Kirli Çıkılar )))

Helincim ne güzel yazmışsın canım hem duygulandım hemde seni tebrik ettim canım..

helincim bıdıklarımın ikisi de okula gidiyor 3. ve 1. sınıftalar

bu arada zor bir sınavı başarıyla veriyorsun Allah her daim yardımcın olsun canım benim

bence salonu kapatacaksan mutfağı kapatma pepeti insan şöle yazın balkonda keyif yapmak ister

merhaba kızlar
biz de kahvaltıdan sonra eşimle dışarı çıktık
adidas indirim yapmış
bi tana koşu ayakkabısı aldım 80 tlye
sevimlicim
miniğin 40ı hayırlı olsun
pepeticim
14 yıl sonra benim de evim oldu konusundaki evin mutfağı çok güzel
ben de mora bayılırım,güzel seçim olur
helincim
senin davrandığın gibi kolay kolay kimse davranmaz
Allah hep gönlüne göre versin

ets den jolly pronto turdan nereye yolun düşüyorsa ordaki tur şirketinden yaptır her yerde aynı fiyatı sabittir gazete gibi düşün.

annen için yeşil pasaportu olsa da sağlık sigortasına ihtiyacı var; Allah korusun orda sağlıkla ilgili bir sorununuz olursa siz cebinizden harcıyorsunuz gelince sigortadan temin ediyorsunuz.

off ben daha kahvaltı yapacağım çok tembelim bugün.

ben sinirleniince vücudumu ateş basar karda bile dursam üşümem
sabah öfkeyle uyandım ya sen misin bana dağınık düzensiz diyen
evim zaten derli topluydu temizlik yapmıştım cumartesi günü yeni aldıgımız baza geldiğine birçok şeyi ona yerleştirmiştim diğer dolaplarda yer açılmıştı
mutfağa gittim çay suyu koydum uzuzn zamandır hiç patates kızarmamıştım mısır unlu baharatlı kızartma hazırladım
buzdolabının içini yeniden sil yerleştir kahvaltılıkların kapalrını yeniledim azalanları doldurdum kahvaltı tabağı hazırladım bi ona bi bana
yeşillikler almıştım onların kağıt havluya sararak koyuyordum onları yeniledim sırf açınca hain kocaya hava atacam ya
gümüşlüklerin içini sildim yerleştirdim
havlular ve nevresimleri baza altına koydugum yorganların dolabına jilet gibi düzenleyerek yerleştirdim üzerine lavanta keselerii koydum
gece çamaşır atmıştım makineye sabah onları astım
kıyafet dolabındaki tüm kıyafetlerini bir elden geçirircesine düzenledim zaten düzgündü ama işte hava atcam ya kocama daha bir düzenledim
akşam için dolaptan kıyma çıkarttım yemeklik birşeyler çıkarttım çözünsün diye
börek yaptım fırına onu verdim ekmek makinesinede ekmek koymuştum ilk uyandıgımda
baktım eşim uyanacak gibi kıpırdanıyor hemen yerleri mis gibi kokulu suyla sildim
birde kendimebol bi limonata yaptım hopppp koşu bandıma
çayda demini aldı bu arada
bizimki böreğin kokusuna kalkmış hııııımmmm ev ne güzel kokuyo diyo biliyorum onun kalbine giden yol sadece mideden geçiyor
bende hiç umurumda değilmiş gibi aaa evet bir börek yapayım demiştim yeni uyandım da
baktım kocam beni aldatıyor bende kendime bakacağım artık koşmaya devam dedim
mutfağa gitti geldi ooooo sen ne zaman uyandın neler yapmışsın diyo
bende tutttum elinden rüyamda o kadar söyledin bana
bi gez bakalım neresi dağınık neresi düzgün değil
hangi zaman yemeğin eksik çeşidin az
yerlere bal dök yala eve görücü gelse laf edecek toz bulamaz
otelelrde böyle jilet gibi çarşaf yumuşacık havlu bulamazsın
ama benim her zamanki halim bu hıhhhhhhhhh dedim
beğenmezsen beğenme çokta umrumda
yazık adamcağıza üzüldüm
garibim kendini affettirmeye çalışıyor halbuki ne sucu var ama olsun olsun gözü açılmasın

günaydın hanımlar,

gökçeeee, mapıslığı bitirmişsin hoşgeldin canım yaa
hoşbuldum bacım
Günaydın hanımlar güzel bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle hepinizi kocaman öpüyorum

Gökçee hoşgeldin canım tekrardan.
.
hoş buldum bacım

bizim adamda mutfağın balkonunu kapatma taraftarı ama kesinlikleeee kapatttırtttammmm

1.sebebim ankara gibi soğuk iklimli şehirlerde helede duvarla örülüp pimapenle kapatılınca birde mutfakdan olunca o pimapenler sürekli rutubet nem kusuyor bu yüzden olmaz diyorum
2.sebebim en üst kat bizimki ve ciddden mutfak balkonumuz büyük pimapenle kapanırsa tükan gibi durur içeri kararırrr gibi
ve 3.olarak bende cam katlamalı balkon tarzı ile kapattırma taraftarıyım yazalrı havadar otururum en azından
nede otururum yaaa

o bakımaaa ciddden dikkat edin bir çok arkdşmın pimapenle mutfağa katılan balkon duvarları yaz kış küflenmekteee o bakıma dikkat derim
haaa bak odadaki olabilir çünkü mutfak gibi nemli bir hava olmaz orda pek evet mutfakda da davlumbaz çalışacak olsada yemek buharı bulaşık buharı ve kişi lerin daha çok bulunmaları ne bilem olumsuzluk katmakdaaa
zannımcaaa

ben neyi alırsam neyi yaptırırısam ilk baktığım noktam temiliği kolaymı:) o bakımaaa önceliklerim bunlarrrr:)

KIZLAR TUPPERIN SÜPER ŞEFİNİ VEYA RONDOSUNU ALAN KULLANAN VAR MIDIR ARAMIZDA???
öneririmisiniz?

tupperdan su şişesini 20ye almak yerine
1 tl ye pınar 33cl cam su şişesini aldım çantamda rahatlıkla taşıyorum
bursada heryer içme suyu çeşmeler var hep ağırlıkta yapmaz bittikçe doldururum
hemde çok cici bir şişe boy boy büyükleride var ama çantada en güzel bu olur diye düşündüm
cam sağlıktır

evet bacım kesinlikle cam sağlıktır
tupper matarası alsamda içme suyu adına alın dememm onu... ama şu süepr şefleri rondoları soğanı sulandırmadan hemen otomatik parçalamanı sağlıyormuşşşş
yoksa tuppercı değilim inannn naylonu pek sevmemmm

gökçecim şu ipli olan rondosu gerçekten iyi ve soğanı sulandırmıyo dedikleri gibi bana tupper yaparken hediye gelmişti teyzeme hediye etmiştim bende
şu an çok memnun ve severek kullanıo ama büyük olanı diil küçük olanı al bence:)
çevirmeli olanda şu an bende var ma kullanmıorum ipli olan daha kullanışlı:)

erkenden kalktım
büyük kuzucuğu il merkezindeki bir dersanenin deneme sınavına kaydettirmişti babası kahvaltıdan sonra oraya götürdü
sınav sonrası ilçe ile il merkezi arası çalışan küçük otobüslere bindir kendi gelmeyi öğrensin dedim eşime
sağolsun arabaya bindirmiş benimki eve geldi minik kuzum artık büyüyor yuvadan uçuyor tatlı buruk değişik bir duygu ya

deneme sınavında dersane kurnazlığının ürünü sorular da varmış anladığım kadarıyla sonuçlar haftaya açıklanırmış
benimki sıfır yanlış olmayacak büyük ihtimal anne diyor ,elbette olmayacak canım dedim çünkü eğitimden ziyade amacı ticaret olan bir yerin çocukları yetersizim duygusuna büründürme isteği nedeniyle müfredat dışı da soru gelebilir sıkma canını ben seni biliyorum dedim

tuvaleti banyoyu çamaşır suyu ile yıkadım
çocuklara banyo yaptırdım
öğlen yemeklerini yedirdim
onlara tatlı yapmıştım sütle yapılan ipe asılı yuvarlak tatlılardan bitirdiler .
canım isterse eve süpürge tutabilirim hafta içinde de tutunca iyi oluyor

ütülecekleri ütüleyeceğim
dün gelen süt kaynayınca kesildi hemen peynir yaptım
bugün gene süt geldi kaynattım şükür sağlam çıktı
bahaneyle peynir de yapmış olduk
akşama balık -salata - içecek tamamdır.
bir de cevizli kadayıf yaparım .

Son düzenleme:
merhaba herkeşlere
kahvaltıya gittik geldik
kazıklandık azcık hatta yeri ayarlayan arkadaş da çok söylendi ama napalım
arkadaşım hamile zaten ilk bebeğini kaybetmişti 5,5 aylıkken Allaha şükür çok iyi şu anda 4,5 aylık
onların arkadaşı da gelmişti kız da hamileymiş 11 haftalık çok mutlu oldum adına Allah isteyen herkese nasip etsin

selincim aldıklarına bayıldım
hastaneye gecelik de götürcen di mi
umarım gerekmez ama eğer sezeryan gerekirse gecelik daha rahat oluyormuş arkadaş söyledi

sevimlicim bebişinin kırkı hayırlı olsun

hayırlısı olsun derfatcım olursa sana kolaylık olur yol açısından

gökçecim hoşgeldin bacım

özlem dışarısı buz gibi iyi olmuş gitmediğin

helincim Allah hiçbir şeyi karşılıksız bırakmıyor iyi ya da kötü

papatya güzel düşünmüşsün balkon konusunu

multi kahvaltıya nereye gittniz? Bileyim de oraya gitmeyim öyleyse; bizim de 23 nisan gününe kahvaltı planımız var da..

Ben anlamadım :26::26::26:
hani grup oluşturmuştunuz ya
yan sayfa diyorsunuz sanırım
galiba adını söylememiz doğru değil :26:
yani eşim görmüş, rızasının olmadığını söyledi
ben de arkadaşlıktan çıkardım sizleri
sevim maşallah kırk günde erdin nerdeyse ama az kaldı bebeğinle doya doya vakit geçirirsin bu arada okula başlayınca bebeğe kayınvaliden mi bakacak

evet kv bakıcak
zaten en çok ona güvenirim
beni onun aşırı ilgisi bunalttı şu zaman diliminde
yoksa bakabilecek en iyi kişi o şimdilik
Allah sağlık sıhhat versin ona

Anladım canım eşinle sorun yaşama canım eşimin rızası yok diye bu zamana kadar bende almadım yeni açtım yani onun rızasını alarak canını sıkma canım seni anlayabiliyorum

ben bir sürü şeyy yazdım ama nereye bastıysam herşey gittiii ne yazdığımıda unuttum

papatya cam balkondan toz giriyor diye yazmışsın
oturma odasında ki balkonuma cam balkon yaptırırım diye düşünüyordum
soğuk giriyor diyede duymuştum kullanışlı değilmi

yatağı değiştirdim nevresimleri attım bir posta
sonra üst baş attım bir makinede
onları astım evi sildim süpürdm
kalan sarmaları sarıp dolaba attım
haftasonu daha çok yoruluyorum
eşimde tutturdu dışarı çıkalım
hiç bir yere çıkamamm dedim daha yemek yapıcam

bayada öksürüyorum şifayı kapıcam galiba ıhlamur içtim ama fayda etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…