Kirli Çıkılar )))

süper valla banyo dolabımda dondurma kapları var ya onlardan var ben de seviyorum bir ara resimlerini ekleyeyim
bana da şu bisküviler için lazım oğlandan kaçırıcam diye dolap tıkış tıkış oldu sevmiyorum böyle de elden geçirmek lazım
selin tıbbi laborantlar günün kutlu olsun
çok güzel düzenlemişsin benim de dolaplarımı elden geçirmem gerekiyor ama acayip bir üşengeçlik var üstümde daha yazlıkları bile çıkaramadım

ahhh ben de daha çıkarmadım hurçtan çıkarıp yıkayıp giyiyoruz

selamlar benide alin araniza lütfen cok uzun zamandir takipteyim. farmasi idolüm selin isallah kizim senin gibi biri olur akilli tutumlu basarili ayrica sunny hanimla yasdasiz sanirim ne dersiniz girebilirmiyim araniza ayrica farmasi hatirlarsan sana soru sormustum ev almakla alakali bir mucize oldu ve hayalimdeki eve kavustum herkesin darisi basina iyi aksamlar canlar

selin sen benim karşı komşum olsan girip çıktıkça düzenleme tüyolarından faydalansam
ben çok severim ev düzenlemeyi değiştirmeyi yenilemeyi zaten çabuk sıkıldıgıma değişiklik iyi oluyor
bana göre evdeki her eşyanın bir yeri olmalı her daim belli olmal ne nereye koncak diye kargaşaya düşmemeli yoksa anında dağılıoyr

hoşgeldiniz seyhan ablacım
hayırlı uğurlu olsun eviniz güle güle oturun

hoşgeldinn

sunny abla baklava yufkasından börek yaptım ama düze tepsiye döşemek yerine şu şekilde yaptım
http://muhteremleafiyetle............../2013/01/sariyer-boregi.html
ous uyuyordu pişen börek kokusuna uyandı ona da güzel bir sürpriz oldu sonra da çok tüketmeyelim diye annemlere koydum götürdüm onlar da çok beğendiler
ben memnun kaldım öyle nişasta kokusu ve tadı yoktu yufkaya alternatif olarak yapılabilir.

link çalışmıyor gogıl amcaya baklava yufkasından börek yazınca aramalarda çıkan ilk sonuçtaki tarifti denediğim

Son düzenleme:
bu reklamdaki kıllı kadını kim koyduysa onunda karısı böyle olsun diye beddua edicem nerdeyse..
midem kalktı yaa

Gunaydinlar...... Mutlu huzurlu bir hafta olur inşallah.... Hafta sonu hiç.vakaların baya. Sayfa birikmis sanirsam .. onunda fatkinda değilim en son nerde kaldigumida bilmiyorum bakalim okuya beğene gelicem....

hoşgeldin seyhan77 nickindeki 77 doğum tarihin değil o zaman. evin de hayırlı olsun bu arada

ellerine sağlık sirkecim, evet böyle daha güzel olmuş. sonradan benim de aklıma geldi, ama yazamadım. buraya link ekleyemiyoruz artık demek ki. ben de iki kere denedim ama olmadı.

tesekkür ederim sunny hayir dogum tarihim benimde kizim yirmi yasinda ondan öyle dedim malum kücük yasta evlilik

selamsız sabahsız daldım sabah sabah kızlar hepinize günaydıııın mutlu, sağlıklı, bereketli bir hafta olsun inşallah

dolap düzenin cok güzel olmus selin okadar motive oldumki bugün o kutulardan alip yapmayi planliyorum

sonra bakarim size kaciyorum ben tekrar iyi günler hepinize cok tesekkür ederim araniza aldiginiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…