Kirli Çıkılar )))

kansızlık kadınların genel sorunu
sen uykunu düzenli alıyorsun köyden hormonsuz gıdaları da tüketiyorsun bence daha az yaşlanıyorsun

biz çocukken ve gençken evimizde en çok bulgur pilavı pişerdi.

en aşağı 3 güne bi bulgur pilavı yerdik hem de nasıl iştahla yanına da ayran bahçeden yeşillikler ya da soğan salatası.
şimdi o kadar yemiyoruz (
ne bililyim o lezzeti bulamıyorum.
sanki o da kalabalıkta yeniyormuş

yine aynı şekilde kalabalıklaşın nasıl da o lezzet gelecektir.

kulakları çınlasın o köylü m... abla vardı.
yufka yapmaları pek meşhurdur onların.
peki mayalı ekmek de yapıyorlar mı??
bizim köyde de mayalı ekmek çok yapılır..

canım bugün yediysen akşam yemekte ekmek az yiyver.
bence herşeyden az da olsa yenmeli.

bizim okulda biyoloji öğrt. var sağlık adına çoğu şeyi ondan öğrenmişimdir(bu biyolojiciler de hep bi bilge nine oluyor arkadaş)
dukan diyeti yaptı ama o konuda arkasında değilim.
karbonhidrat adına hiçç bişey yemiyor.
yav arkadaş akıl mantık var yararlı olmasa Allah onu yaratır mı..
Hz. Ademden beri var bu buğday.
neymiş efenim şimdiki buğday o zamanki buğday değilmiş.
dedim yediğin hangi yeşillik eski yeşillik hangi yumurta eski yumurta.

bu nerdeyse sadece sebze yemekten yana. meyvenin de kilo aldıracağı kanısında.

çok kilo verdi yüzüne söyleyemedim üzülmesin diye ama bence çok bitkin görünüyor.
hani her şeyden az yiyip kilo verse daha bi parlak görünür. dudakları hep uçuk dolu.
ekmeğin de faydası var ama az ye değil mi.
ekmek makinesinde en son cuma günü ekmek yaptım bir gün geçtikten sonra dilimledim buzluğa attım.
her dün ortalama 2-3 dilim çıkartıyor yiyioruz.

ama arada sıcak sıcak kaçana da bakmıycan

pepeti afiyet bal seker olsun o kadar gözlemeden birsey olmaz kizlar aranizda omega3 tablet alan varmi yada bilgisi olan bugün ismarladimda unutkanliga iyi geliyomus dogrumu acaba:44:

pepeti afiyet bal seker olsun o kadar gözlemeden birsey olmaz kizlar aranizda omega3 tablet alan varmi yada bilgisi olan bugün ismarladimda unutkanliga iyi geliyomus dogrumu acaba:44:

evet dogru omega 3 unutkanlığa iyi gelir ama dr. danışmadan kullanmayın derim ben önce bi kan değerlerini ölçtürseydiniz keşke...

evet dogru omega 3 unutkanlığa iyi gelir ama dr. danışmadan kullanmayın derim ben önce bi kan değerlerini ölçtürseydiniz keşke...

tey allam ya
ben insan değil miyim acabası
doktor kpssden önce verdi hiç bi işe yaramadı
keza champıx de öle:44::44::44:

yorum yazmazsam ölürüm.........omega 3 hepimizin alması gereken bir takviye........kan değerlerinde çıkmaz........taş devri insanlarında omega 3 omaga 6 oranı bire yakınken şu an 1 e 25 oranında değişmiş...........yüksek doz almamız gerekiyor.............iki ayda dikkat eksikliğime iyi gelmişti...........insanları kalp krizi ve inmeden koruyan tabiattaki yegane etken madde kızlar

tohtur civanım

seyahnacım önce b12 ni ölçtürseydin evet omega 3 faydalı ama fazla alındıgında kilo yapabiliyo:)
yada demir eksikliği unutkanlık yapar eğer kansızsan unutkanlık olmasıda gayet normal:) çünkü beynine az miktarda oksijen gidiyo demektir:)

hani önce kan değerlerini düzene soksan sonrada düzenli omega 3 almaya defam etsen
senin demirin düşüktür ama omega 3 alırsın unutkanlığın hala defam edebilir:)

Son düzenleme:

peki ama omega 3 ün fazlası kilo yapar heleki metabolik hızı düşük kişilerde((((
dozunu iyi ayarlamak lazım:) fazlasının şimdiye kadar bilenen bi zararı yok kilo alımı dışında(

peki ama omega 3 ün fazlası kilo yapar heleki metabolik hızı düşük kişilerde((((
dozunu iyi ayarlamak lazım:) fazlasının şimdiye kadar bilenen bi zararı yok kilo alımı dışında(

gün içersinde kilo almaya etken o kadar faktör var ki.......örneğin ara öğünler......ne kadar az yersen ye kilo alırsın.........normal beslenen insanlar omega 3 le kesinlikle kilo almazlar........çünkü omega 3 hücresel düzeyde inflamasyonu azaltır ve hormonların işleyişini arttırır........yani senin vücudunda yeteri kadar omega 3 yağ asiti yoksa örneğin hücrelerin tiroid hormonunu tanıyamıyor ve sen ister istemez kilo alıyorsun..........kaldı ki kilo alıp vermek kalori hesabıyla yapılmıyor artık.....tamamen hormonların işleyişi ile ilgili

kusura bakmayın çok bilmişlik taslamak istemiyorum ama bu konularla ilgileniyorum ben

of zaten zaman makinası olsa taş devrine dönmek istiyorum
sen gördün mü 3 milyon mu milyar dolarlık mı taş devri evini

cok tesekkür ederim cevap verenlere b12 biraz düsük demisti doktor selincim ama yine baktircam son kararim ve eminim omega3 alacam sporlada zayifliycam tabi sonra zenginde olucam bütün alkislar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…