çok aastayım çook..bu ous beni uykuda dövüyor galiba
oyyy oy gıyamaaam
gitsen ya doktora
belki başka çareler üretir
bu ayakkabıları yazın dışarı çıkarken sahile falan giymek için aldım bebekle rahat olcanı düşündüm eşofman altına kotla falan:)
artık kendimi bebişe baya bi alıştırdım 20 tl:)
Eki Görüntüle 690570
Eki Görüntüle 690571 :)
Canım facete var ama burayada boyutu büyük demezse albüme eklemeye çalışayımmerhaba arkadaşlar, karanfilcm senden kek tarifini alabilirmiyim?gerçekten çok güzel kabarmış ve ilk defa denemene rağmen
ankara buluşmasında kimler vardı?özlem,derfat, gökçe, multi başka?dün şansınıza hava da iyiydi :)
irmikli top tarifi paylaşılmış.ben de kaydettim.onu yapayım diyorum.kim paylaştıysa kendisine teşekkür ediyorm
banucan hep giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum.senin siyah saçlı halini görmedim.burdaki fotoda kesimi filan hoşuma gitmişti.herkese kısa saç yakşmıyor ama sana yakışmış.mesala şükriye tutkuna kısa saç daha çok yakışıyor, uzun pek güzel durmuyor bnce
bıdıkçm çok geçmiş olsun kız sen naptın ellerine.eldiven hep tezgahın üstünde yada deterjanların yanında dursun.bişeyi silerken mutlaka giy
farmasi buraya ekledinmi?derfat seni de merak ediyorum en son halini
bana gelirsek karşı taraftan davetiye mektubu bekliyorum.dün işlerimin bir kısmını hallettim.pazartesi günü bankaya ve nüfus müdürlüğüne gidecem.arkadaş bir vize için ne çok evrak isteniyoryeşil pasaport en güzeli ve rahat.üstelik daha ist.a gidecem, halbuki burası ank.ya daha yakın.yapacak bişey yok.herkese iyi hafta sonları...
farmasi canım tekrardan güle güle kullan saçlarını o zaman göremedim benmerhaba hayırlı sabahlar canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zeytinciğim albümdeki saç rengi kendi rengim ve o foto eski
facedeki en son rengi ve şekli :)))))))))))
ayrıca saçlarıma yapılan iltifatlar için de çok teşekkür ediyorum kızlar
Ankara buluşmasını çok beğendim
seyyahçım umarım bugün daha iyisindir
öncelikle etrafın dağınıklığına lütfen bakmayın:) ev şu an göçüyo enkaz halinde:))))) resimleri yükledikten sonna topliciğim:)
eve geldim kocişi yaka paça işe uğurladım adam evden nasıl çıktıgını bilemedi:)))))
sonna ben resim çekme işine giriştim:) çektim yüklicem hadiiiiiiiii boyutlar büyük geldi onu küçültmek için uğraştım kaç saat neyseki oldu:)))))))
alışverişimizi bugün iki tur şekşinde yaptık
ilk tur bakırköy pazarıydı:) burdaki amacım kendime bişeler almaktı çanta ayakkabı ne bulursam Allah ne verdiyse:)
ama kendime doğru düzgün bi ayakkabı bulamadım koca pazarda beğendiklerim ya rahat diildi yada tipi kaymış gibiydi ve karar verdim
ayakkabı ayakkabıcıdan alınır:) ayak rahatlığı çok önemli:) bugün bi kez daha anladım ayakkabım rahat olmasaydı tüm gezi mahvolabilirdi çünkü:))))
neyse geçelim ganimetlere:)
pazardan bulduğum hoş bi üst:) kırmızı seçtim çünkü kırmızı hiçbişeyim yok:)
önü düz arkası halkalarla birleşmiş sırtı açık fakat ben içine straplez giycem:)
aslında rengi bu kadar parlak diil:)
bordo... fiyatlarınıda yazim :) bu üst 25 tl
Eki Görüntüle 690567
Eki Görüntüle 690568
buda son anda farkedip aldıgım bi ceket kotların üstüne hoş durcanı düşündüm
fiyatı 25 tl
Eki Görüntüle 690569
bu ayakkabıları yazın dışarı çıkarken sahile falan giymek için aldım bebekle rahat olcanı düşündüm eşofman altına kotla falan:)
artık kendimi bebişe baya bi alıştırdım 20 tl:)
Eki Görüntüle 690570
Eki Görüntüle 690571
benim alışverişe asıl çıkış amacım eksiklerimi tamamlamaktı ve ennnnnnnn büyük eksiğim hastanede giycem gecelik
pijama vs..... idi pazarda bi amcanın sattığı gecelik takımlarına denk geldim henüz eminönüne gitmemiştim
nettekinin yarı fiyatıydı gördüklerim hemen sazan gibi atladım:) aldım çıktım hepside çok içime sindi:)
ama eminönüne gittim ne görim her yer aynı pijama takımlarından dolu fiyatlarıda benim aldıgım kadar:)
kazıklanmadım ama çeşit şansını kaçırdım ossun ama içime sindi şimdi karşınızdaaaaaaaaaaa
ilkbahar-yaz pijamalarım:))))
bu geceliğim rengi pembe:) fiyatı 35 tl idi ben 30'a aldım:)ama ucuz diil olması gereken fiyattan aldım yırtmacı var önden düğmeli aldım emzirmek açısından:)
Eki Görüntüle 690600
buda kırık beyaz pijama takımım:) küpürleri falan çok hoş modelide spor duruyodu
ayıla bayıla aldım vede beyaz içimi gösterir diye üstünede sabahlık aldım gerçi buna lizöz deniyomuş ama:)
amcam söledi:) ''kızancım bu lizöz sen nasıl bilmezsin''dedi biz eşimle bölepijamanın fiyatı:50 tl sabahlık 35 idi 30 a aldım ama dediğim gibi marifet diil eminönünde fiyatlar hep aynı:))))))) normal fiyatları
fakat benim bulundugum yerde aynı pijama takımı 99 tl idi bu nedenle ucuza almış sayılırım bide sabahlık eklensedi 150 falan olurdu heralde:)
Eki Görüntüle 690604
Eki Görüntüle 690605
Eki Görüntüle 690606
Eki Görüntüle 690607
ikinci pijama takımım ise bu mavi aldım çünkü bebişimiz erkek:))))
ne alaka bilemedim ama birbirimize uygun olalım istedim:)
fiyatı :50 tl
küpürleri falan çok hoşuma gitti buda düğmeli gene emzirme açısından:)
Eki Görüntüle 690612
Eki Görüntüle 690613
devam ediorum:))))))) buda eşofamnım lacivert:) 15 tl çarşıya pazara giderken aşortmanım kalmamıştı iyi oldu
Eki Görüntüle 690618
sonna bide bebişe penye battaniye bulduk 10 tl
Eki Görüntüle 690620
Eki Görüntüle 690621
bakırköyden bu kadar şimdi eminönünü yüklicem:)
biraz uzun oldu ama:)
bugün bebeğin "kırk banyosu"nu yaptırdık
p.tesi 40 günlük olcak da
sizlerde de var mı bilmiyorum böyle bir adet
kırkından iki gün çaldık (ne gerek varsa) ve 38.gününde banyo yaptırdık
ben yapmak istemedim, sonuçta mantıklı gelmedi
hem dinimizde de böyle bir şey yok
ama kv ve çevre baskısıyla yapmış olduk
suyu koyduğumuz kovaya tespih, tarak, nohut, yüzük koyduk
bebeği yıkadığımız suyun bi bölümünü dışarı döktük
falan filan işte...
çok saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?