Kirli Çıkılar )))

Bugün o kadar daraldım ki herşey batıyor bana burnumdan soluyorum sakinleşmem lazım acilen

kilo alıyorsundur boğazını tut az ye azıcık da spora başla

şaka bir yana regl dönemin yaklaşıyorsa vücut ödem toplamış olabilir

doğru söze ne denir

tutuyorum tutmasınada işte arada bir oluyor hani ince çoraplar var ya dize kadar giyilen pantolon çorabı deniliyor işte onda fark ettim hoş kışında sık sık oluyordu
yaklaşık bir aydır düzenli yediklerimi yazdıgım not defterim var geçen eşime okudum diyorki bunlarının hepsini çarp ikiyle al işte benim yediklerim
ama çok fena hırslandım gaza geldim zyfılayacam böyle fıstık gibi olup boy boy paylaşacağım fotomu yazın zaten saklanamıyor kilolar

Bugün o kadar daraldım ki herşey batıyor bana burnumdan soluyorum sakinleşmem lazım acilen

defatcım umarım yazdıkalrımı yanlış anlamazsın
senin acilen çocuklu kadın ev bekler hurafesinden çıkman lazım
kendine bir plan yap
ne yapmak kimlerle görüşmek seni motive diyor
hayatına farklı bakışlar farklı uğraşlar katman için neler yapman gerekli bir yaz
mesela komşuyla akşam açık alanda çay içmek
oğlunun arkadaşlarıyla parka gidip oynatmak
tek başına alış verişe market mağazalara gezmeye çıkmak gibi
ne bielyim bir liste yap sürekli aynı değilde farklı kişilerle görüşmeye çalış yeni arkadaşlar edin
kendi dünyanda kendini dolu dolu hissedersen hep yoğun keyifli bir tempoda hissedersen ne görümceyi ne kayınvalideyi nede eşinin yaptıkları sana görünmez bile
keyif almaya çalış hatta eşin sana teklif etmeli derfat şunu yapalım mı bunu yapalım mı diye senden randevu almalı gibi birşey
hani nasıl olsa o evde hep sorun değil dememeli
o düşünsün biraz ailemle çocugumla eşimle vakit geçiremiyorum aynı evde denk gelemiyoruz diye bir derde o düşsün
sen düşün ama o dile getirsin

evi temizledim balkon yıkadım çamaşır astım.

birazdan da gezmeye gitcektim ve eşim bütün moralimi alt üstü yaa.
şu an bile sinirden ağlıyorum.
orayı burayı aradım baktım aranmıyor sürem dolmuş geldim telefona kontör yükleyeyim. internet gitmiş.
telefonun da şarjı ha bitmiş ha bitecek.
telefonu şarja soktum öğleden sonra da gezmeye gitcem ya sıkıntı olmasın diye. eşim aradı o kadar kısa aradı ki yetişemedim.
eyvah dedim şimdi pazara gitcem bu beni matla maskara eder.
tam bi saatte pazarı gördüm geldim ki ne göreyim. bütün komşuları ayağa kaldırmış.
annesi kılıklı ben bu adamı napayım yaa.
bi saatte bu kadar senaryo kurulup komşunun eşi aranır kapılar kontrol ettirilir mi.
ki telefonu çok sık sessizde unutan da bi kişiyim.
kaç oldu bunu yaptığı sinirden ağlıyorum bütün günümü mahvetti.

komşuların nerdeydin çookk korktuk demeleri en sinir olduğum yüz ifadesi. aha bugünde tutuar migrenim

Yok canım neden yanlış anlamam bu dediklerinin hepsini yapıyorum zaten ama sıkıntım geçmiyor ne istediğimide tam olarak bilmiyorum çağanla marketti,parktı,komşu gezmeleri,yürüyüş hatta ana oğul koşuya bile gidiyoruz ama sıkıntım geçmiyor.Eşim bizsiz çok ama çok nadir gider buda onlardan bitanesiydi o yüzden gitme demedim benide çağırdılar ama bayan yokki ben napayım annem çağırdı onada gitmedim evleri topladım kitap okuyayım dedim kafam çok dolu olduğu için kendimi veremedim,müzik dinleyeyim dedim o bile sıktı beni.

Bütün aksilikler üst üste gelmiş canım sakin ol bugün sende bendensin

hAyatın her alanınla uyguladığım taktik
hayat bana uysun

ya sorma yabancı isteye girdim akşam
anaaaa orda bile karşıma çıktı öcü gibi
sirkenin dediği gibi sürekli takipteler:18::18::18:

ben de anladım artık
nerde ödüllü resim görsem anlamadığım şeyler
hele verdiğim linkteki son resim sanki boya dökülmüş
ve en pahalısı o
kızıma resimden de ekmek yok anlaşılan

kendin bişeyler yapsan
kendini başkasına bağlamasan
bence çalışman lazım
derya part tıme baksan işi hem para kazanırsın hem de çok yorulmazsın

yazmıştım galiba ben kullandım balkona asınca komşular çok beğendi
ama bana sanki beyazlatmıyor da ağartıyor gibi geldi:44::44:

günaydın canım
sen şunu yazınca çok güldüm
güzel havalarda biz de hep derdik hoca gelmese de ders olmasa diye
bir hocadan duyunca hoşuma gitti
ay biz öğrencilerden daha beteriz..
sanırım seviyenin düşmesiyle de alakalı. sen ders anlatıyorsun öğrenci telefonla oynuyor, uyuyor..
öğrenciyi bu konuda uyaramıyorsun da üniversite okuyor. dersi dinlemek zorunda değil...
sonuç ders anlatmaktan haz almayan hocalar...
seyyahım ne yapıcaz biz bu çocuklarla...
dün anlaştık. yarın dedim ödevini yapmadan kapıdan dışarı çıkamazsın. ,
sabah 8'de kalkmış, ödevini yapmış kitabını okumuş. şimdi 12'den beri bahçede...
ama yine de ben yesin, çalışsın istiyorum...
ama çok az yiyor. çok az çalışıyor...
2. sınıf topiğine bakıyorum ara sıra...
aman allahım ne testler yapıyormuş çocuklar. benim ki öğretmenin verdiği ödevi yapsın alnından öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…