Kirli Çıkılar )))

merhaba hanımlar...
biz de bayramımızı kutladık geldik..
toplam 10 öğrenci filan vardı
100 öğretmen ise hem tören başında hem de sonunda imza attık :111:

bi duşa gircem ardına ben de sizlerin çoğunun olduğu gibi evime şefkat göstercem

duygular karşılıklıdır

ama bence o senin anlayışlılığından kaynaklanıyor..
ben normal ve iyi niyetli insanlarla anlaşabilirim.. kötü niyetli ve çirkef insanları idare edemiyorum hayatımda.. en büyük zaafımdan biri diye düşünüyorum..
ancak kendini gerçekleştiren insan herkesle iletişim kurabilir, anlaşabilir.. herkese saygı duyabilir..

bu arada güle güle git tez vakitte eşinin yanına gel inşallah

23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun

Ulu Önder Atatürk'ümüzün ve şehitlerimizin ruhları şad olsun
kıyamete kadar birlik ve beraberlik içerisinde bayramlarımızın kutlanması dileğiyle ....

Son düzenleme:

ne tevefuk ben de

aslında iyi ile herkes başeder mühim olan kötüyü idare edebilmek
ama bazıları için gerçekten ömür harcamaya değmez , değmiyor da
o nedenle en iyisi yok saymak

merhaba arkadaşlar...
tatil günlerinde çalışıyor olsan da,tatil psikolojisinden kurtulamıyorsun..... :)
eşimi, çocukları alıp, kırlara koşasım var... :)
sanırım iki saate kadar, düşündüklerimi uyguluyor olurum... :))

merhaba papatyacım şu topikte çok rahat yazabildiğim kişilerden birisin ve o nedenle yanlış anlaşılmayacağımı düşününerek engin anlayış kapasitene sığınarak yazmak istiyorum

öncelikle aldıklarını güle güle güzel günlerde kullan

iş yerinde ya da iş yerine filan yetişmeye çalışırken gözünün saatte olmasını anlarım da
sabah yarım saat uyudum keşke uyumasa mıydım vs gibi düşüncelere dalmanı şahsen tasvip etmiyorum
bedeninin de dinlenmeye ihtiyacı var kendine de zaman ayırmaya ihtiyacın var doğal olarak
sen her açıdan ruhsal fiziksel sağlıklı oldukça kendine ve çevrendekilere huzur verebilirsin ve yaşamından lezzet duyarsın

kendini gözlemle dozu aşıp takıntı halini almadıktan sonra sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama iş takıntı boyutuna vardıysa aşabiliyorsan kendi kendine telkinle başedemiyorsan uzman yardımı alarak aşmaya çalış derim
ama sen güçlü bir kadınsın kolaylıkla üstesinden gelebileceğini düşünüyorum

Son düzenleme:
ikizim meyraa üçüzüm sunny abla nasılsınız ?

umarım afiyettesinizdir

canım öncelikle teşekkür ederim. her zaman rahatça yazabilelim birbirimize...
pek çok paylaşabilmek adına buradayız.
bende seni kendime çok yakın hissediyorum. bir de face de tanıştıktan sonra artık kişilerin özellikleriyle yüzlerini bütünleyince herşey sanki daha farklı olmaya başladı. ama ben senin hayata karşı duruşunu hep takdir ettim...
gereğinden fazla uyumak istemiyorum. hem zaman kaybı hemde uyanınca salak gibi oluyor insan. dün gece 23'de uyudum. sabah eşim gidince 8'de yattım ya zaten onu bunu düşünmekten tam dalamadım da 10'da kalktığımda sersem gibiydim. anlatabildim mi...
ben geceleri en geç 24:00 de yatarım. sabah çok geç kalktığımda gün bitiyo hemencecik...
ama bazen gerçekten dozu aşabiliyorum...
örneğin plan yapıyorum 16:30 da okuldan çıkayım diye...
o sırada bir hoca geliyor hadi bir çay söyle diyor ya saat 17 oluyor otururken. işte o zaman huzursuz oluyorum....
bundan sonra bu konuda kendimi dinleyeceğim. aşamayacağımı sanmıyorum...
olmazsa zaten oğlum için gittiğim psikolog var..
ona da bir danışırım....
tekrar teşekkürler....

Son düzenleme:

iyi o zaman daha zaman varsa
geçen yıl sonuna yetiştim artık tezgahlardan kalkıyordu ben aldım az bişiy
bu yıl vaktinde almak istiyorum dünde bakındım göremeyince eyvah dedim bu sefer sonunada yetişemedim galiba
taze fasulye çıkmış ama çok pahallıydı

kısır yaptım kendime tek başıma olmayı sevmiyorum
keşke eşimde izinli olsaydı

ne tevefuk ben de

aslında iyi ile herkes başeder mühim olan kötüyü idare edebilmek
ama bazıları için gerçekten ömür harcamaya değmez , değmiyor da
o nedenle en iyisi yok saymak

üniversitede bi ev arkadaşım vardı kendi afganistanlıydı ama uzun yıllar olmuş buraya yerleşeli.
ona öyle gıpta ediyordum ki..
sanki bir iyilik meleğiydi.
durumları kötü olmasına rağmen bir de tıp okuyordu masrafları da ağırdı herkese hediyeler alırdı sürprizler yapardı.
evin en çirkefiyle bile anlaşır nereye isterse onla gider, dersleri de ağır olsa her yere arkadaş olurdu herkese... hep verirdi..
o hep verirdi de Allah da sanki ona verirdi..
sanırım bi kere kaldı sınıfta.. aha şimdi bitircek okulu...

onun anlaşamadığı ya da tartıştığı hiç kimse olduğuna şahit olmadım..
pamuk gibiydi, şeker gibiydi...
mevlana gibi şems gibiydi..

burdan sonrasını kendi adıma konuşayım..
ne kadar Allah için yapmaya niyet etsem de birilerine sabrederken gün geliyor patlayabiliyorum.. neden kaynaklanıyor gerçekten Allah için yapmadığımdan..
onca iyiliğime rağmen kötülük görsem hemen üzülürüm..
ama o arkadaşım hiç üzülmezdi ki hiç takmazdı.. ve en önemlisi de o kişiye iyilik yapmayı asla bırakmazdı..
İşte ben öyle olmayı çok istiyorum

hani ömür harcamaya değmez bazıları için dedin yaa... yine kendi adıma konuşayım bana yük oluyor onlar da o yüzden ömrümü harcıyorum.
ama eğer yapılan kötülükler insanın kalbinde zerre hüzün uyandırmıyorsa o, o kişiler için değil sadece Allah için ömrünü harcamış oluyor.. ne mutlu o insana..

zeytin ben bir aydır iki günde bi yapıorum artık yemekten o kadar sıkıldımki 1 sene yemesem neden yemem demem azcık bişey yapıorum tek kişilik 1 çay bardağı salata niyetine yiyorum:)

sirkeciii Haluk Bilginer Antonious ve Kleopatra ile 25-26-27 mayıs ta Ankara da
ben 25 ine bilet aldım
biletler biletix te :)

bugün benim de eşim izinli değil. bu çalıştığı kurum tatil yapmıyormuş
neyse burda da diğer zamanda rahatlıkla izin alabilmesine sayalım artık..

iş arkadaşları eşimle alay ediyormuş ohh eşin evde fosur fosur uyuyor sen burda çalış diye.. dedim törenden geliyorum hem senin hem de iş arkadaşlarının kalbine su serpebilirsin
bugün zaten benim 10 çeyrekte dersim başlıyor 12 buçukta bitiyordu.
ee 10 da törene gittim
bişey anlamadım yanii

benim de kardeşim yanımda belki ben de kısır yapabilirim..

kızlar buzluğumdaki domatesler bitti az bişeycik biber kaldı o kadar. zamanlamam müthiş dimi
ben bezelye almıyorum.
yemeğini eşim çok sevmiyor ben de aramam. başka da bişeye fazla kullanmam anca rus salatası filan.
velhasıl benim bezelye hasılatı 0

ocağımı misler gibi temizledim
poğaçamı yaptım
bulaşıklarımıda yıkadım:))))))

şimdi kahvaltı yapiciğim banyoyu temizleyip duş alıp doooooooooooğğru dışarı:)

kızlar bimde kek laıpları var. hiç kullananız oldu mu??
memnun olan olmayan??

yaklaşık 1,5 aydır bezelye vardı hatta geçen hafta çok güzel bezelyeler 1 ile 1,5 arasıydı hemen hemen her tezgahta
cts ve pazar günleri pazara gittim farklı yerlerdeler ama bezelyeler bitmiş bir iki tezgahta oda 2,5--3 lirayaydı
pzt evimin yanında ki pazara gittim 1,75e buldum 4kg aldım temizledim taneledim poşetledim dondurucuya kaldırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…