- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
hadi hayırlısı inş..
isteyene aratmasın rabbim..hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
ben gibi
sen hiç bahsetmedin farmi kardeşin var mı
biz iki kızız
benden 7 yaş büyük ablam var
küçükken kardeşim olsun hiç istemezdim
ama şimdi keşke aramızda sevgi bağı kuvvetli birbirimize yaş olarak yakın 4-5 kardeş olsaymışız
ayynenn. hele kız kardeşler.
1 tane var ama keşke 2 -3 tane daha olsaydı
anneme diyimd çalışmalara başlasınlar
gerçi kadının rahmi bile yok artık nasıl olacaksa
ayynenn. hele kız kardeşler.
1 tane var ama keşke 2 -3 tane daha olsaydı
anneme diyimd çalışmalara başlasınlar
gerçi kadının rahmi bile yok artık nasıl olacaksa
rahmi olsa olacak yani
kıyamam benim hallerimi anlatmışsın..
inan dualarımdasınız..rabbim sizlerde bu güzelliği nasip edecek inş.
rahmi olsa olacak yani
ablam küçük yaşta evlenmeyi tercih etti 16 yaşında evlendi ben o zaman 9 yaşındaydım evleneli 27 yıl olmuş
ailem yurtdışında iken ablamı 3 aylıkken anneanneme bırakmışlar ablam 8 yaşına geldiğinde yurtdışından dönmüşler
herkes kendi çapında haklı bizimkiler yiyecek ekmeklerinin peşinde çalışmaktalar
ama çocuk da en önemli çağlarını ana babasız geçirmekte
doğal olarak ablam anneme babama hiç ısınamadı bir yabancı gibi gördü belki de ben zaten küçük
bir de küçük yaşta evlendi belki de kaçıp gitmek istedi bu benim düşüncem elbette
sonra da 17 sinde anne oldu 21 in de tekrar anne oldu
sorumsuz bir eşle hayat mücadelesine devam
ablamın yapısı da ketumdur
benim hayatım da ha varlığı ha yokluğu ama onun için her zaman duacıyım Rabbim akıl fikir hidayet ve de kolaylık versin diye
ninkin bozuk..olurmu olurdu hee..benim hast.de 45 yaşında ikizlere hamile biri var:)daha gencecik ki benim anacığımm
"http://www.ensonhaber.com/musta-74-kisilik-genis-aile-2013-04-24.html?utm_source=Sondakika8&utm_medium=widgetv2&utm_campaign=widgetv2"
şöööle olsa kötü mü olur
Allah herşeyin hayırlısını versin..Farmasi,uzmek sitemezdim kimseyi.Affedin uzduysum sizleri.
Bade sagol tatlim.Aslinda ameliyat oldugumdan beri hayata pembe gozluklerle bakiyorum gibi bir sey oldu.Cok sukrediyorum Allahima.cunku onunda izniyle tedaviyle,biraz sabir ve emekle insallah bizlerde o gunleri gorecegiz.Ya goremezsem,ya anne olamazsam diye cok dusunuyorum.ama uzulmeyi kendime acimayi coktan biraktim ben.elimden geleni yapacagiz esimle beraber,eger olmazsa da yapacak birsey yoksa.elden bir sey gelmezse....sonrasini bilmiyorum....cocuk olmazsa 3 uni okuyup kariyer yaparim artik
benimkinde ikiside yok puhahaha 100de 100 korumaolur tabi niye olmasın baba var
benim annemde de rahim var baba yok
Farmasi,uzmek sitemezdim kimseyi.Affedin uzduysum sizleri.
Bade sagol tatlim.Aslinda ameliyat oldugumdan beri hayata pembe gozluklerle bakiyorum gibi bir sey oldu.Cok sukrediyorum Allahima.cunku onunda izniyle tedaviyle,biraz sabir ve emekle insallah bizlerde o gunleri gorecegiz.Ya goremezsem,ya anne olamazsam diye cok dusunuyorum.ama uzulmeyi kendime acimayi coktan biraktim ben.elimden geleni yapacagiz esimle beraber,eger olmazsa da yapacak birsey yoksa.elden bir sey gelmezse....sonrasini bilmiyorum....cocuk olmazsa 3 uni okuyup kariyer yaparim artik
hımm. ablan adına üzüldüm. çocuğunu bırakıp giden anne babaları hiç anlamıyorum ya canım. görünen sonuç itibariylede iyi olamış ablanı bırakıp gitmerleri(
bizimde kız kardeşimle tam tersi karnım ağrısa hemen arar haber veririm :))))
ablam küçük yaşta evlenmeyi tercih etti 16 yaşında evlendi ben o zaman 9 yaşındaydım evleneli 27 yıl olmuş
ailem yurtdışında iken ablamı 3 aylıkken anneanneme bırakmışlar ablam 8 yaşına geldiğinde yurtdışından dönmüşler
herkes kendi çapında haklı bizimkiler yiyecek ekmeklerinin peşinde çalışmaktalar
ama çocuk da en önemli çağlarını ana babasız geçirmekte
doğal olarak ablam anneme babama hiç ısınamadı bir yabancı gibi gördü belki de ben zaten küçük
bir de küçük yaşta evlendi belki de kaçıp gitmek istedi bu benim düşüncem elbette
sonra da 17 sinde anne oldu 21 in de tekrar anne oldu
sorumsuz bir eşle hayat mücadelesine devam
ablamın yapısı da ketumdur
benim hayatım da ha varlığı ha yokluğu ama onun için her zaman duacıyım Rabbim akıl fikir hidayet ve de kolaylık versin diye
kız seyyah oradamısın ?
az gelde neşemizi bulalım be yıvrım
o dün törende gösteri yapmış..
kulede en alta koymuşlar ezilmiş yavrucak
sesi çıkmıyor anca beğeniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?