ben hiç denemedim..su böreği gibi olur saırım??abla mayalı değil de mayasız kabartma tozuyla olan poğaçalardan yapsan?
ben de geçen gün BIM den baklavalık yufka aldım onunla börek denemek istiyorum arkasında bir tarif var onu uygulayacağım sanırım :44: hiç deneyen oldu mu?
abla mayalı değil de mayasız kabartma tozuyla olan poğaçalardan yapsan?
ben de geçen gün BIM den baklavalık yufka aldım onunla börek denemek istiyorum arkasında bir tarif var onu uygulayacağım sanırım :44: hiç deneyen oldu mu?
sunny abla sabah yarım saat erken kalkarsan
ayrıca ılık su ya da süt kullanıp biraz da cıvık yoğurunca hamuru hemen mayalanır sanırım
o hazır su böreği yufkalarını da denemiştim biraz uğraştırmıştı ama süper olmuştuben hiç denemedim..su böreği gibi olur saırım??
ben hiç denemedim..su böreği gibi olur saırım??
kızlar market alışverişini toplucek yapacağım dedim ya
bi miktarını yaptım 220tl tuttu
birazını da bugün yapacağım..
ya benim aylık marketim nasıl artmasın??
benim koca için her haftaya 1 er tane olacak şekilde 1 koska fıstıklı helva,1 fıstık ezmesi, 1 krem peynir aldık..
zaten faturanın yarısını bunlar kapladı
daha da diyor ki biterse gelir alırım..
hayır dedim idare edeceksin..
tutumuş bana "idare edemem anne" "idare edemem anneee" diyor
ve ben bunların hiçbirisini haftasonu hariç yemiyorum..
demek ki yesem aylık 8er tane almak gerekecek:))
o hazır su böreği yufkalarını da denemiştim biraz uğraştırmıştı ama süper olmuştu
bu baklava yufkası olduğu için sanki daha çok karaköy böreği gibi olur gibime geliyor.
ben hep yaparım abla yarısını hep atarım hamurun sonra sabah çıkarırırm yumuşayınca tepsüye dizerim yazrım saat tepsi mayası sonra fırına koyarımkızlar, bi fikir verin bana. sabaha poğaça ya da açma yapmak istiyorum. ama erken kalkamazsam mayalayamam, geç olur diye düşündüm. akşamdan mayalasam da ekşir. acep mayalayıp dolaba koysam olur mu ki:26: geçenlerde bu konuşulmuştu burda galiba.
şimdiye kadar kahvaltıya yapmadığım için sabahtan mayalıyodum rahatça. ne diyosunuz, bi deyin aplanıza
kızlar market alışverişini toplucek yapacağım dedim ya
benim koca için her haftaya 1 er tane olacak şekilde 1 koska fıstıklı helva,1 fıstık ezmesi, 1 krem peynir aldık..
abla mayalı değil de mayasız kabartma tozuyla olan poğaçalardan yapsan?
farmasi benim yarım saat önce kalkmam sorun değil de, eşim de o saatte kalkarsa onu bekletmek sorun
evet evet onun gibi oluyor sirkeci. su böreği yufkası hiç denemedim. ben hep yalancısını yapıyorumhem çok kolay hem de çok güzel oluyor. hatta akşam için yaptım, dinleniyor buzdolabında. altı gibi pişiririm artık
ablcacım nasıl yapcanı bilmiorum ama ben sabaha karşı 4.5-5 de mayaladım sabah kalktım saat 11 di ve feaket ekşimişti attımkızlar, bi fikir verin bana. sabaha poğaça ya da açma yapmak istiyorum. ama erken kalkamazsam mayalayamam, geç olur diye düşündüm. akşamdan mayalasam da ekşir. acep mayalayıp dolaba koysam olur mu ki:26: geçenlerde bu konuşulmuştu burda galiba.
şimdiye kadar kahvaltıya yapmadığım için sabahtan mayalıyodum rahatça. ne diyosunuz, bi deyin aplanıza
ohhhhh maşalah:))))))kızlar market alışverişini toplucek yapacağım dedim ya
ben hep yaparım abla yarısını hep atarım hamurun sonra sabah çıkarırırm yumuşayınca tepsüye dizerim yazrım saat tepsi mayası sonra fırına koyarım
ben hiç buzluğa hamur koymadım ilk defa duydum:)
biz de de sadece hafta sonu kahvaltı var
ah bu erkekler eşim oğlum dışarı çıktı kesin bir market yaparlar
geçen gün gitmişler poşete baktım
halley çikolata lolipop kola eee dedim yiyecek bişey alaydınız dedim aldık yaa diyor
karanfil ben bimin revierasını kullanıyorum 2lt olanından teneke kutuları hiç sevmiyorum o sebep gidip de 5lt almıyorum zaten bimde de yok..
evet bimin zeytinyağı bu kış donuk geldi bizim markete de..
ama gerçek zeytinyağı olduğunu gösterir eve getirince çözülüyor zaten
ben çok memnunum kızartmayı bile onunla yapıorum
canım ya ben seni gördükçe böle bi dehşete düşüorum benim uykum çoooooooooook ağırıdr nasıl uyancam falan diye bide ben o kadar uykusuz kalsam zombiye dönerim heralde inş. şu uykusuzluk beni delirtmez:)
sevimlicim maşallah yavaş yavaş uyku düzeni oturuyor
ben bebek gelişimleri takip ederdim neleri yapar mesela artık gece beslenmeyebilir diyor yavaş yavaş kesiyorum uyandırmıyorum gibi şeyler çok faydasını gördüm ben
valla loveli uyku düzeni oturuyor diyebilir miyiz buna bilemedim
yani banyodan sonra uyuyor bu iki seferdir
bir de günlerce uyumuyor, sonra bi gece baygın düşüyor
böyle günleri değerlendirip biz de uyuyup uyku mu depolasak napsak
banyosunu akşamları yaptırsak diyoruz, hiç değilse o gece boyu uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?