Kirli Çıkılar )))

derfatcım sen böle anltınca aklıma senin yapmamaış olman diilde acaba hamile olabilirmi gibi olasılık geldi gecikmen falan varmı?
içimden bi ses derfat hamile diyo:)

bu arada bende doğumdan sonra lazere gitmeye karar verdim fakat emziren annelerin lazere gitmesi uygunmu bilemiyciğim önce dr. sorcam
eğer okey derse istanbulun şartlarından yararlanmak istiiorum burdan başka bi yere tayinim çıktığında bu şartlara sahip olamayabilirim:)

geçen gün bi ilan gördüm aramadımda sadece fikir olsun diye saklıorum
tüm bacak
bikini,genital
yarım kol
koltuk altı

toplamda kredi kartına 1.800 lira nbakitte 1.600 lira taksit imkanıd avarmış:)

bana uygun göründü çünkü ben başladığımda komple bi temizlik istiorum
hatta beyne direk zararı olmadığını duysam kaşlarımı bile aldırabilirim:)

Yok selincim hamilelik değil adetim yeni bitti sayılır ben çok aşırı yorulduğum zaman böyle oluyorum.

Selinci m iyi arastir çünkü alex lazer her zaman pahalı tüm bacak300 genital 75kol alti 25dudak üstüne 25ben 400 veriyorum bir özel hastanede dudak üstünü hediye yapıyorlar bazen ama ipl denilen şey daha ucuz

selin lazer hamilelikte de sorun olmuyor diye biliyorum ama yine de dr a danışmak lazım
ipl olmasın alexandrite ile yaptırmalısın daha çabuk ve etkili sonuç alırsın;alexandrite için genelde paket fiyat vermezler her bölgenin fiyatı bellidir ve her seansta bir öncekine göre daha düşük fiyat ödersin.

senfat gerçi sen kesin hatılarsın böle günleries geçmezsin ama

bugün 28 nisan dünya tıbbi laborantlar günü :) kutlu olsun:)

aklımda olsun bak insan bilemyince bilmiyo işte:)
şu doğum olsun yazda bitsin önümüzdeki kış lazer yolcusuyum inş.

ya kahvaltı yapcam ne yesem karar veremiorum((((
böle değişik bişeyler istiorum ama ne istediğimi bilmiorum(((
iştahım açılsın diye nette geziorum ama yok hiç bişe yiyesim gelmio(((

buldum buldum yaşasın:))))))

benim canım börek istiyomuş burda yeni açılan bi börekçi var oraya gidioruz belkide canım gezmek istiomuş aman ne bilim
çok açım ve uça uça gidiorum:)

ya kahvaltı yapcam ne yesem karar veremiorum((((
böle değişik bişeyler istiorum ama ne istediğimi bilmiorum(((
iştahım açılsın diye nette geziorum ama yok hiç bişe yiyesim gelmio(((

maşallah selincim kahvaltıyı ne kadar geç yapıyorsunuz
biz de bugün geç yaptık diyorduk bizimki solda sıfır kalmış

ben bugün çok sevdiğim bi börek ve yanına patlıcan közlemesi yaptım kahvaltıda.
belki siz de yapmak isterseniz diye fotosunu da çektim.
hem kolay hem de aşırı güzel fırında börek kuruyor ama tavada aynen su böreği gibi oluyor. bi de sadece 1 yumurta kırdım ama börek sapsarı oldu.

tarifini de versen ya bacım

senfat gerçi sen kesin hatılarsın böle günleries geçmezsin ama

bugün 28 nisan dünya tıbbi laborantlar günü :) kutlu olsun:)
tıbbi laborantlar günün kutlu olsun canım :))

geçmiş olsun canım..
hakkında hayırlısı olsun inşallah.
gerçekten vicdansızlık yaptıkları.
peki bu kadar çalıştırmaya ne kadar ücret verceklerdi merka ettim sakıncası yoksa:26:

tarifini de versen ya bacım

bildiğimiz börek canım.
2 yufkadan yapıyorum ben. teflon tencerem baya büyük sayılır.
1 yumurta, biraz süt, biraz yoğurt, biraz yağ az bişey tuz çırpıyorum.
1 yufkayı alta seriyorum. arasına peynir maydonoz az bişey de pul biber sepeledim.
diğer yufkayı da üstüne yaydım yine yumurtalı harçtan sürdüm bu kadar.
kısık ateşte pişirdim iyice pişsin diye. cam tepsi yardımıyla ters çevirip öbür tarafını da pişirdim. balık tavası kapağıyla da çevrilebilir ama benimkine o küçük geliyordu

sağol canım bu kadar çalışmaya 750 net maaş+110 tl yol parası+240 multinet vereceklerdi.

1 yufkayı tabanına, diğerini de üstüne sererken parçaladım tabi ama alt üst toplam 6 kat olmuştur.
ben bunun su böreği gibi olmasını seviyorum. benim fırında kuruyor hiç annemin yuvarlak fırında yaptığı gibi olmuyor böreklerim. o yüzden bundan sık yapıyorum.

12 saat çalışıyordun yani ve tüm gün ayakta.
İnşallh Allah önüne çok daha güzel kapılar açar.

yok canım 12 saat değil sabah 9.30 akşam 6 var öğlen 2 kişi akşam 10 var bide öğlen 12 akşam 8 var bu çalışma saatleri içerisinde senin dinlenme hakkın sadece yarım saat başka yok

Karanfil boregin güzel görünüyor bende bimin lavasiylaa yaparım tava boregini

derfat, emekliliğin hayırlı olsun canım erken emeklilik güzel olsa gerek şaka bir yana bu mağazalara giriyoruz, alışveriş yapıyoruz, hatta bazen çalışanları bunaltıyoruz. nasıl şartlarda çalışıyolar, aklımızdan bile geçmiyo. benim kızlar, ortaokuldan beri çalışırlar yaz tatillerinde. komşumun bir giyim mağazası vardı o zamanlar, yazları harçlıklarını çkarırlardı orda çalışıp. satış görevlilerinin nelerle nasıl insanlarla muhatap olduklarını yaşayarak gördüler. hala bir mağazaya girdiklerinde, görevlileri uğraştırmamaya, boş yere yormamaya dikkat ederler.

küçük kızım da bir dönem bir bankanın çağrı merkezinde çalıştı. öyle laflar söylüyolardı ki, kızım ağlıyodu akşamları. eşim de o günden sonra telefonda herhangi bir çağrı merkezinden arayanlara çok nazik davranır daha önce onun da çok bağırmışlığı azarlamışlığı vardır inşallah gönlüne göre, şartları daha rahat bir iş bulursun derfat'cım

seliiin senin de laborantlar günün kutlu olsun canım

Evete ablacım çok güzel bişey,ya abla varya yemin ederim 2 gün çalıştım sanki 20 yıldır çalışmış kadar yorgunum üzerimden atamıyorum o yorgunluğu sanırım bu tarz işler bana göre değil.O bunaltma konusunuda hiç sorma abla dün kızın bi tanesi diyoki ya gıcık oldum şu kıza bize bakacaktı güya bende duyuyorum bu lafı bana dediğinide biliyorum çünkü koca mağazada hem yeniyim hemde o anda tekim çok kötü bişey bende çok uğraştırmamaya çalışırım ve sonundada kusura bakma uğraştırdım hakkını helal et derim çünkü çok bunaltıcı uğraştırmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…