Kirli Çıkılar )))

işte yaş belli bir miktara gelince aynı şeyleri de yesen metabolizma yavaşlıyor yakamıyorsun dikkat etmek gerekiyor. Ben de 25-26 yaşıma kadar sorunsuzdum ama 27 ile birlikte başladılar

işte yaş belli bir miktara gelince aynı şeyleri de yesen metabolizma yavaşlıyor yakamıyorsun dikkat etmek gerekiyor. Ben de 25-26 yaşıma kadar sorunsuzdum ama 27 ile birlikte başladılar

ayy gören de şimdi obez oldun sanacak.sen hala zayıfsın
şaka bir yana bi yaştan sonra kilo almaya elverişli hale geliyor insan. en güzeli, sporu hiç bırakmamak

vay arkadaş özet geçeceğine ne demiş
2 günde satış koyulmuş

özetci başınmı var burda..
hadi canım hadi gözüne kuvvet
yalnız doğum günü geçeli 8 ay olanlar var
kutlama ,zaten diğeri yaklaşıyo toptan kutlarsın nihahaha

şaka bir yana bi yaştan sonra kilo almaya elverişli hale geliyor insan. en güzeli, sporu hiç bırakmamak

çabalarım sonucu bir egzersiz fizyologu buldum ona l-carnitini sordum günde 3000 mg a toksik değilmiş abartmadığım sürece egzersizle kullanmamda sorun yokmuş. kendimi fizyolojiye adayacağım

Sirkeci canım 2500mg günlük öneriliyor diye duydumudu benim bir hap 2500 mg bir tane cigniyorum

peki ben şöyle bi bakış açısı getirsem

yaş ilerledikçe çok değil ama bir miktar kilo almak bünyenin fizyolojisine uygun bişeyse???:26:
insanlar o yüzden yaşlanınca yavaş yavaş kilo alıyorlarsa??
bünyenin toparlanabilmesi ve dinç durabilmesi için.
İyice yaşlanınca da veriyorlar benim babannem öyle mesela..
olamaz mı

ben şu an kilo aldım ama fazla değil tabi ama bu bana dinçlik olarak geri geldi desem..

işte vücut aynı vücut yediklerin aynı şeyler ama yakamıyorsun neden? metabolizma yavaşlıyor...
kilonun ben hiç iyi bir şey olduğunu görmedim şimdiye kadar.

işte vücut aynı vücut yediklerin aynı şeyler ama yakamıyorsun neden? metabolizma yavaşlıyor...
kilonun ben hiç iyi bir şey olduğunu görmedim şimdiye kadar.

benimki bi bakış açısı.
biliyorum çok yemenin faydalı olmadığını..dinimizde de önerilmiyor zaten. az uyumak az yemek şart.

benim demek istediğim kiloluk ve obezlik değil normali ve yaş ilerledikçe bir miktar almanın normal olabileceği ihtimali. Allah o şekilde de yaratmış olabilir..
öyle ki vücudumuz akıl sır ermeyecek mükemmeliyette çalışan bi fabrika.

baksan zaten az yesen de metabolizma yavaşladığı için aynı miktar yesen de kilo alıyorsun...
ama neden..

ben şimdilik kendi açımdan kilonun iyi bişey olduğunu gördüm açıkçası.
bu yıl çok az hastalandım ve az halsiz düştüm maşallah

metabolizma yavaşladığında az yesen az alırsın; eskiyle aynı oranda yersen daha çok alırsın
bende hafif derecede skolyoz var mesela benim kilo almam hiç ama hiç iyi bir şey değil. hafifledikçe omurgama düşen ağırlığı azaltırım; ağırlaştıkça da bu yükü ağırlaştırırım... Bence bu yıl az hastalanmanın kiloyla değil daha farklı şeylerle bağlantısı vardır. Yani BMI 18 in altında değilse:44:

geçmiş olsun canım

geçen yıl 18.35 di.
şimdi 20.7

doğru diyorsun sadece kilo almama bağlamam doğru olmaz bir çok etkeni ayrı ayrı değerlendirmek gerekir. ama bakınca da kansızlık seviyem hep aynı ee yaşlanıyorum da.. ben de buna bağlayıverdim

kansızlık kadınların genel sorunu
sen uykunu düzenli alıyorsun köyden hormonsuz gıdaları da tüketiyorsun bence daha az yaşlanıyorsun

Bana kilo veriyor musun dediniz ya öğlen bir kepçe çorba bol yoğurt yemistim... sonra bir öğrencim ekmek yapıyorlarmış gözleme getirdi 1 tane , başka öğrenciden 2 tane getirdi sıcak sıcak dumanı üstünde 2 tane yemisim ucundan kopararak farketmeden ... bu koyun ilkbahar ve sonbaharda ekmek yapması mahvetti beni 58 60 i gecmezidim hiç ...

Ben yemem diyen var mi sıcak gozlemeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…