Kirli Çıkılar )))

sirkecim gözlüklerin hayırlı olsun cnm
gökeçecim geçmiş olsun
karanfilce
walla artık teyze olduk cnm ya
benim de arkadaşlarım hep çocuklarına poe teyze,eşime de x amca dedirttiriyorlar
yaşlandık yawwww

gittik geldik hastaneye 6 mayısa tekrar randevu verdi. yorulmuşum baya
badeeeeeee sana geldim çay içmeye yoktun evde mayısta tekrar gelcem evde ol bu sefer

hava kış gibiydi gene de saolsun bize eşlik etti
sölemeyi unuttum sunyycim bana kaşık çatal hediye etti
eşinin yapımıymış çok mutlu oldum

güle güle kullan seyyahım gerisi de haziranda inşallah ben de misssss gibi helva yedim, sonra da şahane çimen kolonyamı sürdümm şahaneydi evdekiler bayıldı

abla beni de bi kbb ye götürsene
taaa eylül ayından çekilmiş Bt sonucum var hala gösteremedim hoş kulaklarımda da artık helikopter yok bol sakız çğnememe borçluyum bu huzurumu

götüreyim sirkecim zaten yakında hastanelere tur düzenlemeyi düşünüyorum bu yaştan sonra iş sahibi olurum bakarsın

allah bereket versin helincim inşallah devamı gelir hayırlısıyla. sen tam zamanında aldın ayrıca

Son düzenleme:
bence en doğru bilgiyi allright tan alırız internette o kadar yanlış şeyler dolanıyor ki bilgi kirliliği resmen doğruya ulaşmak da zor

şükürler olsun topikte ne ararsan var ev hanımından tut, diş hekimine, avukata, öğretmene, eczacıya vs. kızlaaar hangi meslek eksik kalmış, bulalım onları da

şükürler olsun topikte ne ararsan var ev hanımından tut, diş hekimine, avukata, öğretmene, eczacıya vs. kızlaaar hangi meslek eksik kalmış, bulalım onları da
bi diyetisyene ihtiyacımız var bir de iç mimara
bir de turcu olaydı iyi olurdu

Son düzenleme:
arkeologlar da bizim gibiymiş meğersem, normal, insanmış yani ben de ilk defa gördüm

valla ben bi seyyahı gördüğüm için genelleme yaparsam normalmiş demeyecem azcık psikopat ve hunililermişmişmiş

hiç de bilem gayet entel dantel kuntel insanlarık
yetmezmiş gibi gidip bi de sanatçı buluruk tam oluruk
böle mal kibin kalırık ortada

bunlar da sakaryada hiç görmediğimiz ilk defa istanbulda rastladığımız ilginç şeyler

istanbula gidip parktan dönen ilk insanlar bizleriz sanırım

Eklentiler

• $CIMG9312.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 57
  • $CIMG9313.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
açıkgöze baaak, sadece sunnyy ablayla, sıla nın resmini koymuş,kendisi ortalarda yok hanfendi... :)
bu arada söylemeden geçemeyeceğim,sunny abla ve sıla, çok tatlı görünüyorsunuz... :)

merhaba kızlaaaarrrr.... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…