Kirli Çıkılar )))

senfat, o zaman başak burcu olanların % 90'ı otistik ben de hiç hoşlanmam eşyaların yerlerinin değişmesinden. geçen gün eşim koltukların yerlerini değiştirmek istedi, başıma ağrılar girdi sanki benim alıştığım şekilde olmazsa kötü, şekilsiz olcak gibi geliyo, hiç istemiyorum bir şeyin yeri değişsin eşim 'zaten ev senin, biz misafiriz ' diyo

Son düzenleme:
az hatırlıyorum ama..
eskiden halifelerin birinin döneminde yaşlı bir kadın bir şeyler örüp satarmış.
bir gün kandili bitince gitmiş ay ışığında örgüsünü örmüş ertesi gün yine satmış. ancak aynı fiyattan satınca içine dert olmuş halifenin kapısını bulmuş...

Bir evin maliyeti aşağı yukarı aynı miktarlarda çıkar arsasına göre konumuna göre değeri binermiş. İnşaat firmaları arsa sahiplerinden aldıkları yerin üzerine koyarak kazandığı için fiyatlar bu kadar uçuklaşabiliyormuş.

günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar canlarrrrrrr

inşaallah çok güzel bir cuma günü olur

SALAVAT-I ŞERİFE GETİRMENİN FAZİLETİ

Efendimiz Aleyhisselam buyurdu:
- Bana en yakın olanlar, üzerime en çok salavat getirenler olacaktir.
- Üzerime salavat getirirseniz Allah da (c.c) sizin üzerinize salavat getirir.
- Bana salavat getirin. Nerede olursanız olun salavatınız bana ulaşır.
- Allah Teala (C.C) buyurdu: "Bir defa salavat getirene Ben ve meleklerim on defa salavat getiririz."
- Cuma günü ve geceleri üzerime (100) defa salavat getirenin Allah Teala (c.c) otuzu dünyaya, yetmişi ahirete ait olmak üzere yüz hacetini kabul eder.
- Dua ile sema arasında bir engel vardır. Üzerime salavat getirilince engel açılır, dua yerine ulaşır.
- Sünnetimi ihya eden, üzerime salavat getiren, darda kalanlara yardımda bulunanlar kıyamet gününde arşın gölgesinde olacaklardir.
- Sırat üzerinde kalmış, hurma yaprağı gibi tirtir titreyen bir adam gördüm .O anda üzerime getirdigi salavat-i şerife gelip o durumdan onu kurtardı.
- Dün gece acayip bir şey gördüm. Adamın biri Sırat üzerinde düşüp kalkıyordu. O anda üzerime getirdiği salavat geldi. Elinden tuttuğu gibi Sırat'tan geçirdi.
- Meclislerinizi salavat ile süsleyiniz.,
- Kiyamet günü büyük ecir almak isteyen, üzerime salavat getirsin.
- Cuma günü üzerime (80) kere salavat getirenin seksen senelik günahi affolunur.
- Üzerime salavat getirilmeden yapilan hiçbir dua kabul olunmaz.
- Karsilaşan iki mü 'min salavat getirerek musafaha ederlerse, geçmiş ve gelecek günahlari bagışlanir. - Üzerime (100) defa salavat getirene, Allâh (c.c.) bin defa rahmet nazarı ile bakar. Iştiyakla daha fazla getiren için kiyamet gününde şefaat ve şahitlik ederim.
- Üzerime bir günde (1000) defa salavat getiren kimseye cennetteki makamı gösterilmedikçe ölmez.
- Cuma günü üzerime (100) defa salavat-i serife getiren kimse kıyamette öyle bir nur ile gelecek ki, eğer o nur bütün mahşer ehline taksim edilse hepsine yeterdi.
- Ömrünü boş yere heba eden kisinin kaybettigi zamani telafi etmesi için salavat-i şerife ile meşgul olmalidir. Eger bütün Ömrünü ibadetle geçirmiş olsan sonra bir defa salavat-i serife getirsen, getirdigin salavat bütün ibadetlerinden daha ağır gelirdi. Çünkü sen kendi gücün nispetinde salavat getirmektesin.
Allah Teala da (C.C) Rububiyyeti hesabıyla senin bir salavatına karşılık sana on salavat getirmektedir.Yani Allah Teala(C.C) sana on defa rahmet nazariyla bakmaktadir.
Allah Teala'nin (C.C) kuluna nazar-i rahmeti; insin, cinnin ibadetinden daha hayirlidir. Çünkü Allah(C.C) bir kuluna rahmeti ile nazar edince o kul azaba dûçar olmaz.
- Allah Teala(C.C), perşembe günü ikindi vakti, melekleri salavat-i şerife getirenlerin ismini yazmak için yeryüzüne gönderir. Cuma günü ve gecesi salavat getirmeyi ihmal etmemelidir.
* Salavat-i Şerife dünya ve ahirette insanin derecesini yüceltir. Onu büyük bir nur sahibi kilar. Kazanci en bol bir ticaret kaynağıdır

yettim bacım burdayım.
25 aylıkken çok iyi hatırlıyorum, sadece anne ve gel diyebiliyordu :/
gerisini sen düşün artık.
dünden beri karıncalarla çok ilgileniyor ve tarınca tarınca diye dolanıyor ortalıkta

başak burçları kuralcı oluyor sanırım bende öyleyim
bir eşyanın yerinin değişmesi değil azıcık yan kayması beni rahatsız eder

herkese günaydınlar
hayırlı cumalar Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin inşallah

süt olcak diye annem uyuturdu beni doğurduğum zaman ... derdiki köyde koyunları sağmadan önce uyuturlarmıs

hayırlı olsnu canım arabanız

faizsiz diyorlarsa bir yerde kesin vardır insanları çekme çabasıdar islamı kullanarak seyyaha katılıyorum o mütahıtler o zenginler ne anasının gözü ki bizim hayrımıza iş mi yaparlar

evlenirken hersey yeni alındı tek genç odam vardı ve içindeki ıvır zıvırlarım

ama simdi çok gereksiz eşyam varrr bende tasının ca seyrelticem insallah .... kıyafetlerimi ben kaldırmam bir vakumlu poset kaldırırsam ancak gerisi gardrob durur benimki 8 li kadar genis bir dolap kabanlarımımz kılıfa koyup dolabın birinde durur. kızıma çok oldu esya ona 2 li dolap yetmiyorr 3 lü alacağımmm

bugunde bir hafta bitiyor okulların kapanmasına tatile 6 hafta kaldı oleyyy

günaydıııııın, hayırlı cumalar kızlaaar

darkseayı okuyunca aklıma geldi. ne zamandır sormak istiyodum size. yaz geldi ve karıncalar ortaya çıktı özellikle mutfakta bazen çizgi halinde sıralanıyorlar ve çok rahatsız edici oluyor. bu konuda bildiğiniz bi şey var mı, balkonu geçtim, bari mutfaktan uzak tutayım

annemin de mutfagında oluyor kafalarına göre takılıyordu tarıncalar
en güzel yolu hiç kırıntı bırakmamak yerde çünkü en ufak bir kırıntı olsun hemen parti moduna geçiyorlardı. Eşimin ailesinin evinde de antrede çıkıyor orayı alçıyla kapatıyorlar azimli şeyler alçıyı aşındırıp yine çıkıyorlar aynı yerden

odadki herkes araziye çıktı. mekan bana kaldı. müziği son ses açtımmm.
hemde bugün cumaaaa
ve evde yenmeyi bekleyen mozaik pastam var
allahım ne kadan da musmutluyum :)))

odadki herkes araziye çıktı. Mekan bana kaldı. Müziği son ses açtımmm.
Hemde bugün cumaaaa
Ve evde yenmeyi bekleyen mozaik pastam var
Allahım ne kadan da musmutluyum :)))

insan yiyip yiyip kilo almazsa sen gibi dabi musmutlu olur

ne alçısı ben fayans delen modellerini gördüm
onlarla başa çıkılmaz
kül demişlerdi sanki sunnycim çıktıkları yere yakın dök

odadki herkes araziye çıktı. mekan bana kaldı. müziği son ses açtımmm.
hemde bugün cumaaaa
ve evde yenmeyi bekleyen mozaik pastam var
allahım ne kadan da musmutluyum :)))

ayy canım çekti eve gidince yapıciim
cumaları çok seviyorum ben de
kaç yaşındasın dark yiyip yiyip kilo almadığına göre?

aksama misafirlermi gelcek

sultantopları yaptımELOSSA dan siyah beyaz pek güzel oldu

tiramisu yapcam ne zamandır yapmadım

milföyle peynirli küçük börekcikler yapıcam ben milföyü buyuk sevmem hiç rahat yenen bisi olmuyor eziyet gibi dökülüyor

aksam için yeterli sanırım

meyve kuruyemis falan

yarın cumartesi yine misafirim olcak 2 arkadaşım gelcek bu menüye elmalı pekmezli pasta ve kısır yada patates püresi yatağında rus salatası yapıcam

dün ters yola giren bir adamla tartıstım , yol çok dar ve tek yön. ben girmisim yola jip gibi büyük bir araba basıp geliıyo mesela ben 10 m geldiysem o 35 metre gelmis durumda.

ha geri giderdim ama adamın tavrı " çek geriye arabayı"( el kol hareketi de var tabi) ben de niye dedim ters yola giren sizsinz . çekceksin dedi. kusura bakmayın çekmiyorum dedim. öylemi al o zamn diyip kontağı kapattı arabayı durdurdu indi gitti. öle mi dedim bende 155 aradım bir araba ters yöne parketmis geçis yapamıyorum dedim bi bakarmısınz tamam ekipleri yolluyorum dedi adam .

ekipler geldi adamı buldular ceza yazıp arabayı kös kös çıkarttırdılar . ne dengesiz insanlar ya hem suçlu hem güçlü. bide ukalalık yapar valla... güzelce bayan acaba geriye alsanız ters yol ama dese belki geri çıkıcam . bide oranın esnafı yanı o yolu bilen biri.. bi afra tafra ki badanj yaptırarak kalktı en son çok güldüm herkes bakıyo tabi orda daha öncede yapmis kargoda çalısanlar ddidi . bizede yapıyor bu seerrfsiz dediler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…