Kirli Çıkılar )))

küçükken kardeşim olsun hiç istemezdim
ama şimdi keşke aramızda sevgi bağı kuvvetli birbirimize yaş olarak yakın 4-5 kardeş olsaymışız

küçükken kardeşim olsun hiç istemezdim
ama şimdi keşke aramızda sevgi bağı kuvvetli birbirimize yaş olarak yakın 4-5 kardeş olsaymışız

ayynenn. hele kız kardeşler.
1 tane var ama keşke 2 -3 tane daha olsaydı
anneme diyimd çalışmalara başlasınlar
gerçi kadının rahmi bile yok artık nasıl olacaksa

ayynenn. hele kız kardeşler.
1 tane var ama keşke 2 -3 tane daha olsaydı
anneme diyimd çalışmalara başlasınlar
gerçi kadının rahmi bile yok artık nasıl olacaksa

ablam küçük yaşta evlenmeyi tercih etti 16 yaşında evlendi ben o zaman 9 yaşındaydım evleneli 27 yıl olmuş
ailem yurtdışında iken ablamı 3 aylıkken anneanneme bırakmışlar ablam 8 yaşına geldiğinde yurtdışından dönmüşler
herkes kendi çapında haklı bizimkiler yiyecek ekmeklerinin peşinde çalışmaktalar
ama çocuk da en önemli çağlarını ana babasız geçirmekte

doğal olarak ablam anneme babama hiç ısınamadı bir yabancı gibi gördü belki de ben zaten küçük
bir de küçük yaşta evlendi belki de kaçıp gitmek istedi bu benim düşüncem elbette

sonra da 17 sinde anne oldu 21 in de tekrar anne oldu
sorumsuz bir eşle hayat mücadelesine devam

ablamın yapısı da ketumdur
benim hayatım da ha varlığı ha yokluğu ama onun için her zaman duacıyım Rabbim akıl fikir hidayet ve de kolaylık versin diye

kıyamam benim hallerimi anlatmışsın..
inan dualarımdasınız..rabbim sizlerde bu güzelliği nasip edecek inş.

Farmasi,uzmek sitemezdim kimseyi.Affedin uzduysum sizleri.

Bade sagol tatlim.Aslinda ameliyat oldugumdan beri hayata pembe gozluklerle bakiyorum gibi bir sey oldu.Cok sukrediyorum Allahima.cunku onunda izniyle tedaviyle,biraz sabir ve emekle insallah bizlerde o gunleri gorecegiz.Ya goremezsem,ya anne olamazsam diye cok dusunuyorum.ama uzulmeyi kendime acimayi coktan biraktim ben.elimden geleni yapacagiz esimle beraber,eger olmazsa da yapacak birsey yoksa.elden bir sey gelmezse....sonrasini bilmiyorum....cocuk olmazsa 3 uni okuyup kariyer yaparim artik

hımm. ablan adına üzüldüm. çocuğunu bırakıp giden anne babaları hiç anlamıyorum ya canım. görünen sonuç itibariylede iyi olamış ablanı bırakıp gitmerleri (
bizimde kız kardeşimle tam tersi karnım ağrısa hemen arar haber veririm :))))

herkesin gönlünden geçen ayrı.
ben eş hayali kurmazken çocuk hayali kurardım bekarken.
3 çocuğum olsun isterdim hep,oldu,biri yanımda olamasa da.
demek ki hayırlısını istemek lazımmış.
royem seni çok karamsar görüyorum yalnız,tüm çareleri denememişken niye karalar bağlıyorsun bakayım.
allahtan ümit kesilir mi hiç.
7 sene büyük kızımı,üstüne bir 7 sene daha küçük kızımı bekledim.
olmayabilirdi tabii,ama hiç yalnız ölürüm de,çocuk sevgisini tadamam diye kurup durmadım.
anasının babasının bakmadığı sabilere sahip çıkarım dedim,koruyucu aile oluruz dedim,karnımda olmasa kalbimde büyütürüm yavrumu dedim.
anne olmak için çok çare var.
ben evlat sahibi olmadan da anneydim hissettiklerimle.sen de öylesin benim gözümde.
yüreğinden bir attın mı o güvensizliği,neler değişiyor sen de bir bilsen.

daha gencecik ki benim anacığımm
"http://www.ensonhaber.com/musta-74-kisilik-genis-aile-2013-04-24.html?utm_source=Sondakika8&utm_medium=widgetv2&utm_campaign=widgetv2"
şöööle olsa kötü mü olur
ninkin bozuk..olurmu olurdu hee..benim hast.de 45 yaşında ikizlere hamile biri var:)
Allah herşeyin hayırlısını versin..
tabiki insan arda dibe vuruyo..endişe kaplıyo..
ama en iyisini yapıyosun..
sen ne kadar pozitif olursan güzellikleri nasip ediyo Allah..
olur tabi niye olmasın baba var

benim annemde de rahim var baba yok
benimkinde ikiside yok puhahaha 100de 100 koruma

inşallah çocuklarınız olur ama olmazsa da benim etrafımda evlatlık edinen 2 aile var.
çook mutlular. ve rabbimin takdiri çocuklarda anne babaya benziyolar

sene 1970 Almanyası o zamanlar bakıcı olayı yok
yabancıya çocuk emanet etmek cesaret işi

ama ikisinin de çalışmaya eli mahkum

diyorum ya

her iki taraf da kendi çapında haklı
bir taraf annem babam bir taraf ablam sonuçta iki tarafta canım ciğerim

işte hayatta bunlardan ders çıkarmak lazım

hımmm...
acı,çok acı bir hikaye.....
ablan sonuna kadar da haklı bence...
16 yaşındaki evliliğinin, bir kaçış olduğunu,dışardan bir yabancı olarak, ben bile anlıyabiliyorum...
bir anne baba ne olursa olsun,ölüm ayırmadığı sürece,evladını bırakmamalı bence...
o kadar derin,tamiri imkansız yaralar açarki,o küçük yüreklerde....
senin o engin anlayışının,merhametinin bile giremeyeceği kadar, katılaştırır yüreği....
ablan adına çok üzüldüm,içim cız etti...
anne olmadan, bu kadar hassas değildim ben.....

badecan 2 gün önce annem bizim okulun bahçesine benim koca kuzunun gösterisini seyretmeye gelmiş

bana diyorki
küçük oğlanı izledim dişçiye gittim ve buraya geldim
ben de kuşçuya gitmedin mi dedim
annem de diyor ki o iyi diyor ( kuşu için) gidersem evlendirme programına çıkarım artık diyor

beceriksiz dedim sen osurmanın tavını kaçırdın bir hacca bir umreye gittin
petrol zengini birilerini bulamadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…