- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
hani grup oluşturmuştunuz ya
yan sayfa diyorsunuz sanırım
galiba adını söylememiz doğru değil :26:
yani eşim görmüş, rızasının olmadığını söyledi
ben de arkadaşlıktan çıkardım sizleri
evet kv bakıcak
zaten en çok ona güvenirim
beni onun aşırı ilgisi bunalttı şu zaman diliminde
yoksa bakabilecek en iyi kişi o şimdilik
Allah sağlık sıhhat versin ona
hani grup oluşturmuştunuz ya
yan sayfa diyorsunuz sanırım
galiba adını söylememiz doğru değil :26:
yani eşim görmüş, rızasının olmadığını söyledi
ben de arkadaşlıktan çıkardım sizleri
evet kv bakıcak
zaten en çok ona güvenirim
beni onun aşırı ilgisi bunalttı şu zaman diliminde
yoksa bakabilecek en iyi kişi o şimdilik
Allah sağlık sıhhat versin ona
ben de dün ousu kandırdım haftalık temizliği birlikte hallettikbugün hiççççççççbişe yapmadım canım istemedi ama napim:)
portakal vardı evde yenmeyen onları sıktım içtim C vitamini dopingi yaptım kendime:)
şimdi nevresimleri makinaya atıcam
bi makina daha yıkarım
kahvaltı bulaşığını yıkıciğim
tuvalet banyoyu temizlerim olduda bitti:)
geri kalan herşey 23 nisanda yapılcak yuahhahahaha:)))))))))))
Hadi hayırlısı darkcım.
Ben bugün iş yapıcaktım ama bugün pek bi halsizim dökülüyorum en tembeliniz benim herhalde
Hadi hayırlısı darkcım.
Ben bugün iş yapıcaktım ama bugün pek bi halsizim dökülüyorum en tembeliniz benim herhalde
ben varım inanamıcaksın ama daha yatagımı toplamadım yıkıciğim diye mutfakta kahvaltı bulaşığı duruyo
şimdi kalkıp yapcam:)))))))
ya benim canım istemzse varya iki dünya bi araya gelse bana kimse iş yaptıramıo arkadaş erteledikçe erteliorum yapmıorum huyum kurusun kalkimde 1 satte bitirm işlerimi gelim gene:))))))))))))
darksea afiyet olsun.
sen deyince hatırladım,ben de dün migrostaki indirimi değerlendirdim,büyüğe 3 tane kitap aldık,ufaklık market arabası istedi,ona da onu aldık.
2m olunca buradaki çok çeşit yoktu.
zeytin allah ağız tadıyla yemek nasip etsin sarmalarını,taze yaprak çıksa da mis gibi sarıp yesek..
farmasi de hiç boş durmamış,hamarat çıkılar diye değiştirsek mi grubun adını.
multi ne iyi değerlendirmişsin hafta sonunu güzelim,çocuk yokken gezmek daha kolay,7 sene bilfiil gezdiğimden bıkmışım ben galiba.
eşim bugün çıkalım diye tututrdu ama hava nanemolla,biz hasta ne anlayacaktım gezmekten.
haftaya inşallah.
selin ortada yanlış bir şey yokken,yaptığımız tüm konuşmalar makul,masumane ve hiç bir kulun yargılamayacağı şeylerken,hanım hanıma olduğumuz için garibime gitti.
hani ne olur ki,insan eşini bilmez mi.
tabii insan yanlış olduğunu bildiği şeyden eşinin uyarısı olmadan da döner,ben bu ilişki türünü anlayamıyorum.
şimdi benim kızım ,benim evimde normal bulunan davranışlarını eşinin hoşgörmemesi üzerine değiştirecek mi.
bir insana hayatının en ufak detaylarına kadar yönlendirme,şekle sokulma hakkını verecek mi.
ya da aynısını eşine yapması doğru mu.
olay sevimli ya da başka bir arkadaşımız değil,öyle çok görüyorum ki bunu çevremde,kınamıyorum kızlarım var başına gelir diye,üzülüyorum sadece.
daha erkek arkadaşı,nişanlısıyken,saçına,başına,kıyafetine,ailesiyle ilişkisine,arkadaşlarına ambargo koyan,sevgi adına da buna boyun eğen,ama içten içe de kırılan kızları görüyorum.
hiç ama hiç hoşlanmıyorum.kimse kimseyi bir kalıba sokmaya çalışmamalı,herkes aradığı özellikte insanı tercih etmeli.
azıcık feminist damarım kabardı,affola.
Selincim bende öyleyimdir bi yemekleri yaptım,beyazları yıkadım astım,yatakları ve mutfağı topladım,çağanın karnını doyur,üstünü değiştir canım çıktı şimdide kendimi çok kötü hissediyorum eşim gelince bir sürü tavır yapacak akşama kadar iyisin akşam ben gelince hasta oluyosun diye ama bilerek yapmadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?