- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
milyoncu tipli üç buçukçularda bu aralar teneke kutular çok fazla dikkatimi çekiyor süsülü süslü çekmece içine ayna önüne ıvır zıvır koymak için kullanılacak kutular var
alan kullanan varmı
bir müddet sonra pas küf gibi birşey olurmu
bunun gibi çeşit çeşit var
Eki Görüntüle 701150
istanbuldaki lüks evler yeri mevkisi açısından
benim girdiğim sistem altın günü tarzı
toplamda kaç para istiyorsan kaç ayda ödemek istiyorsan ona giriyorsun
ciddi misin selin
ben de doğu görevimiz bitince yerleşeceğimiz yerden emin evime gireriz diyodum faizsiz diye
istanbuldaki lüks evler yeri mevkisi açısından
benim girdiğim sistem altın günü tarzı
toplamda kaç para istiyorsan kaç ayda ödemek istiyorsan ona giriyorsun
ev düzenleme ile ilgili selin ya da bıdık dı tam hatırlamıyorum vermiş oldukları linkleri inceledim baştan sona
hepsi benim evimde uyguladıgım çekmece içi düzenleme
selinle aynı şekilde düzenim var aşağı yukarı
ayrıca fatura ve garanti belgelerini ve diğer önemli belgeleri sakladıgım evrak çantası var.
kablo, çoğaltıcı, flaş bellekler gibi ıvır zıvırlar, dikiş kutusu ve bu kutunun harcinde düğme kutusu (peynir kutusundan) hurçlar ev içi düzenlemede yardımcı oluyor.
ayakkabı kutularını sadece ayakkabı saklama da kullanıyorum. onun haricinde düzen amaçlı kullanmıyorum, tozlandıgında yıkanmadıgı ve ıslak bezle silinmediği için.
şimdi soruma geçelim: evde renk renk çantalarımız oluyor ya, bunları nasıl saklıyor ve düzenliyorsunuz
farklı ve iyi bir düzeni olursa paylaşabilir mi
ev düzenleme ile ilgili selin ya da bıdık dı tam hatırlamıyorum vermiş oldukları linkleri inceledim baştan sona
hepsi benim evimde uyguladıgım çekmece içi düzenleme
selinle aynı şekilde düzenim var aşağı yukarı
ayrıca fatura ve garanti belgelerini ve diğer önemli belgeleri sakladıgım evrak çantası var.
kablo, çoğaltıcı, flaş bellekler gibi ıvır zıvırlar, dikiş kutusu ve bu kutunun harcinde düğme kutusu (peynir kutusundan) hurçlar ev içi düzenlemede yardımcı oluyor.
ayakkabı kutularını sadece ayakkabı saklama da kullanıyorum. onun haricinde düzen amaçlı kullanmıyorum, tozlandıgında yıkanmadıgı ve ıslak bezle silinmediği için.
şimdi soruma geçelim: evde renk renk çantalarımız oluyor ya, bunları nasıl saklıyor ve düzenliyorsunuz
farklı ve iyi bir düzeni olursa paylaşabilir mi
milyoncu tipli üç buçukçularda bu aralar teneke kutular çok fazla dikkatimi çekiyor süsülü süslü çekmece içine ayna önüne ıvır zıvır koymak için kullanılacak kutular var
alan kullanan varmı
bir müddet sonra pas küf gibi birşey olurmu
bunun gibi çeşit çeşit var
Eki Görüntüle 701150
ne tesadüftür ki ben d eayakkabı kutusu kullanmam
tozdan geçtim 64564564 kişinin deneyip yere bastığı ayakkabıların konulduğu kutular onlar beaaa
bıdıkcım nem olmazsa sorun olmaz sanki
ama ben kutu da sevmiyorum üstü açık düzenleme sistemleri olabilir benim içinde ne olduğunu görmem bilmem lazım
benim gibi tembele kutuyu çıkar aç kapa ooo uzun iş
ne tesadüftür ki ben d eayakkabı kutusu kullanmam
tozdan geçtim 64564564 kişinin deneyip yere bastığı ayakkabıların konulduğu kutular onlar beaaa
bıdıkcım nem olmazsa sorun olmaz sanki
ama ben kutu da sevmiyorum üstü açık düzenleme sistemleri olabilir benim içinde ne olduğunu görmem bilmem lazım
benim gibi tembele kutuyu çıkar aç kapa ooo uzun iş
tasnifleme yapınca aradıgın şeyi bulmak zor olmuyor. örneğin bir kutunun içine dikiş ipliği, iğne, makas, düğme, don lastiği vs koyuyorsun, her seferinde nerede diye aramıyorsun. bir kutuyu kırtasiye malzemeleri bant, yapıştırıcı, kalem, zımba koyuyorsun. her aradıgını yerinde buluyorsun. elindeki ıvır zıvırı oraya mı buraya mı kaldırsam diye düşünmüyorsun, tasnifliyorsun
dolap ve cekmece içlerinde saklı olmalı, ortada görününce evde dağınıklık varmış gibi görüntü oluşturuyor.
Ben evde temizlikten çok düzen ve tertip yapmasını severim.
kesinnlikle:))) evde herşeyin herşeyin bi yeri olmalı:)
hatta senin bile yein olmalı mesela benimde yerim var eşiminde yeri var hep oralara otururuz:) yatağın hep aynı yerinde yatarız masada hep aynı sandalyeye otururuz:) şaka bi yana evde herşeyin bi yei olunca dağınıklık kargaşa önleniyo
ben resmen çöreklenirim nereye gidersem giyeyim hemen bi yer bulurum kendime
bi de bi yere taşınınca bi dolanırım hep aynı markete taksiye terziye yani hep aynı yere giderim aynı şeyleri kullanırım eczaneyibile
buna eşyaya bağımlılık diyolar ve iyi değilmiş
eşyaya bağlı ama bağımlı olmayacaksın
seyyah sen sürekli tanı istiyorsun
otistik değilsin canım, manyaksın
sonradan otistik olunmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?