Kirli Çıkılar )))

Gecenin 4 nde uyandım ve uyuyamıyorum içimden ağlamak geliyor,huzursuzum ve sebebini bilmiyorum gittim çağanı öptüm kokladım bugün arkadasımla dışarı çıktık çağan hiç benim elimi tutmadı,tutmak istemedi,yanıma gelmek istemedi hep arkadasımın yanındaydı acaba beni sevmiyormu?Benden biraz korkuyor babadan hiç korkusu yok yanımızda birisi varken beni hiç istemiyor çok içime oturdu mecburiyettenmi yanımda duruyo ben çokmu kötü anneyimDışarı çıktığımızda elimi tutsun istiyorum bırakmıyorum oda bırak rahatça gezeyim diyor ama arabalar çok geçiyor buda arabaların önüne doğru koşuyor bende kızıyorum bazen çok sert davranıyorum bugünde öyle oldu çünkü elimizi bıraktı koşarken araba çarpacaktı yüreğim ağzıma geldi kendime gelemedim biraz sert çıktım oda beni hiç istemedi oğlum beni sevmiyorrr

multi antonius ile kleopatraya baktım şimdi 2. kategori biletleri bile 56 lira 2 kişi 112 lira eder bana pahalı geldi biraz belki şehirfırsatına daha uygun fiyata düşerse ordan kaparım tek başıma karar veremedim ousla konuşmam lazım :26:haber verdiğin için teşekkürler

günaydın kızlar
geldim yine kürkçü dükkanına
hiç iş yapasım yok
zaten az sonra çıkmam lazım duruşmaya gitcem

selincim çok sıcakta yıkıyormuşsun çamaşırları
eğer renk vereceğinden korktuğum bir şey varsa şu renk koruyucu mendillerden kullanıyorum ben
migroslarda var biri keep color diğerini unuttum
renk atan bişi varsa o mendil boyanıyor
yoksa temiz çıkıyor
bir de onları dene

ama ben sirkeci gibi yıkıyorum
sadece beyazlar ta beyazlasın diye ön yıkamalı 60 derecede yıkıyorum

ne demek efenim
bana da pahalı geldi aslında ama
bu sene hiç tiyatroya gidemeyip üzerine sinemaya da iki üç kere gidebilince vereyim dedim
bir kerede harcadım bir yılda vereceğimi hesabı yaptım
ne yapayım Haluk Bilginer i sahnede izlemek ayrı bir keyif

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnn canlar
günümüz apaydınlık sağlıklı mutlu huzurlu bol bereketli olsun inşaallah :)))

dışarıda mis gibi güneşli içimi ısıtan pozitif enerji veren bir hava var

şöyle eşimi kuzucukları alıp kırlara açılıp piknik yapasım var

ama mümkün değil sağlık olsun sağız ya selametteyiz ya dert edilecek şey mi
adamcağız evin nafakası için uğraşıyor Allah kolaylık versin de uğraşsın çalışsın
çocuklar kahvaltı sonrası tv başına geçtiler çok şükür hasta değiller ya

ben de hamd olsun iyiyim sağlıklı olmak benim mutlu olmam için olmazsa olmazlardan şükür sağlığım da yerinde
varsın evde olalım

illa bardağın dolu yanını görmem lazım mutsuzluk huzursuzluk kitabımda yazmıyor benim çok bencilim mutlu olmak konusunda
illa hamd etmem şükretmem lazım benim şeytanı kızdırmam lazım

asoşeytıt pıres ın twitter hesabı heklenmiş obama yaralandı beyaz saray a saldırı oldu geçmiş her yere amerikada borsa kötü etkilenmiş ama dolarlarında hiç bi kıpırtı yok aşağıya yönelik. :44:

selincim çamaşırlarımı şu şekilde yıkıyorum

beyazlar 60 derecede çok çok çokkkkkkkkkkkk nadiren 90 derecede

çok açık renkli pamuklular 40 derecede

nevresimler - banyo havluları 40 derecede

koyu renkliler 30 derecede

örneğin montları ,kazakları 30 derecede yıkarken sıvı deterjan kullanıyorum deterjan artığı kalmasın diye

bıdıkçım Rabbim sana sabır ve de şifalar versin
en önemlisi de hakkında dünya ahiret hayırlı olanı versin

eşler arasında çocuk mevzusu sorun olmamalı bizler bu yola 2 kişi baş koyuyoruz iyi günde kötü günde diyerek
hayatta herşey bizim için bugün böyleyiz yarının bize ne getireceğini bizden neler götüreceğini elbette bilemeyiz
ama pire için yorgan yakılmaz
evliliğiniz birbirinize olan sevgi saygı temeline oturmuşsa zaten kolay yıkılmaz

bir de bence okulun işi gücü bitmez uygun zaman diye birşey beklemeye kalkarsan o uygun zaman belki de hiç mümkün olmayabilir sakın ola okul vs için planlarını erteleme
kalırsan hamile doktorun yazar raporu kimse de buna engel de olamaz itiraz da edemez
sağlıkla hayırlı evlat sahibi olman dileğiyle canım

günaydın herkese.
deryacım çocuklar bütün gün bizimle olduğu için farklı birini görünce onunla bir şeyler yapmak istiyorlar.
bak benim ufaklık bir saniye ayrılmaz peşimden,tuvalette bile kapıda bekler.
ama kim gelirse gelsin eve,beni gözü görmez,gel desem de gelmez yanıma.
geneli böyle bu kuzuların.
bazı konularda sert olmaktan asla çekinme.
allah korusun,çok küçük daha,ağlasa da sızlasa da elini bırakmasına izin verme sokakta.
bir de kötü anne olsan,gecenin dördünde çocuğum beni sevmiyor mu endişesi taşımazsın,biraz rahat ol canım.

selin beyazları kar gibi ağartmak için 90 a çıkmana gerek yok hatta 60 bile fazla gelir çamaşır makinenin gözüne bir tatlı kaşığı karbonat koy o da çamaşır suyu vazifesi görür.

ben de renkliler,çok koyular,beyazlar diye ayırırım çamaşırı.
yünlü ve çok koyular 40,renkliler 50,beyazlar 60 derecede yıkanır.
içine de kosla sıvı koyarım hepsinin,düşük derecede de hijyen sağlamak amaçlı.
% 90 ı ütüleniyor zaten,mikrop falan kalmıyordur.
ben işin hijyen kısmındayım sanırım.:44:
multinin dediği gbi mendiller de işe yarıyor.
dr. beckman ı öneririm.

Günaydın hanımlar... Hava nekadandaaa hoş yahuuu. Deryacim o bahsettiğin bütün coxuklarda var. Bide sen sindi.ise baslicaksin diye bole dusunuosun sanirsam... Ilk kez ayrı zamanlar.gecirceksiniz amaa bunu hem kendin için hemde çocuğun için yapiosun zaten....bide bnununda.dedii gibi çocuklar fatkli kişileri görünce senin otorite hoooop suya :)

herkese günaydınlarr
çamaşır konusu olmuş
beyazlardan çok çekiyorum ne yaparsam yapayım bembeyaz çıkmıyor
omo kullanıyorum beyazların içine başka birşey katmıyorum
bir ara çamaşır suyu kullandım kokusundan rahatsız oldum
bazıları tül beyazlatıcı kullanıyormuş denemedim kendi haline bıraktım artık onları uğraşamıcam

deryacım o durum zaman zaman tüm çocuklarda olabiliyor...acaba çalışmaya başlamanı hissetmiş olabilir mi...kim bakacak çağana...
belki durum bununla alakalı olabilir. bence büyütülecek bir durum yok...
ay kuzula annelerini sevmez mi hiççççç....
size bir şey danışmak istiyorum...
biliyorsunuz oğlum tek çocuk...
apartmanda 2. katta oturan bir arkadaşı var. arkadaşının da kardeşi var. yani dolayısıyla pek başka arkadaşa ihtiyaç duymuyor. bizim apartmada 2. katta oturanlar neredeyse beraber yaşar. o katta başka bir çocuk daha var zaman zaman 3 kişi oynuyorlar.
oğlum dün onlara gitti. annesi ki severim kendisini. ve samimi arkadaşım. geçen sene beni çok üzmüştü. ama ne yapalım hatır için bazı şeyler sineye çekiliyor...
neyse oğlum dün onlara gitti. annesi ödev yapıyorz. bitince size yollayayım demiş.
aradan 2 saat falan geçti. benim ki yine gitmek istedi. gitti.
aaa biz seni unuttuk, demişeler. anneanneye gidiyorlarmış. oğlum geri geldi ağlayarak.
kimse beni sevmiyor. anne bak ne zamandır o beni hiç çağırmıyor, hep ben çağırıyorum. hep ben gidiyorum diye nasıl ağladı yavrumn içim parçalandı resmen.
hıçkıra hıçkıra apladı. zaten hiper aktif çocuklarda biraz dışlanma duygusu da oluyor...
o ağlado benim ciğerim kaç kere söküldü yerinden bilmiyorum...
benim rahatsızlığım yüzünden ona kardeş yapamadım...
sabaha kadar uyku girmedi gözüme...
hala gözlerim doluyor...
sekreter imzaya geliyor. burnumu çekiyorum...
arkadaşımı arayıp durumu anlatıp bu konuda ondan yardım istemeyi düşünüyorum. ne dersiniz...
oğlum için bunu yapayım mı...
hani arada sırada benim oğlanı da çağırsın da bu psikolojiden kurtulsun desem..
ay ne yapsam bilemedim...
kızlar oğluma nasıl yeticem ben, onun kardeşi yok...
allahım nasıl kurtulucam bu suçluluk duygusundan...

kızlar hava şahane insan hangi yaşta olursa olsun, bahar gençleştiriyo sanki
geçen hafta yanlışlık yapmıştım muayene olamamıştı kızım. bugün onun randevusu var hastanede.
onu götüreyim bugün. zaten hastanede bi haftadır beni göremiyolardı, özlemişlerdir
işimiz bitince de şöyle bir dolaşırız kızımla

papatya o yaşta çocuklar çok arkadaşçıl oluyorlar tek olunca arkadaşa sarıyorlar
bence çocuğun annesiyle konuşabilirsin çocuğuna direk söylemez ancak senin oğlanla oynama konusunda ona hatırlatma yapabilir.

Geçen cuma günü yanıma güvenlik görevlisi geldi işten çıkarılmış herkesle vedalaşırken bana da hoşçakal demek istemiş işten çıkarıldığını duyunca bir tuhaf olmuştum ne diyeceğimi bilememiştim oysa ki iyi de bir kızdı. Az önce binanın temizlik görevlisi geldi sular geldi arıza giderildi demek için (ki suların olmadığından bile haberim yoktu) hiç kapıyı tıklatmadan küüüüt diye içeri daldı ben de tek çalıştığım için zıpladım yerimden. Sakince dedim ki bir daha lütfen kapıyı çalarsanız sevinirim birden girince korkuyorum adam diyor ki ben çaldım kapıyı hayır çalmadınız dedim yok çaldım siz duymamışsınızdır diyor kapıya da yakın oturuyorum duymamam imkansız adam resmen beni saf yerine koymaya çalıştı
öyleyse daha sesli çalın dedim bikaç defa daha oldu şimdiye kadar hiç sesimi çıkarmadım şu güvenlik olayından sonra da çekiniyorum açıkçası bi şey olursa diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…