Kirli Çıkılar )))

sunny abla Allahtan 1 mayıs çarşambaya geliyor da h içine bir güncük tatil daha alabileceğiz. yoksa bu pazartesi daha ağır sendromlu olurmuş

kızlar sabah dinledim radyoda bir çizgi filmden bahsediyorlardı adı phineas and ferb imiş disney kanalında tr dublajlı olarak veriliyormuş sunucu çok güzel olduğunu oturup başına öylece izlediğini anlatıyordu ; çocuklar için alternatif olarak düşünülebilir mi :44: sizinle paylaşayım dedim

Seyhannn aramıza hoşgeldin...77 doğumlusun ve 20 yaşında bir kız...aman allahım maşalah nazar değmesin...
kızlar seyhan azınca hatırladım. birisi bizi takip etmişti de biz sonradan onu sınav yapmıştık. en düzenli kim, en tembel kim vs. diye...
ay kimdi o....
selin ne güzel olmuş kutuların. bende genellikle kıtı kullanıyorum. amöa ben ayakkabı kutusu. oğlıumun ayakkabılaırnın kutuları şu anda çekmecelerimin içn de hep. ama tabi kutular küçük...arow ve polaris kutuları vallahi dayanıklı oluyor...
bu hafta ne güzel arada bir tatil var...
cumayı da ben tatil yapıcam kendime....tembelliğim üstümde bu aralar...içimden hiç çalışmak gelmiyor...
yemişim akademisyenliği diyorum...

papatyacım, sınavı başlatan bendim kızlar da devam ettiler, çok eğlenceli olmuştu. GLCN'di o kişi. herkesi ayrı ayrı çok iyi tanıyodu, ama epeydir gelmiyor

pazartesi, cuma fark etmiyor hiç
benim için gece ve gündüz önemli artık
bebiş uyutmadı yine

bu arada benim iznimin bitmesine de bir ay kalmış
31 mayısta bitiyor

günaydınnnnnnnnnnnnn hayırlı sabahlar hanımlar

seyhan hoşgeldin canım nikini daha önceden de çok gördüm ama bana ev konusunda ne sordun ben ne dedim hatırlayamadım
ve de eviniz hayırlı uğurlu olsun güle güle huzurla oturun

sirkecan afiyet olsun böreğin tadının nişastalı gelmemesine sevindim alternatif değişik bir lezzet olur senin için

umarım herkes iyidir, afiyettedir

pazartesi, cuma fark etmiyor hiç
benim için gece ve gündüz önemli artık
bebiş uyutmadı yine

bu arada benim iznimin bitmesine de bir ay kalmış
31 mayısta bitiyor

dur bakalım daha gözler şiş kanlı ama cansız okula gideceksin yahu

günaydın arkadaşlar.
pek yazamadım ama takipteyim sizi...
pztsi sendromuyla yine başbaşayım
sizlerle konuşunca geçer ama

kahvsltı sonrası çocukları okullarına bıraktım geldim

saat 11 :00 de başlıyor benim mesai bugün ( burada tam bir garfieldin göbeği devirmiş edası olacaktı )

biminkini hiç kullanmadım ama, zeytinyağı donar diye biliyorum ben:26:

herkese günaydın güzel bir hafta olur inşallah
bütün zeytinyağları soğukta donar ben mi yanlış biliyorum :44:
ama benim ev kaloriferli bizim evde donmuyor.[/QUOTE]

belki ben yanlış biliyorum ev soğuk olmadığına donmuyor olabilir
ama bimin zeytinyağını sevemedim ben bir türlü

haftasonu misafirlerimi ağırladım
herkes çok memnun kaldı bende çok mutlu oldum

Son düzenleme:
hosbuldum poe ve papatya ayne güzel sevindirdiniz beni sabah sabah allahda sizi sevindirsin

günaydın kızlra seyhan hosgeldinn

kendini tanıt sana ne iş yapıyorsun kızın okuyormuuu masallah

sagol pepeticigim hemen tanitiyim 36 yasinda evli mutlu 4 cocuklu gurbetciyim kizim hastanede biyoloji dalinda laborant seneye meslegini bitirip ise baslayacak insallah

günaydın hepinize.
ufaklık yordu bizi hafta sonu.
yine lavman vardı maalesef,bir yandan da ilaç kullanınca çocuğun midesine vurdu.
bebekliğinden beri kusmayan çocuk 4 kere çıkardı.
ne uyudu,ne uyuttu.
şimdi azıcık toparladı kendini,iyi kötü bir şeyler yemeye başladı.
üzüntüden,yorgunluktan ruh gibiyim.
üstüme battaniye alıp yatasım var hiç kalkmadan.
seyhan 77 hoşgeldin,derfat iş konusunda üzüldüm ama kendini düşünmen hoşuma gitti.
insanlar para için sağlığından oluyor,sonra o parayla sağlık bulmaya çalışıyor.
inşallah daha güzel şartlarda,gönlüne göre bir iş çıkar karşına.
sevimli bizim kız 3 yaşında ben de hala deliksiz uykulara kavuşabilmiş değilim.
ablası böyle değildi oysa.
kimi çocuk doğuştan uykusuz oluyor,sen de mışıl mışıl uyuyan bebeklere hayretle bakar oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…