Kirli Çıkılar )))

günaydın kızlaaar dünden beri pek hareket yok burda neden acep

ben bugün yine hastaneye otobüs kaldırıyorum evaaaaaaaaa elini çabuk tut, bak paracıklar gidiyo

multicim, dün o söylediğim mevzuyla ilgili uğraştım. güzel gelişmeler var canım şimdi yazmaya çok vaktim yok, anlatıcam sana bi ara

kizlar ya ben hala uyuyorum yarin isci bayrami heryerde tatil inanin sporun sucu ben böyle degildim

tahmin ettim herkesin uyudugunu ben

ohh herkes sporda ne güzel yaa

benim dün l carnıtım geldi sirkeci ama cla yok heniüz tedarikçi firmadan bekleniyormus sinir oldum dün l carntını içince aman bir enerji 90 dk spor yapmısım bi uyku kızımla bile ilgilenemedim aslında o kadar yürümüycektim ama filmin bir partı kaldı oda bitsin dedimmm

şu ağırlıklardan kurtulmam lasımmm

pepeti cla ve lcarnitinin birlikte kullanılması doğru mu? :44:
Sen vücudundaki yağ oranı miktarını biliyor musun?

herkese günaydınlar
çok uykusuzum eve gidip uyumak istiyorum
akşam karın kasık ağrısından gözüme uyku girmedi
kalktım ilaç içtim banamısın demedi
sabah servis için 15 dk yol yürüyorum
tempolu yürüdüm daha hafifledi ama çook uykum var

dün pazara uğradım maydanoz tohumu aldım
eşimde ark.ına toprak siparişi verdi
balkona maydanoz nane ekicem bakalım çıkıcak mı

ayy ben kaçtır yazacağım unuttum
derfatcım işin için üzüldüm ama sağlıktan önemlisi yok
inşakllah daha mantıklı şartlarda iyi bir iş bulursun hayırlısıyla

ablacım sevindim gelişmelerin iyi olmasına konuşuruz geçmiş olsun şimdiden

zeytincim geçmiş olsun dikkat et kendine

aynen arkadasim yarin burdada tatil sen demi almanyadasin
yok canım artık Türkiye de de tatil

aynı mutluluk duyguları bende de var
ousu kandırabilirsem beypazarına gitmek istiyorum
ayy gidin benim yerime de Taş Mektep te sarma yiyin
bir kere gidebildim ben henüz ama ah o sarmalar var ya o sarmalar
beni benden aldı valla

Günaydın hanımlar.... Keyifler yerindedir umarim... Bise danisayim halıları yikatma zamanıdır artık değilmi ne dersiniz?

Demi zaten Ben.yazin hol ve mutfakta halo.kullanmiyirum digerlerinide eylul gibi bids yikatiyorum tamam. Ama busenee relented olcak baharinki gecen sene haziranda yikatmistim neyse hava Iyi yaaaa hafya sonu veereyim...

pepeti cla ve lcarnitinin birlikte kullanılması doğru mu? :44:
Sen vücudundaki yağ oranı miktarını biliyor musun?

şu an bilmiyorum ama yağ su ölçen baskülüm var olurmu hoş un çuvalı da koysam yaığını suyunu ölçeçek çok marıfetlidir

şaka bi yana diyetisyene giderken çıplak ayakla çıkıyorsun ve ölçüyor ya onda yağlıydım doğum sonrasında ama çok değildi

yağ oranım tabiki fazla bıngıl bıngılım etim sıkıdır aslında 74 kiloyum ama 38 40 beden giyerim ne kadar göbüşümü sıksada bir arkadasım var dün konustuk 65 kilo ama 40 beden giyiyor bana inanmadı sen 74 yoksun diyor

bu ikisini ayı anda kullanabilirsin bende çok arastırdım bunları bir sürü makaleler okudum netten geçen sene l carnıtın sıvı kullandım işe yaradı. aslında gıda takviyesi erkeklerin spermlerinede çok faydalıymıs spermlerede hız veriyormus

herkese söyleyemiyorum ilaç gibi değerlendiriyorlar aman zayıflama ilacı mı sakın kullanma diyorlar anlamadan dinlemedin:26:

l carnıtınde cla da eğer kös kös oturursan bi is eyaramaz ben kardiyoya basladım tam 15 gündür yapıyorum en az 45 dk yağ yakımımı artırsın diyye kullanacağım sporu yorularak yapmak istemediğim için ... bu takviyeler enerji veriyor ve spor bitmesin diye bakıyorsun.

ette l carnıtın çok varmıs mesela ama günümüz etlerinde değil doğal beslenen yemi suyu katkısz doğal meralarda yayılan hayvan etlerinde çokmus ama simdi nerde o etler :44::44::44:

l canrıtınm tr powdeer cla da hardline

hele sen spora gidiyorsun l carnıtını al kullan farkı göreceksin

günaydın kızlar...
sabahtan dersim vardı girdim de salak gibiyim. toparlayamıyorum kendimi...
az sonra da dersim var. ama öğrenci gelmemiş olsa ne sevinirim var ya laf aramızda...
zeytin benimbalkonumdavar maydanoz çok güzel oluyor. ama maydanoz tohumu biraz geç çıkıyor. sabretmek gerek..
kızlar oğlumla ilgili 2 önemli problemim var. 1. yemek yemiyor. çok yemek seçiyor. onu yaşatacak kadar azıcık birşey yiyor. o kadar üzülüyorum bu duurma.
2. de ders çalışmak istemiyor. şimdi bi de havalar ısındı. aklı fikri dışarı da...
yumurta kapıya gelince yapıyor. 21:15 de yatıyor. daha 21:00 de ödev yapıyor oluyor. anlatıyorum. okuldan gelince biraz dinlen. ödevlerin bitince aşağıya in diye...tamam diyor ama nerdeeee....
tecrübeli anneler yardım istiyorum ne yapabilirm....

pepeti ben spora gidiyorum evet bu haftada 2 gün kesin oluyor 3. günü de elimden geldiğince tamamlamaya çalışıyorum

l carnitini hatmettim resmen pubmed e girip okuyorum ben de

ben 3 tane denemelik shot likit l carnitin almıştım GNC de indirim vardı deneyim dedim ishal oldum wc den çıkamadım sanki çok sakin barsaklarım varmış gibi

Günaydın hanımlar birazdan komşuya kahvaltıya gideceğim terasta kahvaltı yapacağız bende kabartma tozlu kaşarlı poğaça ve krep yaptım gitmeden bi bakayım size dedim

pepeti fark var mı
incelme ya da kilo verme oldu mu

banu sen ne durumdasın

benimki yaşayacak kadar da yemiyor
10 kilo verdi
psikiyatrist söyledi mi bilmiyorum uykusuzluk ve iştahsızlık ritalinin yan etkilerinden
o yan etkiler için de ilaç verdi doktor ama bi poha yaramıyor

ben bir aydır çamaşır yıkamıyorum onunkileri yani
şu anda odası bir aydır toplanmamış durumda
bütün kitaplar kıyafetler kağıtlar oyuncaklar yerde
beyaz kıyafeti kalmadı bugün itibariyle iç çamaşırı bile yok
bakalım napacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…