- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
kansızlık kadınların genel sorunu
sen uykunu düzenli alıyorsun köyden hormonsuz gıdaları da tüketiyorsun bence daha az yaşlanıyorsun
yine aynı şekilde kalabalıklaşın nasıl da o lezzet gelecektir.biz çocukken ve gençken evimizde en çok bulgur pilavı pişerdi.
en aşağı 3 güne bi bulgur pilavı yerdik hem de nasıl iştahla yanına da ayran bahçeden yeşillikler ya da soğan salatası.
şimdi o kadar yemiyoruz(
ne bililyim o lezzeti bulamıyorum.
sanki o da kalabalıkta yeniyormuş
Bana kilo veriyor musun dediniz ya öğlen bir kepçe çorba bol yoğurt yemistim... sonra bir öğrencim ekmek yapıyorlarmış gözleme getirdi 1 tane , başka öğrenciden 2 tane getirdi sıcak sıcak dumanı üstünde 2 tane yemisim ucundan kopararak farketmeden ... bu koyun ilkbahar ve sonbaharda ekmek yapması mahvetti beni 58 60 i gecmezidim hiç ...
Ben yemem diyen var mi sıcak gozlemeyi
yine aynı şekilde kalabalıklaşın nasıl da o lezzet gelecektir.
pepeti afiyet bal seker olsun o kadar gözlemeden birsey olmaz kizlar aranizda omega3 tablet alan varmi yada bilgisi olan bugün ismarladimda unutkanliga iyi geliyomus dogrumu acaba:44:
Bana kilo veriyor musun dediniz ya öğlen bir kepçe çorba bol yoğurt yemistim... sonra bir öğrencim ekmek yapıyorlarmış gözleme getirdi 1 tane , başka öğrenciden 2 tane getirdi sıcak sıcak dumanı üstünde 2 tane yemisim ucundan kopararak farketmeden ... bu koyun ilkbahar ve sonbaharda ekmek yapması mahvetti beni 58 60 i gecmezidim hiç ...
Ben yemem diyen var mi sıcak gozlemeyi
sıcak mı gözleme mi:)))))
evet dogru omega 3 unutkanlığa iyi gelir ama dr. danışmadan kullanmayın derim ben önce bi kan değerlerini ölçtürseydiniz keşke...
yorum yazmazsam ölürüm.........omega 3 hepimizin alması gereken bir takviye........kan değerlerinde çıkmaz........taş devri insanlarında omega 3 omaga 6 oranı bire yakınken şu an 1 e 25 oranında değişmiş...........yüksek doz almamız gerekiyor.............iki ayda dikkat eksikliğime iyi gelmişti...........insanları kalp krizi ve inmeden koruyan tabiattaki yegane etken madde kızlar
tohtur civanım
yorum yazmazsam ölürüm.........omega 3 hepimizin alması gereken bir takviye........kan değerlerinde çıkmaz........taş devri insanlarında omega 3 omaga 6 oranı bire yakınken şu an 1 e 25 oranında değişmiş...........yüksek doz almamız gerekiyor.............iki ayda dikkat eksikliğime iyi gelmişti...........insanları kalp krizi ve inmeden koruyan tabiattaki yegane etken madde kızlar
peki ama omega 3 ün fazlası kilo yapar heleki metabolik hızı düşük kişilerde((((
dozunu iyi ayarlamak lazım:) fazlasının şimdiye kadar bilenen bi zararı yok kilo alımı dışında(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?