Kirli Çıkılar )))

şimdi bakıyorum da weider lara 60 tableti 189 lira

bu l carnitin de mi
o kadar para versem içmeme gerek yok
zaten içimin yağları erir benim

sirke yoncaları göremedim yaa
ben hiç görmedim

neyse ben çıkayım duruşmam var
az daha durursam bizim kalemdekileri paralayacağım zati
fırsatım olurs yandan bakarım

:18::18::18::18::18::18:
Anaaaaaaaaaaaa iyi ki katip olmamışım

eltiye noluyo bıdığım anlamadım

günaydın kızlar;
evlendiğim ilk yıllarda annemle kv'ye aynı hediyeyi alırdım.
helen bir yıl ikisine de aynı renk aynı model mavi birer gömlek aldım...
allahım annem gül gibi çiçek gibi kullandı. ham de o kadar çok para vermiştim ki aman iyisi olsun diye...
anneler gününden 10 gün sonra falan eşimin bir akrabasının düğünü vardı. gittik. allahım bir de ne göreyim benim kv giymiş gömleği yemek tepsisi atşıyor ve gömleğin göbek kısmı tamamen yağ, bulaşık lekesi falan olmuş. ondan sonra ben o gömleği bir daha görmedim o da benden bir daha hediye görmedi...
benimdoğumumda, sonraki yıllarda olduğum ameliyatımda ve oğlumun sünnetinde aramadı da gelmedi de...üstelik bana sadece 1 saat uzaklıkta bir ilçede oturuyor ve günü birlik güne gelip gidiyor...
o günden sonra aramayı da kestim...
eşim hediye alırsa kardeşleriyle falan birleşip hayır demem. ama ben ne alırım ne de uğraşırım...
anneme de kardeşimle birlikte bir yıl bulaşık makinesi aldık...
bir sene de babalar gününü de bahane edip ikisini iyi bir otele bir hafta tatile yoladık...
bu sene de çatal bıcak takımı alıcaz....

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar.
hayırlı sabahlar.
dün itibariyle ben de bahar temizliğine başladım.
bugün kalan camlarımı halledeceğim,yarın tam tekmil mutfağa geçerim.gerisi temiz zaten,adı bahar temizliği.
kışlıkları,montları kaldırdım.tüm baharlık ve yazlıklar çıktı,yıkayıp,ütüleyüp asıyorum bir yandan.
kızların dolabı doldu bile.
benimse bir sürü ihtiyacım var.
farmasim 2 aydır bildirim yapmıyorum,birikimleri üste başa harcayacak gibi duruyorum,eşime bulaşmadan halledeyim dedim.önümüzdeki ay kaldığım yerden devam ederim.
selin o çalışma arkadaşlarına yazıklar olsun,ne vicdansız insancıklarmış ya.
herşeye atılmaman gerektiğini anlamışsındır şimdi,bırak herkes kendi işini kendi görsün,insan kullanmaya bayılır bazıları.
karanfilim eşin neden bu kadar telaş yapmış,hani kronik bir hastalığın falan olsa,başına bir şey gelmesinden korksa anlayacağım da.sen de şöyle bak;beni seven,merak eden,1 saat sesimi duymasa meraktan ölen bir eşim var diye.
anneler günü konusu açılmış,ah ciğerim ah..
sadece şu kadarını söyleyeceğim,kimseyi hediye almak konusunda bile annenizle bir tutmayın,değmezler.

ben anneme nevresim takımı alacağım insallah kayın valideme almam aramamda

o beni ararmı sorarmı çocuğuma bir çöp almısmı bosverrrr

bıdık bazen sen çok detay düsünüyorsun alınma kırılma ama gereksiz seylerle kendini çok üzüyor yoruyorsun bence eltine noluyo o da ister hediye alırım ne var demissin ya ona kalsan herkes ister paran o kadar çokmu şekerim kaynanıyı koydum eltiye hediye alcan valla bravo sana çok iyi kalplisin

banucum bunu yaşamayan anlamaz.
dün eşim gündüz de bana kızıyordu seni düşünüyorum daha ne istiyorsun diye. akşama kadar başının etini yedim sabah 6 da bile.

beni millete rezil ediyorsun diyorum millet mi önemli ben mi dedi.
hemen ona şu örneği verdim.
"benim yaşadığım durumu ömründe kaç defa yaşadın bi hatırla bakalım annen sana ulaşamayınca okul yurt arkadaş her yeri ayağa kaldırınca ne düşünüdün ya da dersten çağrıldın bi baktın annen müdür yardımcısının yanında ya da annen sınıfa bi daldı oğlumm nerdesin diye bağırdı ne hissedersin?"
bunların hepsini kafamdan salladım ama sanki birebir yaşamış gibi biliyorum hiç itiraz etmedi. çünkü annesi daha beterini yapar biliyorum belki de benim yaşadığım siniri hayatı boyunca kaç defa yaşadı kaç defa arkadaşlarına rezil oldu.
akşam komşu gelmiş kapıma az önce geldim yoksun dedi dedim günüm vardı "sen de eve girmiyon maşallah demez mi.
millete laf düşürtüyor. elin adamlarına rezil olduklarım da cabası.. biliyorum kafanızı bu konuda çok şişirdim ama çok kızdım dün nasıl..

haklısın karanfilcim diycek bisi yok

bu arada bimde bu hafta tencereler var çesit sesit

benim takımımım cam kapağı kırıldı 26 cm sanırım ve her seye güzel uyardı o sebeble bu hafta bimden alacağım bir tava hangisini almıstınz siz daha önce

günaydın kızlar
ben de akşam yemeğimi yaptım,bakla ve mercimek çorbası
karanfilcim annem de yapakları aynı senin gibi yapıyo
ben daha hiç denemedim,annem yapıyor diye
bıdıkcım
kendini hiç kasma
anneler günün de ara kutla
bi de niye eltine bi şey alcaksın ki,boşver ya
ben de ilk evlendiğimizde hediye alıyordum
ama sonra
kv ye aldığım elbiseyi görümcemin üstünde,kbabaya aldığım gömleği görümcemin eşinin üstünde görünce çok üzüldüm
şimdi ikisine de bişe almıyorum
hatta aramak bile istemiyorum,

herkese günaydın,
artık geçmişi okumuyorum ipin ucu öyle bir kaçtı ki
umarım çok şey kaçırmıyorumdur

bimde ki tencereler tavalar güzel aslında tavaya da ihtiyacım var ama masrafta yapmak istemiyorum

kv ye hediye almak gibi bir derdim uzun zamandır yok çok şükür
en son nişanlılığımızın ilk yılı aldım bir daha almadım
artık arayıp kutlayacak bir kv m bile yok çok rahatım

daha önce çok güzel çok şık ve epey pahallı bir koltuk örtüsü almıştım dekoratif bişiy taşları vardı üzerinde
yurtdışından gelmişti(annemde çok beğenmişti ama çok pahallı olduğuna alamamıştım ona )
kvne gerek vardı diyip kenara attı sonra ki gittiklerim de kullanır koyar belki diye düşünmüştüm
hiç görmedim ne aldıysam kullanılmadı beğenilmedi ama sevgili gelininin aldığı en uyduruk şeyler bile başköşede yer aldı
ne diyim zevk meselesi demek ki tarzlarımız farklı bende bir daha birşey almadım
şuanda da konuşmadığıma rahatm konuşuyor olsam alırmıydım almazdım ve aramazdım

annemede kahve fıncanı takımı ve su bardaklarını alıcım uzun zamandır istiyordu

benim annem yaprakları alır yollar ben salamura ederim annemi uğraştırmam.
ama git güzel yaprak bul seç desen hayatta yapamam bilmem.

aynı benim babannem.
ne zaman bi hediye alsak hemen halalarımın ... çıkar.

hele annem babannemle aynı evde yaşarken ortadan kaybolan tursil(eskiden pek kıymetliymiş köy yerinde), nevresimlik çarşaflar vs. hep halalarımın çeyizinde görmüş.

canım ben wok tava almıştım ama şu 4 lü tavaya pek heves etsem de kalmamıştı sabahları yumurta kırmaya filan.
benim bimden beklediğim tencere teflon değil canım hascevher marka küçük çelik tencereler.

o zaman onlarda haftaya geliyormus has cevher

o zaman onlarda haftaya geliyormus has cevher

gerçekten mi
hemen anneme haber edeyim :)))
ben aldım çok memnun kaldım annem de alcak ihtiyacı var.

ilk evlediğimiz yıl kv ye çerez takımı almıştım. eltim de fincan takımı almış. az görmeyin. kv bize sosyeteye gittiğinde filan senede bir filan olmak üzere ince çorap fular gibi şeyler alır.
tabak çanağı pek sever. ama o yıl dedi ki "bi dahaki yıl ihtiyacımı söyleyeyim de onu alın" dedi. o kadar zengin bi insan
bi daha da bişey almadım. aradan 2 yıl geçti.
geçen yıl görüşmüyorduk zaten zehir kusuyordu bana.
gittim lc den bi bluz aldım güzel de bişeydi. verdim eşimin eline al götür sonra bana hediye almadın diye canını sıkmasın dedim.
pek sever hep giyinir gittiğimizde.
geçen yıl eşim gittiğinde "ne gerek vardı ben bu yıldan itibaren bana bişey almayın diye söylemiştim tüm çocuklarıma" demiş.
oysa duymayan bi biz vardık. neyse helali hoş olsun.
bence bizden bekliyordur yine bişeyler.
diğerlerine demesinin nedeni eltimlere zaten aylık yardım yapıyorlar alsalar yine kendilerinden çıkcak diğer ikisi küçük zaten.
ben de bilemedim napsam
büyük bişey bekliyor olabilir ama şu an çok sıkışığız. görümceme ekstra giderlerimiz de oldu.(o da helali hoş olsun) napcam bilmiyorum.
annemiyse arıycam sadece annem hediye beklemez ilçede zaten.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…