onu da gördüm tv de bir zamanlar ama yapmadım zira hem yumurta hem kızartma iyice ağır hale gelecekfarmasi senin bu fırında yaptıgını yumurtaya bulayıp yağda kızartı şerbete atıncada güzel oluo kendileri erzurum tatlısıdır bi gün demin diorum ama yapazsam diyede korkmuyo diilim açıkçası
farmasicim eline sağlık
Allah tan şimdi elmalı kurabiye yiyorum
yoksa akşam çayına sendeydim
bugün annemle konuşuodum kardeşim arkadan dediki
''abla direk sana gelcem dogumuna daha 10 gün kalmış oluyo bana ders çalıştır sınava gircem'' dedi
annemde ''kadının karnı burnunda seinlemi uğraşcak kız'' dedi
bi garibime gitti bunu annemden duymak daha bi garip geldi buncaaaaaaaaaaa zaman ''kadın''kelimesi bana öcü gibi gelirdi
insana evlenilince kadın denilir eğer bekar bi dişiye kadın denilirse olayın rengi değişir çünkü bu kelimeden o kadar korkmuşumki yada korkutulmuşum tab dedikleri şey bumuydu yani?
tabularım yok derdim beynime gizlice sinsice işlenmiş meğersem halbuki dünyada iki cinsiyet çeşidi var KADIN , ERKEK dünyanın her yerinde böle ama anket falan doldurulurkn bile kadını zorla işaretlerdim bu ayrımın insanların psikolojisini bozdugunu düşünüorum........
sevdiğim adamla bazı şeyler paylaştım diye bi anda cinsiyetim değişiyomuş meğer bu korktuğum öcü gibi kaçtıgım kelime aslında benim gerçek kimliğimmiş ben kendimden kaçıomuşum...
bugün telefonda az daha ağlıcaktım anne sen bana naıl kadın dersin diye
sonra telefonu kapattım düşündüm ne deseydi erkekmi deseydi sen zaten hep kadındın geç bunları selin dedim napıosun sen iyimisin????
bu ayrımın yapılmasına şu an daha çok gıcık oluorum kızla kadın arasındaki fark nedir?????????? kız aynı zmanda kadın olmuyomu? kelimelere ne farklı anlamlar yüklüomuşuz meğer?
multi kahvaltıya nereye gittniz? Bileyim de oraya gitmeyim öyleyse; bizim de 23 nisan gününe kahvaltı planımız var da..
az zamanda çok iş başarmaya çalışıyorum malum Ankara da zamanım kısıtlıdarksea afiyet olsun.
sen deyince hatırladım,ben de dün migrostaki indirimi değerlendirdim,büyüğe 3 tane kitap aldık,ufaklık market arabası istedi,ona da onu aldık.
2m olunca buradaki çok çeşit yoktu.
zeytin allah ağız tadıyla yemek nasip etsin sarmalarını,taze yaprak çıksa da mis gibi sarıp yesek..
farmasi de hiç boş durmamış,hamarat çıkılar diye değiştirsek mi grubun adını.
multi ne iyi değerlendirmişsin hafta sonunu güzelim,çocuk yokken gezmek daha kolay,7 sene bilfiil gezdiğimden bıkmışım ben galiba.
eşim bugün çıkalım diye tututrdu ama hava nanemolla,biz hasta ne anlayacaktım gezmekten.
haftaya inşallah.
Ous bana hediye b12+folic asit almış.
İçinde 60 tane var.
Bittiğinde, eğer hala doğru zaman şimdi dersek yeni bir meleğimiz olsun istiyoruz.
Hayırlısı bakalım
karanfilce Türkçe ezanda felah kelimesini aynen kaldığından emin misin
benim dinlediğim ve okuduklarımda olduğu gibi Türkçe kurtuluş da kurtuluş olarak geçiyor
Merhaba kirli çıkılar. Uzun süredir okuyordum sizleri, çok da özeniyordum. Birikim yapmak için başlayıp hayatı paylaşarak devam etmişsiniz burada ne güzel... Kabul ederseniz ben de katılmak istiyorum sizlere. Yazın evlendim 9- 10 ay oluyo evleneli. Anca düzeni oturtmaya çalışıyorum evde, işte, birikimde...Ben de eşim de öğretmeniz. İstanbul gibi pahalı bir yerde yaşıyoruz. Pahalı olmasına pahalı ama her şeyi de bulmak mümkün burada. O açıdan çok seviyorum. Önceden ev işi, yemek, temizlik pek bilmezdim, annem hallederdi hepsini. Şimdi iş başa düşünce öğrenmeye çalışıyorum elimden geldiğince.
bak bunu merak ettim
zira bilmemek kadar eksik bilmek de tehlikeli
birikimci rumuzuna göre bir gruba geldin hoşgeldin
bugün ayakkabı aldım slazenger babet çok hoşuma gitti hem spor hem babet gayet te rahat
http://www.yenimeydan.com/FO,24795,84,slazenger-babet-slz-s-502-beyaz-gumus.jpg için Google Görsel Sonuçları
ben nette bakarken indirim oldugunu görüdüm ben 67e aldım ama nette35 miş neyse yapacak birşey yok aldık bir kere
kızlar bu babet nasıl sizce?
http://www.trendyol.com/Sari-Babet-P0525180592/UrunDetay/14748/2697478
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?