OKB bana ait dimi senfat? kimselere onu vermem
gokcenin kocasına ait
az hatırlıyorum ama..peki maliyeti en en en fazla 80-90 bin olan evleri 400.000 den başlayan fiyatlarla başlayan diorum :) çünkü ucunu bucanı bilmiorum:)
satmak adaletlimi?
bu nasıl ticaret ? istemiosan alma diceksin belki ama zaten istesemde alamamki yarım trilyon:)
peki maliyeti en en en fazla 80-90 bin olan evleri 400.000 den başlayan fiyatlarla başlayan diorum :) çünkü ucunu bucanı bilmiorum:)
satmak adaletlimi?
bu nasıl ticaret ? istemiosan alma diceksin belki ama zaten istesemde alamamki yarım trilyon:)
arabanız kazasız belasız hayırlı olsun.
tuvaler eğitimini ben de düşündükçe geriliyorum
oğlan oldu 15 aylık baba, dede, mama, su gibi hiç bir kelimeyi çıkarmıyor.
böyle giderse 5 yaşında konuşur.
hiç istek yok
senin kız konuşmaya başladı diye hatırlıyorum ama onun da ilk kelimeleri geç mi çıkmıştı( bu sorumu darksea da görüp yanıtlarsa iyi olur)
senfat, o zaman başak burcu olanların % 90'ı otistikben de hiç hoşlanmam eşyaların yerlerinin değişmesinden. geçen gün eşim koltukların yerlerini değiştirmek istedi, başıma ağrılar girdi sanki benim alıştığım şekilde olmazsa kötü, şekilsiz olcak gibi geliyo, hiç istemiyorum bir şeyin yeri değişsin eşim 'zaten ev senin, biz misafiriz ' diyo
süt olcak diye annem uyuturdu beni doğurduğum zaman ... derdiki köyde koyunları sağmadan önce uyuturlarmısya gitti aslında
bebeğin banyosunu yaptırmak için geliyor 2-3 günde bir
sonra kalıyor, biraz bakıyor, ben uyuyorum o arada
kızlar şunu fark ettim, uyumayınca sütüm çok çok az oluyor
yemediğim şey kalmıyor, ama uyumamışsam süt yok
hele 2-3 saat rahat bi şekilde uyuyayım, sütüm hemen geliyor
hayırlı olsnu canım arabanızarabanız kazasız belasız hayırlı olsun.
tuvaler eğitimini ben de düşündükçe geriliyorum
oğlan oldu 15 aylık baba, dede, mama, su gibi hiç bir kelimeyi çıkarmıyor.
böyle giderse 5 yaşında konuşur.
hiç istek yok
senin kız konuşmaya başladı diye hatırlıyorum ama onun da ilk kelimeleri geç mi çıkmıştı( bu sorumu darksea da görüp yanıtlarsa iyi olur)
faizsiz diyorlarsa bir yerde kesin vardır insanları çekme çabasıdar islamı kullanarak seyyaha katılıyorum o mütahıtler o zenginler ne anasının gözü ki bizim hayrımıza iş mi yaparlarkızlar eşimle gazetede emin evim in yapmış oldugu bi inşaat reklmı gördük
fazisiz taksitli ev imkanı diodu merak ettik bi soralım dedik
ev beylik düzünde ahenk evleri diye googleye yazınca çıkıo:)
sözde faiz yok amaaaaaaa
3+1 evler 405.000 den başlayan fiyatlarla
2+1 ler 305.000 den başlayan fiyatlarla:)
108 ay taksit imkanı taksit uzadıkça evin cephesi katı manzarası metrekaresi değiştikçe fiyatta artıo tabi
kulaklarıma inanamadım
faizsiz hali buysa demekten kendimi alamadım
yuhhhhhh diorum başka bişey demiorum!!!!!!!!!
evlenirken hersey yeni alındı tek genç odam vardı ve içindeki ıvır zıvırlarımitiraf ediyorum
ilk görev yerim tek bir valizle gidip ev tutma ve eve sürekli birşeyler alma seüvenim işte orada başladı
mardinin yeşilli ilçesinde görev yapıyordum
imkanlarım o kadar yoktu var olanalrıda sonrada keşfettim
sürekli al al al al al al herşeyden ama herşeyden alıyorsun ihtiyaç ve bilmemezlik de
sonra evlendim daha bir alma maceram başlamıştır milyoncular bir milyar para harcamışımdır
sonra ne oldu depremde tepe takalk olunca bi destur çektim kendime
önceden de giriyordum buraya ama o zamanalr daha bir çok girmeye başldım tekodada yaşamaya başlayınca herşey gözümden gitti
şimdi o yılların birikmişlikleri var evde
vermeye kalksam kıyamıyorum
lazım mı değilm mi diye düşünsem vazgeçemiyorum
sanki herşey lazım gibi geliyor
taşınma sırasın ne kadar çok ıvır zıvır kolisi birikiyor anlatamam
kaç haftadır kıyafetleri ayırıp vereceğim bir türlü ayıramadım
birde aldım mı birkaç çeşidinden ve renginden alıyordum ne gereği varsa
bazen öyle imreniyorum evlenirken herşeyini biranda alıp düzen kuranlara
kendi evime bir geçeyim hayırlısyla herşeyi yerli yerine yerleştireceğim fazladan olan herşeyi hemen vereceğim
günaydıııııın, hayırlı cumalar kızlaaar
darkseayı okuyunca aklıma geldi. ne zamandır sormak istiyodum size. yaz geldi ve karıncalar ortaya çıktıözellikle mutfakta bazen çizgi halinde sıralanıyorlar ve çok rahatsız edici oluyor. bu konuda bildiğiniz bi şey var mı, balkonu geçtim, bari mutfaktan uzak tutayım
odadki herkes araziye çıktı. Mekan bana kaldı. Müziği son ses açtımmm.
Hemde bugün cumaaaa
Ve evde yenmeyi bekleyen mozaik pastam var
Allahım ne kadan da musmutluyum :)))
bugunde bir hafta bitiyor okulların kapanmasına tatile 6 hafta kaldı oleyyy
annemin de mutfagında oluyor kafalarına göre takılıyordu tarıncalar
En güzel yolu hiç kırıntı bırakmamak yerde çünkü en ufak bir kırıntı olsun hemen parti moduna geçiyorlardı. Eşimin ailesinin evinde de antrede çıkıyor orayı alçıyla kapatıyorlar azimli şeyler alçıyı aşındırıp yine çıkıyorlar aynı yerden
odadki herkes araziye çıktı. mekan bana kaldı. müziği son ses açtımmm.
hemde bugün cumaaaa
ve evde yenmeyi bekleyen mozaik pastam var
allahım ne kadan da musmutluyum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?