Kirli Çıkılar )))

Öğlan 1 de Marmaris'e gittik. Az önce girdik eve.
Çooook yorulduk ama çok da eğlendik. Harika bir yer keşfettik.
Çok büyük bir yer. Sığla ağaçlarının içinde bir cennet:)
Çok orijinal bir çocuk parkı, küçük şirin bir deresi ve dere üstünde ahşap bir değirmen
Alanın bir tarafında midilliler :))
Her çeşit meyve ağacı. Karadutlar dallarından sarkıyor ve olgunlaşmış
Allah bu memlekete çok cömert davranmış....

evet hamuru biraz koyu yapıp şırıngayla sıkmışlardır..
güzelmiş sağol ablacım

iş yerinde bi arkadaşın vedası varmış
herkes evden bişey yapıp getirsin dediler
abimizi severdim iyi bi insandı
bende yarın için yaprak sarcaktım oturdum iş yeri içinde sardım ous nöbetçi evde yok:)
önce iç hazırladım s8onna yaprak hazırladım iç fazla geldi tekrar yaprak hazırladım bu sefer iç az geldi tekrar iç hazırladım gene yaprak az geldi baktım kısır döndüye bağlandı olay 2 kilodan fazla yaprak sardım bu iş olmıcak böle dedim fazla gelen içi buzluğa attım:)

şimdi makinada çamaşır var çamaşırlar yıkansın
bende mutfaktaki bulaşıkları yıkim kuruyanları katlim:)
sonna duş alıp yatim:)

kızlar bişe sorcam bana yorgan artık fazla gelio ben zaten sıcağı pek sevmem hele hamilelikte sıcak basıyo bana
diorumki pikemi çıkarsam acaba yoksa erkenmi daha beklesemmi biraz daha?

Son düzenleme:
selin, çok tatlısın canım yaa maşallah sana, iki kilo yaprak sarmışsın biri seni durdurmalıymış
yorganı kaldırmak için erken mi sanki, havaların sağı solu belli olmaz, serin olabilir geceleri

selin, çok tatlısın canım yaa maşallah sana, iki kilo yaprak sarmışsın biri seni durdurmalıymış
yorganı kaldırmak için erken mi sanki, havaların sağı solu belli olmaz, serin olabilir geceleri

ablacım sorma ya:) akşam 19.30 gibiydi sarmaya başladımda 23.00 de kalktım başından
ama ben çok seviorum yaprak sarmayı .sigara böreği falan sarmayı tam bana göre işler:)

eğer ev hanımı olsaydım evden tencere tencere yaprk sarıp satardım:)

vedeeeeeeee içimde felaket bi enerji var böle nasıl desem sanki yarım kilo çikolata yemişim gibi önce bi sıcak basıo sonra bebiş başlıo kımıldamaya sonra ben yerimde duramıom:)

Günaydın kızlar selin maşallah canım inanirmisin kızım doğmadan önce bende sorardım hiç usenmezdim ama şimdi hiç sanmıyorum unuttum resmen ...

Dün disardaydik parkta oturduk cocukar oynadı

Kızımın gösteri kıyafetini aldık 45 elbise 4 çorap 49 tl

Ayakkabı baktık bulamadık sonra alicaz

Mazot aldık 75 tl market yaptık 120 tl tuttu perşembe günde 80 tl lik almıştım sanırım herşeyi aldık bakalım bu ay ne olcak

Arkadaşımı çağırcam karanfilce pogacasi yapicam inşallah, dünden kekim çığ köftem var bide eşim profilo almış onuda koyarım

Günaydın kızlarrr uzunnnnnn bi çalışma döneminden sonra tekrar aranızdayım emekli oldum
Bugün itibariyle gitmedim işten ayrıldım ,yapamadım ağır geldi,sistemlerini beğenmedim tüm gün içinde sadece 30 dkka yemek molası var başka hiç dinlenmen için zaman yok nazi kampı gibi ,hiç göz açtırmıyorlar ben oraya çalışmaya gittim kendimi yıpratmaya gitmedim .2 gecedir yorgunluktan 1 saatlik uykuyla duruyordum akşama doğru yorgunluk ve uykusuzluk patlak verdi 7 de ben rahatsızlandım terlemeye ,başım dönmeye,midem bulanmaya başladı izin istedim depoya geçtim 5 dkka oturdum mağazaya çıktım cıksss olmadı daha kötü oldum mağaza yogunlaştı tabiki eski çalışanlar gitti sahada tek kaldım diğer 2 si kasaya geçti daha yeni işe başlaşım mağazayı,ürünleri hiç bilmiyorum vee mağaza tıklım tıklım herkes bişey istiyo benden benim ise başım dönüyo bilincim bi an gitti izin istedim lavaboya gittim sürekli istifar ettim lavabodan çıkamadım bi süre orda kaldım tekrar mağazaya döndüm ama toparlanamadım mesaimin bitmesinede yarım saat var biraz kıvrandım mağaza sorumlusu görmüş sen çık dedi ben 8 e geliyodu çıktım eşiminde 9 da mesaisi bitiyordu beni arabaya yatırdı kıvrana kıvrana uyumuşum arabada biraz eşim geldi annemlere gittik annem hemen bişeyler hazırladı yedik eve geçtik evdede çok kötüyüm eşim kalktı kendine çay filan yaptı ben yattım sabaha kadar yine kıvrandım sonra dedimki derya olmayacak çık sen bu işten daha rahat bi iş bulursan gidersin ve gitmedim bugün şu andada çok kötüyüm kahvaltı yapıcam evv berbatt durumda akşama görümcemin sözü var ona gidecez vee ben çok yorgunumm bir sürüde masraf yapmıştık napayım sağlığımdan önemli değil ya

Derfatcm üzüldüm.... evet ne yazıkki özel sektör halden anlamazlar ve çalışmak zor yazık o kariyer kızlara kimi çalışmak zorunda olanlara inşallah daha iyi bir yer bulursun

Bu arda 1 saat yürüdüm

Bende üzüldüm ama napayım canım sağlığım 2 günde çöktü resmen şimdi kalktım akşamdan çağanın kıyafetlerini atmıştım onları asayım dedim hiçbiyerim tutmuyor midem bulanıyor off hemde nasıl zor özel sektörrr aradılar biraz önce yapamadım işi bıraktığımı söyledim.

günaydın arkadaşlar selincm akşam yaprak sarmışsıın, Maşallah.afiyetle yiyiniz.derfatcm hakkınızda hayırlısı olsun.önüne başka fırsatlar çıkacaktır, çok geçmiş olsun.bugün çok yorma kendini

maşallah selinnnn eline sağlık ben de hafta sonuyaparım diyordum olmadı yarın yaparım
pike az gelir canım 2 tane pike olabilir üst üste hem ince olur hem sicak tutar

hiçbişey sağlığından önemli değil gerçeten yiine iş bulunur

merhaba kızlar;
geçmişe hiç bakamadım. eğer kaçırdığım ve kutlanması gereken birşeyler varsa kusura bakmayın lütfen...
en son sayfadan öğrendim ki derfat işten çıkmış...
sağlık olsun canım...senden daha önemli değil ya...
inşallah daha iyi işler bulursun...
ben de dün nike'dan bir spor ayakkabısı ile bir eşofman aldım. asalında oğluma spor ayakkabısı almaya girmiştik ama kendimi kaybetmişim bir anda...
oğlum dün futbola başladı...
havalar ne güzel oldu birden. havaların ısınması demek fazla para harcamak demek...
bugün pikniğe gideceğiz...
yarında bacak için lazer seasım var...
yine para vericem yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…