- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
Bende üzüldüm ama napayım canım sağlığım 2 günde çöktü resmen şimdi kalktım akşamdan çağanın kıyafetlerini atmıştım onları asayım dedim hiçbiyerim tutmuyor midem bulanıyor off hemde nasıl zor özel sektörrr aradılar biraz önce yapamadım işi bıraktığımı söyledim.
Yok selincim hamilelik değil adetim yeni bitti sayılır ben çok aşırı yorulduğum zaman böyle oluyorum.derfatcım sen böle anltınca aklıma senin yapmamaış olman diilde acaba hamile olabilirmi gibi olasılık geldi gecikmen falan varmı?
içimden bi ses derfat hamile diyo:)
bu arada bende doğumdan sonra lazere gitmeye karar verdim fakat emziren annelerin lazere gitmesi uygunmu bilemiyciğim önce dr. sorcam
eğer okey derse istanbulun şartlarından yararlanmak istiiorum burdan başka bi yere tayinim çıktığında bu şartlara sahip olamayabilirim:)
geçen gün bi ilan gördüm aramadımda sadece fikir olsun diye saklıorum
tüm bacak
bikini,genital
yarım kol
koltuk altı
toplamda kredi kartına 1.800 lira nbakitte 1.600 lira taksit imkanıd avarmış:)
bana uygun göründü çünkü ben başladığımda komple bi temizlik istiorum
hatta beyne direk zararı olmadığını duysam kaşlarımı bile aldırabilirim:)
selin lazer hamilelikte de sorun olmuyor diye biliyorum ama yine de dr a danışmak lazım
ipl olmasın alexandrite ile yaptırmalısın daha çabuk ve etkili sonuç alırsın;alexandrite için genelde paket fiyat vermezler her bölgenin fiyatı bellidir ve her seansta bir öncekine göre daha düşük fiyat ödersin.
ya kahvaltı yapcam ne yesem karar veremiorum((((
böle değişik bişeyler istiorum ama ne istediğimi bilmiorum(((
iştahım açılsın diye nette geziorum ama yok hiç bişe yiyesim gelmio(((
senfat gerçi sen kesin hatılarsın böle günleries geçmezsin ama
bugün 28 nisan dünya tıbbi laborantlar günü :) kutlu olsun:)
maşallah selincim kahvaltıyı ne kadar geç yapıyorsunuz
biz de bugün geç yaptık diyorduk bizimki solda sıfır kalmış
ben bugün çok sevdiğim bi börek ve yanına patlıcan közlemesi yaptım kahvaltıda.
belki siz de yapmak isterseniz diye fotosunu da çektim.
hem kolay hem de aşırı güzel fırında börek kuruyor ama tavada aynen su böreği gibi oluyor. bi de sadece 1 yumurta kırdım ama börek sapsarı oldu.
Eki Görüntüle 697725 Eki Görüntüle 697726 Eki Görüntüle 697727
tıbbi laborantlar günün kutlu olsun canım :))senfat gerçi sen kesin hatılarsın böle günleries geçmezsin ama
bugün 28 nisan dünya tıbbi laborantlar günü :) kutlu olsun:)
Günaydın kızlarrr uzunnnnnn bi çalışma döneminden sonra tekrar aranızdayım emekli oldum
Bugün itibariyle gitmedim işten ayrıldım ,yapamadım ağır geldi,sistemlerini beğenmedim tüm gün içinde sadece 30 dkka yemek molası var başka hiç dinlenmen için zaman yok nazi kampı gibi ,hiç göz açtırmıyorlar ben oraya çalışmaya gittim kendimi yıpratmaya gitmedim .2 gecedir yorgunluktan 1 saatlik uykuyla duruyordum akşama doğru yorgunluk ve uykusuzluk patlak verdi 7 de ben rahatsızlandım terlemeye ,başım dönmeye,midem bulanmaya başladı izin istedim depoya geçtim 5 dkka oturdum mağazaya çıktım cıksss olmadı daha kötü oldum mağaza yogunlaştı tabiki eski çalışanlar gitti sahada tek kaldım diğer 2 si kasaya geçti daha yeni işe başlaşım mağazayı,ürünleri hiç bilmiyorum vee mağaza tıklım tıklım herkes bişey istiyo benden benim ise başım dönüyo bilincim bi an gitti izin istedim lavaboya gittim sürekli istifar ettim lavabodan çıkamadım bi süre orda kaldım tekrar mağazaya döndüm ama toparlanamadım mesaimin bitmesinede yarım saat var biraz kıvrandım mağaza sorumlusu görmüş sen çık dedi ben 8 e geliyodu çıktım eşiminde 9 da mesaisi bitiyordu beni arabaya yatırdı kıvrana kıvrana uyumuşum arabada biraz eşim geldi annemlere gittik annem hemen bişeyler hazırladı yedik eve geçtik evdede çok kötüyüm eşim kalktı kendine çay filan yaptı ben yattım sabaha kadar yine kıvrandım sonra dedimki derya olmayacak çık sen bu işten daha rahat bi iş bulursan gidersin ve gitmedim bugün şu andada çok kötüyüm kahvaltı yapıcam evv berbatt durumda akşama görümcemin sözü var ona gidecez vee ben çok yorgunumm bir sürüde masraf yapmıştık napayım sağlığımdan önemli değil ya
tarifini de versen ya bacım
tıbbi laborantlar günün kutlu olsun canım :))
geçmiş olsun canım..
hakkında hayırlısı olsun inşallah.
gerçekten vicdansızlık yaptıkları.
peki bu kadar çalıştırmaya ne kadar ücret verceklerdi merka ettim sakıncası yoksa:26:
sağol canım bu kadar çalışmaya 750 net maaş+110 tl yol parası+240 multinet vereceklerdi.
12 saat çalışıyordun yani ve tüm gün ayakta.
İnşallh Allah önüne çok daha güzel kapılar açar.
derfat, emekliliğin hayırlı olsun canımerken emeklilik güzel olsa gerek şaka bir yana bu mağazalara giriyoruz, alışveriş yapıyoruz, hatta bazen çalışanları bunaltıyoruz. nasıl şartlarda çalışıyolar, aklımızdan bile geçmiyo. benim kızlar, ortaokuldan beri çalışırlar yaz tatillerinde. komşumun bir giyim mağazası vardı o zamanlar, yazları harçlıklarını çkarırlardı orda çalışıp. satış görevlilerinin nelerle nasıl insanlarla muhatap olduklarını yaşayarak gördüler. hala bir mağazaya girdiklerinde, görevlileri uğraştırmamaya, boş yere yormamaya dikkat ederler.
küçük kızım da bir dönem bir bankanın çağrı merkezinde çalıştı. öyle laflar söylüyolardı ki, kızım ağlıyodu akşamları. eşim de o günden sonra telefonda herhangi bir çağrı merkezinden arayanlara çok nazik davranırdaha önce onun da çok bağırmışlığı azarlamışlığı vardır inşallah gönlüne göre, şartları daha rahat bir iş bulursun derfat'cım
seliiin senin de laborantlar günün kutlu olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?