Kirli Çıkılar )))

ayyy sorma canım,bu ara gözlerim bi bulanık,bi puslu... :)
görüyom mu,görmüyom mu,bende bilmiyom... :))

şaka bir yana da,konu ben değil,karanfilce olduğu için,sesimi çıkarmadım... :))

ben direk sana yazdım :))))))))))))

ikisini de.
sıcaklara riviera
soğuklarda sızma

al işte,bak gördün mü.....
hep bu gözlerim yüzünden... :))
seni seviyom farmasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... :)

karanfilce de yağ,yumurta devam ediyor,hiç tınmıyor bizi,yokmuş gibi davranıyor...:)

muhabbetinizi bölmeyim dedim:132:

eşime de mail attım az önce....
ya bana bahçeli,müstakil bir ev bulursun,şehrin göbeğinde,ya da cennette de hurin ben olurum,ona göre, diye..
henüz cevap gelmiş değil.... :)))))

ayçiçek yağı mısır yağı felan hiç sokmadım eve..

reviera kullanıyorum yemeklere
annemin bodrumdan getirdiği yağlar var onlar soğuklara ve durunun çorbalarının üzerlerine kullanıyorum
bir de dün sızma aldım işte indirimden.. sıcağa kullansam mı acaba diye düşünüyorum 4 lt oldu çünkü..

haa bir de pilavlara felan tereyağı tabiki de..

hangi marka kullanıyorsun canım?

çarşamba günü evi süpürüp temizleyince bugün boşa çıktım iyice buna rağmen

gene de birşeyler yapmaya çalıştım
kahvaltıya çocuklar için birşeyler hazırlayayım diye düşünürken babaanneleri elinde su böreği çıkageldi iyi de oldu yanına çay ohh miss

sütü kaynattım
ara öğün yaptırdım küçük kuzucuğa diğeri kendini kontrol altına almış kilo açısından :)))))))))))))))
evdeki eski sütü yoğurt mayaladım
birazdan sarma bari yapayım diyorum
akşama malum balık salata var

2 makina çamaşır attım makinaya biri çıktı kurutmadan diğeri kuruyor

bugün koyu renklileri
nevresimleri banyo havlularını yıkadım

balkonu yıkayacağım

off tam yollayacam, siliniyor neyseki kopyalamıştım göndermeden önce
tekrardan merhabalar, evet kızlar haklısınız.evlenirsem bu kez de eee çocuk ne zaman?arkasından 2. yi düşünmüyormusun? vs. bu böyle uzar gider.hem öncelik abimin hele o evlensin :)
aklıma gelmişken farmasi sen ne almıştın kelepçeli kek kalıbı?markası neydi?hepsiburadan almıştın.kaiser iyi mi ki?burda kelepçeli kalıp 30 tl.bi de metalix var media marktte 15/18 tl olması lazım

ben de dün evi toparlayınca bugün boşa çıktım
yapılacak bi kaç şey var ama onu gelince yapayım.
kaşarı rendeleyip dolaba atmaya karar verdim.
büyükler indirimde oluyor kıyamıyorum sonra da bozuluyor.
hem hazır rendelenmiş olunca pizza yaparken çok kolaylık oluyor.

şimdi ruhumun gıdasını alma zamanı görüşürüz

canım ben hepsiburada.comdan mehtap ve de başka bir markanın daha ürünlerini almıştım
üzerinde yazmadığı için de unuttum

dilimli
küvet
ve de kepçeli 3 tanesini 70 tl ye almıştım

kızlar oy oy oy:)

kociş evdeyken yakaldım bunu fırının arkasını temizletttim fırının arkasında kalan duvarı boyattım:)

sırf şu fırının arkasının temizliği yüzünden tezgaha gömme fıırn alcam ya olmuyo böle vallaha........

kilerimi temizledim kiler dediğimde tuvaleti kapattım ben kullanmıorum sadece banyo kullanıorum baya kirlenmiş dağılmış orayı topladım delirdim of şu kutulardan iflahım kesildi bi taşınsaydık atcam hepsini iyce cinlerimi çıkardı tepeme(((
ama güzel oldu birazdan fotosunu çekip koyarım:)

birazdan makinaya çamaşır atcam bi kaç makina hava güzelken yıkansın:)
akşamda yaprak sarcam :)

yarında mutfağı temizlicem ve mutfakta kullanmadığım ne varsa kaldırcam ıvır zıvır dolu her yer dolapları açınca kafama bi şeyler düşüyo şu çeyiz merakı yüzünden oldu herşey( herşeyin fazlası zarar bunu anladım:)

tam bi bahar temizliği yapıorum anlıcanız:)

biminkini hiç kullanmadım ama, zeytinyağı donar diye biliyorum ben:26:
doğru ablacım hakiki zeytinyağı donar
ama eşime sevdiremedim memleketimin yağı kokuyor ağır biraz o yüzden sevmiyor ben de marketten alınanı sevmiyorum ayçiçeği gibi geliyor bana
eşime de mail attım az önce....
ya bana bahçeli,müstakil bir ev bulursun,şehrin göbeğinde,ya da cennette de hurin ben olurum,ona göre, diye..
henüz cevap gelmiş değil.... :)))))
karar mı veremedi acaba

ben de evi süpürecem şimdi kocam oğlanı aldı çıktı fırsat bu fırsat hemen başlayayım

menümüz aynı balık salata
burda artık havalar iyice ısındı valla sabah çamaşır serdim beyazları attım makine bitti nasıls sersem diye düşünüyordum baktım kurumuş topladım katladım yerleştirdim

buzlukta poağaça hamurum vardı onu çıkardım
balıklar çözülmeyi bekliyor
ben de işe kalkayımm

kızlar, bi fikir verin bana. sabaha poğaça ya da açma yapmak istiyorum. ama erken kalkamazsam mayalayamam, geç olur diye düşündüm. akşamdan mayalasam da ekşir. acep mayalayıp dolaba koysam olur mu ki:26: geçenlerde bu konuşulmuştu burda galiba.
şimdiye kadar kahvaltıya yapmadığım için sabahtan mayalıyodum rahatça. ne diyosunuz, bi deyin aplanıza

buzdolabınada konsa çok maya kokuyo abla..
ben sevmiyorum öyle..ama mayalandırılmadan olan tarif var katmer poğaça diye ondan yapsan..
aynı malzeme du nink bulayım

sunny abla sabah yarım saat erken kalkarsan

ayrıca ılık su ya da süt kullanıp biraz da cıvık yoğurunca hamuru hemen mayalanır sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…