- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
ya sirken böle bişe olamazselin kuzum sen deli misin?
o kadar adamın içinde sana mı kaldı ben gelirim demek
ben gelmek isterdim ama karnım burnumda halimle yardımım pek olmaz herhalde deseydin
ne umursamaz yüzsüz insanlar var öyledışarda devlette iş diye işsiz gezen onların yerinde olmak isteyen yüzlerce binlerce insan var...
süpersin seyyahcım:) en iyi cezayı veriosun bence:)saldım valla artık o düşünsün
ödevi var malzeme almaya gittik bugün
öle cici elbiseler yazlıklar gelmiş
ağlayacaktı nerdeyse yalvarttım
almadım
lcwye de bilerek soktum
ben uyanmadan uyumak istiyorum bi kaç yıl
seliin delirme
ne evde ne işte yorma kendini
ya kızlar bıse sorcam belkı daha oncede bahsetmısımdır banyo ufak bızım tadılat olcak dusakabın buyucek ama ıste camasrı mak cıkması lazım koyacak yer ayarlamaya calısıorus bı kac alternatıf vardıda sımdı sole bıse olurmu? salonumda somıneın yanıda bı bos alan war boyle olu alan gıbı koltuk koysan gırmez takımın parcası abes duru felan o duvarın arka kısmıda mutfak sımdı oraya soyle sık bı dolap yaptırsak ıcıne makına gırcek sekılede ustunude hepp cooook ıstedıgım kıtaplık olarak dızayn ettırsek cokmu abes durur bılemedım makına gorunmıcek ama sonucta salonda olcak dolabı takımıma uygun yaptırıyım dıyorum bılemıyorum bı fıkır verın bana olmadı resım cekıp ekleyım daha kolayb anlatayım
ya kızlar bıse sorcam belkı daha oncede bahsetmısımdır banyo ufak bızım tadılat olcak dusakabın buyucek ama ıste camasrı mak cıkması lazım koyacak yer ayarlamaya calısıorus bı kac alternatıf vardıda sımdı sole bıse olurmu? Salonumda somıneın yanıda bı bos alan war boyle olu alan gıbı koltuk koysan gırmez takımın parcası abes duru felan o duvarın arka kısmıda mutfak sımdı oraya soyle sık bı dolap yaptırsak ıcıne makına gırcek sekılede ustunude hepp cooook ıstedıgım kıtaplık olarak dızayn ettırsek cokmu abes durur bılemedım makına gorunmıcek ama sonucta salonda olcak dolabı takımıma uygun yaptırıyım dıyorum bılemıyorum bı fıkır verın bana olmadı resım cekıp ekleyım daha kolayb anlatayım
ben de görmemiştim hiç. Öyle aramadık oturduğumuz yerde ben baktım hemen gördüm sonra ous baktı o da gördüsirkeci daha önce hiç görmemiştim biliomusun?
yaprak almayı düşünüyorum kilosu 3tl
geçen sene salamur yapmıştım çokta hoşuma gitmişti acemi şansı mı ne iyi denk getirmişim bakalım bu sene nasıl olacak
sizler nasıl yapıyorsunuz yaprağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?