meyraa bu mesajımı görmedin mi görmezlikten mi geldin ??
ayyy sorma canım,bu ara gözlerim bi bulanık,bi puslu... :)
görüyom mu,görmüyom mu,bende bilmiyom... :))
şaka bir yana da,konu ben değil,karanfilce olduğu için,sesimi çıkarmadım... :))
gerçek zeytinyağı donar
zeytinyağı soğukta donmuyorsa içerisine ayçiçek yağı pamuk yağı gibi yağlar karıştırılmış demektir
karanfilce sen zeytinyağı olarak sızma mı riviera mı kullanıyorsun ?
ben direk sana yazdım :))))))))))))
al işte,bak gördün mü.....
hep bu gözlerim yüzünden... :))
seni seviyom farmasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... :)
karanfilce de yağ,yumurta devam ediyor,hiç tınmıyor bizi,yokmuş gibi davranıyor...:)
eşime de mail attım az önce....
ya bana bahçeli,müstakil bir ev bulursun,şehrin göbeğinde,ya da cennette de hurin ben olurum,ona göre, diye..
henüz cevap gelmiş değil.... :)))))
eşime de mail attım az önce....
ya bana bahçeli,müstakil bir ev bulursun,şehrin göbeğinde,ya da cennette de hurin ben olurum,ona göre, diye..
ayçiçek yağı mısır yağı felan hiç sokmadım eve..
reviera kullanıyorum yemeklere
annemin bodrumdan getirdiği yağlar var onlar soğuklara ve durunun çorbalarının üzerlerine kullanıyorum
bir de dün sızma aldım işte indirimden.. sıcağa kullansam mı acaba diye düşünüyorum 4 lt oldu çünkü..
haa bir de pilavlara felan tereyağı tabiki de..
off tam yollayacam, siliniyorneyseki kopyalamıştım göndermeden önce
tekrardan merhabalar, evet kızlar haklısınız.evlenirsem bu kez de eee çocuk ne zaman?arkasından 2. yi düşünmüyormusun? vs. bu böyle uzar gider.hem öncelik abiminhele o evlensin :)
aklıma gelmişken farmasi sen ne almıştın kelepçeli kek kalıbı?markası neydi?hepsiburadan almıştın.kaiser iyi mi ki?burda kelepçeli kalıp 30 tl.bi de metalix var media marktte 15/18 tl olması lazım
doğru ablacım hakiki zeytinyağı donarbiminkini hiç kullanmadım ama, zeytinyağı donar diye biliyorum ben:26:
karar mı veremedi acabaeşime de mail attım az önce....
çarşamba günü evi süpürüp temizleyince bugün boşa çıktım iyice buna rağmen
gene de birşeyler yapmaya çalıştım
kahvaltıya çocuklar için birşeyler hazırlayayım diye düşünürken babaanneleri elinde su böreği çıkageldiiyi de oldu yanına çay ohh miss
sütü kaynattım
ara öğün yaptırdım küçük kuzucuğa diğeri kendini kontrol altına almış kilo açısından :)))))))))))))))
evdeki eski sütü yoğurt mayaladım
birazdan sarma bari yapayım diyorum
akşama malum balık salata var
2 makina çamaşır attım makinaya biri çıktı kurutmadan diğeri kuruyor
bugün koyu renklileri
nevresimleri banyo havlularını yıkadım
balkonu yıkayacağım
kızlar, bi fikir verin bana. sabaha poğaça ya da açma yapmak istiyorum. ama erken kalkamazsam mayalayamam, geç olur diye düşündüm. akşamdan mayalasam da ekşir. acep mayalayıp dolaba koysam olur mu ki:26: geçenlerde bu konuşulmuştu burda galiba.
şimdiye kadar kahvaltıya yapmadığım için sabahtan mayalıyodum rahatça. ne diyosunuz, bi deyin aplanıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?