Kirli Çıkılar )))

selincim,sende,papatyanın tam tersini görüyorum canım... :)
ama ikiniz de,birazcık uçlara yakınsınız mı diyeyim, ne diyeyim, bilemedim... :)
yok mu aramızda şöyle,orta yolu bulmuş, normal düşünen biri?.....
diyesi geliyor insanın....:)))

kızlar önerileriniz için çok teşekkür ederim duruma göre ya bugün ya da yarın bi şeyler ayarlayıp vereceğim

Selam kızlar bir şey soracağım, bu siyah pantolonların rengi gitmesin diye ne yapıyorsunuz? Ben 30 da yıkamama rağmen böyle griye dönük bir rengi oluyor çıktığında

tersten yıka perwoll un siyah renkliler için olan sıvı deterjanını dene bi de güneşe asma

sirkecen yemek zaten çok oluyor
ben mücver götürmüştüm komşuya çok memnun olmuşlardı ısıtma derdi acıkanın ver eline biri de hazır meyve suyu getirmiş bi tam olmuş
bence kuru ısıtmaya gerek olmayacak acil durumda işlerine yarayacak sigara böreği gibi tek sarılmış börek poğça mücver güzel seçenekler

selincim çok şükür burda birbirimizi tanıyor ona göre yorum yapıyoruz.
ben de 2 yaşında abla olmuşum şu an çocuğum olmuyor ama daha evlenmeden önce de aynı şeyleri düşünür, iyiki en küçük kardeşim olmuş diye nasıl şükrederdim. bi küçüğümle didişip dursam da çocuğuma kardeş yapma isteğime kesinlikle engel olmadı.
çünküü.....

İnsanın küçükken yaşadığı olumlu ya da olumsuz şeyler insann gelecekteki ruh haline ne kadar da yansıyor yazdıklarından bir kez daha anladım.
sen küçük yaşta çok şey yüklendin omuzlarına ve aynı sıkıntıları çocuğun kıymetlin yaşasın istemiyorsun..
seni çok iyi anlıyorum...
ama bakalım ilk çocuğu bi yap da görcez seni

seyyah bana da mücver getirsen olur mu
çok canım çekti.

ama hiç yapmadım yapmasını bilmem ve yapmaya da cesaretim yok

papatya,arkadaslar cogu seyi yazmislar zaten....yanlis anlama beni lutfen.Allaha binlerce kere sukur etki,sana annelik duygusunu tattiran,etrafinda anncim diye kosturan bir evladin,bir nefesin,bir gulumseme sebebin var.Ya ben gibi evlad sahibi olmak isteyipte olamayanlar ne yapsin,inan bana benim icimin atesi daha harli,en cok ben kendimi eksik hissediyorum bu hayatta,yanliz olmekten,hele aannelik duygusunu tadamadan olmekten ne cok korkuyorum bilyiormusun?.

ben önceleri iki tane çocuğum olsun derdim..
ama o kadar zor oldu o kadar yoruldum ki
artık ne 2.ye hamile kalmak için uğraşacak gücüm,
nede iki çocuğa bakacak ruhsal durumum yok..
ilerde ne olur nasıl olur bilemem ama Allah fasulyemi bağışlasın,
hayırlı sağlıklı evlat olsun banada 1 yeter galiba

ah meyra:)) papatyada bana bakıp bi yaşına daha giriodur eminim:)
ama ben istedim diye çocuk sahibi olup neden çocugumdan özveride bulunayımki..... hepimize bu canı Allah verio kazayla olur şu bu onlardan bahsetmiorum bile isteye yapmaktan bahsediorum

ben tek diil çift korunma yöntemi kullancam ki işimi sağlama alim çünkü istemiorum ya kesin kazayla falan olur diye iki tane kullancam hem sprial hem hap buna rağmende olursa yapılabilecek bişey yok

ama ben biliorum bende istemediğim için 15 yıl içinde kazayla kalıcam korktuklarım hep başıma geldi çünkü
geçen sayfalarda biri demişya hatırlayamadım kim oldugunu
şeytan zayıf noktalarımızı bilio ve bizi bununla sınıyo diye eve tdogru benide bunla sınıycandan çok korkuorum hemde deli gibi........

sen de yanlış anlama cincanımmmmmmmm o zaman

çocuğun 3 yaşında 5 yaşında abi olsa ne olur kıyamet mi kopar haaaaaaa

sorumluluk demişsin de sanki kardeşi ateşlense gece yarılarından sabahlara kadar başını mı bekleyecek ilahi :))))

kendi çapında alsın sorumluluk ne olacakki aslında ne mi olur birden olgunlaşır hayatta çözüm üretmeyi ayakları üzerinde durmayı öğrenir fena mı ayol
hep kardeş olduğunda eksileri yazmışsın da hiç artılardan bize kattıklarından manen bu artıların bizi hayata karşı güçlü kıldığından bahsetmemişsin

hala 40 50 yi bırak 60 yaşına gelmiş ama hayatta beceri sahibi olamamışları görüyorum beyhude geçmiş ömür diyorum

bırak kardeşi de olsun sorumluluk da alsın hem kendini hem onu yetiştirsin
hatta araları öyle güzel diyalogla perçinlensin ki birbirlerini ömürleri boyunca hep arasın sorsunlar onların muhabbetleri ailelerine de yansısın be yaaaa

lütfen kuzucuğundan bu güzel duyguları esirgeme
ona da şans ver
belki o kardeşi olmasını isteyecek
15 yaş aradan sonra zaten doğurma işte asıl o zaman ayağına bağ olur
biri ergenliğinin dibine vurur öteki bebekliğinin
birbirlerini zaten anlamak istemezler

öyle deme yaa..kazaylada olsa bebeği veren Allah ..şeytanı karıştırma böyle güzel bişeye
o pisliği anma bile:))

sözün bittiği yer benim için

ben gibi
sen hiç bahsetmedin farmi kardeşin var mı

oldu olacak 5 koruma yap

anladın sen onu

kıyamam benim hallerimi anlatmışsın..
inan dualarımdasınız..rabbim sizlerde bu güzelliği nasip edecek inş.

konuyla alaklı diyeceklerim var....
fplik asitimi içmeye başladım. 3 tanesi gitt bile.
ve ben deli gibi istiyorum bir evlat daha.
hem kendim için hem de oğlum için.
benim kardeşlerimle aramdaki bağı düşünürsek, hiçbirşey bir kardeşin yerini tutmaz.
oğluma vereceğim en güzel hediye bir kardeş olur.
belki çocukken bunu anlamayacaklar ve her fırsatta didişip, kavga edecekler....
oyuncaklarını hatta yeri geldiğinde anne-babayı bile paylaşamayacaklar ama
akılları erecek yaşa geldiklerinde o saç başa kavgaları hatırlayıp glecekler
eğer istediğimiz zamanda olursa bir bebiş, 4,5 yaş araları olacak ki buda çok ideal aslında bana göre....
allahım dileyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar versin. bana da aminn....

Son düzenleme:

hadi hayırlısı inş..
isteyene aratmasın rabbim..hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…