bir sabah uyansam hamilesin deseler öğlene karnım kocaman olsa akşama bebeği kucağıma sağ salim alsam
ahhhhh o birgün geçmeyi bilir mi derdim
face girdim biraz önce hamileliği birlikte saydıgımız bir arkadaşım vardı oğlunu okula törene götürmüş 1,5 yaşında paşa gibi oğlu olmuş
işte o an hayatımda neyin eksik oldugunu anladım
kızlar çamaşırları makinaya nasıl atıosunuz ben gıcık oluorum ya çamaşırlaımın renkleri hep karışıo ben bu yıkmama işini beceremiorum galiba
renkileri 50 orta renkilileri 60 beyazlarıda 90 da yıkıorum sanırım ısıyı çok yüksek tutuorum
bide kaç posta atıosunuz yani orlonlar, havlular,beyazlar renkliler,siyahlar nasıl yani?????????????
kızlar çamaşırları makinaya nasıl atıosunuz ben gıcık oluorum ya çamaşırlaımın renkleri hep karışıo ben bu yıkmama işini beceremiorum galiba
renkileri 50 orta renkilileri 60 beyazlarıda 90 da yıkıorum sanırım ısıyı çok yüksek tutuorum
bide kaç posta atıosunuz yani orlonlar, havlular,beyazlar renkliler,siyahlar nasıl yani?????????????
yaşamadan bilemem birdaha hamilelikte ne olacağı belli değil ama şartlar aynı oldugu için tekrar etme ihtimali çok yüksek
aynı sıkıntılar aynı şeyleri yaşamak
hemen hemen hergün alttan muayene olmak kiminde hayvanca kiminde umursamazca kim vurdu misali muayene edilmek
hep kaybedeceğine yöenlik sözleri duya duya duya yaşamak
offffffffffffffffffffff nedesem ne kadar anlatabilirim ki
alın size yaşadıgım bir örnek
geçenlerde dut yediğim için midem bulandı kustum midemde ne varsa çıktı sanki midemi sımsıkı bir kemerler sıkıyorlar gibi kramp girerek kusmuştum
daha önce ben birde hamileyken böyle kusuyordum ve direk kanama başlıyordu ve ben hep iç çamaşırımı bakıyordum bebek düşmüş diye
işte geçen gün kustum eşim mutfağa gitti bana su getirmeye bende banyodayım ve direk zıbını açıp iç çamaşırıma bakıyordum
neden baktıgımı bilmeden refleks olarak zavallı eşim beni görünce korkma canım bişey olmaz dedi sarıldı oan yaptıgımın farkına vardım
yaşamadan bilemem birdaha hamilelikte ne olacağı belli değil ama şartlar aynı oldugu için tekrar etme ihtimali çok yüksek
aynı sıkıntılar aynı şeyleri yaşamak
hemen hemen hergün alttan muayene olmak kiminde hayvanca kiminde umursamazca kim vurdu misali muayene edilmek
hep kaybedeceğine yöenlik sözleri duya duya duya yaşamak
offffffffffffffffffffff nedesem ne kadar anlatabilirim ki
alın size yaşadıgım bir örnek
geçenlerde dut yediğim için midem bulandı kustum midemde ne varsa çıktı sanki midemi sımsıkı bir kemerler sıkıyorlar gibi kramp girerek kusmuştum
daha önce ben birde hamileyken böyle kusuyordum ve direk kanama başlıyordu ve ben hep iç çamaşırımı bakıyordum bebek düşmüş diye
işte geçen gün kustum eşim mutfağa gitti bana su getirmeye bende banyodayım ve direk zıbını açıp iç çamaşırıma bakıyordum
neden baktıgımı bilmeden refleks olarak zavallı eşim beni görünce korkma canım bişey olmaz dedi sarıldı oan yaptıgımın farkına vardım
eşim son zamanlarda çok fazla iç çeker oldu çok fazla çocuk bebek hasreti çeker oldu çevremizdek çocuklu insan sayısı çok fazla
hamile olan doğum yapan o kadar çok ki
sanki heryerden herşeyden okla biz gösterileiyoruz gibiyiz
ve benim yaradılışımdan dolayı adamcağız hasret kalıyor ve bana tahammül ediyor
bazen diyorum onada yazık belki başkasıyla olsa daha mutlu olur çocugu olur
burada çok dile getirmiyorum belki ama eşim bebeği çok istiyor bi bardak bile alsak eve bebek olunca da şöyle alırız ona diyo yani yatıyoz kalkıyoz bebek
diyeceksiniz eeee niye düşünmüyorsunuz diye okulun son zamanalrı faaliyetler geziler tören gösteri hazırlıkları demek hamileliğin ilk ayı için sıkıntı olusturabilir malum riskli o yüzden o tantanalar geçsin istiyoruz ondan sonrada kısmet en azından başta o akdar zaman bekleyipte risk yaşamamış oluruz
öyle hemen kimse rapor vermezki illa bi yaşada görelim diyorlardı heppppppp
ben beyazlarımı 90 da atsam o fatura coşar beyazlar da gökkuşağından mavi mor renkleri kapar sen ne ediyon öyle selinkızlar çamaşırları makinaya nasıl atıosunuz ben gıcık oluorum ya çamaşırlaımın renkleri hep karışıo ben bu yıkmama işini beceremiorum galiba
sana anne diyebilir miyim desemeve gireli 3 saat falan oldu
artık ayaklarımın üzerine basamıyorum
benim kızım olmak isteyen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?