Kirli Çıkılar )))

lan içime sigara kaçtı
yandıııııııııııııııııııııııııııııııım

ben de bi tek sana kıl oldum burda,seni bu topikten göndericem ayağını denk al
dağdan gelmiş bağdakine tehdit yağdırıyo...
mafyamısın kızım sen..onun dedesi zabıta yakar seni
yoksa sen yaşlı mısın sanki takma dişlerini çıkarıp suya koyuyomuşsun gibi geldi bana

3.gözünüz 6.hşissiniz ne kadan kuvvetli meaşalllah

hosbuldum eva taze geldim aslinda hep burdaydim görünür oldum ondan bu düsük cenem hepinize asinaligim seline asigim o konu ayri ama beni annesi saniyo caktirma

bu arada evaya niye cemkiriyoz küsmüydük topikcenek farmaside bizemi küstü allahim daha ikinci gün ne entrikalar bunlar

hosbuldum eva taze geldim aslinda hep burdaydim görünür oldum ondan bu düsük cenem hepinize asinaligim seline asigim o konu ayri ama beni annesi saniyo caktirma

yok artık sanmıorum:)
ayda bir çeyrek topiğinde 2011 yılında yazdığın bi kaç yazıyı gördüm ama hala %1 de olsa olabilir diorum:)

olsun selin benim manevi kizim ol resminede baktim fistik gibisin masallah kizlar topik kizisti elmayrayi arkadas listeme ekledim ne olur ne olmaz yüksek yerlerde arkadasim olsun didim ankarada dayi hesabi

ben yarım saatliğine kaçıorum:) buzdolabımı yerleştirip gelcem :)
çok yazmayın ha:)

olsun selin benim manevi kizim ol resminede baktim fistik gibisin masallah kizlar topik kizisti elmayrayi arkadas listeme ekledim ne olur ne olmaz yüksek yerlerde arkadasim olsun didim ankarada dayi hesabi

bende kazenimi eklesem yada muneyi:)
ama beni beğenmezlerki:)

tamam canim cok yazarlarsa ben burdayim sana özet gecebilirim bana anne diyebilirsin

yani arkadaşlar sanata saygım sonsuz
kızım da çok yetenekli bence
ama sanat nedir ya da resim nedir
yani birebir çizebilmek o görüşe sahip olmak mı
yoksa kimsenin anlamayacağı anlamayacağı için bir şey sanacağı şeyler mi:44::44::44::44:
bu hissi sadece resimde hissediyorum bu arada
heykel mimari tiyatroda falan değil

Milyon Dolarlık Tablolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…