Kirli Çıkılar )))

ya sirken böle bişe olamaz
odamız 2 ay önce 6 kişi sığmıoruz diye taşındı
taşınma esnasında bi anda ortada kimse kalmadı bi ben varım bide beli sakat arkadaş ki kız ayakta zor duruo rapor hakkı olduğu için işe gelmek zorunda
görevli abilerde saolsunlar doyaları alın şunu alın bunu bırakın
ne yaptıkysak ikimiz yaptık o kızla ama bu sefer kızdım artık!!!!!!!!!!
bi iş yapılcanda ortada kimsecikler kalımıo sonpradan herkes çıkıo piyasaya yok böle bişe
odamızda kahve yapma mak. var kahve yapalımmı denir yapalım ama yapcak kimse yok
yapılırsa herkes içer ama fincanları yıkamaya gelince bir kişi yıkamaz
bende bıraktım bi defasında 2 gün yıknamadı yahu!!!!!!!
6 kşiden 3 ü hiç birrr şeye karışmaz neymiş çalışıolarmış yoruluolarmış
bide odamı taşısınlarmış....

saldım valla artık o düşünsün
ödevi var malzeme almaya gittik bugün
öle cici elbiseler yazlıklar gelmiş
ağlayacaktı nerdeyse yalvarttım
almadım
lcwye de bilerek soktum
süpersin seyyahcım:) en iyi cezayı veriosun bence:)

ne kadar ekmek o kadar köfte:)

ben uyanmadan uyumak istiyorum bi kaç yıl

seliin delirme
ne evde ne işte yorma kendini

seyyahcım işte yormuorum üstüme düşen neyse yapıosum savsaklamadan çene çalmadan birinin yanına gidip 1 saat kalmadan sadece işimi yapıorum
eve gelince yorulmadan yapıorum :) dinlene dinlene yavaş yavaş ama temiz:)
ya temizlik yapınca o kadar mutlu oluorumki
ordaki bakterilerin öldüğünü düşündükçe sanki savaş meydanında zafer kazanmışım gibi gelio:)

eşimde çok yardım eder saolsun boyunun ve kaba kuvvetinden ayrıca etinden ve sütünden yararlanıorum:)
hemde mutlu oluorum:) oda mutlu oluo:)

resim koyarsan süper olur:)

canım resimle anlarız istersen kirlilere koy görünmez

tamam resım ısını halledeyım daha rahat konusalım ozaman yarın hadı ıyı geceler hepınızeee...

yaprak almayı düşünüyorum kilosu 3tl
geçen sene salamur yapmıştım çokta hoşuma gitmişti acemi şansı mı ne iyi denk getirmişim bakalım bu sene nasıl olacak
sizler nasıl yapıyorsunuz yaprağı

ewet seyyahcan haklısın oyle yapayım... sırkecan bende aradım bugun ama bulamadım bol sans getırcenı solerdı annecım mekanı cennet olsun.... sana bol bol sans getırsın ınsallah...

bıdık bizde salamura olayını ananne hallediyor; annem de yapardı
yaprakları istifliyor aynı yöne bakacak şekilde sonra saplarını biraz ufaltıyorlar sonra bir leğene koyup üzerine sıcak kanamış su dökyorlar üzerine de bir tepsi kapatıp bir gece bekletiyorlar ertesi gün de bidona salamura tuzuyla basıyorlar en üstüne de limonları dilimleyip koyuyorlar üzerine de ağır bir şey koyup kapağını sımsıkı kapatıyorlar. Annem kalın yaprakları da buzluğa atar çıkarınca onlar incecik hale döner pişince daha nefis olurlardı

sirkeci anane demişken anneler günü geliyor ne alacaksınız annelere
ben önce kayınvalidemler çayı çok seviyo diye korkmazın çaydanlıgı ile istanbul bardak dedikleri çay bardağı seti alayım dedim
sonra kıyafet mi alsam dedim
daha sonra ayakkabı alayım yok yok köyde hep terlik giyer geçen yıl aldıgımız ayakkabıyı nadir giyiyor köyden çıkmıyorki diye terlik alayım dedim
en sonundada onların benim bebğime gönderdikleri geldi
yapma gönlüm dedim kalbine kin koyma öfke kpyma nefret koyma dedim ama gönlüm dinlemiyo
tamam diyorum istersen alma ama içini kendi kendine fitilleme
sonra diyorum offff boşver varken ara kutla al gönder Allah korusun bugün var yarın yokuz sonra ah keşke deme
eeee gönderirsem eltimde var oda dırdır edecek isteyecek ne var onada alırım parası değil sıkıntı
ama evlendiğimden bu yana çok hediye gönderdim de ne oldu
ooooofffffffffffffffff gene sarıyom başa

1 üye 1 ziyaretçi var kim okur sabah sabah

günaydın kızlar

bindik bosversene ne hediyesi ben arayıp kutlamam bile bir ben miyim bu dünyada iyi

sirkeci ilk gördüm 4 yapraklı yonca

Gunaydinalrrrrr cikilar..... Bugun babamlara gitmeye karar verdim hazir evdeyken is guc yokken yapmak istedikleriimi yapiyim... Orda kalcam bi gun bellow 2.... Evi toplayip yemek yapip cikicam.... Sirkeee ayni sizing gibi yapioruz.bizde salamur yapragi hatta hafta sonu.alacaz galiba ama bu sefer toptancidan alcaz yapragida bakalim nasil olcak son.yapragimida isladim ki yeniye yer acilsin....

bıdıkcım, maksat hatırlamak değil mi? ara güzelce kutla annler gününü tamam. neden kendini kasıyorsun ki hadi aynı yerde olsanız bir de sosyetik kv sahip olsan ben gibi neyse diycem :111:
kv köyde zaten öyle bi alışkanlığı yoktur eski köye yeni adet getirme
tatillerde köye giderken zaten hediye götürüyorsundur.

selincim maşallah çok hareketlisin.
doğum anında bi problemm yaşanmazsa normal doğum hakkını kullan boşa götürme bence canım sen bu hızla pat diye dourursun yaşın da küçük zaten.

ben salamuru şöyle yapıyorum.
kola şişelerini temizliyorum içine kıvırıp kıvırıp atıyorum. sonra ağzına kadar salamura tuzlu su dolduruyorum ağzını bi kapatıyorum tamam.
ama cam şişe bulursam ona yapmayı planlıyorum.
dur arşivde resmi vardı.

Eklentiler

• $c.webp
    12 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:

bizim burda kilosu 5 tl di
önce niyetlendim sonra çok geldi almadım
iyikide almamışım düşer daha belki

yaprakların saplarını koparıyorum
sonra sıcak su döküp 3 4 saat bekletiyorum
sonra ılık suya tuz koyup cam kavanoza yerleştiriyorum

ya da yaprakları tuzlu suda haşlarım o şekilde de oluyor buzdolabı poşetine koyup buzluğa atıyorum
yapıcağımda 1 gece önceden çıkarıp yaprakların açılmasını bekliyorum
daha az tuzlu oluyor bu şekilde

herkese günaydın
dün anneme gittim
epey vakit geçirdik sonra babam geldi akşam üstü bizi mini pikniğe götürdü
akşam saat 7 30 da eve döndüm
şuanda p.tesi gibi hissediyorum
bu hafta bu sendromu atamadım
çook uykum varr

günaydıınnnn
ay tatil bitti çok hüzünlüyüm

bıdıkcım kötüye iyi olmak gerekir biliyorum ama
maalesef insanlar onun iyilik olduğunu anlamıyor

benim kv ye yıllarca hediye aldım
annemle ikisine aynı şeyi aldım hep ki eşim ayırdın demesin
ben gittim ben aldım parasını ben verdim
ama götürdüğümüzde hep sağol niye zahmet ettin oğlum derdi
eşim de anne ben almadım multi aldı dediğinde hıı sağol derdi bana
görüşmeyi kesmeden önceki son anneler gününde
bizden resmen hediye ayakkabı istedi
o arada ben babamdan harçlık alıyordum işleri kötü eşimin
paramız yok yani
gene alacaktım bişiler ama arkamdan konuştuğu lafları duydum
dellendim
eşime dedim ben bu yıl uğraşmam
istiyorsan sana yardım ederim hediye alman için
hayır almıyoruz dedi
saksıda menekşe götürdük bir tane
teşekkür bile etmedi
ee noldu
artık hediye mediye yok

bu sene arasam mı ki diye derin düşünceler içindeyim
o bile fazla çünkü
söylediğin düşünceler içindeysen bıdıkcım
yapma daha iyi
kendinden giden gidiyor el de kıymet bilmiyor çünkü

yaprak salamurası hakkında bi fikrim yok annanem köyde evinin önüne üzüm asması ekmiş ondan tam 5 eve yaprak çıkıyo:) benle birlikte 6 oldu şimdi :)hiçde merak etmemişti açıkçası ama siz anlattıkça öğreniorum

anneler günü içinde kayınvalideme bi kez çaycı aldım sinbonun nişanlıyken geçen sene bişe almadım sadece kutladım
bu sene çanta alcam çantası eskimişti farkettim çünkü bana süveter örmüş ve bu sene gayet iyi niyetli davrandı
geçen sene nişan zmanı gıcık etmişti beni almadım bişey:)

annecimede güzel bi gömlek yada üst bişe alcam pantolon alamıorum olmazsa diye ama üst kıyafet tutturmak daha kolay:)
belki yanına bişey daha eklerim:) aslında aklımda çok güzel bi kahvaltı takımı almak vardı ama annem alınan yeni şeyleri günlük kullanmaz malesef dolap beklicene kullansın didim

belki gömleğin altına yazlık bi terlikde ekleyebilirim bilemiorum şu an:)yada cüzdan şal falan...

bide eşimcim annemin iş yerine çiçek göndercek:)

Son düzenleme:
günaydın kirli çıkılar sarı kızda yine bi kıpırtılar mı var ne (topağaın içerğine uygun mesaj yazma modu)

bıdık madem uzaktasın hiç öyle alıp hediye yollama işlerine girme şahsen ben uzakta olsalar arar telefonda kutlarım sadece. Görümcem arayıp kutluyor sadece hiç öyle hediye işine girdiklerini görmedim.

Bizde ayırım olmuyor her iki anneye de babaya da ananneye de aynı hediyeler alınıyor. Annelere ilk yıl ütü aldık geçen sene pratik el süpürgelerinden aldık. Süpürgeyi annem çok güzel kullanıyor memnun da ama k validem daha yeni açıp kullanmaya başladı hııı tembel işiymiş bu dedi ben de altta kalır mıyım hiç işte anne tam sizlere göre dedim bu yıl hediye konusunda tıkandık. Giyecek alsam aldığım yere yazık annem beğenmez 40 kere gider değiştirir; k validem konusunda hiç bir fikrim bile yok. Annem çamaşır makinesini değiştirmeyi düşünüyor taksitle öyle bir şeye girsem hatun electrolux lere filan bakıyor o kadarı da bütçemi biraz sarsabilir ne diye gidip kendi kafana göre aldın diye bi de bi ton azar yerim diye korkuyorum. Bir de kafamdaki hediyede eşitlik ilkesini çiğnemiş olacağım. Kararsızlıklar içindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…