Kirli Çıkılar )))

Ay kızlar evi bir haftadır b.k götürüyordu. Sabah dellendim önce örtündüğümüz battaniyeyi yıkadım.
Balkonu yıkayım onu serdim.
Sonra eve giriştim. Deli gücüyle çamaşır, bulaşık ve buzdolabının arkasını temizledim.
Evi süpürdüm. Fırını sildim.
Tansalar gidip kuzuya oyuncak, kitap aldım.
Fırından 2 ekmeklik hamur aldım pastırmalı pizza yaptım.
Kuzumu uyuttum, eşim kahve yaptı içiyoz

oyyyoyoy
yoruldum bugün.
hem enerjim yok, hem de ne ütüden,ne temizlikten geri duruyorum.
bir de kızartma çıkardım başıma,canları çekmiş kuzuların.
neyse ki yarına yapacağım kürdan kebabının da patlıcanları kızarmış oldu,köfteyi de hazır edince sardım,koydum tepsiye.
yarına fırına atması kaldı.
yeşilliklerimde yıkanıp,sirkeli suda bekletilip,iyice kurutulduktan sonra dolaba girdi.
kebap,pilav,salata,yarınki menüm de hazır sayılır.
şimdi sırada kuzuları yıkayıp,yıkanmak var.
bir de halim olsa.

darksea afiyet olsun.
sen deyince hatırladım,ben de dün migrostaki indirimi değerlendirdim,büyüğe 3 tane kitap aldık,ufaklık market arabası istedi,ona da onu aldık.
2m olunca buradaki çok çeşit yoktu.
zeytin allah ağız tadıyla yemek nasip etsin sarmalarını,taze yaprak çıksa da mis gibi sarıp yesek..
farmasi de hiç boş durmamış,hamarat çıkılar diye değiştirsek mi grubun adını.
multi ne iyi değerlendirmişsin hafta sonunu güzelim,çocuk yokken gezmek daha kolay,7 sene bilfiil gezdiğimden bıkmışım ben galiba.
eşim bugün çıkalım diye tututrdu ama hava nanemolla,biz hasta ne anlayacaktım gezmekten.
haftaya inşallah.

bugün hiççççççççbişe yapmadım canım istemedi ama napim:)
portakal vardı evde yenmeyen onları sıktım içtim C vitamini dopingi yaptım kendime:)
şimdi nevresimleri makinaya atıcam
bi makina daha yıkarım
kahvaltı bulaşığını yıkıciğim
tuvalet banyoyu temizlerim olduda bitti:)

geri kalan herşey 23 nisanda yapılcak yuahhahahaha:)))))))))))

sevimli eşinin mantığını kavramak adına soruyorum,yanlış anlama sakın,sebep neymiş.
insan eşinin bu tarz şeylerini hangi temele dayanarak yasaklar.
ben gerçekten anlamadığım için soruyorum.:44:

ben de dün ousu kandırdım haftalık temizliği birlikte hallettik
sanıyor ki 23 nisanda boş boş oturacağız çok fenayım

Ous bana hediye b12+folic asit almış.
İçinde 60 tane var.
Bittiğinde, eğer hala doğru zaman şimdi dersek yeni bir meleğimiz olsun istiyoruz.
Hayırlısı bakalım

Hadi hayırlısı darkcım.
Ben bugün iş yapıcaktım ama bugün pek bi halsizim dökülüyorum en tembeliniz benim herhalde

banu bence tam bi yasak söz konusu diildir
yapmanı istemiorum demiştir sevimlide yapmamayı tercih etmiştir hani internet diyince insanın aklına hep negatif şeyler gelir ya

öyle ama biri bana falancayla internetten tanıştım dediğinde 3-5 kat kuşkuyla bakıorum
eşide bu kuşkuyla bakmıştır olaya:)
önemli olan nerden tanıştıgın diil nasıl bi insan oldugudur tabiki ama rızası yoksa yapcak bişe yok....

hepimiz yetişkin insanlarız çocuğa kota koyar gibi yasak dense bana yani eşim bana herhangi bişey yasak dese
çok kırılırdım kendi adıma gururuma yediremezdim ama bunu yapmanı istemiorum dediği şeyler var bende yapmamaya özen gösteriorum:))
o yüzden sevimlinin yasaklandığını diilde kendi rızasıyla eşinin istemdiğini bildiği için aramıza katılmamayı tercih ettiğini düşünüorum

öf ne uzun yazdım:)

sevimli bende babannesinin en iyi bakıcıdan daha iyi bakıcana inanıorum:)
sonuçta bakıcısı çok çok güzel baksa bile poposuna bi tane vursa çok kızarım ne hakla benim çocuguma vurursun diye ama babannesi poposuna bi tane vursa yada kızsa
terbiyesi için yapılmıştır derim bu bana dokunmaz ....... yani yabancı biri terbiyesi için yapsa bile bozulurum ama babnnesi yapsa bozulmam bunun için benimde ilk tercihim babannesi olcak:)) hem bu aşırı ilgisi o zman fazla fazla işe yarar:)

Hadi hayırlısı darkcım.
Ben bugün iş yapıcaktım ama bugün pek bi halsizim dökülüyorum en tembeliniz benim herhalde

ben varım inanamıcaksın ama daha yatagımı toplamadım yıkıciğim diye mutfakta kahvaltı bulaşığı duruyo
şimdi kalkıp yapcam:)))))))

ya benim canım istemzse varya iki dünya bi araya gelse bana kimse iş yaptıramıo arkadaş erteledikçe erteliorum yapmıorum huyum kurusun kalkimde 1 satte bitirm işlerimi gelim gene:))))))))))))

Selincim bende öyleyimdir bi yemekleri yaptım,beyazları yıkadım astım,yatakları ve mutfağı topladım,çağanın karnını doyur,üstünü değiştir canım çıktı şimdide kendimi çok kötü hissediyorum eşim gelince bir sürü tavır yapacak akşama kadar iyisin akşam ben gelince hasta oluyosun diye ama bilerek yapmadım ya

aminn canım
bimin kavanoz içinde olan yapraklarından aldım
yeni çıkmış galiba görmemiştim daha önce
buzlukta duranlar gzl değil çok tuzluydu
bunları beğendim ama tazenin yerini tutmaz evet sararken aklımdan geçirdim taze taze kendin toplıcaksın salamura yapıp sarıcaksın
dünden bahçenin fotosunu çektim sizede eklemeyi bilmiyorum
sonracığıma dünden beri aklımda bunaklığımdan yazamadım
selin sen mi soruyordun oda kokusu tarifi
annem dün tesadüf öğrendim demezmi hemen aklıma geldi kirli çıkışarda paylaşıyım dedim
su içtiğimiz küçük pet şişelere yapılabilr
1 limon kabuğu
1 portkal kabuğu
elma kabuğu
tarçın
sevdiğin birşeyin kokusuda olabilirmiş
koyup 40 gün su bekletilcekmiş
sonra püskürtmeli bir kaba koyup (evde daha önce kullanılan camsil şişesi vs)
kullanışcakmış
tarif tvden miş

eşim durmadı biraz gezicekmişiz
görüşürüz

selin ortada yanlış bir şey yokken,yaptığımız tüm konuşmalar makul,masumane ve hiç bir kulun yargılamayacağı şeylerken,hanım hanıma olduğumuz için garibime gitti.
hani ne olur ki,insan eşini bilmez mi.
tabii insan yanlış olduğunu bildiği şeyden eşinin uyarısı olmadan da döner,ben bu ilişki türünü anlayamıyorum.
şimdi benim kızım ,benim evimde normal bulunan davranışlarını eşinin hoşgörmemesi üzerine değiştirecek mi.
bir insana hayatının en ufak detaylarına kadar yönlendirme,şekle sokulma hakkını verecek mi.
ya da aynısını eşine yapması doğru mu.
olay sevimli ya da başka bir arkadaşımız değil,öyle çok görüyorum ki bunu çevremde,kınamıyorum kızlarım var başına gelir diye,üzülüyorum sadece.
daha erkek arkadaşı,nişanlısıyken,saçına,başına,kıyafetine,ailesiyle ilişkisine,arkadaşlarına ambargo koyan,sevgi adına da buna boyun eğen,ama içten içe de kırılan kızları görüyorum.
hiç ama hiç hoşlanmıyorum.kimse kimseyi bir kalıba sokmaya çalışmamalı,herkes aradığı özellikte insanı tercih etmeli.
azıcık feminist damarım kabardı,affola.

Yarın malum temizlik günüm ya bugünden başladım dolapları elden geçirdim, battaniyeleri , kızımın yatak örtüsü, battaniye çarşafı , saggy gibi ama makinada yikanabilen ince 2 tane yolculuğum var onları çıkarım klozet takımlarımız çıkarım, alezleri , çarşaflar , günlük odadaki koltuk yastiklarimi n kiliflarini yikaddim. Yarın bu vakitler her şeyim silinip sürülmüş olacak ınş.

Selincim herşeyin olumsuz tarafı vardır kayınvalidesi bakmasi pek avantaj değil bence ben istemem. O kadar iyi bskicilsrim olduk tasininca degistirmistik, 2 bakıcı 3 yılda...
Kayınvalideye onu yapma diyemezsin çünkü sen bilmezsin der o bilir kaç çocuk büyüttük der.
Yemek dedirme olayı tam bir fiyasko olur.. yaşadım bunları ek gıdada tuzlu salcali verilmez bebeğe yok nolcakmis 6 çocukta bölen büyümüş...

Kendi annen olsa yapma deniliyor kayınvalideyei denmiyor

Biryerrden sonra sen çalışıyorsun ben fedakarlık ediyorum yoruluyorum çocuğa bakıyorum , bakıcı olsa şu kadar isterdi olayı dönüyor. Çocuk hareketlendiginde yoruldum oluyor yada elti gorumcede annem baktı siz yaptınız oluyor . Sanki onsuz olamayacağını düşünüyor kv.

Hep çocukla beraber oluyorlar,bakıcı en azindsn akşam gidiyor evine çocuk bağımsız olarak sana kalıyor

Ama kayinvalide daha anne rolunu oluyor .kopmayacak annne gibi bağlar geliştiriyor bebek... ben çocuğumun babaannesinin benden çok sever yada alternatif bulmasını istemezdim şahsen.

Ilk zamandan belli olur zaten sevimsizin kv belli çocuğu anne gibi yaklaşıyor ve çok uç...

Dedi ya birgün annnemlerdeyiz bebek ağladı yan odada kayın validem koşuyor diye.

Bebisin bir dogsun sonra anlarsın durumu.

gene altına gözü kapalı imza atacağım bir yorum çıktı
ellerine yüreğine sağlık güzel kardeşim benim

Son düzenleme:

kuzuum,sen daha yeni iyileşiyorsun,yüklenme kendine,ben de hastayım,koşturduğuma bakma birazdan yamulur kalırım.
akşam daha çok çıkıyor acısı yorgunluğun.

tatlım pişti fotoğraflarını elossanın topiğinden görebilirsiniz canlar birazdan düzenleyip yükleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…