum çocuk yemedi en sonunda kalk dediler kalktı gitti çocuk böyle olsun istemiyorum en azından kendi kendine yesin kimseyi beklemesin üzüntüm o

saolasın canım allah razı olsun
hepimize birden dua ederik o gün
Bilegindeki ganglion kisti olabilir. Zorlamalardan dolayi olusan sert yag birikimidir. ameliyatla alinsa bile tekrarlama olasiligi yuksektir.
yağ değil hiç bi şey değil işte ne olduğu belli değil
cerrahpaşanın plastik bölüm başkanı baktı
dinlicez artık napalım

sen de mi sağlıkçısın

seyyahımmm sılacığımın ameliyatı iyi gececek duamız onunla çok şükür tedavisi olan bişey yanında olamayacağız ama aklımızda duamızda olacak yürekten diyorum bakkk

seyyahımmm sılacığımın ameliyatı iyi gececek duamız onunla çok şükür tedavisi olan bişey yanında olamayacağız ama aklımızda duamızda olacak yürekten diyorum bakkk

saolasın canım
allah razı olsun gelip geçsin bi daha olmasın inşallah

Evet yapacak bisey yok..
Sarkuteridekilerle ahbap gibi olduk bana arada hediye zeytin felan veriolar
Gecen hafta pazardan patlican kabak ispanak mantar aldim bi tek kabak kaldi o da yarina haa bir de konserve bezelye pisirdim...
Eti de sebzelisinden yiyoruz anacim mantar soteye 2 gogusten asagi dogramiyorum
Etsiz sebze yaparsam da esim durunun buzluktaki koftelerinden kizarttiriyo
Napiiiim benimki de boyle..

Olursun hatta simdiden olmususn bile
Dogumdan korkma bedenimiz dogurganlik uzerine butunlesmis canim
Hem koyde degilsin ki
Doktorlar basinda olacak en ufak birsorunda zaten sezercik olursun zaten
Su devirde artik dogururken maraz kalan yok
Icin fesferah olsun..
Sakin keyfi sezeryan olma bak ben nasil pismanim
1 kere olmakla cozulmuyor ki diger cocuklarinda da olmak durumundasin

Bu arada farmasi oglusun yine basarilara imza atmis sanirim kacirdim yaziyi ama anladim ki yemege cikacak kadar olduguna gore bayagi iyi kuzucuk.. Allah basarilarini daim etsin hayirlisini versin

Seyyahcim bi bakmissin ameliyat gunune kadar yokolmus silacanin bezesi...
Insalah hic gerek olmaz
Belki de kaybolacak..

yeni değil ki canım yıllardır var
önce yağ bezesi dediler sonra kemik en son damar
şimdi de alacağız o zaman anlarız diyorlar
keşke öle bişey olsa

lovelicim bence kuzucuğunun beslenmesi gelişim çağında önemli o nedenle kendin güzelce besle

kreşte filan yeterince beslenemese bile senin evde tam doyurman da yeterli olacaktır

aksi halde çocuğun hiçbir yerde tam beslenemez gelişemez bünyesi zayıf ve dirençsiz hale gelir
zorlama bıdığı elbette bir gün kendini besleyebilecek duruma gelecek

bugün kızımın hastane randevusu var demiştim ya, yokmuş meğerse benim kafa nereye uçmuşsa o anda, randevuyu bu çarşamba değil de haftaya çarşambaya almışım hastaneye gittim, kızım da izin aldı geldi, barkod almaya çıktık ki randevunuz yok dediler
kalakaldım orda. kız taa nerelerden işini bırakıp izin alıp gelmiş. kendime çok kızdım neyse kızım dedi anne ben döneyim bari işe, tam gidiyodu, telefon etti işyerine böyle böyle oldu diye. gelmene gerek yok bugün izinlisin dediler biz de bi güzel alışverişe gittik anne kız. bize çok yakın olmasa da çok büyük bir pazar var burda çarşamba günleri, oraya gittik. üç buçuk liraya çok güzel tshirtler vardı. kızım tekstilde çalıştığı için biliyo, anne bunlar orjinal koton, h&m ürünleri dedi. aldık bikaç tane. yirmi tl ye çok güzel deri ayakabılar aldı kendine. çok yorulmuşum. yatıp dinleneyim, yarın sabah da eşimin diş randevusu var, oraya gideriz

Son düzenleme:

abla sen resmen hergün hastanede kontrolde falansın
neyse dermansız hastalık olmasın da. Allah şifa versin

yeni değil ki canım yıllardır var
önce yağ bezesi dediler sonra kemik en son damar
şimdi de alacağız o zaman anlarız diyorlar
keşke öle bişey olsa

seyyahcm çok geçmiş olsun.umarım tekrar çıkmaz, Rabbim başka dert vermesin.bunuda atlatacak Sıla.ne iyi yapmışsınız sunny ablayla buluşmuşsunuz, gezmişsinz ohh..hayat size güzel
bi de Allah hep seni güldürsün.şu altın olayında bebek olarak anladın ya.Allah yardımcn olsun demişsin
en son paylaştığın karakatür de güzel

abla sen resmen hergün hastanede kontrolde falansın
neyse dermansız hastalık olmasın da. Allah şifa versin

valla öyle evacım ya hep eşim için gidiyodum, sadece geçenlerde bir defa oğlumu götürdüm, bir de bugün kızımı götürdüm. ama olmadı haftaya çarşambaya bir daha gidicez allahtan hastane eve yakın, bilmişizz de taşınmışız heralde hastaneye yakın yere

gezemedik ki maalesef

farmasiiii ben de tebrik ederim oğluşunu) maşşallah, nazar değmesin. hep böyle sevinsin sevindirsin inşallah canım:))

Son düzenleme:

saolasın canım
allah cümlemizi büyük dermansız dertlerden korusun

ya ben badenin 6 grmcık fasuylesinden bahsederken arkadaş ordan 120 gr altın diye girince hatlar karıştı

abla beni de bi kbb ye götürsene
taaa eylül ayından çekilmiş Bt sonucum var hala gösteremedim hoş kulaklarımda da artık helikopter yok bol sakız çğnememe borçluyum bu huzurumu

farmasicim oğluşunu tebrik ediyorum. eva teyzesinden ona

eva teyzesi demişsin ya aklıma ne geldi
bize günde öğretmen arkadaşlar geldi..
bi tanesi 50 yaşına yakın.
22 yaşlarında da ünv. okuyan kızı var o da gelmiş.

annesi demesin mi kızım hadi git karanfil teyzenden iste diye
çok garip hissettim kendimi:26:

seyyah sılacanın bileğindeki şişlik ne büyüklükte?
hiç merak etme bence ameliyatı çok iyi geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…