Kirli Çıkılar )))

günaydın kızlar
eşim erkenden kalktı karnım aç diye
kahvaltımızı yaptık
evi temizledim,süpürdüm,tozları aldım
ohhhh mis gibi
şimdi oturuyorum
banucum çok geçmiş olsun

Günaydın kizlarr bizde kahvalti ev hallettik şimdi dışarı cikicas aksamada arkadaşımın dugunu var insallah gitme istegim artar... Hiç dugun kafasında deilim de

kahvaltı sonrası annemi ve çocukları alıp çarşı pazar 2 saat gezdim
eve geldim şimdi de ev işlerine dalarım
önce çocukları gezdirip bi yorayım dedim yoksa enerjilerini evde harcamaya kalkıyorlar
şimdi kuzu gibi oldular tv başına attılar kendilerini

evde rinso ve ariel olmak üzere toplam 12 kiloluk toz deterjan bir de persilin 1.5 kiloluk konsantre sıvı detejanı vardı

a101 e girdim jel kapsüllerden almasam kusur kalırım 16 lı paketten 1 tane aldım .

pazardan eksik olan birkaç parça aldım balıkları bu hafta çıkmışken alıp geleyim kaynanacuğuma jest yapayım dedim

büyük oğlana ayakkabı iç çamaşırı , küçüğe eşofman altı derken yaklaşık 100 tl harcadım geldim

merhaba arkadaşlar, karanfilcm senden kek tarifini alabilirmiyim?gerçekten çok güzel kabarmış ve ilk defa denemene rağmen
ankara buluşmasında kimler vardı?özlem,derfat, gökçe, multi başka?dün şansınıza hava da iyiydi :)
irmikli top tarifi paylaşılmış.ben de kaydettim.onu yapayım diyorum.kim paylaştıysa kendisine teşekkür ediyorm
banucan hep giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum.senin siyah saçlı halini görmedim.burdaki fotoda kesimi filan hoşuma gitmişti.herkese kısa saç yakşmıyor ama sana yakışmış.mesala şükriye tutkuna kısa saç daha çok yakışıyor, uzun pek güzel durmuyor bnce
bıdıkçm çok geçmiş olsun kız sen naptın ellerine.eldiven hep tezgahın üstünde yada deterjanların yanında dursun.bişeyi silerken mutlaka giy
farmasi buraya ekledinmi?derfat seni de merak ediyorum en son halini
bana gelirsek karşı taraftan davetiye mektubu bekliyorum.dün işlerimin bir kısmını hallettim.pazartesi günü bankaya ve nüfus müdürlüğüne gidecem.arkadaş bir vize için ne çok evrak isteniyor yeşil pasaport en güzeli ve rahat.üstelik daha ist.a gidecem, halbuki burası ank.ya daha yakın.yapacak bişey yok.herkese iyi hafta sonları...

sevimlicm en sonunda kv kısa bir süre de olsa bir yere gitmiş.ohh ev ve ahmet paşa sana kalmış.ayy Allahım böyle de kvler varmış vay niyeti iyi olabilir ama arada bir sana bırakmalı

kızlar bimin bu hafta kataloğunda tablet alacaklara ASUS MEMO PAD M 172 V modeli 299 tl

ayrıca çocuk pijamaları 9.5 tl ( 3-4 ten başlıyor 9-10 yaşa kadar )

26 nisan kataloğunda bref klozet topları 2 li 4.95 tl
days in colour çift kişilik nevresim takımları 35 tl normal piyasa fiyatına baktım nette 60 tl

ben bir yerde yanlış yaptım acımsı oldu benimki közledikten sonra biraz beklettim sulandı ve karardı ondann mı deneyecem bu sefer senin gibi yapıcam abla

lovelicim belki de patlıcanlar acıydı. ama zaten bekletmek zorundasın mecburen soğuması lazım. suyunu süz, bir de soyar soymaz doğramadan önce istersen limon sür üstüne. ben önceden soyduklarımı bütün olarak limonlu suya koyuyodum, şimdi üşeniyorum o yüzden ister istemez biraz kararıyo. beyaz olsun istiyosan dediğim gibi yap, sudan sıkarak çıkarıp doğrayıp poşetle.
verdiğim tarifi de yazın taze közlenmiş patlıcanla bir dene bakalım, beğenirseniz kışın dolaptan çıkardığınla da yaparsın

sabah kızım gelmiş kahvaltıya nasıl sevindim, çok özlemişim. kahvaltı ettik beraber, öğlen de alışverişe çıktık. sonra eve döndü maalesef, akşam düğüne gideceklermiş, hazırlanayım dedi. ben de biraz pazara gittim, herşeyimi alamadım, ağır geldi. kalanını da şimdi gidip alayım bari

eveeeet:))))))

istanbul çıkartması yapıp döndüm:))) sabah 08.30 da kalktık 09.30 da yola çıktık önceeeeee bakıröy sosyete pazarına gittik
sonnada eminönüne gittik eksiklerimizi tamamladık:))))))
birazdan hepsinin resmini çekip koyciğim kocişi işe yolcu edim önce sonna gelsin resimler:)

lifeandi vize işleriyle mi uğraşıyorsun? Hayırdır yolculuk nereye?

Allah kısmet ederse annemle ben Almanyaya gidecez(teyzemin yanına).ve ilk defa yurt dışına çıkcam.haliyle insan gergin oluyor.hele vize konusunda ya çıkmazsa korkusu var :18: biletleri ve izni hallettim.şu mektup da gelseydi bn de bi gitsem idataya.
ha bi de aklımdayken seyahat sağlık sigortası yaptıranız var mı aranızda?bu şart sanırım.diyelimki yaptırcam peki ne kadar sürelik yapmak lazım?2 haftalığına gidiyorm

Çarşaflar iyiymiş farmadicm

Ama bref leri 3.90 na almıştım sanırım :44:a 101 den şokta hep bu fiyat dediydiniz burda...

Çarşaflar iyiymiş farmadicm

Ama bref leri 3.90 na almıştım sanırım :44:a 101 den şokta hep bu fiyat dediydiniz burda...

pepeticim brefler normalde aldıklarımızı 1 tane düşün ondan 2 tane normal aldıklarımız yaklaşık 2.50 tl ye geliyor

badeciğim sağolsun verdi tarifi
ve diğer kızların verdiği püf noktalar sayesinde öyle kabardı.
4 yumurta
9 yemek kaşığı şeker
9 yemek kaşığı un
1 paket kabartma tozu.
ben vanilin de koydum.
150 derecede pişirdim.
ağzını hemen açmadım baya bi bekledim. açınca hemen soluveriyor anlayacağn baya bi çatladım dışarda açmak için
patlıcan iyi olup olmaması acayip önemli bi faktör sunny abla herşeyde ama özellikle de dolaba konacakta.

kızlar benim de menüm karnıyarık ve pilav.
kardeşimi bekliyoruz yemek için.
bizi annemlere götürcek
arkadaşının düğünü varmış da biz de nasiplencez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…