Kirli Çıkılar )))

hayır kime soruyosam
sanki çıkılarına kıyıp sanat eseri alıyolar da
peeeeeeeeeeeeeeh

ya bişe sorcam bu kenarda kollarını kaldırmış ve hayatımda gördüğüm en kıllı kadın reklamı sizdede çıkıomu hayattan soğudum ben ya((
vallaha pide çekiodu canım vazgeçtim ıyyyyyyyy.......

çıkıyo çıkıyo Fatmagül..
geçen dedim ya kim onu buraya koyduysa karısı öyle olsun diyesim var :)

ben de gördüm gereksiz bir reklam olmuş.....televizyonda çıkan dişmacunu reklamı gibi hani şu dişeti kanamalarına iyi gelen.......manyak bunlar

deli kadirim kızım ben

ne var bende tatar remezanım
bana da tuzsuz deli bekir lik mi kaldı şimdi

karanfil dukanda amaç; vücuda sıfır karbonhidrat ve sıfıra yakın yağ alıp depo yağları parçalamaktır. Dukana göre meyvede şeker var masum değil hiç biri Uzun süreli yapımı zararlı ama kısa sürede en etkili diyet.

yok canım ya arkadaş karbonhidratı hayatından çıkarmış

dün uyudum kaldım döktürmüşsünüz.
şimdi de siz uyuyorsunuz.

migrenim tuttu sormayın.
akşam üstleri tutuyor.
uyumadan çoğunlukla geçmiyor.

en son ayın 12 sinde geçirmişim.
bi ara 2 güne bir geçiriyordum. bizim seher müdürken. çok şükür Allahım geride kaldı o günler

ama bu migren yaşam kalitemi çok düşüroyor. Allah beterini vermesin.Amin.
açlık, yorgunluk ve stres etki edior.
dün de hastane randevum vardı geç kalacam diye korktum çok trafik vardı filan.
ilaç kullanma gibi bi alışkanlığım da yok.
Aslında kendime dikkat etsem bunu aşabilir miyim ki:44:

hemen günaydın deyip konuyla ilgili görüşümü bildireyim efem :)
sene 2001 , öğretmenliğimin ilk yılı ... 1. sınıfları okutuyorum ve sınıfı devralalı 2 hafta olmuş... dediler ki cumhuriyet bayramı konulu resim yarışması yapılacak ve birinci sınıflar da buna dahil.. iyi dedik .. çocuklara anlayabileceği şekilde konuyu anlattm ve konuyla ilgili olarak resim yapmalarını istedim... öğrencimin biri bir şeyler yapmaya çalışmış ama kağıtta o kadar boş yer var ki .." yavrum git biraz daha yap" deyip gönderdim... zil çalınca apar topar resimleri topladım ... bir de ne göreyim çocuk yaptığı resmin üzerine karalamalar yapmış... daha doğrusu benim gözlerim karalanmış bir resim gördü ... şaşkınlıkla "oğlum ne yaptın sen?" diyebildim... resmi ayıracaktım ama nasıl olmuşsa olmuş yanlışlıkla resim yarışmaya gidecek eserler arasında gönderilmiş...bir kaç gün sonra müdürüm "hocam, tebrik ederim, öğrenciniz resim yarışmasında birinci olmuş" dedi.. şaşkınlık ve sevinçle sordum kim diye ..aldığım cevapla şok oldum.. meğer benim yanlışlıkla gönderdiğim , karalama dediğim resim, yarışmada birinci olmuş .....
işte o gün anladım ki "SANAT DEMEK ANLAŞILMAYAN ŞEYLER DEMEKMİŞ : ))))

Günaydın kızlar 1 saat yuuycem şimdi, omega 3 kullanıyorum , karanfil gerçekten meyve kilo yapar bana sınırlı yemeliyim

karanfilim,çok geçmiş olsun...
migrenin ne olduğunu gayet iyi bilirim...ve tuttu mu beni en az 3 gün sallıyor ve dediğin gibi yaşam kalitesini minimuma indiriyor.... bizdeki migren genetik maalesef.. annemde, annemin tarafında , bende ve kızkardeşlerimde de var ağrı kesici kullansan da bu şin sonu olmuyor hatta her seferinde aldığın ağrı kesicinin kuvvetini arttırmak zorunda kalıyorsun ... annem akupunktur tedavisi de oldu ama işe yaramadı.. en sonunda sanırım bir refleksoloji (yanlış yazmış olabilirim) uzmanıydı galiba onun uyguladığı tedaviyle en azından migren ataklarının sayısını azalttı..
darısı bizim de başımıza inşaallah..

ben de güya bugün işletmelere gitme planı kurmuştum.
1 mayısta hangi işletmeyi gezceksem
neyse perşembe cuma gününe artık.
bugün pazara çıkcam öğlen gibi öğleden sonra da günüm var oraya gitcez.
oysa geçen hafta çok aldım diye bu hafta gitmiycektim pazara.
ama o da ne domates salatalık kabak ve patlıcanları bitirdim maşallah. aldığım dolmalık biberi de bugün et alıp doldurcam.
bu hafta baya sebze tükettik özlemişiz.
dün gece de sac da et kavurma yaptım yanına da kalan 2 kabağı kabak tarator yaptım doğru mu dedim
rendelenmiş kabağı tavada az yağla soteledim sonra sarımsaklı yoğrutla karıştırdım doğru olmuş mu
bir de söylemesi ayıp 2 kilo elma almıştım eşim 1 tane yedi sanırım
bi tane elma kalmış. onun da gözüne bakıp duruyorum

pepeticim, ben küçükken babam 3-4 kasa elma alırdı kışlık.
ben koca bi leğene doldururdum gelir gider elma yerdim.
sanırım meyve de yemek yemez sadece onu yersen kilo aldırmıyo

evlediğim ilk yıl 2-3 güne bir geçiriyordum. bu yıl ders programım düzenli.
evlendiğim ilk yıl sabahtan ve akşamdan dersim olduğu nöbetçi oluğum bi gün vardı.
sabah 7 de okula gider akşam 7.30 da çıkardım hele o gün kesin geçirirdim.
çok şükür benim migren ağrılarımın süresi şimdilik yarım gün ama ilerlerse çıkabilir.
benim de annemin öyle hele onun bazen 1 hafta sürüyor

demek ki çözüm tamamen bitirmek değil de sayıyı azaltmak.
aslında aç çıkmasam evden ota ... stres yapmasam azaltılbilir de işte

annen nerde tedavi gördü canım???
benim annem de çok kötü

canım migren atakları geldiği zaman yapılacak en kötü şey aç kalmak.. özellikle ramazanın ilk günleri benim için de kardeşlerim için de kabus gibidir... aç kalmamaya dikkat et derim.. annemi 3 gün üst üste acile kaldırdığımızı ve ancak diazemle düzeldiğini bilirim ( anneme bugün sorup öğreneyim canım..

çok sağol teşekkür ederim :))
annemin de Ramazanda dediğin gibi oluyor.
benim çok ileri derecesi olmadığından sanırım sabahtan itibaren bişy yemiyoruz ya o yüzden oruçta olmuyor.
ama sabah kahvaltımı yaptım diyelim eve gelip yemek yemeden işletmeye vs çıktım mı ya da hastanede aç aç bekledim mi oluyor.
Rabbim şifa versin hepimize. daha beterini vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…