Kirli Çıkılar )))

Benim adım khan diye bir filmle beraber90 dks por 70 dk yürüyüş 20 dk mekik twist

Çıkmıştım 1 yumurta 1 slm ekmek 1 minik kepçe tarhana 5-6 tane yaprak sarma bulgurlu yedim çok oldu sanırım

tesekkürler papatya senin cocugun kac taneydi unutmadan corap almiycaksin sakin corapsiz gezfarmasicigim birikim yapmayi durdurdukmu zengin olcam ben daha

bencede papatya ne çorabı yaz geldi ayol çorapta giymeyiver:)

ayrıcada birikim durmadıııııı tammmm gaz defam edioz :))) yaşasın birikim yapmak:)

hazırlık sınıfı olan bölümlerde veya mütercim tercümanlıkta az buz dil bilmek gerekiyor mu
temelden mi başlıyor dersler
bilgisi olan var mı canlar

kızllarr merhaba =)) altınlarım var yatırım amaçlı ama düşüyor inşallah yaza kadar yükselirrrr =)))

satmadığınız yada satmaya ihtiyaç duymadığınız sürece problem yok altın bu eninde sonunda yükselcek rahat olun :)
eğer fiziki altınınız varsa dursun:) akmaz kokmaz zararda diilsiniz ne zman satarsınız o zman zarara geçersiniz

iyi geceler hanımlar herkes uyuyo ama benim uykum yok
banucum çok geçmiş olsun canım inş çabuk atlatır yavrum
selincim hayat pahalı canım herşey ateş pahası bugün markete girdim bende yarımşar kilodan 2 çeşit zeytin bi yarım kilo peynir bi kahvaltılık yağ 4 tanede limona 23 tl verdim
seyhan ablacım hoşgeldin aramıza yaşında çok genç ama maşallah 4 çocuk

Günaydın kızlar dünkü sporda çok yorulmuşum erkenden uyudum sayfada aynı 2030 da kalmış herkes uyumus galiba

günaydin topikdaslarim canim yeni arkadaslarim zayiflayim biraz diye dün spora yazildim anam yarim saat spor canimi cikartti

gunaydın kızlar
pepeti ben de dün yemekten sonra 8 gibi uyuyup kalmışım bir ara teyzemle telefonda konuşuyordum ama içerik tam aklımda değil bana ne çok uyuyorsun sen öyle ay dediği aklımda kalmış bi tek spora da gidemedim evde de sporumu yapamadım:18: feciii suçluluk duygusu hakim

günaydıııınnn

sirkeci ben dün yürüdüm ama çok mu abartmışım noldu pestil gibi serildim gece
güya ders çalışacaktım dönünce
ayy yarın iş yok tatil çok mutluyum
uyucam azcık

günaydıııınnn

sirkeci ben dün yürüdüm ama çok mu abartmışım noldu pestil gibi serildim gece
güya ders çalışacaktım dönünce
ayy yarın iş yok tatil çok mutluyum
uyucam azcık

aynı mutluluk duyguları bende de var
ousu kandırabilirsem beypazarına gitmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…