Kirli Çıkılar )))

sevindirik oldum

sirkecim , gözlüklerin yakışmış ... çaydan buharlaşma olayına da çok güldüm :)) alışana kadar soğuk içecen artık :)

konyalı değilim ama konya geliniyim :) eşim akşehirli :) bakarsın bir gün çat kapı yaparım :))
bende konya geliniyim
ama kısmet olmadı konya ya gitmek
çok mesafe var aramızda
eşimin aileside ist.da zaten
ama görmek çok istiyorum oraları

herkeslere günaydınn
hayırlı güzel bir gün olur inşallahh
haftanın son günleri sevindirik oluyorum perşembe cuma
bozulmaz inşallah

Evet seyyahım bizim buralarda pazar günleri klasik erkek berberleri kapalı salıda bayan kuaföreleri kapalııı
Amaaaaa ben naptımmm dün eşimle kızılaya gittim ve saçımı kestirdimmmmm

derfatcığım sıhhatler olsun güle güle uzat saçlarını
bizim burda hergün açık olur kuaförler bay bayan farketmez

günaydın herkese....
kızlar inşlh görüşmeyeli herkes iyidir bende acaip bir boyun tutulması boyun ağrısı ve baş ağrısı var....
o bakıma geçmişi okuyamadım artık cmrtesi pzra ancak yetişirm sizlere....
ankara buluşması nerde karar veridikmi... alo derfat arayacamda seni ? belli olmuşmudur diyeeee tam bilemedim..... bu arada saçların hayırlı olsun bacım:)
yarın görüşmek ümidiyleeee
evdeyim yatacam azcık evi temizleyebilsem boynumdAN ölüyom yaaaa....

görüşürz inşlh

sirkeci gözlüklerini güle güle kullan canım benim de var siyah ekimde almıstım 5-6 sene lens kullandım lenstende sıkılınca biraz gözlük takayım dedim gittim aldım karakter gözlüğü diyorlarya bunlara

farmasi oğluna canımm

gökçee geçmis olsunn canımmmm boyun ağrısını bilirim zordur

derfat güle güle kullan yeni saçlarını benimde saçlarım çok uzun kestirmek istiyorm hemde kısa senin dediğin modelden ama eşim izin vermiyor banada uzun durması daha güzel ayrıca saçların güzel diyor yakısıyormus ama ben sıkıldım yaa 7-8 senedir hep uzun ve ben düzlestirmeden çıkmam toplasam bile düzlestiririm yoruluyorum iyice

kızlar.. bişey sorcam
amalgam dolgunun zararlarını biliyorsunuz
bi arkadaşım hamileliğe de engel olduğunu söyledi.
tv de çıkmış bi kadının tüm amalgam dolguları çıkartılmış ve hamile kalmış..
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda hiç duydunuz mu??
bende de var 3-4 tane:26:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlar musmutlu çok cincan birgün olsun inşaallah :)))))))))))))))

tebrikleriniz için çok çokkkkkkkkkkk teşekkür ettim bacılarımmmmmmm ,Allah da sizlerden razı olsun sizlerin çocukları çok daha sağlıklı mutlu huzurlu başarılı olsun inşaallah

ben hiç duymadım o neki :44::44: benimde 2 dulgum var koyu renkli yapmıslardı kampüste nerdeyse 8 yılı geçeli kullanıyorum düsmedi hiç

en iyi ollycan yanıtlar

ben de sayısını bilmediğim kadar amalgam dolgu var
dolgu kaplama köprü ne ararsan var

sevgili kirli çıkı dünürüm
sevgili damadımın başarılarının devamını diliyorum

deryacım saçını güle güle kullan

aygökçe geçmiş olsun bacım adam sonunda seni de hasta etti

karanfil hiiç bilgim yok senfatın eşiyle olyy daha iyi bilir zannımca

evet civadan ötürü çözülüm olabiliyor diye biliyorum

ama en sağlamı da amalgam ki

bizi en iyi allright bilgilendirir

pepeti evet gözlüğümü sevmeye başladım hayata artık pembe çerçeveli gözlüklerle bakıyorum

daha neler duyucaz bende vardı düştü iyiki düşmüş
ama birinin üzerine kaplama yapıldı maleseff düşmesi çıkması imkansız şuanda
bilsem yaptırmazdım

bence en doğru bilgiyi allright tan alırız internette o kadar yanlış şeyler dolanıyor ki bilgi kirliliği resmen doğruya ulaşmak da zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…