Poe maşallah ne çabuk canım ev işini bitirmissin
lifeandicim buraya eklemedim:))
ben bir yerde yanlış yaptım acımsı oldu benimki közledikten sonra biraz beklettim sulandı ve karardı ondann mı deneyecem bu sefer senin gibi yapıcam abla
lifeandi vize işleriyle mi uğraşıyorsun? Hayırdır yolculuk nereye?
kızlar bimin bu hafta kataloğunda tablet alacaklara ASUS MEMO PAD M 172 V modeli 299 tl
ayrıca çocuk pijamaları 9.5 tl ( 3-4 ten başlıyor 9-10 yaşa kadar )
26 nisan kataloğunda bref klozet topları 2 li 4.95 tl
days in colour çift kişilik nevresim takımları 35 tl normal piyasa fiyatına baktım nette 60 tl
Çarşaflar iyiymiş farmadicm
Ama bref leri 3.90 na almıştım sanırım :44:a 101 den şokta hep bu fiyat dediydiniz burda...
badeciğim sağolsun verdi tarifimerhaba arkadaşlar, karanfilcm senden kek tarifini alabilirmiyim?gerçekten çok güzel kabarmış ve ilk defa denemene rağmen
ankara buluşmasında kimler vardı?özlem,derfat, gökçe, multi başka?dün şansınıza hava da iyiydi :)
irmikli top tarifi paylaşılmış.ben de kaydettim.onu yapayım diyorum.kim paylaştıysa kendisine teşekkür ediyorm
banucan hep giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum.senin siyah saçlı halini görmedim.burdaki fotoda kesimi filan hoşuma gitmişti.herkese kısa saç yakşmıyor ama sana yakışmış.mesala şükriye tutkuna kısa saç daha çok yakışıyor, uzun pek güzel durmuyor bnce
bıdıkçm çok geçmiş olsun kız sen naptın ellerine.eldiven hep tezgahın üstünde yada deterjanların yanında dursun.bişeyi silerken mutlaka giy
farmasi buraya ekledinmi?derfat seni de merak ediyorum en son halini
bana gelirsek karşı taraftan davetiye mektubu bekliyorum.dün işlerimin bir kısmını hallettim.pazartesi günü bankaya ve nüfus müdürlüğüne gidecem.arkadaş bir vize için ne çok evrak isteniyoryeşil pasaport en güzeli ve rahat.üstelik daha ist.a gidecem, halbuki burası ank.ya daha yakın.yapacak bişey yok.herkese iyi hafta sonları...
patlıcan iyi olup olmaması acayip önemli bi faktör sunny abla herşeyde ama özellikle de dolaba konacakta.lovelicim belki de patlıcanlar acıydı. ama zaten bekletmek zorundasın mecburen soğuması lazım. suyunu süz, bir de soyar soymaz doğramadan önce istersen limon sür üstüne. ben önceden soyduklarımı bütün olarak limonlu suya koyuyodum, şimdi üşeniyorumo yüzden ister istemez biraz kararıyo. beyaz olsun istiyosan dediğim gibi yap, sudan sıkarak çıkarıp doğrayıp poşetle.
verdiğim tarifi de yazın taze közlenmiş patlıcanla bir dene bakalım, beğenirseniz kışın dolaptan çıkardığınla da yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?