Kirli Çıkılar )))

Allah bereket versin helincim

sirkeci 4göz mü oldun,karanfil nasıl gördü ki foto falan mı koydun? ben de görcem ben de görcem
evet 4 göz takılacam; 3-4 ay sonra yeterli düzeyde göz yaşım olursa da lense geçecem gözlüğü de aksesuar yapacam

bak bak profil albümümde

benim çok hoşuma gitti.

hatta dün eşime bile söyledim..
bazen çok heycanlanıyorum paylaşma ihtiyacı hissediyorum ama tabi tad vermiyor.
sizlerden biri konyada olcaktı, ourmaya gitcektik birbirimize diğerlerini çekiştircektik ne güzel olurdu

Son düzenleme:

evet canım çok güzel olurdu vallaha.ama senle çekiştirme işi olmazdı bence günah arkasından konuşmayalım falan derdin tatlı tatlı dedikodu yaptırmazdın. hanım kızsın sen

evet canım çok güzel olurdu vallaha.ama senle çekiştirme işi olmazdı bence günah arkasından konuşmayalım falan derdin tatlı tatlı dedikodu yaptırmazdın. hanım kızsın sen

yok yaa ben dedikodu yapmak gibi olmasın diyerek başlardım dedikoduya

şaka maka bi yana, ben en çok eşimle dedikodu yaptığımı farkettim..
gün içinde ne yaşamışsam okulda çevremde akşam gelip eşime yetiştiriyorum..
sonrasında pişman oluyorum ama o sinirle bırak akşamı bazen hemen olayın üzerine eşimi arayıp içimi boşaltıyorum

o olay bende de var canım. napacan derdini elemini ousa anlatıp rahatlıycan

harikasın karanfil,şimdi oldu işte tutmayın beni konyaya gidiyorum
şöyle ağız tadıyla seyyahı falan çekiştireyim

yok bakma öyle abla takıldığıma filan canım sıkılınca hiç affetmiyorum yaaa...

doğru ya seyyah da herkes beni sevsin diyor ne kadan kıskanç bi tip yaaa

konyalı değilim ama konya geliniyim :) eşim akşehirli :) bakarsın bir gün çat kapı yaparım :))

Son düzenleme:

ay evet ya bir de şu rütbe kısmına yazdıkları yok mu yok efendim ruh öküzüm,bodrum hakimi,insan ziyanı falan
pehhh

Son düzenleme:

ay evet ya bir de şu rütbe kısmına yazdıkları yok mu yok efendim ruh öküzüm,bodrum hakimi,insan ziyanı falan
pehhh

şimdi uyucam halim yok eğlenin siz
zabanaaa alıcam ifadenizi

karanfil bizde de durumlar aynı biz de akşamları ousla konuşmaktan yemekler gecikiyor hep

ben onun alanına hakim oldum o da benim alanıma böyle kaynaştık gittik

eva senin rütbedeki yazın benim çok hoşuma gitmişti hatta senden görüp kıskanıp ben de yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…