Hayırlı olsun.
Sanırım Asya bu gece de dokunmaz. O zaman ben de yarın ilk alım seviyemi görmüş olurum. Gelsin 93...
canım güvenilir kişi ya da kişilerle yapıldıktan sonra mükemmelllllllllkızlar ya ne güzel al sat yapıyorsunuz.. ben korkağın tekiyim ya bi türlü kıvıramadım o işi. hoş şimdi param da yok..
ama kızlar size bişey söyliyim en iyisi gayrimenkul alıp satmak.. aslında biz kooperatife girmekle hata mı ettik bilmiyorum. ne güzel ortak emlakçı da bulmuştuk. adam tüm işlerle ilgileniyor bana sadece üzerime alıp satmam kalıyordu. zaten dedi adam bize kooperatife girmeseydiniz birlikte yine alır satardık. nerden baksan senede 25 bin kazanılır demişti. neyse sonra paramız olursa değerlendiririz Allah izin verirse.
bereketli olsun canımSelam Kızlar;
Bugün 154 TL den 2 adet çeyrek altın aldım.ALLAH bin bereket versin.
hayırlı olsun canım listeye ekledimMerhaba kızlar. Uzun zamandır konuyor yazamıyor ama arada hep takip ediyordum. Ben de bu dönemde altın ve nakit birikimlerimi borçlarımı ödemede ve kendime bazı ufak yatırımlar yapmada harcadım. Önümüzdeki 12 aya uzayan düşük miktarda kredi kardı taksitlerim var ama inşallah hem bunları kapatacak hem de bir yandan para biriktirmeye çalışacağım. Ve en önemlisi önümüzdeki aylarda kredi kartlarıma yeni borçlar eklememeyi hedefliyorum.
Farmasicim beni listeye tekrardan ekleyebilir misin, 3 gram altın ile.
Herkese güzel birikimler, hayırlı harcamalar...
merhaba hoşgeldin ezgi nerelerdesin bir gittin pir gittin canım ya
slm kızlarrr ben burdan baya uzak kalmışım yahu,ama birikime son gaz devam anneme halı süpürge vs hediyeler aldım kendime ufak tefek şeyler onun dışında maaşıma dokunmuyorum baya param birikti çalışmak çok güzelmiş çokk
Günaydın canım senin de mübarek olsun..günaydın kirli çıkılar camamız mübarek ve hayırlara vesile olsun inşallah
Evet kar oranları çok güzel.Güvenilir insanlarla yapılmalı yalnız.
çeyreği ne zaman alıcağıma bir karar veriyim, alınca sana haber veriyim farmasi olur muuböylece ilk sayfada bende kendimi görürümm
kızlar bugün tam 35 yaşındayımmmmmmmmmmmmmmm
kızlar bugün tam 35 yaşındayımmmmmmmmmmmmmmm
günyadın sizlerden önerş beklıyorum arkadaslar 6000 gıbı nakıt bır paraya 3 sene dokunmayacagım nasıl kar edebılırım ne yapmam gerekıyor sızce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?