- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
selam kızlar
ben sanıyordum ki bugün topak coşar çok sakin kalmış
bugün fış fış kayıkçı oldum kürek çektim çook eğlenceli bir spormuş
evet kızılırmakta çok çekmişim karadenize dökülmekten son anda kurtuldumherkesler gezmelerde..
nerde kürak çektin ki kızılırmaktamı
evet kızılırmakta çok çekmişim karadenize dökülmekten son anda kurtuldum
ne kızılırmağı bade Mogan da
Bütün aksilikler üst üste gelmiş canım sakin ol bugün sende bendensin
ee Ankarada su gölden ibaret olunca biraz görgüsüz oluyoruzmoganınızı yesinler..ankarada su vardı da ben mi bilmiyodum
kimseler uğramamış buraya(( terkedilmiş burası ıssız kalmış ((
ben bügn temizlik yaptım kendime geldim valla kendimi çok iyi hissediorum mutfağım baya kirlenmiş
tabi eskiden 4-5 bilmedin 6 saatte yaptığım işi bugün bütüüüüüüüüüüüüün gün bitiremedim vede bitmedi yarın defam etcem:)
zaten bitmesi içinde çok uğraşmadım 1 saat iş yaptım yarım saat dinlendim:)
eşimde yardım etti saolsun mutfakta falza olan ne varsa ama ne varsa kaldırıdm ve bi ohhhhhhhh dedim
evde fazlalık olunca sanki sırtımda taşıyomuşum gibi geliyo sinir oluorum((( memlekete giderken götürcem fazlalıkları kullanmadıklarımı uğraşamıcam valla orda koycak depo var
ihtiyacı olan alır ordan:) hiç diilse bende boştan yere durmaz heme değerlenir
bide ekmek kızartma makinam vede yumurta haşlama makinam var ama napcamı bilemiorum ikisinide akıbetlerine yarın karar vercem:)
sizce kalsınmı yollimmi?
kullanıomusun diye sorarsanız?
yumurta haşlama mak.1 defa
ekmek kızartma mak. 1 defa kullandım oda meraktan nasıl oluomuş diye:)
aranızda bunları kullanıp memnun kalan varmı bu ikisnide?
ekmek kızartmaya belki şans tanıyabilirim ama yumurta haşlama mak. sanki gidici gibi:)))))
şöyle mutfağa girince dolaplarımı açınca kafama bişeyler düşmeden kapakları huzur içinde açabilmek çok güzel bişeymiş
bundan 4-5 ay önce ayıptır sölemesi puding yaptım kup arıorum dolaplarda bi açtım dolabı kupların önünde kaseler varmış iki tane kase kafama düştü ordan yere iyiki kafamda kırılmadı beynim delincekti:)
ama artık herşey çok güvenli:)
şimdi bi duşa gircem ve huzur içinde uyuycam
yarında kendime tatil verdim işe gitmicem rapor alcam çünkü iş yerinde gıcık oldum.......!!!!!!!!
iş yerinde çalıştıgım bölümüm 3 yıllık arşivi duruyodu ben o bölüme geçince bana dedilerki sen eğitime katılma sonuçta köy okullarına falan gidilio
hamilesin bazı köyler 45 dakika hemde ayakta durma otur pc başında rahat rahat gidene kadar arşiv yap hem düzenlisin yaparsın sen bu işi evrak işiyle uğraş bende olur dedim
neyse geçende dediğim gibi işimi 3 hafta önceden bitirdim savsaklamadım
bu arşivinde depoya kaldırılması lazım depoda 2 mahalle ötede hizmetli abiler geldi arşivi hazırladık teslim aldılar dediklerki ''biz şimdi bu kolileri çuvalları götürüoruz perşembe günü gelip bu arşivin raflara dizilmesi lazım kim gelcek?''
odada benle birlikte 6 kişiyiz beni çık 5 kişi bi tanesi belinden rahatsız eğilip kalkamıo onuda geç 4 kişi kafasını kaldırmadı bile
abi beklio bi cevap bende deidmki ''ben gelirim '' abi dediki ''ama sen sandalyeye falan çıkamazsın bide raflara uzanmsan lazım böyle olmaz senle bi kişi daha gelsin kim gelcek?''
gene kimseden çıt çıkmıo..........
yani ben oraya gitcem ne halim varsa görcem 9 aylık hamileyim!!!!!!!!!!!
bende kızdım yarın arşive gidilcek bende işe gitmiorum anasını satim rapor alcam!!!!!!
asıl onlar ne halleri varsa görsünler!!!
ay biz öğrencilerden daha beteriz..
sanırım seviyenin düşmesiyle de alakalı. sen ders anlatıyorsun öğrenci telefonla oynuyor, uyuyor..
öğrenciyi bu konuda uyaramıyorsun da üniversite okuyor. dersi dinlemek zorunda değil...
sonuç ders anlatmaktan haz almayan hocalar...
seyyahım ne yapıcaz biz bu çocuklarla...
dün anlaştık. yarın dedim ödevini yapmadan kapıdan dışarı çıkamazsın. ,
sabah 8'de kalkmış, ödevini yapmış kitabını okumuş. şimdi 12'den beri bahçede...
ama yine de ben yesin, çalışsın istiyorum...
ama çok az yiyor. çok az çalışıyor...
2. sınıf topiğine bakıyorum ara sıra...
aman allahım ne testler yapıyormuş çocuklar. benim ki öğretmenin verdiği ödevi yapsın alnından öpüyorum...
bütün aksilikler üst üste geldi evet ama akıl var mantık var insan 1 saat içinde komşuları ayaklandırır mı..
ben geri aradığımda üstünü giyinmeye gitmiş iş yerinden izin almış eve gelcekmiş.
aynı annesi kılıklı.
bi kere evde telefon unuttum öğleden sonra da kv ile gezmeye gitcektik. öğlene kadar 70-80 cevapsız arama yapmış üstüne telefon şarjı bitmiş bi o kadar da arandı meseajı gelmiş.
şu an bacaklarımın bile feri kalmadı inanır mısınız.
beni millete rezil ediyor bu adam.
sanki dışardan eve girmeyen biriymişim gibi.
ıyyhhh bi de komşular gözünü belertip "karanfil nerdesin sen çok merak ettik" diye kızarcasına bakması yok mu..
evden 12 de çıktım 13 de eve geldim telefon da şarjda bekledi.
el insaf hala sinirliyim.
ay kızlar bahardan mıdır nedir. üstümde bir uyuşukluk, bir enerjisizlik, bir can sıkıntısı var ki sormayın...
canım hiçbirşey yapmak istemiyor...
işe gitmek istemiyorum, evde oturmak da istemiyorum...
depresyona falan mı girdim ne...
okulda yapılması gereken işler var...elim gidip de başlayamıyorum bir türlü...
konuşmaya bile mecalim yok o kadar yani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?