- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
zaten bana dediler ki kırkı çıksın düzelirsevimli o cücüğün gazı çokmu.. bazı çocukların uykusu az olur gerçi..
teyzemlerin kandırma yöntemi var..gelininin oğlu hiç uyu uyodu..3.ayda geçecek dediler geçmedi..
6.ay.da geçecek dediler geçmedi..1 yaşında geçecekdediler ıı ııh..
annesi umutla bekledi zaten çocuk kocaman oldu :)))))
şimdi bizde seni kandıralım geçecek bekle
bade sen 21 yaşında mısın yaf, küçükmüşsün beayy dur abla kadının yaşı 36 yımşı yeni gördüm..
abla dedim bu kazık halimle ..gerçi bende 21 yaşındayım
abla ilgi stoğum tükendi fasulye içerden seyyahla sen dışardan kuruttunuz beni :)))
bende istiyorum ilgi sevgi bende Nişantaşı çocuğuyum
ben de eşimi bekliyom, çocuğa baksın, azıcık paklanayımkaranfilce bugün dolunay epilasyon günü dimi canım. artıkın bugün olsun lütfen
yapış anacım yapışçoook uykum varrr...
yatağa yapışcam resmen ama çarşamba günüm var işletmelerin bi kısmını bugün halletmeliyim
sonra rapor alır seneyi kapatırsın yazla beraber bayağı büyümüş olur eylül ayında
ne güydiğini bilmeden de gitcen hehehehehe saçını taramadan gelcen falan filan
demi o havaları seviyorum soğuk desen soğuk değil sıcak desen sıcak değil ter yok yapış yapışlık yok tüm pencereler açık şu anda çoraplar ayakta değil ve terliyoruz artık oğlan uyuyor sırılsıklam vallaevet loveli yaa bu nası bir sıcak
kışın iyiydi tabi oh oh havalar süpper diye dolaşıyordum
şimdi de mızır mızırım
zaten bana dediler ki kırkı çıksın düzelir
kırkı çıktı bile
loveli de dedi ki 4.ayda uykuz düzenini oturtabilirsin ancak
hele olmasın, lovelinin kapısına dayancam, birlikte oturtucaz o düzeni
2 haftalık rapor almayı, sonradan seminer dönemine katılmayı düşünüyorum
çünkü havalar güzelleştikçe gözüm dışarıda kalıyor
okul yakın zaten
iki üç saatliğine gider gelirim
hem hava almış olurum, hem de ev dışında farklı bi ortama girmiş olurum
ben de atladım dimi hemensevimli yok canım...
geçen life şaka yapmıştım diğer tarafta
ondan yazdım..
kazık kadarım 28 oldum olucam
kem küüümmm ıhhhmm şincik şöyle oluyorrrr
oturtursun canım dert etme istikrarlı olacan en az bir hafta uğraşıyorsun o diyim zateen küçükken alıştırırsan gerisi kolay oluyor yemek de de öyle mesela benim oğlan babaanne eliyle yediriyor diye evde de onu yapmak istedi inan 1-2 hafta doğru dürüst yemedi ben de eşim de yedirmedik eşlerin tek kararda olması şart yoksa sıkıntı oluyor hem çocuk yıpranıyor hem anne hem baba
bir haftadır kendi kendine yiyor maşallah ben 6 aylıkken verdim kaşşığı tutsun çok döktü ama yemeği kendi yerdi şimdi de kendi balına giyinmeyi öğretiyorum kendi başına suyu çeşmeden almayı kirlilerini sepete atmayı hayatta özgüveni olması için kendi başına iş yapabilmeyi öğretmek lazım
geçen 1. sınıf çocuğu düğmesini açamamış ve çişini yapmış altına nasıl ağlıyordu içim parçalandı annesine haber verdiler her işini biz yaparsak olmuyor işte
bazıları 2*5 yaşındaki çocuktan beklentin fazla diyor ama hayat ondan çok şey bekliyor dimi ama
nasıl kaynattım lafııııııııııı
benimkine cahil cesareti diyolar canim malum ailem türkiyede cocugum cok olsunda kendi akrabani kendin yap procesi
yemek yapmaya gidiorum
yogurtlu patlıcan biber kızartması
kavırcık domates salatası
karpuz:)
tesekkürler papatya senin cocugun kac taneydi unutmadan corap almiycaksin sakin corapsiz gezfarmasicigim birikim yapmayi durdurdukmu zengin olcam ben daha
offff yeme de yanında yat...
ben diyette olduğumdan yiyemiyorum bunları...veremedim gitti kilolarımı...
ay ben ne yapsam ki gideyim de baba ve piç'e devam edeyim bari....
ee kızlar bana güzel bi mücver tarifi verin bakemm hiç yapmadım
seyyah
ee kızlar bana güzel bi mücver tarifi verin bakemm hiç yapmadım
seyyah
canım, kabakları rendele, suyunu biraz sık. karıştırma kabına kabağa göre yumurta, taze soğan, maydonoz, dereotu, tuz, karabiber, kırmızıbiber, hatta biraz beyaz peynir koy. un ekleyerek kıvamını ayarla. ben tavaya çok az yağ koyup, kaşıkla mücveri ince döküp az yağla pişiriyorum. sonraki tavaya tekrar az yağ koyup devam ediyorum.
int bebek gelişim evreleri diye arat orda ay ay ne yapabildikleri ne kadar olmaları yazıyor hep bakardımben de atladım dimi hemen
28 niye kazık kadar olsun ki
ben de 26 oldum olcam
valla helal olsun sana
loveli 2 ay sonra hele buralardan kaybol da gör
peşini bırakmıycam artık
yeni üyelik alırmışsın yani
bir de şunu sorcam, geçen sanki bahsetmiştin de tam anlamadım
bebek gelişim rehberi gibi bir şeyi mi takip ediyordun?
ben pek bi bilgisizim bu konularda
mesela bebek daha bir haftalıkken gelip burda uyku düzenini sormuştum
şimdi gülüyorum halime
belki de birkaç ay sonra da şu anki halime gülcem
alırsan iade et dicezzzzzzzzhavaların ısınmasının tek iyi tarafı doğalgaz faturasının azalması...
oğlanı sokaktan getirip de ödevin başına oturtamıyom ya...yarısını yapmış yarısı duruyor hala...
yemeğimizi yedik. evin içinde sümsükleniyorum...
seyhan yeniden yeniden maşallah nazar değmesin...
allah uzun ömür versin çocuklarına...
sevimli elbet bir gün düzene girecekde ben açıkçası şu zaman bu zaman diyemiyorum...
her çocuk farklı...
allah sağlık versin de herşey olur...
kv. gitti mi canım...yalnız mısın artık...
kızlar bu arada karar verdim. 5 hazirana kadar yani kart kesilene kadar çorap dışında hiçbirşey almıcam...
evdeki etiketi duran kıyafetlerle bir mağaza açarım...
bana arada sırada hatırlatın olur mu!!!!!papatya almıcaksın almıcaksın diye...
yemek yapmaya gidiorum
yogurtlu patlıcan biber kızartması
kavırcık domates salatası
karpuz:)
canım, kabakları rendele, suyunu biraz sık. karıştırma kabına kabağa göre yumurta, taze soğan, maydonoz, dereotu, tuz, karabiber, kırmızıbiber, hatta biraz beyaz peynir koy. un ekleyerek kıvamını ayarla. ben tavaya çok az yağ koyup, kaşıkla mücveri ince döküp az yağla pişiriyorum. sonraki tavaya tekrar az yağ koyup devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?