Kirli Çıkılar )))

Merhaba kızlar. Uzun zamandır konuyor yazamıyor ama arada hep takip ediyordum. Ben de bu dönemde altın ve nakit birikimlerimi borçlarımı ödemede ve kendime bazı ufak yatırımlar yapmada harcadım. Önümüzdeki 12 aya uzayan düşük miktarda kredi kardı taksitlerim var ama inşallah hem bunları kapatacak hem de bir yandan para biriktirmeye çalışacağım. Ve en önemlisi önümüzdeki aylarda kredi kartlarıma yeni borçlar eklememeyi hedefliyorum.

Farmasicim beni listeye tekrardan ekleyebilir misin, 3 gram altın ile.

Herkese güzel birikimler, hayırlı harcamalar...

Hayırlı olsun.
Sanırım Asya bu gece de dokunmaz. O zaman ben de yarın ilk alım seviyemi görmüş olurum. Gelsin 93...

çok teşekkürler canım

canım güvenilir kişi ya da kişilerle yapıldıktan sonra mükemmelllllllll
Selam Kızlar;

Bugün 154 TL den 2 adet çeyrek altın aldım.ALLAH bin bereket versin.
bereketli olsun canım
hayırlı olsun canım listeye ekledim

slm kızlarrr ben burdan baya uzak kalmışım yahu,ama birikime son gaz devam anneme halı süpürge vs hediyeler aldım kendime ufak tefek şeyler onun dışında maaşıma dokunmuyorum baya param birikti çalışmak çok güzelmiş çokk

Son düzenleme:
günaydın kirli çıkılar camamız mübarek ve hayırlara vesile olsun inşallah

hoşgeldin hemşommmmmmmmmmmmmmmmmm
bereketli olsun birikimlerin

günaydın kirli çıkılar camamız mübarek ve hayırlara vesile olsun inşallah
Günaydın canım senin de mübarek olsun..
Evet kar oranları çok güzel.Güvenilir insanlarla yapılmalı yalnız.

evet biz şanslıydık aslında kayınpederimin 20 yıllık dükkan komşusu ve onların da bir çok ev ve dükkan ortaklıkları var.
Ama neymiş yine de insanoğlu çiğ süt emmiş.
tedbiri elden bırakmamak lazım

günaydın hayırlı cumalar hatunlar... bugün altın ne durumlarda olacak acabaa bir tane çeyrek alıcam ama bugün mü alsam dahada düşer mii bilemedim

çeyreği ne zaman alıcağıma bir karar veriyim, alınca sana haber veriyim farmasi olur muu böylece ilk sayfada bende kendimi görürümm

kızlar bugün tam 35 yaşındayımmmmmmmmmmmmmmm

günyadın sizlerden önerş beklıyorum arkadaslar 6000 gıbı nakıt bır paraya 3 sene dokunmayacagım nasıl kar edebılırım ne yapmam gerekıyor sızce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…