- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
banucum seyyah karışılma konusunda size sonuna kadar katılıyorum
ben izin vermem
amma velakin bence her ilişki kendi içinde ayrı bir kültür oluşturur
hepsinin dinamiği farklıdır
nasıl ben eskimoları veya ingilizleri kültüründen dolayı yargılayamazsam
başkasının ilişkisini de yargılayamam
başkasına da benimkini yargılatmam
karanfilim bazen senle bazı şeylerde çok farklı düşünüyoruz
ama acayip de kolay anlıyoru birbirimizi
ve yargılamıyoruz
bayılıyorum ben buna söyliim
duygular karşılıklıdır
ama bence o senin anlayışlılığından kaynaklanıyor..
ben normal ve iyi niyetli insanlarla anlaşabilirim.. kötü niyetli ve çirkef insanları idare edemiyorum hayatımda.. en büyük zaafımdan biri diye düşünüyorum..
ancak kendini gerçekleştiren insan herkesle iletişim kurabilir, anlaşabilir..herkese saygı duyabilir..
bu arada güle güle git tez vakitte eşinin yanına gel inşallah
günaydın kızlar....
ohhh ne güzel bugün de evdeyim....
dün akşam avm'ye gittik. bambiden babet aldım bir adet . siyah renk. netten alayım diyordum, mağazadan 49,99 a aldım. eşime de maviden mont ve t-shirt aldık. tekzene girdik. ıvır zıvır derken 77 tl'de oraya vermişiz. kredi kartı şu an itibarıyla 2600 tl olmuş bile. kesilmesine yaklaşık 13 gün var. hiç harcamazsak sadece bir kere markete gitmem gerek 2700 le kapatıcaz inşalah ki aylardır 3000'ün altına inmemiştik.
kızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ben sürekli zamanla savaş içindeyim. gözüm hep saatte....
mesela sabah 07:30 kalktık. eşimle oğlum bayrama gitti. 8'de. sonrasında azıcık daha yattım. saat 10'da kalktım. ay yatmasaydım falan diye pişmanlık duyuyorum anlatabildim mi...
üstelik yapılcak da bir işim yok. yemek yapıcam sadece o kadar..
eskiden hafta sonra en erken 10'da kalkardım. şimdi erkenden dikiliyom ayağa...
yada diyelim ki avm'ye gittim.hemen bir hesap yapıyorum kafadan ne bileyim iki saat sonra evde olmalıyım diye. yada kuafördeyim gözüm saatte oluyor...
kızlar ben hasta mıyım neyim ya.....
ikizim meyraa üçüzüm sunny abla nasılsınız ?
umarım afiyettesinizdir
anaa,beni üçüzünle aldatıyorsun demeeek.... :)))
merhaba papatyacım şu topikte çok rahat yazabildiğim kişilerden birisin ve o nedenle yanlış anlaşılmayacağımı düşününerek engin anlayış kapasitene sığınarak yazmak istiyorum
öncelikle aldıklarını güle güle güzel günlerde kullan
iş yerinde ya da iş yerine filan yetişmeye çalışırken gözünün saatte olması anlarım da
sabah yaarım saat uyudum keşke uyumasa mıydım vs gibi düşüncelere dalmana şahsen tasvip etmiyorum
bedeninin de dinlenmeye ihtiyacı var kendine de zaman ayırmaya ihtiyacın var doğal olarak
sen her açıdan ruhsal fiziksel sağlıklı oldukça kendine ve çevrendekilere huzur verebilirsin ve yaşamından lezzet duyarsın
kendini gözlemle dozu aşıp takıntı halini almadıktan sonra sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama iş takıntı boyutuna vardıysa aşabiliyorsan kendi kendine telkinle başedemiyorsan uzman yardımı alarak aşmaya çalış derim
ama sen güçlü bir kadınsın kolaylıkla üstesinden gelebileceğini düşünüyorum
zeytin bezelye daha yeni çıkmaya başladı mayıs sonuna kadar vakti var rahat ol:)
biraz bollaşsın alışsın:)
PAPATYA benimde gözüm sürekli saatte hele hafta sonları kendimi bazen o kadar huzursuz hissediorumki hele dışardayken
2 saat sonna evde olmalıyım saat akşamın 8 i oldu ben hala dışardayım falan diye huzursuz oluorum eşim yanımdayken bile böle:)
benim evli diilken yani ailemin yanındayken eve giriş saatim akşam ezanıydı saatimi ezan belirlerdi bende artık nasıl bi bilinç altına işlediyse bu
ünideyken bile ezan okunsa ve ben dışardaysam kendimi o kadar hzuurusuz hissederdimki şimdi bile öle dışardayken mesela akşam saat 22 eşimle dışardayız içimde tarif edemediğim bi huzursuzluk oluyo ben bundan kaynaklandığını düşünüorum:)))))
ama o zmanla saatle yarışma konusu bence çalışan tüm kadınlarda var hele bide çocukluysan:)
sen hem ev hanımının yaptığı şeyleri yapmak zorundasın yapıosunda hemde üstüne çalışıosun aynı zmanda hala öğrencisin akademik kariyer peşindesin...
papatya=ev hanımı,anne,öğretmen,öğrenci,eş,kadın,dost,kardeş,evlat vs... vs....... bunların hepsini aynı anda yaapıosun:)
bi kadının narin bedenine bu kadar yüklenirse saatle zmanla yarışması gayet normal yani telaşlancak bi durum yok:)
zeytincim bezelyenin şu anda tazesi var. hatta geçenlerde ben de sormuştum bezelyenin tazesi dondurucuya konur mu diye...
bence daha vakti var. çünkü geçenlerde düşündüm, geçen yıl haziran gibi koymuştum derin dondurucuya. telaş yok, vakit var daha...
gerçekten herkes mi öyle saat konusunda. allah allah. ama bu bana huzursuzluk veriyor. yaptığım hiçbirşeyden keyif alamaz oldum.
selin canım ya biz senle sanırım acayip benziyoruz. tam beni anlatmışsın . ben de çocukken annem bana saat verirdi. ben mutlaka o saatten 5 dk. önce evde olurdum. şimdi bile kardeşimle dışarı çıkalım mesela annemin yanına gittiğimizde. kardeşim pek sallamaz da ben hadi eve gidelim başının etini yerim.
ama bu durum beni bazen huzursuz ediyor. sanki evde bir şey varmış gibi sürekli bir eve yetişme telaşı içindeyim. eskiden pek yoktu bende son 4-5 yılda tavan yaptı. özellikle de doçentlik sözlü sınavına hazırlandığım dönemde 1 sat çalışırım, 15 dk mola veririm, molada çamaşır katlarım. 1,5 saat çalışır, 30 dk molada yemeği hallederim gibi hesaplar ben de bunu bıraktı miras olarak. eeee annemin katkıları da yadsınamaz....
papatya=ev hanımı,anne,öğretmen,öğrenci,eş,kadın,dost,kardeş,evlat vs... vs.......
ay ben ne çok şeymişim ya....
aslında hepimiz öyleyiz....
bir prof. olayım yan gelip yatıcam dermişim de 36'da yatmaya başlarsam emeklilik gelmez beeee.....
sağolasın selinim....
ne tevefuk ben de
aslında iyi ile herkes başeder mühim olan kötüyü idare edebilmek
ama bazıları için gerçekten ömür harcamaya değmez , değmiyor da
o nedenle en iyisi yok saymak
duygular karşılıklıdır
ama bence o senin anlayışlılığından kaynaklanıyor..
ben normal ve iyi niyetli insanlarla anlaşabilirim.. kötü niyetli ve çirkef insanları idare edemiyorum hayatımda.. en büyük zaafımdan biri diye düşünüyorum..
ancak kendini gerçekleştiren insan herkesle iletişim kurabilir, anlaşabilir..herkese saygı duyabilir..
bu arada güle güle git tez vakitte eşinin yanına gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?