- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
tatlım pişti fotoğraflarını elossanın topiğinden görebilirsiniz canlar birazdan düzenleyip yükleyeceğim
kuzuum,sen daha yeni iyileşiyorsun,yüklenme kendine,ben de hastayım,koşturduğuma bakma birazdan yamulur kalırım.
akşam daha çok çıkıyor acısı yorgunluğun.
ben bir sürü şeyy yazdım ama nereye bastıysam herşey gittiii ne yazdığımıda unuttum
papatya cam balkondan toz giriyor diye yazmışsın
oturma odasında ki balkonuma cam balkon yaptırırım diye düşünüyordum
soğuk giriyor diyede duymuştum kullanışlı değilmi
yatağı değiştirdim nevresimleri attım bir posta
sonra üst baş attım bir makinede
onları astım evi sildim süpürdm
kalan sarmaları sarıp dolaba attım
haftasonu daha çok yoruluyorum
eşimde tutturdu dışarı çıkalım
hiç bir yere çıkamamm dedim daha yemek yapıcam
bayada öksürüyorum şifayı kapıcam galiba ıhlamur içtim ama fayda etmedi
çatal elimde koşturarak bandırma asfaltına çıkıyorum,kapıyı aç.banucan tatlımı elossanın topiğine ekliyeceğim demiştim
badecandan tatlı kaçırıyorum başka ellere ekliyorum :))))
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/563144-elossanin-mutfagi9829-510.html
çatal elimde koşturarak bandırma asfaltına çıkıyorum,kapıyı aç.
haklısın pepeticim ben bunların hiçbirini düşünemedim açıkçası:)))))) şimdi senin baktıgın yerden baktım olaya sonuna kadar hklısın kendi adıma konişimYarın malum temizlik günüm ya bugünden başladım dolapları elden geçirdim, battaniyeleri , kızımın yatak örtüsü, battaniye çarşafı , saggy gibi ama makinada yikanabilen ince 2 tane yolculuğum var onları çıkarım klozet takımlarımız çıkarım, alezleri , çarşaflar , günlük odadaki koltuk yastiklarimi n kiliflarini yikaddim. Yarın bu vakitler her şeyim silinip sürülmüş olacak ınş.
Selincim herşeyin olumsuz tarafı vardır kayınvalidesi bakmasi pek avantaj değil bence ben istemem. O kadar iyi bskicilsrim olduk tasininca degistirmistik, 2 bakıcı 3 yılda...
Kayınvalideye onu yapma diyemezsin çünkü sen bilmezsin der o bilir kaç çocuk büyüttük der.
Yemek dedirme olayı tam bir fiyasko olur.. yaşadım bunları ek gıdada tuzlu salcali verilmez bebeğe yok nolcakmis 6 çocukta bölen büyümüş...
Kendi annen olsa yapma deniliyor kayınvalideyei denmiyor
Biryerrden sonra sen çalışıyorsun ben fedakarlık ediyorum yoruluyorum çocuğa bakıyorum , bakıcı olsa şu kadar isterdi olayı dönüyor. Çocuk hareketlendiginde yoruldum oluyor yada elti gorumcede annem baktı siz yaptınız oluyor . Sanki onsuz olamayacağını düşünüyor kv.
Hep çocukla beraber oluyorlar,bakıcı en azindsn akşam gidiyor evine çocuk bağımsız olarak sana kalıyor
Ama kayinvalide daha anne rolunu oluyor .kopmayacak annne gibi bağlar geliştiriyor bebek... ben çocuğumun babaannesinin benden çok sever yada alternatif bulmasını istemezdim şahsen.
Ilk zamandan belli olur zaten sevimsizin kv belli çocuğu anne gibi yaklaşıyor ve çok uç...
Dedi ya birgün annnemlerdeyiz bebek ağladı yan odada kayın validem koşuyor diye.
Bebisin bir dogsun sonra anlarsın durumu.
kızlar konu hassas,kimse rencide olsun istemem,kimseyi de yargılamıyorum.
tabii ki arkadaşımız da bu sebepten eşiyle arasını açmasın,evinin huzurunu bozmasın.
ama o eşler de eşlerinin aklı başında,meslek sahibi,güvenip evlendikleri hanımları olduklarını unutup,sosyal ilişkilerini sınırlamasın.
canım cam balkon bir kere soğuk oluyor. dışarıda soğuktan 1-2 derece sıcak olur o kadar...
bir de özellikle fitilleir eskidiğinde camların araları boş kaldığından toz da giriyor. ama düşünsene dışarıdan evimize bile giriyorki ordan mı girmesin. fakat balkonumdaki dolabımı sildim bugün içinde toz falan yoktu. ancak balkonun içi zamanla tozlanıyor...
benim pimapen düşünmemin sebebi daha sıcak olacak olması. üstelik oda gibi kullanacağım için pvc tercih ediyorum....
kızlar....
balkon konusundaki fikirleriniz için çok teşekkür ederim...
selincim ben çocuğa kv nin bakması taraftarı değilim. en azından bakıcıya şunu şöyle yap bunu böyle yap diyebilirsin. kv ye söylersen bin naz çekersin.
ben kv ve kp'e oğlumu ön koltuğa oturtmayın alışmasın dedim bir keresinde senesinde bile hala kp laf sokuyodu bana....benimkileri tanıdığımdan hiç öyle bir şey talep etmedim. hoş benim kv de talep etmedi...
ben şu vakumlu hurçlar varya onları sorucam size...
netten alayım diye açtım ama ne kadar çok çeşit var...
tavsiye ettiğiniz bir marka var mı. kullanışlımıdır gerçekten...
kızlar....
balkon konusundaki fikirleriniz için çok teşekkür ederim...
selincim ben çocuğa kv nin bakması taraftarı değilim. en azından bakıcıya şunu şöyle yap bunu böyle yap diyebilirsin. kv ye söylersen bin naz çekersin.
ben kv ve kp'e oğlumu ön koltuğa oturtmayın alışmasın dedim bir keresinde senesinde bile hala kp laf sokuyodu bana....benimkileri tanıdığımdan hiç öyle bir şey talep etmedim. hoş benim kv de talep etmedi...
ben şu vakumlu hurçlar varya onları sorucam size...
netten alayım diye açtım ama ne kadar çok çeşit var...
tavsiye ettiğiniz bir marka var mı. kullanışlımıdır gerçekten...
banu bence tam bi yasak söz konusu diildir
yapmanı istemiorum demiştir sevimlide yapmamayı tercih etmiştir hani internet diyince insanın aklına hep negatif şeyler gelir ya
öyle ama biri bana falancayla internetten tanıştım dediğinde 3-5 kat kuşkuyla bakıorum
eşide bu kuşkuyla bakmıştır olaya:)
önemli olan nerden tanıştıgın diil nasıl bi insan oldugudur tabiki ama rızası yoksa yapcak bişe yok....
hepimiz yetişkin insanlarız çocuğa kota koyar gibi yasak dense bana yani eşim bana herhangi bişey yasak dese
çok kırılırdım kendi adıma gururuma yediremezdim ama bunu yapmanı istemiorum dediği şeyler var bende yapmamaya özen gösteriorum:))
o yüzden sevimlinin yasaklandığını diilde kendi rızasıyla eşinin istemdiğini bildiği için aramıza katılmamayı tercih ettiğini düşünüorum
öf ne uzun yazdım:)
Hurc konusunda bende öyleyim ihlas temizlik robotun yani da verdikleri 3.4 tane onlar iyi kazak kazak koyuyorum
Kendim aldım bimden 29 tl falan vererek onunda bi tanesi açıldı selinin dediği gibi pek ole matah bisi değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?