Kirli Çıkılar )))

allright, arabanız hayırlı olsun canım, kazasız, belasız kullanmak nasip olur inşallah

kızlar gökçe yok ne zamandır, üyeliği iptal falan mı oldu acaba:44: meyra da galiba kocasına dediğini yaptırdı, akdeniz kıyılarına yerleşti o da yok ortalıkta

Selam kizlar... Online gozukuyorumda basinda degilim... Yaprak sardim bi.duduklu. sirkecan fotoyu aksama esime attirip hemde ogrenmis olacagim. Babamlara yarin gitmeye karar verdim aksamda esim is.cikisi gelecek kalacaz bir gun bakalim kismetse... Olyy ve senfat cocuktan.cocuga degisiyoo bu isler onu anladim. Ilkeyle duru birer gun arayla dogmus cocuklar ama sen anlattikca farkina variyorum aralarindaki gelisimsel degisikliklerin ilkede 15 ayliga yakinken yurudu ama Su.hard cikarma Anne baba bir yas oncesi bile vardi ama konismasi bir yildir var son 6_7 aydirda Iyi derecee de gelisme var Ama mesela ilke memeyi cok gec birakti daha 2 ay once :) tuvaleti ise gecen gecen yaz sonu ogrendi ama bi ara rahatzdi Ben yine bagladim sukur kistan beri bi sorun olmadi... Yani yasit yine gun cocuklarin bile.gelisimi cok farkli... Oly ogenmesi bir.haftaya bakar.deniyor Ya ben oyle.cok.sik bogaz yapmadim ama anladigim zaman cis kaka olaylarini bende onla oturdum.suslu puslu kulotlar aldim cici kulot giyces.diye sevindirik olduk felannn ayyy ne cok set.yapuoruz Su hayata hazirlama calismalarinda yaww kolay gelsin simdiden bide kacirirsa felan kizmayin nolur anlat herseyi Ben ilkeyle buyuk adammis gibi konusuyorum eee oda bir birey nede olsa arabanizda hayirli ugurlu olsun canim Allah kazadan beladan.korusun insallah.... Amin

dünkü gittiğimiz arkadaş çok relax bi insandır.. hayat felsefesine hayranım.
dün hep birlikte oturuyoruz.
biz salondayken çocuklar bardaklara süt doldurmuş pipetle süt içiyorlarmış.
aradan bi zaman geçti bu sefer de limonata içmeye başlamışlar.

dediler ki "aaa y.... ne kadar rahatsın" "ne yapıyım ki burası onların da evi" dedi çok hoşuma gitti bu cümle.
evet bazen evi dağımasına izin veririz miniklerin ama hiç burası onların da evi gözüyle bakar mıyız?? dimi..

bu arada az önce hesap çıkarttım.
biz bu ay 2170 tl harcamışız.
400 kira
500 borç
370 mutfak
150 doğalgaz
43 elektrik
20 su
50 aidat
45 tl cep fat.
140 gün parası
120 yol parası
ve gerisi ıvır zıvır işte
son 3 aydır borcumuz bitti biteli çok açılıyoruz farkındayım özellikle eve ıvır zıvır eşya alma konusunda. bi dur demeliyim.

selam hanımlar
okuldan geldim uffff ne sıcak
ben de akşam bi yazlıkları çıkartsam ii olacak
allright arabanız hayırlı olsun cnm

ahhh o elti yokmu ohhh o elti
eltiyle kv aynı evde köyde yaşıyorlar kv de bıkmış biraz artık heee diyip geçiyor herşeye
önceki yıllarda kayınvalideye hediye gönderdim kıyafet aldım anneler günü diye
kargo gelince bu dır dır etmiş kadına bana niye almadı bende anneyim ne var banada alsaydı diye
kv de beni kayırmış kendince açıklama yapmış elti hemen sen onu kayır sen ondan yana ol ben alamıyorum diye acıtasyon yapmış
kadında huzursuzluk çıkmasın iyice diye ona vermiş kıyafeti
bilin bakalım bana bunu kim anlatıyo tabikide eltimmmmm başkaından duyma benden duy diye anlatıyo
benim dediğimi dinliyormu yoooo

kızlar hediye hediye dediniz annişime gittim çok süper bi hediye aldım tammm baharlık çok güzel bi bluz ama çok şık bişey içinede atlet aldım akşam çeker koyarım
67 liraya aldım centrodan:) bide haftaya cuma günü iş yerine çiçek gönderdikmi tamamdır:)

kayınvalideyede çanta baktım cık beğenmedim burda alabileceğim bi deihman var ordada güzel bişe yoktu
onada güzel bi anne penyesi alcam eşitlik ilkesi bozulmasın:) ama annişiminki çok güzel :)

bimin gelecek haftaki ürünü hascevher i nasıl gördünüz ben netten öyle bir sayfa göremedim bana da link verirmisiniz

kızlar eşimle gazetede emin evim in yapmış oldugu bi inşaat reklmı gördük
fazisiz taksitli ev imkanı diodu merak ettik bi soralım dedik
ev beylik düzünde ahenk evleri diye googleye yazınca çıkıo:)

sözde faiz yok amaaaaaaa
3+1 evler 405.000 den başlayan fiyatlarla
2+1 ler 305.000 den başlayan fiyatlarla:)

108 ay taksit imkanı taksit uzadıkça evin cephesi katı manzarası metrekaresi değiştikçe fiyatta artıo tabi

kulaklarıma inanamadım
faizsiz hali buysa demekten kendimi alamadım

yuhhhhhh diorum başka bişey demiorum!!!!!!!!!

ciddi misin selin
ben de doğu görevimiz bitince yerleşeceğimiz yerden emin evime gireriz diyodum faizsiz diye

ciddi misin selin
ben de doğu görevimiz bitince yerleşeceğimiz yerden emin evime gireriz diyodum faizsiz diye

canım bu dediğim evleri emin evim yapıp taksitle satıo ama fiyatlar bunlar bide akıllı bıdıkların girmiş oldugu bi sistem var oda ayrı:)
akıllıbıdıklarınkini billemicem ama
şu ahenk evlerinin faizsiz olduğuna beni kimse inanadıramaz:)

selincim
sen mi sormuştun eskiden tam hatırlamıyorum ama
tavsiye edeceğiniz dizi var mı iye
fringe çok güzel cnm
başlayabilirsen başla

canım emin evimi bilemiycem ama bi inşaat firması vadeyle bi ürünü istediği fiyata satabilir.
din alimlerinin benim bildiğime göre de muhalefet çıkarmadığı bi konu bu.
yani senin elinde bi çekyat var 1 yılda ödersen 500 tl peşin ödersen 250 tl diyebiliyormuş.
problem şurda ben sana 1000 tl verim seneye bana 1500 tl olarak öde ya da 100 gr altın verdim 1 yılda ödersen 150 gr geri ödersin demek faize giriyormuş.
evet kafa karıştırıcı ama ailmler bu şekilde söylemiş. neye göre ictihat ettiler tabi ben de bilemem.

en güzeli missler gibi paran olcak vercen alcan yaa

Son düzenleme:
ollycan arabanız hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnn canım

peki maliyeti en en en fazla 80-90 bin olan evleri 400.000 den başlayan fiyatlarla başlayan diorum :) çünkü ucunu bucanı bilmiorum:)
satmak adaletlimi?
bu nasıl ticaret ? istemiosan alma diceksin belki ama zaten istesemde alamamki yarım trilyon:)

ev düzenleme ile ilgili selin ya da bıdık dı tam hatırlamıyorum vermiş oldukları linkleri inceledim baştan sona
hepsi benim evimde uyguladıgım çekmece içi düzenleme
selinle aynı şekilde düzenim var aşağı yukarı
ayrıca fatura ve garanti belgelerini ve diğer önemli belgeleri sakladıgım evrak çantası var.
kablo, çoğaltıcı, flaş bellekler gibi ıvır zıvırlar, dikiş kutusu ve bu kutunun harcinde düğme kutusu (peynir kutusundan) hurçlar ev içi düzenlemede yardımcı oluyor.
ayakkabı kutularını sadece ayakkabı saklama da kullanıyorum. onun haricinde düzen amaçlı kullanmıyorum, tozlandıgında yıkanmadıgı ve ıslak bezle silinmediği için.

şimdi soruma geçelim: evde renk renk çantalarımız oluyor ya, bunları nasıl saklıyor ve düzenliyorsunuz
farklı ve iyi bir düzeni olursa paylaşabilir mi

istanbuldaki lüks evler yeri mevkisi açısından
benim girdiğim sistem altın günü tarzı
toplamda kaç para istiyorsan kaç ayda ödemek istiyorsan ona giriyorsun

milyoncu tipli üç buçukçularda bu aralar teneke kutular çok fazla dikkatimi çekiyor süsülü süslü çekmece içine ayna önüne ıvır zıvır koymak için kullanılacak kutular var
alan kullanan varmı
bir müddet sonra pas küf gibi birşey olurmu
bunun gibi çeşit çeşit var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…