Kirli Çıkılar )))

kızlar konu hassas,kimse rencide olsun istemem,kimseyi de yargılamıyorum.
tabii ki arkadaşımız da bu sebepten eşiyle arasını açmasın,evinin huzurunu bozmasın.
ama o eşler de eşlerinin aklı başında,meslek sahibi,güvenip evlendikleri hanımları olduklarını unutup,sosyal ilişkilerini sınırlamasın.

kuzuum,sen daha yeni iyileşiyorsun,yüklenme kendine,ben de hastayım,koşturduğuma bakma birazdan yamulur kalırım.
akşam daha çok çıkıyor acısı yorgunluğun.

Öylede ne bileyim siz böyle şunu yaptım,bunu yaptım diye yazdıkça çok pasaklı gördüm kendimi ama başım ve gözlerim çok ağrıyor şimdi çıkıyorum dayanamıycam daha eşim gelmedi o gelince iyi olmam lazım.

canım cam balkon bir kere soğuk oluyor. dışarıda soğuktan 1-2 derece sıcak olur o kadar...
bir de özellikle fitilleir eskidiğinde camların araları boş kaldığından toz da giriyor. ama düşünsene dışarıdan evimize bile giriyorki ordan mı girmesin. fakat balkonumdaki dolabımı sildim bugün içinde toz falan yoktu. ancak balkonun içi zamanla tozlanıyor...
benim pimapen düşünmemin sebebi daha sıcak olacak olması. üstelik oda gibi kullanacağım için pvc tercih ediyorum....

haklısın pepeticim ben bunların hiçbirini düşünemedim açıkçası:)))))) şimdi senin baktıgın yerden baktım olaya sonuna kadar hklısın kendi adıma konişim
benim kaynanam pekde hijyene dikkat eden insan diildir
yani tezgahı sildiği bezle bebiğin ağzını falan siler biliorum çünkü eltimin çocuguna yapıyo
yada ne bilim hijyen kuralları onun için pek önemli diildir mesela geçen gidişimizde bize hamur işi yaptı haşhaşlı pişi falan saolsun çok uğraştı çok yoruldu ama
mesela tavaya bi pişi koyyodu elindeki yağları yalıodu böle baştan sona kadar ve bütün hamur işlerini bu şekilde yaptı
bi hamur koydu tavaya bi elini yaladı ne bilim ben pek sevmiorum böle şeyleri
yani az bişey yedim çok lezzetli olmuştu ama zaten istesemde çok yiyemzdim maya mideme dokunuyo benim ama benmi o pişileri yedim onlarmı beni yedi bilemiorum:))
dediklerinde yerden göğe kadar haklısın senin baktıgın açıdan bakmam için bunları yaşamam gerekio sanırım:)))))))

banucum haklısın dogru sölüosun her kelimene katılıorum:)
ama hassas bi konu dediğin gibi:)

farmasi senin bu fırında yaptıgını yumurtaya bulayıp yağda kızartı şerbete atıncada güzel oluo kendileri erzurum tatlısıdır bi gün demin diorum ama yapazsam diyede korkmuyo diilim açıkçası

kızlar....
balkon konusundaki fikirleriniz için çok teşekkür ederim...
selincim ben çocuğa kv nin bakması taraftarı değilim. en azından bakıcıya şunu şöyle yap bunu böyle yap diyebilirsin. kv ye söylersen bin naz çekersin.
ben kv ve kp'e oğlumu ön koltuğa oturtmayın alışmasın dedim bir keresinde senesinde bile hala kp laf sokuyodu bana....benimkileri tanıdığımdan hiç öyle bir şey talep etmedim. hoş benim kv de talep etmedi...
ben şu vakumlu hurçlar varya onları sorucam size...
netten alayım diye açtım ama ne kadar çok çeşit var...
tavsiye ettiğiniz bir marka var mı. kullanışlımıdır gerçekten...

görüntüsü çok güzel olmasına rağmen kullanış açısından diğeri daha iyi o zaman
bilgi için teşekkürler canım

kızlar 2 market gezdik geldik bahçelere baktık
vişneler çıkmaya başlamış
mis gibi tüm bahçelerde yeşillikler
eve geldik kıymalı patlıcan yemeği
nohutlu pilav kırmızı biber salatası yaptım
eşimin ellerinden de karışık salata çıktı
dünden çorba vardı ama kalıcak sanırım

ben kullanışlı oldugunu düşünmüorum papatyacım çeyizime almıştım yorganlarımı koyarım bazanın altında çok az yer kaplar diodum
6 adet büyük 2 adetde küçük aldım yorganları koydum falan ilk başta herşey çok güzeldi vakumladım temziledim koydum
ama 3-5 gün sonra bi baktım açılmışlar içleri hava almış şimdi sadece kirlenmesinler diye kullanıorum
işime yarıyomu evet kirlenmelerini çnlüo ama yer kazanma bakımdan hiçbirrrrrrrr faydası yok:)

canım haklısın çocuk konusunda artılarıda var eksileride var insan yaşamadan bilemio tabiki:)

Hurc konusunda bende öyleyim ihlas temizlik robotun yani da verdikleri 3.4 tane onlar iyi kazak kazak koyuyorum

Kendim aldım bimden 29 tl falan vererek onunda bi tanesi açıldı selinin dediği gibi pek ole matah bisi değil yani

çok güzel yazmışsın canım.. insanların aileler arası ilişkisini yaşam biçimlerini değer yargılarını ve önem sıralarını burada yazdıklarımızdan anlayamayız.
çoğu zaman kelimeler gerçek hayatta hayatın nasıl işlediğini anlatamıyor.

bizim okulda bayan arkadaşlar toplanıp hamama gitcekti. ben de heves ettim bi an.
eşime söyledim uygun olmadığını söyledi, fevri çıkış yaptım..
sakin bi dille neden olmaması gerektiğini söyledi. ben de kabul ettim durumu.
buna eşlerin konuşarak anlaşması denir ve tek taraflı değildir..
kimi zaman da erkekler danışır bayanlar düzgün bi dille razı eder.

benim eşim face imin şifresini bilmez ben de onunkini..girip arkadaşlarımı kontrol etmez ben de onunkini.. ama ikimizin face de çok rahat açık kalabilir pc de..
yani eşlerden gizli de yapılabilir yasaklar, gönül rızası gözetmekse ayrı bişeydir..

derfat profilindeki fotoları yeni görüyorum.şuanki saç rengi ne?kızıl çok yakşmış sana
başıma gelmeden bilemeyecem ama kendim adıma konuşayım, bnce kv/annem baksa bile akşamları kendi evlerinde kalmasını isterdim(aynı şehirde olursa).mesala yengemler kuzeninm ilk çocuğuna baktılar.kuzenmde kaldılar br müddet(ank.da evleri) sonradan duydukki sinopa taşınmışlar, ordan ev kiralamışlar.gündüzleri kızının yanına gidiyorlar, akşmları da kendi evine geçiyorlar.bu bana mantıklı geliyor
anladım bade senin dediğin gibi yapayım.ben ortasına koyup sararım diye düşünmüştüm ama baştan ortaya kadar boş geleck hoş olmayacak.
bu arada irmik topları yaptım.tavsiye ederim.linkini kimn verdiğini hatırlamıyorm.tekrardan teşekkür ederim
sirkeci tamam yarın gideyim bir tur acentasına.bilgi edineyim, sonrasında yaptırayım.sana da çok teşekkür ederim.bişeye takılırsam yine sorarım

Hurc konusunda bende öyleyim ihlas temizlik robotun yani da verdikleri 3.4 tane onlar iyi kazak kazak koyuyorum

Kendim aldım bimden 29 tl falan vererek onunda bi tanesi açıldı selinin dediği gibi pek ole matah bisi değil yani

bende A101 den almıştım:) hatta geçenlerde gene indirimdeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…