ne üz ne üzül.
yiyemiyorsa yedir gitsin,yemek zamanını sıkıntı zamanı yapma canım.
çocuğu fazla pışpışlamak ta yeteneğinin üstünde zorlamak ta yanlış bana göre.
farmasi oğluna kocaman bir maşşallah diyorum. .
yavrularımızın hem dünya hem ahiret yaşantıları başarılı olsun inşallah.
saolasın canım allah razı olsunof ya dogum hikayelerini okudum ağladım ağladım okudum((((
bakalım bizim sıpa nasıl gelcek dünyaya:)
32. haftadayız çok az kaldı aslında doğumdan korkmuorum
ya dogumda ikimizden birine bişey olursa diye tedirginim sadece
çünkü ben iğneden deli gibi korkardım bildiğin titrerdim karşısında:)
ama artık canımı yakmıyo doğumdada bi güç gelcek bana eminim canımın yanmıcanı biliorum umarım ikimizde sağlıklı oluruz
seyyahcım bu arada sılanın ameliyatına ciddi anlamda gelmek isterdim bana çok uzak diil cerrahpaşa taş çatlasa 40 dk.
ama o gün benim tahmini doğum günüm:)
yani sılacığın ameliyatıyla aynı gün dogum yapma ihtimalim yüksek:)
şimdiden Allah yardımcın olsun
eskiden amannn çokda büyük bi ameliyat diil kuzum falan derdim tamam hala diil her ameliyat önemlidir evet ama eskiden olsa yani şu içimdeki anne kartal uyanmamış olsa anlayamazdım seni
şimdi dha iyi anlıorum seni diil elinden ameliyat olması tırnağı kırılsa sanki senin kolun kopmuş gibi gelir:)
çok geçmiş olsun :) sevindim en azından çaresi olan bi durum rabbim çaresiz dert vermesin insana:)
ayrıcada şunu öğrendim bi kadının adı ''anne ''olark değişince dünyada başaramıca bişey olmuyo
güçleniyo sanki annelik çok özel bişey kendimişu an çok güçlü hissediorum bide yavrucuk dogsun
herkülwoman olcam:)
yağ değil hiç bi şey değil işte ne olduğu belli değilBilegindeki ganglion kisti olabilir. Zorlamalardan dolayi olusan sert yag birikimidir. ameliyatla alinsa bile tekrarlama olasiligi yuksektir.
seyyahımmm sılacığımın ameliyatı iyi gececek duamız onunla çok şükür tedavisi olan bişey yanında olamayacağız ama aklımızda duamızda olacak yürekten diyorum bakkk
farmasicim
kuzucuğunu tebrik ederim
3.sınftı sanırım,bu deneme de benim sınıfta ii çıkarmış
çok mutlu oluyorum öğrenciler başarılı oldukça
allrightcım
ben de senin gibiyim
bizim de bi 650-750 arası değişiyo
bi de biz iki kişiyiz
biz de çok kırmızı et ve balık tüketiriz
yemekler hep en az 3 çeşit olur
bide kuru yemiş ve çok fazla meyve tüketiyoruz
ama kısamıyoruz da
napalım cnm biz de kirli çıkıların bu modelindeniz
of ya dogum hikayelerini okudum ağladım ağladım okudum((((
bakalım bizim sıpa nasıl gelcek dünyaya:)
32. haftadayız çok az kaldı aslında doğumdan korkmuorum
ya dogumda ikimizden birine bişey olursa diye tedirginim sadece
çünkü ben iğneden deli gibi korkardım bildiğin titrerdim karşısında:)
ama artık canımı yakmıyo doğumdada bi güç gelcek bana eminim canımın yanmıcanı biliorum umarım ikimizde sağlıklı oluruz
seyyahcım bu arada sılanın ameliyatına ciddi anlamda gelmek isterdim bana çok uzak diil cerrahpaşa taş çatlasa 40 dk.
ama o gün benim tahmini doğum günüm:)
yani sılacığın ameliyatıyla aynı gün dogum yapma ihtimalim yüksek:)
şimdiden Allah yardımcın olsun
eskiden amannn çokda büyük bi ameliyat diil kuzum falan derdim tamam hala diil her ameliyat önemlidir evet ama eskiden olsa yani şu içimdeki anne kartal uyanmamış olsa anlayamazdım seni
şimdi dha iyi anlıorum seni diil elinden ameliyat olması tırnağı kırılsa sanki senin kolun kopmuş gibi gelir:)
çok geçmiş olsun :) sevindim en azından çaresi olan bi durum rabbim çaresiz dert vermesin insana:)
ayrıcada şunu öğrendim bi kadının adı ''anne ''olark değişince dünyada başaramıca bişey olmuyo
güçleniyo sanki annelik çok özel bişey kendimişu an çok güçlü hissediorum bide yavrucuk dogsun
herkülwoman olcam:)
Bu arada farmasi oglusun yine basarilara imza atmis sanirim kacirdim yaziyi ama anladim ki yemege cikacak kadar olduguna gore bayagi iyi kuzucuk.. Allah basarilarini daim etsin hayirlisini versin
Seyyahcim bi bakmissin ameliyat gunune kadar yokolmus silacanin bezesi...
Insalah hic gerek olmaz
Belki de kaybolacak..
bugün kızımın hastane randevusu var demiştim ya, yokmuş meğersebenim kafa nereye uçmuşsa o anda, randevuyu bu çarşamba değil de haftaya çarşambaya almışım hastaneye gittim, kızım da izin aldı geldi, barkod almaya çıktık ki randevunuz yok dediler
kalakaldım orda. kız taa nerelerden işini bırakıp izin alıp gelmiş. kendime çok kızdımneyse kızı dedi anne ben döneyim bari işe, tam gidiyodu, telefon etti işyerine böyle böyle oldu diye. gelmene gerek yok bugün izinlisin dediler biz de bi güzel alışverişe gittik anne kız. bize çok yakın olmasa da çok büyük bir pazar var burda çarşamba günleri, oraya gittik. üç buçuk liraya çok güzel tshirtler vardı. kızım tekstilde çalıştığı için biliyo, anne bunlar orjinal koton, h&m ürünleri dedi. aldık bikaç tane. yirmi tl ye çok güzel ayakabılar aldı kendine. çok yorulmuşum. yatıp dinleneyim, yarın sabah da eşimin diş randevusu var, oraya gideriz
yeni değil ki canım yıllardır var
önce yağ bezesi dediler sonra kemik en son damar
şimdi de alacağız o zaman anlarız diyorlar
keşke öle bişey olsa
abla sen resmen hergün hastanede kontrolde falansın
neyse dermansız hastalık olmasın da. Allah şifa versin
seyyahcm çok geçmiş olsun.umarım tekrar çıkmaz, Rabbim başka dert vermesin.bunuda atlatacak Sıla.ne iyi yapmışsınız sunny ablayla buluşmuşsunuz, gezmişsinz ohh..hayat size güzel
bi de Allah hep seni güldürsün.şu altın olayında bebek olarak anladın ya.Allah yardımcn olsun demişsin
en son paylaştığın karakatür de güzel
seyyahcm çok geçmiş olsun.umarım tekrar çıkmaz, Rabbim başka dert vermesin.bunuda atlatacak Sıla.ne iyi yapmışsınız sunny ablayla buluşmuşsunuz, gezmişsinz ohh..hayat size güzel
bi de Allah hep seni güldürsün.şu altın olayında bebek olarak anladın ya.Allah yardımcn olsun demişsin
en son paylaştığın karakatür de güzel
gezemedik ki
abla beni de bi kbb ye götürsenevalla öyle evacım yahep eşim için gidiyodum, sadece geçenlerde bir defa oğlumu götürdüm, bir de bugün kızımı götürdüm. ama olmadı haftaya çarşambaya bir daha gidicez allahtan hastane eve yakın, bilmişizz de taşınmışız heralde hastaneye yakın yere
farmasicim oğluşunu tebrik ediyorum. eva teyzesinden ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?