- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
hava kış gibiydi gene de saolsun bize eşlik etti
sölemeyi unuttum sunyycim bana kaşık çatal hediye etti
eşinin yapımıymış çok mutlu oldum
abla beni de bi kbb ye götürsene
taaa eylül ayından çekilmiş Bt sonucum var hala gösteremedimhoş kulaklarımda da artık helikopter yok bol sakız çğnememe borçluyum bu huzurumu
farmasicim, ilk defa buradan birikim bildireceğim .. çok heyecanlıyımtabloda bana da yer açarsan sevinirim :))
500 lira eksik gelse de elime geçen 3500 lirayı , eşimle beraber müşterek altın hesabı açtırıp orada 43,86 gram altına çevirdik :)) ayrıca hesabımıza önümüzdeki aydan itibaren ağustos ayına kadar (tayin durumundan bankalar değişebilir diye) otomatik talimatla her ay 10 gr altın aktaracak...
8 senedir ilk defa kenara bir şeyler atabildim.. alışık olmayınca bana garip geliyor
yok yaa ben dedikodu yapmak gibi olmasın diyerek başlardım dedikoduya[/QUOTE:
harikasın karanfil,şimdi oldu işte tutmayın beni konyaya gidiyorum
şöyle ağız tadıyla seyyahı falan çekiştireyim
en sevdiğim laf, dedikodu yapmak gibi olmasınonu demezsen dedikodu olur allah korusun
bence en doğru bilgiyi allright tan alırız internette o kadar yanlış şeyler dolanıyor ki bilgi kirliliği resmen doğruya ulaşmak da zor
şükürler olsun topikte ne ararsan varev hanımından tut, diş hekimine, avukata, öğretmene, eczacıya vs. kızlaaar hangi meslek eksik kalmış, bulalım onları da
arkeologlar da bizim gibiymiş meğersem, normal, insanmış yaniben de ilk defa gördüm
valla ben bi seyyahı gördüğüm için genelleme yaparsam normalmiş demeyecem azcık psikopat ve hunililermişmişmiş
bi diyetisyene ihtiyacımız var bir de iç mimaraşükürler olsun topikte ne ararsan varev hanımından tut, diş hekimine, avukata, öğretmene, eczacıya vs. kızlaaar hangi meslek eksik kalmış, bulalım onları da
bi diyetisyene ihtiyacımız var bir de iç mimara
bir de turcu olaydı iyi olurdu
arkeologlar da bizim gibiymiş meğersem, normal, insanmış yaniben de ilk defa gördüm
valla ben bi seyyahı gördüğüm için genelleme yaparsam normalmiş demeyecem azcık psikopat ve hunililermişmişmiş
bi diyetisyene ihtiyacımız var bir de iç mimara
bir de turcu olaydı iyi olurdu
abla arkeolog bilem var. ilk defa burda arkeologla tanıştım ben
seyyyah albüme koysana bunları
salağım ben ya
kkya koy deyince sayfaya sandım
albüm aklıma gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?