- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
ilk defa buruk bir bayram geçirdim
bize tatildi biz yıl sonunda gösteri yapacakmışız
bi eşimin okuluna birde evimin yanındaki okula gittim
sizlerin yaşadıgı yerlerde nasıl
bir okulda bir kıyafet kiralayan yerlere anlaşmışlar işi hem oyunu hem kıyafeti ayarlıyor çocukalrı hazırlıyor
ama tarz aynı hareket müzik aynı hepl halk oyunu ama gıy gıy gıy gıyda gıy yani bir artvin yöresi nasıl oluyorda ağır çekim gibi dans ediliyor anlamadım
çayda çırada oynadılar keyif yok
hadi hepsinide geçtim diğer okulda gangam yaptırıyor öğretmen
ama bana göre tuhaf bir görüntü öğretmen kapalı pardesüye benzer uzun bir tunik var çocuklar önünde 2 sıraa olmuş oda hemen onlarınönünde yere diz çökmüş hareketleri yapıyor ve tüm okul veliler izliyor bana tuhaf geldi gösteride öğretmnein hareket yapması üstelik gamgam gibi beşikteki çocugun bile oynadıgı bir müziğe veee çok zorlayıcı bir hereketde yapmadılar çocukalr
23 nisançocuk eğlence bayramı değilde 19 mayıs gibi büyüklerin yaptıgı gösteri tarzındaydı ben çoooook sıkıldım herkeste çocugunu izleyip gitti sonlara kimse kalmadı
Ölüyorum sanki sıkıntıdan, üzüntüden(((((
hayırdır noldu canım???
önemli bişey değildir inşallah
Önemlimi değilim onu bile kestiremiyorum.
Kalbimi ritmini bile değiştiren bir sızı((((
alışverişe gittik kocişler:) çok güzel avizeler beğendim aklım kaldı yaalcam ama koydum kafaya:)
gözlüğümün kulpu kırılmıştı yapılamazmış adam öle dedi aldığım yere götürcem ama amasyada gittiğimde götürürüm artık
kendime bi gözlük aldım 99 tl çoooook datlu ama arı maya gibi:)
sonna bambiye gittim internetten alcama kargo parası verceme dükkandan alim dedim:) 20 tl indirime girmiş geçen senden kaldıgı için:)
sonna sahilde bişeler içtik geldik
fırına izmir köfte verdim onun pişmesini bekliorum:)
karanfil ne güzel insanmış arkadaşın,rabbim bize de öyle bir gönül nasip etsin.
onun da gönlüne göre versin.
biz beşerlikten sıyrılamıyoruz,ama islamda da tokat atana diğer yanağını çevir felsefesi yok,kısasa kısası mevcut şeriat yasalarının.
peygamberimizin lafı diye biliyorum;fazla iyilik kötülüktür.
ben de bunlarla avunuyorum belki de,yakınım olup ciğerimi bile bile yakanı görmek istememekten dolayı cezalandırılmak istemiyorum çünkü.
sürekli zarar görüyorsan uzaklaşmak nasıl karşılanıyor acaba dinimizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?