tahmin ettim herkesin uyudugunu bengunaydın kızlar
pepeti ben de dün yemekten sonra 8 gibi uyuyup kalmışım bir ara teyzemle telefonda konuşuyordum ama içerik tam aklımda değilbana ne çok uyuyorsun sen öyle ay dediği aklımda kalmış bi tek spora da gidemedim evde de sporumu yapamadım:18: feciii suçluluk duygusu hakim
günaydıııınnn
sirkeci ben dün yürüdüm ama çok mu abartmışım noldu pestil gibi serildim gece
güya ders çalışacaktım dönünce
ayy yarın iş yok tatil çok mutluyum
uyucam azcık
yok canım artık Türkiye de de tatilaynen arkadasim yarin burdada tatil sen demi almanyadasin
ayy gidin benim yerime de Taş Mektep te sarma yiyinaynı mutluluk duyguları bende de var
ousu kandırabilirsem beypazarına gitmek istiyorum
ayy ben kaçtır yazacağım unuttum
derfatcım işin için üzüldüm ama sağlıktan önemlisi yok
zeytincim geçmiş olsun dikkat et kendine
beni benden aldı valla
pepeti cla ve lcarnitinin birlikte kullanılması doğru mu? :44:
Sen vücudundaki yağ oranı miktarını biliyor musun?
az sonra da dersim var. ama öğrenci gelmemiş olsa ne sevinirim var ya laf aramızda...
..
tahmin ettim herkesin uyudugunu ben
ohh herkes sporda ne güzel yaa
benim dün l carnıtım geldi sirkeci ama cla yok heniüz tedarikçi firmadan bekleniyormussinir oldum dün l carntını içince aman bir enerji 90 dk spor yapmısım bi uyku kızımla bile ilgilenemedim aslında o kadar yürümüycektim ama filmin bir partı kaldı oda bitsin dedimmm
şu ağırlıklardan kurtulmam lasımmm
günaydın kızlar...
sabahtan dersim vardı girdim de salak gibiyim. toparlayamıyorum kendimi...
az sonra da dersim var. ama öğrenci gelmemiş olsa ne sevinirim var ya laf aramızda...
zeytin benimbalkonumdavar maydanoz çok güzel oluyor. ama maydanoz tohumu biraz geç çıkıyor. sabretmek gerek..
kızlar oğlumla ilgili 2 önemli problemim var. 1. yemek yemiyor. çok yemek seçiyor. onu yaşatacak kadar azıcık birşey yiyor. o kadar üzülüyorum bu duurma.
2. de ders çalışmak istemiyor. şimdi bi de havalar ısındı. aklı fikri dışarı da...
yumurta kapıya gelince yapıyor. 21:15 de yatıyor. daha 21:00 de ödev yapıyor oluyor. anlatıyorum. okuldan gelince biraz dinlen. ödevlerin bitince aşağıya in diye...tamam diyor ama nerdeeee....
tecrübeli anneler yardım istiyorum ne yapabilirm....
gelişme olabilmesi için 3 haftayı geçirmelipepeti fark var mı
incelme ya da kilo verme oldu mu
banu sen ne durumdasın
gelişme olabilmesi için 3 haftayı geçirmeli
benim demek istediğim "egzersizle birlikte görülen fark 3 haftada ortaya çıkıyor" duben bir günde veriyorum
ve de alıyorum tabi
benim demek istediğim "egzersizle birlikte görülen fark 3 haftada ortaya çıkıyor" du
sen nasıl 1 günde verebiliyorsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?