iyidir eva senden naber?naber sirkeci
kilo alıyorsundur boğazını tut az yeazıcık da spora başla
şaka bir yana regl dönemin yaklaşıyorsa vücut ödem toplamış olabilir
Bugün o kadar daraldım ki herşey batıyor bana burnumdan soluyorum sakinleşmem lazım acilen
Bugün o kadar daraldım ki herşey batıyor bana burnumdan soluyorum sakinleşmem lazım acilen
Yok canım neden yanlış anlamam bu dediklerinin hepsini yapıyorum zaten ama sıkıntım geçmiyor ne istediğimide tam olarak bilmiyorum çağanla marketti,parktı,komşu gezmeleri,yürüyüş hatta ana oğul koşuya bile gidiyoruz ama sıkıntım geçmiyor.Eşim bizsiz çok ama çok nadir gider buda onlardan bitanesiydi o yüzden gitme demedim benide çağırdılar ama bayan yokki ben napayım annem çağırdı onada gitmedim evleri topladım kitap okuyayım dedim kafam çok dolu olduğu için kendimi veremedim,müzik dinleyeyim dedim o bile sıktı beni.defatcım umarım yazdıkalrımı yanlış anlamazsın
senin acilen çocuklu kadın ev bekler hurafesinden çıkman lazım
kendine bir plan yap
ne yapmak kimlerle görüşmek seni motive diyor
hayatına farklı bakışlar farklı uğraşlar katman için neler yapman gerekli bir yaz
mesela komşuyla akşam açık alanda çay içmek
oğlunun arkadaşlarıyla parka gidip oynatmak
tek başına alış verişe market mağazalara gezmeye çıkmak gibi
ne bielyim bir liste yap sürekli aynı değilde farklı kişilerle görüşmeye çalış yeni arkadaşlar edin
kendi dünyanda kendini dolu dolu hissedersen hep yoğun keyifli bir tempoda hissedersen ne görümceyi ne kayınvalideyi nede eşinin yaptıkları sana görünmez bile
keyif almaya çalış hatta eşin sana teklif etmeli derfat şunu yapalım mı bunu yapalım mı diye senden randevu almalı gibi birşey
hani nasıl olsa o evde hep sorun değil dememeli
o düşünsün biraz ailemle çocugumla eşimle vakit geçiremiyorum aynı evde denk gelemiyoruz diye bir derde o düşsün
sen düşün ama o dile getirsin
hayırdır derfatcım, neye sinirlendin
Bütün aksilikler üst üste gelmiş canım sakin ol bugün sende bendensinevi temizledim balkon yıkadım çamaşır astım.
birazdan da gezmeye gitcektim ve eşim bütün moralimi alt üstü yaa.
şu an bile sinirden ağlıyorum.
orayı burayı aradım baktım aranmıyor sürem dolmuş geldim telefona kontör yükleyeyim. internet gitmiş.
telefonun da şarjı ha bitmiş ha bitecek.
telefonu şarja soktum öğleden sonra da gezmeye gitcem ya sıkıntı olmasın diye. eşim aradı o kadar kısa aradı ki yetişemedim.
eyvah dedim şimdi pazara gitcem bu beni matla maskara eder.
tam bi saatte pazarı gördüm geldim ki ne göreyim. bütün komşuları ayağa kaldırmış.
annesi kılıklı ben bu adamı napayım yaa.
bi saatte bu kadar senaryo kurulup komşunun eşi aranır kapılar kontrol ettirilir mi.
ki telefonu çok sık sessizde unutan da bi kişiyim.
kaç oldu bunu yaptığı sinirden ağlıyorum bütün günümü mahvetti.
komşuların nerdeydin çookk korktuk demeleri en sinir olduğum yüz ifadesi. aha bugünde tutuar migrenim
defatcım umarım yazdıkalrımı yanlış anlamazsın
senin acilen çocuklu kadın ev bekler hurafesinden çıkman lazım
kendine bir plan yap
ne yapmak kimlerle görüşmek seni motive diyor
hayatına farklı bakışlar farklı uğraşlar katman için neler yapman gerekli bir yaz
mesela komşuyla akşam açık alanda çay içmek
oğlunun arkadaşlarıyla parka gidip oynatmak
tek başına alış verişe market mağazalara gezmeye çıkmak gibi
ne bielyim bir liste yap sürekli aynı değilde farklı kişilerle görüşmeye çalış yeni arkadaşlar edin
kendi dünyanda kendini dolu dolu hissedersen hep yoğun keyifli bir tempoda hissedersen ne görümceyi ne kayınvalideyi nede eşinin yaptıkları sana görünmez bile
keyif almaya çalış hatta eşin sana teklif etmeli derfat şunu yapalım mı bunu yapalım mı diye senden randevu almalı gibi birşey
hani nasıl olsa o evde hep sorun değil dememeli
o düşünsün biraz ailemle çocugumla eşimle vakit geçiremiyorum aynı evde denk gelemiyoruz diye bir derde o düşsün
sen düşün ama o dile getirsin
ya bişe sorcam bu kenarda kollarını kaldırmış ve hayatımda gördüğüm en kıllı kadın reklamı sizdede çıkıomu hayattan soğudum ben ya((
vallaha pide çekiodu canım vazgeçtim ıyyyyyyyy.......
hemen günaydın deyip konuyla ilgili görüşümü bildireyim efem :)
sene 2001 , öğretmenliğimin ilk yılı ... 1. sınıfları okutuyorum ve sınıfı devralalı 2 hafta olmuş... dediler ki cumhuriyet bayramı konulu resim yarışması yapılacak ve birinci sınıflar da buna dahil.. iyi dedik .. çocuklara anlayabileceği şekilde konuyu anlattm ve konuyla ilgili olarak resim yapmalarını istedim... öğrencimin biri bir şeyler yapmaya çalışmış ama kağıtta o kadar boş yer var ki .." yavrum git biraz daha yap" deyip gönderdim... zil çalınca apar topar resimleri topladım ... bir de ne göreyim çocuk yaptığı resmin üzerine karalamalar yapmış... daha doğrusu benim gözlerim karalanmış bir resim gördü ... şaşkınlıkla "oğlum ne yaptın sen?" diyebildim... resmi ayıracaktım ama nasıl olmuşsa olmuş yanlışlıkla resim yarışmaya gidecek eserler arasında gönderilmiş...bir kaç gün sonra müdürüm "hocam, tebrik ederim, öğrenciniz resim yarışmasında birinci olmuş" dedi.. şaşkınlık ve sevinçle sordum kim diye ..aldığım cevapla şok oldum.. meğer benim yanlışlıkla gönderdiğim , karalama dediğim resim, yarışmada birinci olmuş .....
işte o gün anladım ki "SANAT DEMEK ANLAŞILMAYAN ŞEYLER DEMEKMİŞ : ))))
Günaydın hanımlarr
Bugün eşim izinliydi beraber bişeyler yaparız diye planlar yaparken eşimin bi arkadası aradı hadi balık tutmaya gidelim diye gittikleri yer bi baraj be bataklık bana sende gel dediler dedim çağanla ben nasıl geleyim bide teek bayan benim arkadas samimi olduğumuz bi arkadas ama benim ne işim var sinir oldum zaten haftada bir günümüz var ve bugün işlerimiz vardı akşama ancak dönerler o zamanda gün biter bizde çağanla evde sıkıntıdan patlarız
bende çamaşır yikiyorum şu aldığım jel kapsulller geldi çok güzel ya tavsiyevederim , yumuşatıcı kullanılmıyor ve çok pratik temiz 10kilo omo 6 7 kilo ariel beyaz 32 beyaz 32 renkli kapsülüm var nerdeyse 1 sene gider bunlar bana inşallah
kendin bişeyler yapsan
kendini başkasına bağlamasan
bence çalışman lazım
derya part tıme baksan işi hem para kazanırsın hem de çok yorulmazsın
farmasiiiiiiii, ben bildirim yapmayı unuttuuuuummmgeç kalmadım inşallah, özelden mi yapiiim canım:26:
ay biz öğrencilerden daha beteriz..günaydın canım
sen şunu yazınca çok güldüm
güzel havalarda biz de hep derdik hoca gelmese de ders olmasa diye
bir hocadan duyunca hoşuma gitti
seyyahım ne yapıcaz biz bu çocuklarla...benimki yaşayacak kadar da yemiyor
10 kilo verdi
psikiyatrist söyledi mi bilmiyorum uykusuzluk ve iştahsızlık ritalinin yan etkilerinden
o yan etkiler için de ilaç verdi doktor ama bi poha yaramıyor
ben bir aydır çamaşır yıkamıyorum onunkileri yani
şu anda odası bir aydır toplanmamış durumda
bütün kitaplar kıyafetler kağıtlar oyuncaklar yerde
beyaz kıyafeti kalmadı bugün itibariyle iç çamaşırı bile yok
bakalım napacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?