Kirli Çıkılar )))

farmasi birikim 120 euro az ama naparsin malum ev aldik birdahaki ay insallah daha fazla olur bide 2 saatlik is bulsam

selam kızlar
ben sanıyordum ki bugün topak coşar çok sakin kalmış
bugün fış fış kayıkçı oldum kürek çektim çook eğlenceli bir spormuş

Bütün aksilikler üst üste gelmiş canım sakin ol bugün sende bendensin

bütün aksilikler üst üste geldi evet ama akıl var mantık var insan 1 saat içinde komşuları ayaklandırır mı..
ben geri aradığımda üstünü giyinmeye gitmiş iş yerinden izin almış eve gelcekmiş.

aynı annesi kılıklı.
bi kere evde telefon unuttum öğleden sonra da kv ile gezmeye gitcektik. öğlene kadar 70-80 cevapsız arama yapmış üstüne telefon şarjı bitmiş bi o kadar da arandı meseajı gelmiş.
şu an bacaklarımın bile feri kalmadı inanır mısınız.
beni millete rezil ediyor bu adam.
sanki dışardan eve girmeyen biriymişim gibi.
ıyyhhh bi de komşular gözünü belertip "karanfil nerdesin sen çok merak ettik" diye kızarcasına bakması yok mu..
evden 12 de çıktım 13 de eve geldim telefon da şarjda bekledi.
el insaf hala sinirliyim.

Son düzenleme:
Farmasi bildirim yapiyorum. Birikmis tlmizin hepsiyle altin almistik bu ay. Toplam birikimimi yaziyorum. 222.5 gr altin 12 tane cumhuriyet.

ay kızlar bahardan mıdır nedir. üstümde bir uyuşukluk, bir enerjisizlik, bir can sıkıntısı var ki sormayın...
canım hiçbirşey yapmak istemiyor...
işe gitmek istemiyorum, evde oturmak da istemiyorum...
depresyona falan mı girdim ne...
okulda yapılması gereken işler var...elim gidip de başlayamıyorum bir türlü...
konuşmaya bile mecalim yok o kadar yani....

pikniğe gittik eğlendik

geldim kızımı yikadim uyuttum

bende dus alacaktım baribyuruyumde ole dus aliim dedim 65 dk yürüdüm sauna esofmanimimla şimdi soda içiyorum terleyince mineral kaybediyorum ya

dusumu aldım şimdi geçmişi okudum

karanfil eşine bravo bu erkeklerin bence kafa basmıyor bi yerde seninki bir saatte meraklanmis benimki yazın festivalde o satıcıları bakıyorduk bir uçtan bir uca . eşim dedikii sen annnenle bak ben sıkıldım tamam dedik sen git konser alanında bekle bizi. bizde yürüyoruz etrafa baka baka ... eşim biz gelmeyince beni cepten aramış duymadım o kalabalık seste, annemi aramış oda duymamış, ama deliye dönmüş 20 dk da bunlar neden gelmiyor kesin anneme bisi oldu falan demiş, düşün kızım ve küçük kardeşim onun yanındaydı 2 çocuğu bırakıp bize bakmaya gelecekmiş , iyiki ole saçma bisi yapmamisssin dedim.... bi sürü kavga etmiştik eve döndük ne konser ne bisi izlemedik ...

ay bunları yazcam derken diğerlerini unuttum

seyyah jel lerle ilgili yazmisin bilmem bi bakiyim bugün ilk kez yikadim agartiyo mu beyazkatiyo mu

kimseler uğramamış buraya(( terkedilmiş burası ıssız kalmış((

ben bügn temizlik yaptım kendime geldim valla kendimi çok iyi hissediorum mutfağım baya kirlenmiş
tabi eskiden 4-5 bilmedin 6 saatte yaptığım işi bugün bütüüüüüüüüüüüüün gün bitiremedim vede bitmedi yarın defam etcem:)
zaten bitmesi içinde çok uğraşmadım 1 saat iş yaptım yarım saat dinlendim:)

eşimde yardım etti saolsun mutfakta falza olan ne varsa ama ne varsa kaldırıdm ve bi ohhhhhhhh dedim
evde fazlalık olunca sanki sırtımda taşıyomuşum gibi geliyo sinir oluorum((( memlekete giderken götürcem fazlalıkları kullanmadıklarımı uğraşamıcam valla orda koycak depo var
ihtiyacı olan alır ordan:) hiç diilse bende boştan yere durmaz heme değerlenir

bide ekmek kızartma makinam vede yumurta haşlama makinam var ama napcamı bilemiorum ikisinide akıbetlerine yarın karar vercem:)
sizce kalsınmı yollimmi?
kullanıomusun diye sorarsanız?
yumurta haşlama mak.1 defa
ekmek kızartma mak. 1 defa kullandım oda meraktan nasıl oluomuş diye:)
aranızda bunları kullanıp memnun kalan varmı bu ikisnide?

ekmek kızartmaya belki şans tanıyabilirim ama yumurta haşlama mak. sanki gidici gibi:)))))

şöyle mutfağa girince dolaplarımı açınca kafama bişeyler düşmeden kapakları huzur içinde açabilmek çok güzel bişeymiş
bundan 4-5 ay önce ayıptır sölemesi puding yaptım kup arıorum dolaplarda bi açtım dolabı kupların önünde kaseler varmış iki tane kase kafama düştü ordan yere iyiki kafamda kırılmadı beynim delincekti:)
ama artık herşey çok güvenli:)

şimdi bi duşa gircem ve huzur içinde uyuycam
yarında kendime tatil verdim işe gitmicem rapor alcam çünkü iş yerinde gıcık oldum.......!!!!!!!!

iş yerinde çalıştıgım bölümüm 3 yıllık arşivi duruyodu ben o bölüme geçince bana dedilerki sen eğitime katılma sonuçta köy okullarına falan gidilio
hamilesin bazı köyler 45 dakika hemde ayakta durma otur pc başında rahat rahat gidene kadar arşiv yap hem düzenlisin yaparsın sen bu işi evrak işiyle uğraş bende olur dedim
neyse geçende dediğim gibi işimi 3 hafta önceden bitirdim savsaklamadım

bu arşivinde depoya kaldırılması lazım depoda 2 mahalle ötede hizmetli abiler geldi arşivi hazırladık teslim aldılar dediklerki ''biz şimdi bu kolileri çuvalları götürüoruz perşembe günü gelip bu arşivin raflara dizilmesi lazım kim gelcek?''

odada benle birlikte 6 kişiyiz beni çık 5 kişi bi tanesi belinden rahatsız eğilip kalkamıo onuda geç 4 kişi kafasını kaldırmadı bile
abi beklio bi cevap bende deidmki ''ben gelirim '' abi dediki ''ama sen sandalyeye falan çıkamazsın bide raflara uzanmsan lazım böyle olmaz senle bi kişi daha gelsin kim gelcek?''
gene kimseden çıt çıkmıo..........
yani ben oraya gitcem ne halim varsa görcem 9 aylık hamileyim!!!!!!!!!!!
bende kızdım yarın arşive gidilcek bende işe gitmiorum anasını satim rapor alcam!!!!!!
asıl onlar ne halleri varsa görsünler!!!

ıyı gecelerrrr cok yorulduk ve eglendık bugun super gectı yaa.... sımdı ben bıldırımı unutmusum ama saat 12 yı gecmedı ya polyannacılık yapcam artık:) banada 1000 tl yazarmısın farması

selin kız sen daha yeni evli değil misin...
ne zaman çıktı senin evde fazlalık...
ben de zaman zaman ayıklarımmm
en son evdeki kullanmadığım yada yıllar öncesinde kulandığım orası burası yağ leke olmuş çıkmamış borcamları tabakları atıyordum ki çöpe eşim yetişti...
çöpe atsam da zaten yanına koycaktım birileri alıyodu ordan...
eşim de tanıdığı ihtiyacı olanlara vermiş...
benim de aklımda mutfak..pis pis bakıyorum neleri uzaklaştırabilirim diye...
yum. haş. makinesi ne ki...ay öyle bir şey mi var..
ben ekmek kızartma makinesini kullanıyorum zaman zaman..
mesela en son bu sabah kullandım...

sen hamile değil misin..ne koşuyon her işe...
hep verici olursan kadir kıymet bilinmiyor bu dünyada...
boşver....

selin kuzum sen deli misin?
o kadar adamın içinde sana mı kaldı ben gelirim demek
ben gelmek isterdim ama karnım burnumda halimle yardımım pek olmaz herhalde deseydin
ne umursamaz yüzsüz insanlar var öyle dışarda devlette iş diye işsiz gezen onların yerinde olmak isteyen yüzlerce binlerce insan var...

saldım valla artık o düşünsün
ödevi var malzeme almaya gittik bugün
öle cici elbiseler yazlıklar gelmiş
ağlayacaktı nerdeyse yalvarttım
almadım
lcwye de bilerek soktum

sen kızma gelip hep beraber döverik

walla selın bravoo sana bı mutfagım kaldı temızlenecek sole dıp kose ama erınıyorum ınankı... bende oyle duzenlı olmak ıstıyorum hatta bunun ıcın cokta ugrasırım ama saolsun esım ve kızım hadı kız kucukte asıl esım bı aldıgını yerıne koymaz ona sınır olıuyorum yatak odası sıfonyerını hergun sılerım ustunu bosaltırım bısey gormeye tahammulum yok ama gel gorkı esım aksam gelır cebınde ne var ne yok oraya boca eder ayy sınır oluyorum bu hallaerıneee papatya bu bahar fena carptı bıızı

ben uyanmadan uyumak istiyorum bi kaç yıl

seliin delirme
ne evde ne işte yorma kendini

ya kızlar bıse sorcam belkı daha oncede bahsetmısımdır banyo ufak bızım tadılat olcak dusakabın buyucek ama ıste camasrı mak cıkması lazım koyacak yer ayarlamaya calısıorus bı kac alternatıf vardıda sımdı sole bıse olurmu? salonumda somıneın yanıda bı bos alan war boyle olu alan gıbı koltuk koysan gırmez takımın parcası abes duru felan o duvarın arka kısmıda mutfak sımdı oraya soyle sık bı dolap yaptırsak ıcıne makına gırcek sekılede ustunude hepp cooook ıstedıgım kıtaplık olarak dızayn ettırsek cokmu abes durur bılemedım makına gorunmıcek ama sonucta salonda olcak dolabı takımıma uygun yaptırıyım dıyorum bılemıyorum bı fıkır verın bana olmadı resım cekıp ekleyım daha kolayb anlatayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…