Kirli Çıkılar )))

yarın kahvaltıya annemlere gidicez
sonra eşim ilçeye gidicek ve de geç döner büyük ihtimalle
ben de annemlerde kalcam gece
p.tesi akşama kadar orda olurum, sonra eşim alır beni
p.tesi akşam 40.gün dolmuş olcak
kv sanırım o gece de gelcek
Allah tamamına erdirmiş olcak

canım hiç bilgim yok
banyo yaptırılıyor ama ne zaman bilmem ama öyle nohut tespih fln duymadım tuz konur sadece onu biliyorum.
ama boşver takılma yaşlı insanlar onlar eski adetleri severler
vardır eskilerin bir bildiği

hee işte, kırkını dökmüş olduk böylece
bütün kötü huyları, uykusuzluğu falan o suyla gitti
inanışa bak, hele bu gece beni uyutmasın da görsün

inşallah olur derfatcım eşinle gidip gelmen de avantaj olur tabi.

seliiiin güle güle kullanın aldıklarınızı sen, eşin ve bebişin

bu arada bade ben de nedense seni daha kilolu, tombul mombul bişey olarak hayal etmiştim
saol canım:)
çok teşekkür ederim:)

badecim dün gece sana cevap verememiştim çünkü uyumuştum bu sabhata görmedim
seni tombul kısa boylu ve yaşlı hayal etmedim aynen şu kadın canlanıodu gözümde
nez - Google'da Ara

tabi bunun gülsüz hali:)) ama kıza boylu diilde bu kadar uzun hayal etmemiştim amaaaaaaaan her neyse işte gayet güzelsin:),cillop gibisin:)

ben 40 banyosunu bilmiodum açıkçası:) yeni öğrendim daha bilmedim neler öğrencem kimbilir:)

kızlar ben gidip bişeyler yiycem acıktım sonnada şu enkazı kaldırıp 1 saat içinde dönerim:)

İnş seyyahım olumlu olsun istiyorum ama olmazsa üzülürüm o yüzden ümitlenmek istemiyorum ama işe gidip gelişim çok rahat olucak arabayla gidip gelicem şartlarıda fena değil 750 net maaş 110 tl yol parası 240 multinet artı prim sistemi var hem havuz hemde bireysel olarak artı bi yardım daha verilecekmiş

inşallah olur derfatcım eşinle gidip gelmen de avantaj olur tabi.

İnş ablacım hayırlısı tabiki .Eşim benim saatime göre yaptırcak shiftlerini beraber gidip gelicez vee çok iyi olucak giderken çağanı anneme bırakıcaz gelirkende alıp gelicez

kızlar karanfilin eşinin koyduğu ambargoyu bu akşam itibariyle eşim de koydu
anladınız siz onu
kusuruma bakmayın o yüzden

karanfille ben ikizdik
sanırım eşlerimiz de ikiz çıktı

ii akşamlar kızlar
öğleden sonra misafirlerimiz vardı
onları yolladık
derfatcım inş ii olur iş konusu
selincim çok tatlı bebişe aldıkların,kendine aldıkların da çok şık
güle güle kullan

derfat haydi hayırlısı canım,bu durumda bebek işini erteledin demektir.
çok ta gençsin zaten,önünde çok zamanın var.
sevimli sıktın dişini bunca zaman,az daha sabret.

öncelikler herkese merhabaaa evet sunny abla dün gece itibariyle tahliye etmişler :):)
banunun ve seyyahın nesi var yaaa okudum okudum ama 10 sahifede göremedim... daha çok okunacak sahifelerim var..... 3-4 sekmeyle okusam zor yetişirim....
derfat bacım:) hadi bakalım harika olur hemde english home.... ohohohoh valla inşallah olur güzelce gider gelirsinnn:)

özlem bacım gitttinmi düğüne?

sevimli bacım kırklanmışınız güle güle kirlenin ve büyüyün bebişinle:)
selin bacım aldıkların enfessss güle güle giyin ve giyindir bebişine:) maşallah

bizde bir sonraki ankara çıkartmamızı sosyete pazarlarına yapalım kızlar....
hoş halaaaa bakamadım ya fcden resimlere bizimkinden yana sıkıntılıyım fc e girişim yasak yasak masak girmekteyim

bugunde eşim tofel kursu başlamıştı kızılaydaydı neyse 2 gibi buluştuk vs. adam alışveriş delisi bu hafta toplantısı var diyeee bisssürü kendine takım tişört baharlık kazak hırka hatta koldüğmesi .... aldı.... ve tabiki banada ayakkabı
amaaa alsammı almasammı diyeeee kırkkez düşündüm sonrada kendime kızdımmmmmmm ne düşünyon be diyee neyse amannn...

zorunlu bir çıkış gerçekleştirmem gerekiyor..... ufffff
zaten girebilmem süprizdi... şimdilik çoköpüyorum sizleri... inşlh en yakın sürede uzun uzun görüşüp laflamak ümidiyleeee

deryaa olur ınsallah yaaa.... selın aldıklarına bayıldım allah guzel saglıklı gunlerdde gıymeyı nasıp etsın ınsallah...
seyyah sen nasıl oldun cnm yaa bıraz toplandın ınsallah.. gokce dugune gıtmedım cnm esım zaten gelmek ıstemıodu bende gıtmedım am sole bı sebebım war bu arkadasım cocukluk arkadasım we zamanında yedıgımız ıztıgımız ayrı gıtmeyen bırı daha sonra ıste ewlıklık felan tabı eskı samımıyet kalmadı kı bıde bu 2. ewlılıgı oluyo bu arkadasımın benı dawet edıs seklı tel acıp kesın gelıosun bak denmesı vee normal sartlarda gorusemıyoruz uzun bır zamandır. e haklı olarak esım gıtmemızı ıstemdı bende daha sonra ewıne hayırlamaya gıtmeyı uygun gordum yanlısmı yapmısım kı acaba bılemedım bak sımdı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…