Kirli Çıkılar )))

pepeti hanım onaya bekleniyorsunuz
acil görev yerinize

eşim manisa'da beşiktaş - akhisar belediye spor maçında

balıklar yarına kaldı

canım çay kahvaltısı tarzında birşeyler hazırlamak istedi

bizleri de maça davet etti ama totişim kıymetli benim en öenmlisi de gece soğukta kuzucuklarımın soğukta üşümesine gönlüm elvermedi

hem grup açmışsın hem bana bildirmemişsin,ben de yeni fikir gibi grup açtım az önce,seyyah yazmasa zaten var diye kendi kendime takılacağım.
onayla benim üyeliği,bekliyorum bak.

Son düzenleme:
öncelikle etrafın dağınıklığına lütfen bakmayın:) ev şu an göçüyo enkaz halinde:))))) resimleri yükledikten sonna topliciğim:)
eve geldim kocişi yaka paça işe uğurladım adam evden nasıl çıktıgını bilemedi:)))))
sonna ben resim çekme işine giriştim:) çektim yüklicem hadiiiiiiiii boyutlar büyük geldi onu küçültmek için uğraştım kaç saat neyseki oldu:)))))))

alışverişimizi bugün iki tur şekşinde yaptık
ilk tur bakırköy pazarıydı:) burdaki amacım kendime bişeler almaktı çanta ayakkabı ne bulursam Allah ne verdiyse:)
ama kendime doğru düzgün bi ayakkabı bulamadım koca pazarda beğendiklerim ya rahat diildi yada tipi kaymış gibiydi ve karar verdim
ayakkabı ayakkabıcıdan alınır:) ayak rahatlığı çok önemli:) bugün bi kez daha anladım ayakkabım rahat olmasaydı tüm gezi mahvolabilirdi çünkü:))))
neyse geçelim ganimetlere:)

pazardan bulduğum hoş bi üst:) kırmızı seçtim çünkü kırmızı hiçbişeyim yok:)
önü düz arkası halkalarla birleşmiş sırtı açık fakat ben içine straplez giycem:)
aslında rengi bu kadar parlak diil:)
bordo... fiyatlarınıda yazim :) bu üst 25 tl

buda son anda farkedip aldıgım bi ceket kotların üstüne hoş durcanı düşündüm
fiyatı 25 tl

bu ayakkabıları yazın dışarı çıkarken sahile falan giymek için aldım bebekle rahat olcanı düşündüm eşofman altına kotla falan:)
artık kendimi bebişe baya bi alıştırdım 20 tl:)

benim alışverişe asıl çıkış amacım eksiklerimi tamamlamaktı ve ennnnnnnn büyük eksiğim hastanede giycem gecelik
pijama vs..... idi pazarda bi amcanın sattığı gecelik takımlarına denk geldim henüz eminönüne gitmemiştim
nettekinin yarı fiyatıydı gördüklerim hemen sazan gibi atladım:) aldım çıktım hepside çok içime sindi:)
ama eminönüne gittim ne görim her yer aynı pijama takımlarından dolu fiyatlarıda benim aldıgım kadar:)
kazıklanmadım ama çeşit şansını kaçırdım ossun ama içime sindi şimdi karşınızdaaaaaaaaaaa
ilkbahar-yaz pijamalarım:))))

bu geceliğim rengi pembe:) fiyatı 35 tl idi ben 30'a aldım:)ama ucuz diil olması gereken fiyattan aldım yırtmacı var önden düğmeli aldım emzirmek açısından:)

buda kırık beyaz pijama takımım:) küpürleri falan çok hoş modelide spor duruyodu
ayıla bayıla aldım vede beyaz içimi gösterir diye üstünede sabahlık aldım gerçi buna lizöz deniyomuş ama:)
amcam söledi:) ''kızancım bu lizöz sen nasıl bilmezsin''dedi biz eşimle böle pijamanın fiyatı:50 tl sabahlık 35 idi 30 a aldım ama dediğim gibi marifet diil eminönünde fiyatlar hep aynı:))))))) normal fiyatları
fakat benim bulundugum yerde aynı pijama takımı 99 tl idi bu nedenle ucuza almış sayılırım bide sabahlık eklensedi 150 falan olurdu heralde:)

ikinci pijama takımım ise bu mavi aldım çünkü bebişimiz erkek:))))
ne alaka bilemedim ama birbirimize uygun olalım istedim:)
fiyatı :50 tl
küpürleri falan çok hoşuma gitti buda düğmeli gene emzirme açısından:)

devam ediorum:))))))) buda eşofamnım lacivert:) 15 tl çarşıya pazara giderken aşortmanım kalmamıştı iyi oldu

sonna bide bebişe penye battaniye bulduk 10 tl

bakırköyden bu kadar şimdi eminönünü yüklicem:)
biraz uzun oldu ama:)

Son düzenleme:
selin ciclerin çok güzel sağlıkla giyin..ayakkabılara bayıldım..
ben çok önceden pijama takımı almıştım beyazın uzun kollusundan 40 liraydı..sonra cevahirdeydi galiba bi pijama mağazasında indirim vardı
aynı sabahlığı 16 ya aldım.çok kaliteli bişey üstelik ..iyi yakalamıştım..
Bakırköy pazarını dolaşmayı çok özledim..toparlanır toparlanmaz gidicem inş..

selincim çok güzeller
hele heyecanı daha da güzeldir
güle güle kullan canım
diğerlerini de bekliyoruz

Canım facete var ama burayada boyutu büyük demezse albüme eklemeye çalışayım

şimdi gelelim eminönüne:))))

ilk iş olarak havuzluhana gititk ama dedikleri kadar ucuz diil yani eminönüne kıyasla ucuz diil benim oturdugum yerle fiyatları nerdeyse yarı yarıya fark ediyo:)
bebiş için burası iyi oldu zaten pek bi eksiğimiz kalamıştı ama olanlanları tamamladık

bu sepet:) hastaneye gelenlere şeker vercem ve şekerlerini koyacağım sepet 25 tl
işi bitince bebişin çoraplarını banyo malzemelrini falanda koyarım dedim:) değerlernir bi şekilde:)

bunlarda içine şeker koycam biberonlar hastaneye gelnelere verilcek:)15 tanesi 7.5 tl

bunlarda lohusa taçlarım pijamalarıma uygun ossun diye böle aldım:) normalde kırmızı olur ama:) tanesi 5 tl

çınar beyimizin tarağı ve saç fırçası:) 13 tl fakat 10 tl ye aldık

emzirme sütyeni kullanışlımıdır bilemedim 1 tane aldım memnun kaalırsam gene alırım:) 15 tl

ve çoraplar:)))))) her bi balyada 3 çorap var 3 tanesi 2.5 tl bu kadar çorap giyermi bilmem ama boy boy aldım:)

patik2.5 tl , piajamalrın 3 tanesi 10 tl , eldivenlerinden 3 tanesi 2.5 tl aslında vardı ama bunları yedek olarak aldım:)

buda kapı süsü önce hastane odasına asılcak sonna eve amak için tülü falanda var baya gösterişli duruyo:))) 25 tl

buda kağının en üstüne asılıomuş:) 5 tl

sonna şerbet oluomuş yarım kilo aldım ne kadar lazım oldugunu bilemdiğim için yapmayı bilen biri varsa anlatabilirmi?
bu sabun gibi görünen şeyde lohusa şerbeti için hammade:)
bu kaynadıktan

ve çok komik bişeye denk geldim bu gördüğünüz şey aslında bi çorap:)
bilek çorap:) amaaaaaaaa para tuzağı çilek kokulu üstünde yürüdükçe çilek kokusu yayomuş:)
1 tane aldım:) 2 tl

çınar beyin tırnak makası

veeeeeee tüm alışveriş boyunca eşime aldığımız çoraplar:)))
en çok buna güldüm diyoki ya bana göre nedne hiçbişey yok:))))))))))
dedim varya çorap aldık sanada:)))))))

son olarak annemin bebiş için aldıgı bebk çantasını göstermek istiorum bugün bunuda yanıma aldım uygun babet bulim diye ama yok
yok yok:)))))

son olarakda hamiş ben bunu yaklaşık 2 hafta önce falan çekmiştim yeni bi foto diil:) tipiminde kusuruna bakmayın:)
kaymış ama daha güzelini çekip yüklicem feyse:)

selin çok ttalısın bebeşim ya
göbişin de çok güzel çıkmış
inşallah sağlıcakla kucağına almayı bütün aldıklarını güzel günlerde kullanmayı nasip eder allah
ve karanfilime bıdığıma isteyen hakkıyla bakacak olan herkese de nasip eder allahım bu heyecanları yaşamayı
amin amin amin
hepsi de çok güzeller
unutmadan bana da yeni ev kurma heyecanını yaşatsın inşallah allahım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Selinnnnn herşey çok çok güzel canım rabbim iyi günlerde giymeyi nasip etsin hepsine bayıldım ama göbüşüne daha çok bayıldım.

İyi akşamlar hanımlarrr bende bugün english home a iş görüşmesine gitti şartları fena değila ama umutlanmak istemiyorum olmazsa sonunda hayal kırıklığı yaşıyorum pazartesi günü ya mail yoluyla yada tlf olumlu yada olumsuz dönüş yapacaklarmış sanırım olumsuz olursa mail olumlu olursa tlf edecekler.Saatleri eşimin saatleriyle neredeyse birebir aynı ve eşimin çalıştığı mağazanın hemen yanında yani eşimle beraber gidip gelicez ama kısmet bakalım.

seliiiin güle güle kullanın aldıklarınızı sen, eşin ve bebişin

bu arada bade ben de nedense seni daha kilolu, tombul mombul bişey olarak hayal etmiştim

selincim hepsi ayrı ayrı güzel, pijamaların, ayakkabıların, hele hele bebişinkiler, çoooook tatlı hepsi allah sağlıkla güle güle kullanmak nasip etsin sana da bebeğe de sen de çook tatlı çıkmışsın, bayıldımmm

bugün bebeğin "kırk banyosu"nu yaptırdık
p.tesi 40 günlük olcak da
sizlerde de var mı bilmiyorum böyle bir adet
kırkından iki gün çaldık (ne gerek varsa) ve 38.gününde banyo yaptırdık
ben yapmak istemedim, sonuçta mantıklı gelmedi
hem dinimizde de böyle bir şey yok
ama kv ve çevre baskısıyla yapmış olduk
suyu koyduğumuz kovaya tespih, tarak, nohut, yüzük koyduk
bebeği yıkadığımız suyun bi bölümünü dışarı döktük
falan filan işte...
çok saçma

farmasi canım tekrardan güle güle kullan saçlarını o zaman göremedim ben

selin aldığın herşeyi güzel günlerde kullan canım
bebişte güle güle giyinsin.hepsi çok güzel bayıldım
kilonda çok iyi görünüyor maşallahh
inşallah Rabbim en uygun zamanda banada ve tüm isteyenlerede nasip eder

bende bugün çoook uzun bir aradan sonra üzerime kıyafet alabildim
ne zamandır almıyordum bugün anneme gittim
6 gibi döndüm eşimle dışarda yemek yedik sonrada bana alışverişe çıktık şimdide bitmiş bir halde oturuyorum
herkese iyi akşamlar

bebeğim yapmışsınız olmuş işte ne takıyon
hayırlı olsun
zaman ne çabuk geçiyor:44::44::44:

deryacım inşallah olumlu sonuçlanır ankara gibi bi şehirde kolay ulaşım her şeye bedeldir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…