yaşdaş olduğumuzu bilmiyordum :) ben yaşını yazdığın yere denk gelmedim :26:, yaşını bilmediğim için 2 çocuklu bir anne , üstelik çocuklardan birinin de ilkokulda olduğunu düşününce doğal olarak daha büyük birisi kafamda canlandı :44:
helincim bıdıklarımın ikisi de okula gidiyor 3. ve 1. sınıftalar
bu arada zor bir sınavı başarıyla veriyorsun Allah her daim yardımcın olsun canım benim
bence salonu kapatacaksan mutfağı kapatma pepeti insan şöle yazın balkonda keyif yapmak ister
pepeticim o bahsettiğin mutfak gayet şık ferah
mutfağın yeterince büyükse mutfakta balkon istemiyorsan balkonu kaldırmak yerine ben olsam kapatırdım sebepleri
evet kiler gibi kullanabilirsin hatta pencereli şekilde kapatırsan ışık da alır havalandırırsın gerekirse orada ızgara bile yapabilirsin evin içini kokutmadan
benim mutfağın balkonu en çok ızgara yapmakta işime yarıyor koku dışarıda kalıyor :))
yeri gelir acil bir durum olur mutfakta bulunmasını istemediğin eşyalarını koyarsın o bölüme pencerenin perdesini çekiverirsin
mesela ben çöpü kapı dışına koymam mutfakta tezgahta çöpüm var ama dolmuşsa evde oğlanlar yoksa çöpü ikinci poşete koyar mutfak balkonuna koyuveririm
Pepeticim bende mutfağımın balkonunu kapattırdım ama pvc ile mutfakta cam balkon çok sıcak olmuyor o kısmada masa koydum ama yaptırcam daha yaptıramadım istediğim gibi.Salonumun balkonunu ise hiç kullanamıyorum hiç oturduğumuzu hatırlamam orayıda elime para geçsin cam balkon yaptırcam kışında ,yazında tertemiz bence yaptır mükemmel olur.
evimde 3 adet balkonum var. salon balkonumu kapattım. içnde oğlumun eski odasından kalan dolap ve komodin var. dolabın içinde de oğlumun önceki yıllardan kalan kitapları benm çizmelerim, piknik sepeti vs var. kışın o balkonu çamaşır kurutmak için kullanıyorum aynı zamanda.
yatak odası balkonumu en kısa zamanda pimapenle kapatıp içinde dolap yaptırıp bir de petek taktırıp giyinme odası niyetine kullanıcam. yani balkondan oda üreticem.
amaaaa mutfak balkonumu kapatmayı hiç düşünmüyorum. yazın orada oturmak keyif yapmak iyi oluyor. bir dolabım var balkonda.içinde turşu, kuru fasülye ıvır zıvır var. balkonum çok geniş olmasına rağmen açık kalmasını tercikh ediyorum. çöp koyuyorum yada balık falan kızartıyorum. ben ce mutfağın içine alma. ben balkonsuz mutfak düşünemiyorum....
eva yaaaaa olaya farklı bi boyut katmışsın aslında paylaşırkende bi an tereddüt ettim hani nez falan diye ama ben bu kadını çok beğeniorum yaptıgı işi yaşam tarzını harekıetlerini diil ama yüzü gözü kalemle çizilmiş gibi:)))) maşallah hani esmer güzeli derlerya bade gözümde onun gibi bişe canlanmıştı en fazla 1.60 boyunda ama şişman diil balık etli nez gibi yani:)
bi hatun olarak canlanmıştı:)))) paylaşırkende yanlış anlaşılırmıyım diye düşündüm ama bade anlamaz diyerekten paylaşmıştım şükürki anlamamış:) hatta titreyen bi figür bile bulmuş evaya inat:)
BIDIK
bu rüyalardan bi kerede ben gördüm şu hamilelik insana öyle gerççekçi rüyalar gördüyoki ben resmen o anı yaşadım:)
hemde benimki ruz biriyle aldatıodu ben hamileyim diye çirkin olmuşum oda onu bulmuş..... ben bunları kendi evimizde nasıl kovalıorum ama elime geçseler parçalıycam
sonna uyandım adamı uyandırıp anlatsam intikam alsam geç kalcam bende o sinirle bi tekme attım,kalktım apar topar işe gittim:)
sonna işte vicdan yaptım eve gelince dedimki çok iyi davrancam bugün yazık adama:) neyse akşam oldu ben tabi baya baya iyi davranıorum aşkım meyve istermisin çay getirimmi
bana tutup demesin mi''bana neden iyi davranıosun bu kadar ölcemmi yoksa''diye:))))
ama etkisinden uzuuuuuuuuuuuuuunca bi süre kurtulamamıştım:)))) daha sende sürer o bi hafta ben diyim sana:
PEPETİ
eğer benim iki tane balkonum olsa mutfaktakini kesin kapatırım:)
neden? oraya bi dolap yaptırıp kiler olarak kullanırım:) patates soğan aklıma ne gelirse oraya koyarım:) vede iki tane sandalye koltuk puf bişey atarım neskafemi orda içerim:)
evime gelen sigara kullanan vatandaşları direk oraya yönlendiririm:)
mutfakta kullanışlı olcanı düşünüorum fakat diğer tarafı kapamazdım çünkü çamaşırlarımı yazın dışarda kurutmak isterim , halılarımı yprgan yastıklarımı güneşlensin diye balkona atarım
diye bence salondaki kalsın ama ilerleyen zamanda baktın çok emnunsun orayıda kapatırsın:) ama bence ilk etapta mutfak derim:)
bugün çok uyumuşum başım ağrıyo yeni kalktım acıktım galiba ama canım değişik bişeler yemek istio
tam olarak bilemiorum :) önce ne yiyceme karar verim sonna hazırlim kocişi kaldırim bugün evde geçer burda hava kapalı(((
temzilik memizlik yaparım büyük ihtimal:)
kızlar cok teskurler haklısınz hepininiz...
ıkı ucu b.klu degnek gıbı bişi yaa... kararsızlık o bahsettıgım mutfak işte http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/547571-14-yil-sonra-evim-oldu.html mutfakk aynen böle olcak ben mor istiyorum altarafını işte balkonu içe alsam böle guzel olcak masa falan ama bıde şu l tıplı tezgah cok hos hamurlar kurabıyeler yapmak için
ama tabıkı dedıklerınz de dogru
ha bu arada kılerde olucak evın ıcınde o acıdan kıler gerekmıycek ektradan sıgınak denen bölumdede depo olacak mangalbebek arabalarım kıızmın odasından cıkıcak dolap kıtaplık vs orda dursun ıstıyorum.
bırde su var soguk olurmu cam denılenler gıbı toz alırmı . sonucta acık mutfak yapıcam . bilmiyorum az daha dusuneyım bakalım .
kızlar pepeti balkon konusunu açmışken ben de size bir şey danışmak istiyorum. ne de olsa akıl akıldan üstün.
evimde 3 adet balkonum var. salon balkonum cam ile kapalı. az önce de yazdım pepetiye cevap yazarken içinde oğlumun eski odasından kalan dolabı komodini var. içinde ıvır zıvır var. bir adet halı serili orada. kışın çamaşırları asıyorum. yazında zaten camlar açılabildiğinden camları açıp çamaşırları hallediyorum. yatak odamın balkonu kareye yakın. 5 metrekare falandır. hiç kullanmıyorum. boş duruyor. içinde iki tane beyaz banyo dolabı var. fazladan aldığım şeker vs. koyuyorum içine. ben diyorum ki bu balkonumu pimapenle kapatayım. cam balkondan toz giriyor içeri. pimapenle aynı oda gibi olcak. içine de bir gardrop yaptırayım şöyle tavana kadar. orayı giyinme odası gibi kullanayım. ütü masasını falan da atarım. olursa küçük bir petek taktırayım. halısını da sererim.
mutfak balkonuma gelince kocaman bir balkonum var. yazın 6 metrekare halı atıyorum. masa sandalye minder koyuyorum. üstelik bir de dolap var. o kadar geniş yani. orası da açık kalsın istiyorum. sizce nasıl yatak odası balkonu fikrim. yada farklı bir şey var mı aklınıza gelen.
mutlaka yaptır dusuncen cok guzell, oturdugum evde 3 balkon var ve baya genısler hep hayal ederım bu ev benım olsa şöle yaparım dıye cok zor bıişlere karar vermek
daha sızlerın cok fıkrını alıcam ınslalh o gunler bı gelsın mesela korıdor ve mutfak seramık mı lamınatmı olsun ben lamınat ıstıyorum eşim seramık :44::44::44::44:
biran benden bahsediyorsun sandım bıdıgı görünce hoooop atladımmmm
günaydın arkadaşlar, selincm aldıklarının her birine bayıldım.çantanın modeli güzel, rengi ne?bordo gibi görünüyor fotoda.anne-oğul güzel günlerde kullanın, sağlıkla gelsin bebişin
sirkeci umarım sorun çıkmaz ya.sigorta işi her hangi bir sigorta acentasından yaptırsam olmazmı?bişey daha anneminki yeşil pasaport ona da yaptırmak gerekiyormu?
sevimli vay ahmet efendi o kadar büyüdümü?zaman çabuk geçiyor.bu günlerin tadını çıkar
derfat hayırlısı olsun canım,güzel haberini bekliyoruz
bade ve karanfilce teşekkür ederim kek tarifi için.bade sana bir sorum olcak.hani rulo pasta var ya.içine bişeyler koyup rulo şeklinde sarıyorsun.şimdi benm kullandığım tepsi yuvarlak(33cm çapında)buna yapsam olurmu ki sence?denemek istediğim bir tarf var(...........ten) bu arada geçmiş olsun
hoşbuldum bacımgünaydın hanımlar,
gökçeeee, mapıslığı bitirmişsinhoşgeldin canım yaa
hoş buldum bacımGünaydın hanımlar güzel bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle hepinizi kocaman öpüyorum
Gökçee hoşgeldin canım tekrardan.
.
bizim adamda mutfağın balkonunu kapatma taraftarı ama kesinlikleeee kapatttırtttammmmSize bir soru mutfak balkonlarinizi kullanıyor musunuz. Bu evimde balkonum var çıkarız ama kendi evim olsa katlamalı camla kapatırim hayalindeydim ee malum şimdi ev aldık eşimle balkoonlar kapatırız diyoruz . Bende diyorum ki madem kapatıcaz arayı yıktı ra lim ve balkon kısmına masa koyu yum. Sonuçta sonradan kapatınca balkon kiler gibi bir konuma gelecek . Evim evim güzel evim bölümünde 14 yıl sonra benimde evim oldu diye bir konu var ordaki mutfak gibi olacak aynen boyut yani . Mutahitle konuscaz ama pişman olurmuyum ki balkon gerekli olurmu. Evim 2 balkon birinde salonda küçük balkon lu 5 metre kare salon balkonu orayı kesin kapsticam
Ne dersiniz kirli açıklarım menimmmm
evet bacım kesinlikle cam sağlıktırEki Görüntüle 691030
tupperdan su şişesini 20ye almak yerine
1 tl ye pınar 33cl cam su şişesini aldım çantamda rahatlıkla taşıyorum
bursada heryer içme suyu çeşmeler var hep ağırlıkta yapmaz bittikçe doldururum
hemde çok cici bir şişe boy boy büyükleride var ama çantada en güzel bu olur diye düşündüm
cam sağlıktır
hani grup oluşturmuştunuz yaBen anlamadım :26::26::26:
sevim maşallah kırk günde erdin nerdeyse ama az kaldı bebeğinle doya doya vakit geçirirsin bu arada okula başlayınca bebeğe kayınvaliden mi bakacak
hani grup oluşturmuştunuz ya
yan sayfa diyorsunuz sanırım
galiba adını söylememiz doğru değil :26:
yani eşim görmüş, rızasının olmadığını söyledi
ben de arkadaşlıktan çıkardım sizleri
evet kv bakıcak
zaten en çok ona güvenirim
beni onun aşırı ilgisi bunalttı şu zaman diliminde
yoksa bakabilecek en iyi kişi o şimdilik
Allah sağlık sıhhat versin ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?