Gecenin 4 nde uyandım ve uyuyamıyorum içimden ağlamak geliyor,huzursuzum ve sebebini bilmiyorum gittim çağanı öptüm kokladım bugün arkadasımla dışarı çıktık çağan hiç benim elimi tutmadı,tutmak istemedi,yanıma gelmek istemedi hep arkadasımın yanındaydı acaba beni sevmiyormu?Benden biraz korkuyor babadan hiç korkusu yok yanımızda birisi varken beni hiç istemiyor çok içime oturdu mecburiyettenmi yanımda duruyo ben çokmu kötü anneyimDışarı çıktığımızda elimi tutsun istiyorum bırakmıyorum oda bırak rahatça gezeyim diyor ama arabalar çok geçiyor buda arabaların önüne doğru koşuyor bende kızıyorum bazen çok sert davranıyorum bugünde öyle oldu çünkü elimizi bıraktı koşarken araba çarpacaktı yüreğim ağzıma geldi kendime gelemedim biraz sert çıktım oda beni hiç istemedi oğlum beni sevmiyorrr
kimse beni sevmiyor. anne bak ne zamandır o beni hiç çağırmıyor, hep ben çağırıyorum. hep ben gidiyorum diye nasıl ağladı yavrumn içim parçalandı resmen.
hıçkıra hıçkıra apladı. zaten hiper aktif çocuklarda biraz dışlanma duygusu da oluyor...
o ağlado benim ciğerim kaç kere söküldü yerinden bilmiyorum...
dün spordan sonra markete girdik alışveriş yaptık apartmana giriyorduk alt komşu açtı bize kapıyı apartmanımızda yaşlı bir dede vardı (daha doğrusu çoğu yaşlı da işte dedelerden biri) şişe dibi gözlükleri vardı bizi ne zaman görse gülümser sohbet eder ben kapıdan çıkarken ona yol vermeye çalışsam o bana yol vermeye çalışırdı hani derler ya istanbul efendisi bu dede de ankara efendisiydi.. vefat etmiş. Ananne de geldi birlikte akşam girdik bugün defnedilecekti.
yemek vermek yerine bir iki gün sonra kek börek yapıp versem uygun olur mu ki???:44:aslında bugün için bi şeyler hazırlayacaktım ananne herkes bi şeyler getirir zaten sen de bir iki gün sonra ver dedi sizce npayım?
dün spordan sonra markete girdik alışveriş yaptık apartmana giriyorduk alt komşu açtı bize kapıyı apartmanımızda yaşlı bir dede vardı (daha doğrusu çoğu yaşlı da işte dedelerden biri) şişe dibi gözlükleri vardı bizi ne zaman görse gülümser sohbet eder ben kapıdan çıkarken ona yol vermeye çalışsam o bana yol vermeye çalışırdı hani derler ya istanbul efendisi bu dede de ankara efendisiydi.. vefat etmiş. Ananne de geldi birlikte akşam girdik bugün defnedilecekti.
yemek vermek yerine bir iki gün sonra kek börek yapıp versem uygun olur mu ki???:44:aslında bugün için bi şeyler hazırlayacaktım ananne herkes bi şeyler getirir zaten sen de bir iki gün sonra ver dedi sizce npayım?
ben de öyle diye biliyorum ama ananne sen çalışıyorsun diğer komşular yemek verirler zaten diye bana börek kek dedicenaze evine, ilk üç gün yemek götürmek, daha uygun canım....
ben de öyle diye biliyorum ama ananne sen çalışıyorsun diğer komşular yemek verirler zaten diye bana börek kek dedi
ama sen yine öyle diyince kafam karıştı bak şimdi :44:
ben de öyle diye biliyorum ama ananne sen çalışıyorsun diğer komşular yemek verirler zaten diye bana börek kek dedi
bade şu BDV DEKİ BİBERONLA SÜT İÇEN ADAMA ÇOK GÜLDÜM çünküüüüüüüüüü
benim kızkardeşim şu an 20 yaşında ve biberonla süt içmeyi yaklaşık 2 sene önce bıraktı
belki inanamazsınız çayı bile biberonla içiodu:))) bizim eve biri geldiğinde biberonu gördüğünde bu ne falan diolardı hatırası var saklıoruz diye yalan sölüoduk koskocca 17-18 yaşındaki kızın biberonla süt içtiğini söleyemioduk:)
ve mesela gece uyurken ağzına biberon verilirsin hala alır eline uyanmadan içer:)
çok komik ama huy alışkanlık üniversiteye giderken zor bıraktırdık utanma belsına kurtulduk biberondan şimdi annemle konuşuoz diozki benim bebkte görüpde yeniden gelmesin aklına ama insan alışkanlıklarını değiştiremiosun bazen:)))))
bunu o kadar çok yaşıyorum ki
bıraktım artık polyannacılığı
hayat böyle diyorum
alışacaksın insanlar böyle üzülmemeyi üzülsen de göstermemeyi öğreneceksin diyorum kızıma
apartmanda toplanan aidatlardan bi bütçe yapılyor böyle durumlarda ortak paradan pide yaptırılıp götürülüyor bugün zaten.bir iki gün sonra fırından pide yaptırsan götürsen.
biz buralarda etliekmek yaptırırz.
akrabalar var hatta bizim sitede oturanlar da varmış akrabalarından çevre geniş yani...normalde yemek götürülür..
ama akrabalar filan ilk 3 gün götürünce ziyan oluyo yemekler..
yemek getirecek çevresi akrabası yoksa yemek götürmek daha uygun olur..
apartmanda toplanan aidatlardan bi bütçe yapılyor böyle durumlarda ortak paradan pide yaptırılıp götürülüyor bugün zaten.
akrabalar var hatta bizim sitede oturanlar da varmış akrabalarından çevre geniş yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?