bilmem ben çok çabuk verip alıyorum
çatlağım da yok diyeyim uyuz ol
ben uyuz oldum
ben de zor verip çabuk alıyorum
beni ishal yapmadı geçen senede yapmadıydı yada ben farketmedim geçen sene 86 tl vermisstim ishalde etse kullanırdım heralde bu seneki 45 daha ucuz oldu yinede kullanıcam canımm benpepeti ben spora gidiyorum evet bu haftada 2 gün kesin oluyor 3. günü de elimden geldiğince tamamlamaya çalışıyorum
l carnitini hatmettim resmen pubmed e girip okuyorum ben de
ben 3 tane denemelik shot likit l carnitin almıştım GNC de indirim vardı deneyim dedim ishal oldum wc den çıkamadım sanki çok sakin barsaklarım varmış gibi
oda ne olaki güzele benziyyy tarı versene kabartma tozlu krep hiç duymadımmGünaydın hanımlar birazdan komşuya kahvaltıya gideceğim terasta kahvaltı yapacağız bende kabartma tozlu kaşarlı poğaça ve krep yaptım gitmeden bi bakayım size dedim
olucak insallah ödemlerim gittipepeti fark var mı
incelme ya da kilo verme oldu mu
banu sen ne durumdasın
neden böle bisi yapıyorsunnn:44::44::44::44:benimki yaşayacak kadar da yemiyor
10 kilo verdi
psikiyatrist söyledi mi bilmiyorum uykusuzluk ve iştahsızlık ritalinin yan etkilerinden
o yan etkiler için de ilaç verdi doktor ama bi poha yaramıyor
ben bir aydır çamaşır yıkamıyorum onunkileri yani
şu anda odası bir aydır toplanmamış durumda
bütün kitaplar kıyafetler kağıtlar oyuncaklar yerde
beyaz kıyafeti kalmadı bugün itibariyle iç çamaşırı bile yok
bakalım napacak
çabuk verip aldığın şeyy ödem canım ödembilmem ben çok çabuk verip alıyorum
çat diye çatladım üstüne bir de kaşınmaya başladımbilmem ben çok çabuk verip alıyorum
beni ishal yapmadı geçen senede yapmadıydı yada ben farketmedim geçen sene 86 tl vermisstim ishalde etse kullanırdım heralde bu seneki 45 daha ucuz oldu yinede kullanıcam canımm ben
oda ne olaki güzele benziyyy tarı versene kabartma tozlu krep hiç duymadımm
olucak insallah ödemlerim gitti
neden böle bisi yapıyorsunnn:44::44::44::44:
çabuk verip aldığın şeyy ödem canım ödemkilo neym değil yağ yakmak için yani 1 kilo vermek için 7000 kayori harcıycan yada yemekten kısıcan vücüt olanı yakıcak
sirkeci tam 5 km yürüyorum bazen 5. 8 km falan artık 5.1 le yürümüyorum 6 ya falan çıkıyorum yorulmuyorum kondisyonum artıyorrr
çevmiyon mu artık beni
bende yıkatıcaktım da hadi bayrama kalsın dedimDemi zaten Ben.yazin hol ve mutfakta halo.kullanmiyirum digerlerinide eylul gibi bids yikatiyorum tamam. Ama busenee relented olcak baharinki gecen sene haziranda yikatmistim neyse hava Iyi yaaaa hafya sonu veereyim...
günaydın kızlar...
sabahtan dersim vardı girdim de salak gibiyim. toparlayamıyorum kendimi...
az sonra da dersim var. ama öğrenci gelmemiş olsa ne sevinirim var ya laf aramızda...
zeytin benimbalkonumdavar maydanoz çok güzel oluyor. ama maydanoz tohumu biraz geç çıkıyor. sabretmek gerek..
kızlar oğlumla ilgili 2 önemli problemim var. 1. yemek yemiyor. çok yemek seçiyor. onu yaşatacak kadar azıcık birşey yiyor. o kadar üzülüyorum bu duurma.
2. de ders çalışmak istemiyor. şimdi bi de havalar ısındı. aklı fikri dışarı da...
yumurta kapıya gelince yapıyor. 21:15 de yatıyor. daha 21:00 de ödev yapıyor oluyor. anlatıyorum. okuldan gelince biraz dinlen. ödevlerin bitince aşağıya in diye...tamam diyor ama nerdeeee....
tecrübeli anneler yardım istiyorum ne yapabilirm....
şu an bilmiyorum ama yağ su ölçen baskülüm var olurmu hoş un çuvalı da koysam yaığını suyunu ölçeçekçok marıfetlidir
şaka bi yana diyetisyene giderken çıplak ayakla çıkıyorsun ve ölçüyor ya onda yağlıydım doğum sonrasında ama çok değildi
yağ oranım tabiki fazla bıngıl bıngılımetim sıkıdır aslında 74 kiloyum ama 38 40 beden giyerim ne kadar göbüşümü sıksada bir arkadasım var dün konustuk 65 kilo ama 40 beden giyiyor bana inanmadı sen 74 yoksun diyor
bu ikisini ayı anda kullanabilirsin bende çok arastırdım bunları bir sürü makaleler okudum netten geçen sene l carnıtın sıvı kullandım işe yaradı. aslında gıda takviyesi erkeklerin spermlerinede çok faydalıymıs spermlerede hız veriyormus
herkese söyleyemiyorum ilaç gibi değerlendiriyorlar aman zayıflama ilacı mı sakın kullanma diyorlar anlamadan dinlemedin:26:
l carnıtınde cla da eğer kös kös oturursan bi is eyaramaz ben kardiyoya basladım tam 15 gündür yapıyorum en az 45 dk yağ yakımımı artırsın diyye kullanacağım sporu yorularak yapmak istemediğim için ... bu takviyeler enerji veriyor ve spor bitmesin diye bakıyorsun.
ette l carnıtın çok varmıs mesela ama günümüz etlerinde değil doğal beslenen yemi suyu katkısz doğal meralarda yayılan hayvan etlerinde çokmus ama simdi nerde o etler :44::44::44:
l canrıtınm tr powdeer cla da hardline
hele sen spora gidiyorsun l carnıtını al kullan farkı göreceksin
pepeti canım sen bu işlerden baya anlıyorsun.
benim şu tartı sonucunu bi değerlendirsene.
kuledeki baskül var ya onda tartıldım.
yağ oranım filan iyi mi
gerçi üzerimde çizme kıyafet vs vardı ama yine de yaklaşık yakın bi sonuç çıkmıştır değil mi??
Eki Görüntüle 699254
napıyım canım avm de çıplanamam kikaranfil çıplak ayak tabanın olmadan yağ ölçümü ne derece sağlıklı olur ben anlayamadım. Normalde yağ oranı ölçülen tartılara çıplak ayak çıkarsın sen çizmeden kabandan filan bahsediyorsun:44: bu sana rastgele tahmini bir sonuç vermiş gibi geldi benim düşüncem bu.
yağ oranı çok düsük ben o makinayı bilmiyorum da sen zayıfsın zaten ama... hep balık etliyle tombiklik arasında gidip gelen ben için az bile bu bilgilersunlara baksana buna göre senin yağ oranı çok az yada sen 1 resim deki gibisin
Eki Görüntüle 699273 Eki Görüntüle 699274
karanfil benim ölçüldüğüm tartıda ayak tabanları elektrotlara çıplak temas etmeli idi bu senin cihazda sanırım avuç içinden ölçülüyor olmalınapıyım canım avm de çıplanamam ki
o değil de eşime niye yüksek verdi o zaman :111:
ayaktan değil de elden ölçtü.. neyse bi gün açık ayakkabı giydiğimde öyle çıkayım bakalım tabi bizim beyfendi çıkarırsa tabi o halde
:111:
bu ne kııııı
ben olsa olsa 3 olurum
karanfil benim ölçüldüğüm tartıda ayak tabanları elektrotlara çıplak temas etmeli idi bu senin cihazda sanırım avuç içinden ölçülüyor olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?