Kirli Çıkılar )))

günaydinlar hepinize karanfilce gecmis olsun canim allah sifani versin pepeti omega3ü sen ne icin kullaniyosun bilgi lütfen kizlar farmasi nerde gelmiyomu artik

günaydın hatunlar.
döktürmüşsünüz bakıyorum.
karanfilce ne kullanıyorsun ilaç olarak,geçmiş olsun bu arada.
bizim ailede de var migren.35 yaşıma kadar başım hiç ağrımadı benim,bu yaz başladı,annemden sonra.
sanırım stres tetikliyor,kesin bir tedavisi de yok.

hiç bi ilaç kullanmıyorum canım uyuyunca geçiyor.
beni de eski müdürüm tetikledi öğretmenlerini her gün üzmeyi kendine ilke edinmişti. bu hastalığımın sebebi o. ahirette ne yapacak acaba. tam bi zulmeden idareciydi.
kadın bana miras bunu bıraktı işte.

günaydın kızlar
karanfilcim geçmiş olsun
herkeste bi şey var cnm
benim de derdim faranjit
yine boğazlarım parçalanmış gibi
2 gündür ağzımı açıp konuşamıyorum
şimi de bi çorba yaptım,ondan içcem
öğleden sonra arkadaşa gitcem,biraz toparlanmam lazım

gunaydın bacılarım (içine gökçe kaçmış sirke modu)

daha da az önce uyandım sayılır bizim plan yine suya düştü kelebek yüzüşe başladı bile haberimiz olmadan başka planlara müdahil olmuşuz
karanfil geçmiş olsun baş ağrısı ile birlikte mide bulantısı kusma da oluyor mu? Ben arkadaşımdan duymuştum tatlı nane yağı(aktarlarda china oil olarak da geçer) ile şakaklara başa hafif hafif masaj yapmak çok rahatlatıyor.

Günaydın hanımlarr
Bugün eşim izinliydi beraber bişeyler yaparız diye planlar yaparken eşimin bi arkadası aradı hadi balık tutmaya gidelim diye gittikleri yer bi baraj be bataklık bana sende gel dediler dedim çağanla ben nasıl geleyim bide teek bayan benim arkadas samimi olduğumuz bi arkadas ama benim ne işim var sinir oldum zaten haftada bir günümüz var ve bugün işlerimiz vardı akşama ancak dönerler o zamanda gün biter bizde çağanla evde sıkıntıdan patlarız

Migren etrafımda kim varsa var, bendede var, regl döneminde ağrır hemde çok kötü evlenmeden önce daha sıktı tedavi oldum şimdi daha aza indi çok şükür

Kahvaltimi yaptım
Pikniğe gidicez kizimda parkta oynayacak asıl amaç :))))

hayırlı sabahlar hanımlar

annemden kahvaltıdan henüz geldim

makinaya çamaşır atarım kuruturum yerleştiririm
balkonu yıkarım
akşama kuru fasulye pilav yapasım var

hayret bu ay elektrik faturası 56 küsur gelmiş şaştım kaldım 130-120 tl lere alışık biri olarak

çorabın lastiği bacaklarımda iz bırakıyor ama aynı çorap başka gün iz bırakmıyor
ödem mi var acaba yada ne yapmalıyım
su içmeye başladım iyice tuz zaten az kullanıyordum
vücudumdada bir şişkinlik hissediyorum ara ara
nette okudum bir sürü şeyi iç ye veya şunu yeme şunu içme demişlerde
sizin söyleyecekleriniz daha güvenilir geliyor banaaa

farmasi cm benimde canım kuru fasulye istiyor bende önümüzdeki günlerde yapicimmmm

kolay gelsin farmasicim, sen deyince ben de mi yapsam acaba dedim. sen akşamdan ıslatmışsındır heralde ben de şimdi ıslatsam iki saat falan, sonra pişirsem olur heralde. aslında benim pek aram yoktur da, eşim çok sever. bahane yapıyodum kendi kendime bu sıcakta kuru olmaz diye ama bak herkes yapıyo, demek ki oluyo

bende çamaşır yikiyorum şu aldığım jel kapsulller geldi çok güzel ya tavsiyevederim , yumuşatıcı kullanılmıyor ve çok pratik temiz 10kilo omo 6 7 kilo ariel beyaz 32 beyaz 32 renkli kapsülüm var nerdeyse 1 sene gider bunlar bana inşallah

günaydın hanımlar daha yeni uyanıp teşrif edebildim:)

karanfil ve helin Allah yardımcınız olsun benim hiç migren olan bi tanıdıgım yada arkadaşım olmadı ama arada sırada her insan gibi başım ağrır
ve o ağrıda bile deliye dönerim sizinki gidi kronik bi hastalığım olsa napardım bilemiorum((((

pepeti sen bu yürüme işini baya ciddiye aldın ne güzel çok özeniorum sana:)keşke benimde evimde yürüme bandı koyabilcek yerim olabilseydi

farmasi kuru fasulyeyş nasıl yapıosun ?

benim adam gibi yapmayı beceremediğim nadir yemeklerdendir kendisi beni gıcık ediyo:)
bu sene cesaret edip azar azar 4-5 kere yaptım yok arkadaş tutturamıom ben bu işi:)

birinin salçası az oldu biri dağıldı kuru fasulye püresi oldu diğeri çiğ kaldı velhsıl kelam yapamıorum
asıl sorun düdüklüde pişirme süresi vede ıslatıptamı koyyosun?

bende bugün efdeyim kociş akşama gene nöbetçi 1 mayıs saolsun gıcık oluorum bana ne zman tatil olsa extradan yani adama o gün extra görev yazıolar
örneğin kar tatili:) bana tatil oluyo ona kaza riski arttığı için görev çıkıyo
örneğin yılbaşı bana tatil ama ona gene görev alkollü sürücüler yılbaşında pik yaptığı için
örneğin 23 nisan protokol geçişi olcakmış eskortlukyapılcakmış
öreneğin 1 mayıs mitingler varmış kontroller sıklaşmalıymış mışmışda mışmış..............

bugün temzilik oklarımı mutfağa çevirdim:)
gereksiz ne varsa ama ne varsa hepsini kaldırıorum sinir oluorum ya mutfakta ıvır zıvır dolu kirleniolar temizle yıka koy kullanmasam bile temizle yıka koy
kısır döngü bide huyum kurusun bardakları kaşıkları çatalları iki ayda bi çamaşır suyuna kovaya yatırıorum sararıolar diye
bu sefer hobaaaaaaaaaaa tüm mutfaktan o kadar şey çıkıyoki
elma dilimleme aparatı,sarımsak soyma borusu, boy boy çelik tencere vede hepsi en büyük boy yemek yapcak tencere bulamıorum
şimdi memlekete giderken eve götürsen annem kıyameti koparır aldımda kullanmadında üzülür ......
çeyiz yapcak olanlar lütfen abartmayın:) denenmiştir:)

kociş kalksın onunla birlikte gircez mutfağa tek başıma indi çıktı yapmam hem onun boyu uzun işe yarasın:)
kaçıorum ben işler beni bekler:)

burdada bir market 32li arieli 14 yapmış siz bahsettikçe alasım geldi ama ariele karşı kendi çapımda boykot yapıyorum ama merakta ediyorum
aman taviz taviz doğuruyor

buna cevap yazmayı unutmuşum yazıp kaçıorum
farmasi bu ara sanırım fırında pek bişey yapmadın ondandır:)

ablacım ben de 15-20 dk önce ıslattım
eşim zaten akşam 20:00 gibi geliyor
saat 17 :00 gibi pişirmeye başlasam çoktan pişer

farmasi kuru fasulyeyş nasıl yapıosun ?
canım fasulyeyi suda 4-5 saat bekletiyorum bazen daha az
sonra normal tencereye fasulyeyi ve üzerine suyu koyup kaynayınca da suyunu süzüyorum ( gaz yapmasın diye )
tabi bu arada çaydanlıkta su kaynatıyorum ve kaynamış suyu suyunu süzdüğüm fasulyelerin üzerine döküyorum
ve 1-2 yemek kaşığı kadar zeytinyağını da ekliyorum fasulyeler pişene kadar 1- 1.5 saat civarında pişiriyorum.
bu arada gerekirse kaynamış su ilave ediyorum.
fasulyeler kaşığa aldığında üzerine üflediğinde kabukları kıvrılıyorsa pişmiştir ağzına da alır pişip pişmediğini kontrol edersin
bazı fasulye cinsi yetiştiği toprağı farklıdır çabuk pişer kimisi geç pişer standardı olmaz

ben göz kararı yapıyorum çoğu şeyi yemek konusunda ve ortalama yazmaya çalışıyorum

annemden tarif alırken genç kızken sinir olurdum göz kararı muhabbetine

başka bir küçük tavada rendelenmiş soğanı ve 1 yemek kaşığı kadar salçayı 1-2 yemek kaşığı yağ içerisine hafif kavuruyorum fasulyenin kendi suyundan koyup seyreltiyorum
sonra tenrecereye koyuyorum .
1 -2 sivri biberi doğrayıp
onları da tencereye koyuyorum
bir parça da tereyağını tencereye atıyorum tahminen 1 tatlı kaşığı
1 maggie tavuk bulyonu ilave ediyorum tuzunu da damak zevkime göre ayarlarım

sonra biberlerin rengi dönen kadar bütün malzemelerin tadı birbirin karışana kadar ocakta en az 15 dk daha tutuyorum

buna cevap yazmayı unutmuşum yazıp kaçıorum
farmasi bu ara sanırım fırında pek bişey yapmadın ondandır:)
bence de sence

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…