Kirli Çıkılar )))

beni ishal yapmadı geçen senede yapmadıydı yada ben farketmedim geçen sene 86 tl vermisstim ishalde etse kullanırdım heralde bu seneki 45 daha ucuz oldu yinede kullanıcam canımm ben
Günaydın hanımlar birazdan komşuya kahvaltıya gideceğim terasta kahvaltı yapacağız bende kabartma tozlu kaşarlı poğaça ve krep yaptım gitmeden bi bakayım size dedim
oda ne olaki güzele benziyyy tarı versene kabartma tozlu krep hiç duymadımm

pepeti fark var mı
incelme ya da kilo verme oldu mu

banu sen ne durumdasın
olucak insallah ödemlerim gitti
neden böle bisi yapıyorsunnn:44::44::44::44:

bilmem ben çok çabuk verip alıyorum
çatlağım da yok diyeyim uyuz ol
çabuk verip aldığın şeyy ödem canım ödem kilo neym değil yağ yakmak için yani 1 kilo vermek için 7000 kayori harcıycan yada yemekten kısıcan vücüt olanı yakıcak

sirkeci tam 5 km yürüyorum bazen 5. 8 km falan artık 5.1 le yürümüyorum 6 ya falan çıkıyorum yorulmuyorum kondisyonum artıyorrr

he ben bilmiyom sanki
bir hafta yürüyüp 3 kilo verdim
daha da almadım
alınmayan ödem
bünyem böle bebeem

neden yapıyorum
çünkü yapmıyor
ben de dibine kadar yaşasın dedim
toplamıyor çıkardığını banyoya atmıyor şuanda kirli çamaşırlar da yerde
hepsi kirlenene kadar beklicem bakalım napacak
kitaplar yerde üstüne basıyorum yırtılınca napacak
oyuncaklara da basıyorum kırılsın bi kaç tane
ve o oda o haldeyken hiç bi şey de almıcam ona

altınla ilgili en mantıklı bulduğum yorumu az önce okudum paylaşayım :

ayı çıkabülüüür boğa boynuzlayabilir

o kadar dinledim okudum kafa çorba, ben gibin bi tane daha varmış

Demi zaten Ben.yazin hol ve mutfakta halo.kullanmiyirum digerlerinide eylul gibi bids yikatiyorum tamam. Ama busenee relented olcak baharinki gecen sene haziranda yikatmistim neyse hava Iyi yaaaa hafya sonu veereyim...
bende yıkatıcaktım da hadi bayrama kalsın dedim
yıkat özlemciğim temiz temiz serersin

çok heves ettim papatya şöle kendi dalından koparayım
annemlere gidince o zevki tadıyorum maydanozlar devasa boyutlarda artık onlarda ama ben minik saksıya ekiceğime çıkarmı çıkmaz mı bilemedim aydınlandım şimdi sabrederim her günde sulamak lazım demi

geçen baktım epeydir duran 1 paket kırmızı mercimek
hadi dedim haşlayayım çorbalık ayırım buzluğa atayım
yaptım da tadı nasıl olur denemedim hiç
bozulacağına değerlendirdim ama inş. olur

sizin bu çocuk yetiştirme taktiklerinizi beynimin bir köşelerine kaydediyorum ve zamanı gelince kullanıcam

pepeti canım sen bu işlerden baya anlıyorsun.
benim şu tartı sonucunu bi değerlendirsene.
kuledeki baskül var ya onda tartıldım.
yağ oranım filan iyi mi
gerçi üzerimde çizme kıyafet vs vardı ama yine de yaklaşık yakın bi sonuç çıkmıştır değil mi??

karanfil çıplak ayak tabanın olmadan yağ ölçümü ne derece sağlıklı olur ben anlayamadım. Normalde yağ oranı ölçülen tartılara çıplak ayak çıkarsın sen çizmeden kabandan filan bahsediyorsun:44: bu sana rastgele tahmini bir sonuç vermiş gibi geldi benim düşüncem bu.

yağ oranı çok düsük ben o makinayı bilmiyorum da sen zayıfsın zaten ama... hep balık etliyle tombiklik arasında gidip gelen ben için az bile bu bilgiler sunlara baksana buna göre senin yağ oranı çok az yada sen 1 resim deki gibisin

öğlen arası evdeyim yarın tatil çoohhhh mutluyum:)

birazdan işe gitcem:)

şükürler olsun iş yerinde bana doğuma kadar verilen yapmam gerekn işler vardı veeeeeee ben tam 3 hafta önceden işlerimi bitirdim:)
bugün itibariyle iş yerinde yapabilcem bişey kalmadı ufak tefek şeyler var:)

bizim akıllı müdür doğum iznine çıkcam diye bana hiçbi sorumluluk göre/v vermedi adım iş yerinde şu an hiçbi şubede bile geçmiyo o kadar diyim:) çünkü beylikdüzüne gitme durmumuz var yeni bi lmerkez laboratuvar açılıomuş:)

bana şubat 15 de bi görev vermişti ancak mayısın sonuna kadar bitirebilirsin demişti 3.5 ay:) ama ben bitirdim neyrdeyse 1 ay önceden ve boşa çıktım napcam bilmiorum:)

%35 lik olan gibi %25 olanı çok isterdim:)

işe artık arabayla gitmiorumarabayı kapalı otoparka bıraktım yürüyciğim:)

Son düzenleme:
selincim iş yerinde az çalışmanın keyfini çıkar
nasıl olsa doğum izni bitince birsürü işin olcek

ben duruşmaya kaçıyorum
fırsatım olursa yan pencereden bakarım
görüşürüz

selin süpersin 1.5 ay boyunca sakin iş ortamı geçireceğini bilmek muhteşem olsa gerek. Ben de dün yattım bugün de yatıştan farkı yok gibi ama bu yatmaların acısı çıkıyor sonra

napıyım canım avm de çıplanamam ki
o değil de eşime niye yüksek verdi o zaman :111:
ayaktan değil de elden ölçtü.. neyse bi gün açık ayakkabı giydiğimde öyle çıkayım bakalım tabi bizim beyfendi çıkarırsa tabi o halde

:111:
bu ne kııııı
ben olsa olsa 3 olurum

benim yarın boş gündü.
şimdi sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :44:
çok nötr duygular içerisindeyim:44:

karanfil benim ölçüldüğüm tartıda ayak tabanları elektrotlara çıplak temas etmeli idi bu senin cihazda sanırım avuç içinden ölçülüyor olmalı

karanfil benim ölçüldüğüm tartıda ayak tabanları elektrotlara çıplak temas etmeli idi bu senin cihazda sanırım avuç içinden ölçülüyor olmalı

evet parmaklarımı demirli bişeye temas ettiriyordum.
ama benimki acayip düşük bunda bi gariplik var. benim tahminim kriterleri farklı.
bir dahaki ilk işim o avm de bidaha tartılmak olcak. tabi eşimi de tartırcam. eskiden bu tartıya ben çıkmazdım eşim çıkardı.
göbeği fazlayken yağ oranı fazla çıkıyordu. azken az.
boyum da burda uzun çıktı topkutan dolayı altına da peçete serip çıplak ayakla ve ince kıyafetlerle gitcem.

şu sıralar kilom o kadar değişiyor ki.
eskiden her çıktığımda 47.6 çıkardı.
şimdi bi çıkıyorum 54 bi hafta geçiyor 52 değişip duruyor.
biliyorum belli kriterleri var ama eskiden sabah akşam aç tok hiç bişey farketmez nerdeyse sadece 100 gr oynardı.

bu yıl kilo almaya acayip müsaitleştim.
kendimi kontrol ediyorum bu sefer de oynak bi kilo değerim oluyor.
diyet desen yapamam herşeyden ama az yenmesinden tarafım zaten..

neyse bakalım bu yıl da böyle gitsin.

bu nedir arkadaş ya birikmiş 50 sayfam vardı 2 gün giremedim bi 50 sayfa daha olmuş
neler kaçırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…