nasıl sattın beni beş dakkada bade, hani bendim o
(bunları hep seyyahtan öğrendim, ama sağol seyyah, bu sayede şimdi bana dönerler tekrar)
hayırlısı olsun dark
az mı konuşuyor oğlun
malesef az konuşuyor zeytincim.
gerçi benim babam da geç konuşmuş. dedesine mi çekti ne
ayy dur abla kadının yaşı 36 yımşı yeni gördüm..
abla dedim bu kazık halimle ..gerçi bende 21 yaşındayım
abla ilgi stoğum tükendi fasulye içerden seyyahla sen dışardan kuruttunuz beni :)))
bende istiyorum ilgi sevgi bende Nişantaşı çocuğuyum
dark'cım senin oğlan kaç yaşındaydı:26: benim komşumun oğlu var, o da haziranda üç yaşı dolacak, konuşuyor ama anlaşılmaz kelimelerleancak annesi anlıyor, bazılarını o bile anlamıyor. söylediklerini biz anlamayınca kızıyor bir de.
oyyyyyyy ablasının bi tanesiiiiii, güzel badeeee, akıllııııı, espriliiiii, topağın fasulyesinin annesiiiiiii,
az geldi ama şimdi yoruldum, yarın devam ederim badecim
karanfilce bugün dolunay epilasyon günü dimi canım. artıkın bugün olsun lütfen
malesef az konuşuyor zeytincim.
gerçi benim babam da geç konuşmuş. dedesine mi çekti ne
3,5 yaşında abla.
bizimkide baya açıldı ama ne dediğini sadece kendi anlıyor çoğu zaman
hee zaten kesmedi..ağzım tatlandı sadece..yarın yapışırım yine
cık zorlama
olmuyor
ben doğuştan sevimliyim
sağol canımhosbuldum loveli ve karanfilce nasilsiniz
günaydinlar bu arada aksam yazmistim gören oldumu diye bi heyecan baktim
sunny ablayla yaşıtız falan deyince abla dedim ama yaşıt sayılırız canım ben 78liyim36 yasindayim
haaaa biliyorum onu çok izlemedik yaşına uygun mu düşünmedim vallakızlar sabah dinledim radyoda bir çizgi filmden bahsediyorlardı adı phineas and ferb imiş disney kanalında tr dublajlı olarak veriliyormuş sunucu çok güzel olduğunu oturup başına öylece izlediğini anlatıyordu ; çocuklar için alternatif olarak düşünülebilir mi :44: sizinle paylaşayım dedim
valla ben de bugün verdim topu oynadılar vallaSeyhannn aramıza hoşgeldin...77 doğumlusun ve 20 yaşında bir kız...aman allahım maşalah nazar değmesin...
kızlar seyhan azınca hatırladım. birisi bizi takip etmişti de biz sonradan onu sınav yapmıştık. en düzenli kim, en tembel kim vs. diye...
ay kimdi o....
selin ne güzel olmuş kutuların. bende genellikle kıtı kullanıyorum. amöa ben ayakkabı kutusu. oğlıumun ayakkabılaırnın kutuları şu anda çekmecelerimin içn de hep. ama tabi kutular küçük...arow ve polaris kutuları vallahi dayanıklı oluyor...
bu hafta ne güzel arada bir tatil var...
cumayı da ben tatil yapıcam kendime....tembelliğim üstümde bu aralar...içimden hiç çalışmak gelmiyor...
yemişim akademisyenliği diyorum...
pazartesi sendromu salı haftanın 5 günü sendrom bu aralar mevsim geçişleri bi de adana sıcağııııııgünaydııınnnnn
oyy bir pazartesi sendromu ki sormayın
çok yorgunum çok
seyhan hoşgeldin
sonra rapor alır seneyi kapatırsın yazla beraber bayağı büyümüş olur eylül ayındapazartesi, cuma fark etmiyor hiç
benim için gece ve gündüz önemli artık
bebiş uyutmadı yine
bu arada benim iznimin bitmesine de bir ay kalmış
31 mayısta bitiyor
ne güydiğini bilmeden de gitcen hehehehehe saçını taramadan gelcen falan filandur bakalım daha gözler şiş kanlı ama cansız okula gideceksin yahu
gençsin daha maşallah yaşıtız seyhansagol pepeticigim hemen tanitiyim 36 yasinda evli mutlu 4 cocuklu gurbetciyim kizim hastanede biyoloji dalinda laborant seneye meslegini bitirip ise baslayacak insallah
sağol seyyahçım.
inşallah vesile olur.....
Seyhannn aramıza hoşgeldin...77 doğumlusun ve 20 yaşında bir kız...aman allahım maşalah nazar değmesin...
kızlar seyhan azınca hatırladım. birisi bizi takip etmişti de biz sonradan onu sınav yapmıştık. en düzenli kim, en tembel kim vs. diye...
ay kimdi o....
selin ne güzel olmuş kutuların. bende genellikle kıtı kullanıyorum. amöa ben ayakkabı kutusu. oğlıumun ayakkabılaırnın kutuları şu anda çekmecelerimin içn de hep. ama tabi kutular küçük...arow ve polaris kutuları vallahi dayanıklı oluyor...
bu hafta ne güzel arada bir tatil var...
cumayı da ben tatil yapıcam kendime....tembelliğim üstümde bu aralar...içimden hiç çalışmak gelmiyor...
yemişim akademisyenliği diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?