- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
insan yiyip yiyip kilo almazsa sen gibi dabi musmutlu olur
ayy canım çekti eve gidince yapıciim
cumaları çok seviyorum ben de
kaç yaşındasın dark yiyip yiyip kilo almadığına göre?
bi arkadaş var kayserili. evlenirken çocuk odasını bile yapıyorlar şok geçirdim duyunca :111:süt olcak diye annem uyuturdu beni doğurduğum zaman ... derdiki köyde koyunları sağmadan önce uyuturlarmıs
hayırlı olsnu canım arabanız
faizsiz diyorlarsa bir yerde kesin vardır insanları çekme çabasıdar islamı kullanarak seyyaha katılıyorum o mütahıtler o zenginler ne anasının gözü ki bizim hayrımıza iş mi yaparlar
evlenirken hersey yeni alındı tek genç odam vardı ve içindeki ıvır zıvırlarım
ama simdi çok gereksiz eşyam varrr bende tasının ca seyrelticem insallah .... kıyafetlerimi ben kaldırmam bir vakumlu poset kaldırırsam ancak gerisi gardrob durur benimki 8 li kadar genis bir dolap kabanlarımımz kılıfa koyup dolabın birinde durur. kızıma çok oldu esya ona 2 li dolap yetmiyorr 3 lü alacağımmm
bugunde bir hafta bitiyor okulların kapanmasına tatile 6 hafta kaldı oleyyy
günaydıııııın, hayırlı cumalar kızlaaar
darkseayı okuyunca aklıma geldi. ne zamandır sormak istiyodum size. yaz geldi ve karıncalar ortaya çıktıözellikle mutfakta bazen çizgi halinde sıralanıyorlar ve çok rahatsız edici oluyor. bu konuda bildiğiniz bi şey var mı, balkonu geçtim, bari mutfaktan uzak tutayım
terbiyesiz adam ya. tavra bakarmısın?aksama misafirlermi gelcek
sultantopları yaptımELOSSA dan siyah beyaz pek güzel oldu
tiramisu yapcam ne zamandır yapmadım
milföyle peynirli küçük börekcikler yapıcam ben milföyü buyuk sevmem hiç rahat yenen bisi olmuyor eziyet gibi dökülüyor
aksam için yeterli sanırım
meyve kuruyemis falan
yarın cumartesi yine misafirim olcak 2 arkadaşım gelcek bu menüye elmalı pekmezli pasta ve kısır yada patates püresi yatağında rus salatası yapıcam
dün ters yola giren bir adamla tartıstım , yol çok dar ve tek yön. ben girmisim yola jip gibi büyük bir araba basıp geliıyo mesela ben 10 m geldiysem o 35 metre gelmis durumda.
ha geri giderdim ama adamın tavrı " çek geriye arabayı"( el kol hareketi de var tabi) ben de niye dedim ters yola giren sizsinz . çekceksin dedi. kusura bakmayın çekmiyorum dedim. öylemi al o zamn diyip kontağı kapattı arabayı durdurdu indi gitti. öle mi dedim bende 155 aradım bir araba ters yöne parketmis geçis yapamıyorum dedim bi bakarmısınz tamam ekipleri yolluyorum dedi adam .
ekipler geldi adamı buldular ceza yazıp arabayı kös kös çıkarttırdılar . ne dengesiz insanlar ya hem suçlu hem güçlü. bide ukalalık yapar valla... güzelce bayan acaba geriye alsanız ters yol ama dese belki geri çıkıcam . bide oranın esnafı yanı o yolu bilen biri.. bi afra tafra ki badanj yaptırarak kalktı en son çok güldüm herkes bakıyo tabi orda daha öncede yapmis kargoda çalısanlar ddidi . bizede yapıyor bu seerrfsiz dediler...
benim de evde son kullanma tarihleri yaklaşan bisküvilerim var onlarla mozaik pasta denemek istiyorum bir tarifiniz varsa alabilir miyim?
pepeti gururumuzsunböyleler yüzünden soğudum trafikten ama başlayım şu derslere arabada yanı başımdan levyeyi eksik etmeyecem
bi arkadaş var kayserili. evlenirken çocuk odasını bile yapıyorlar şok geçirdim duyunca :111:
ayy ben pek severim karıncalarısanırım evle alakalı eski evlerde çıkmaya başlıyor.
beni kelebekler rahatsız ediyor onları ise vahşice gördüğüm yerde katlettim:26:
abla çıktıkları yerleri biliyosan sarımsak koy oraya
karanfil karıncaları ben de severim de mutfağı, özellikle tezgahı istila edince insan nefret ediyo maalesefne kadar temizlesem, çamaşır suyu döksem de faydası olmuyo, yine de geliyolar
kahve telvesi, limon, domates sapı, denemediğim şey kalmadı badebir de her gün yol değişiyo, baya bi sarımsak lazım
oo annemin karıncalar eğitimli asla tezgaha çıkmıyorlar reçel ve bal şeker bulunan dolaba yaklaşamıyorlar bile
geçen yıl birinden duymuştum karınca kalemi varmış çiziyormuşsun karıncalar o çizgiyi geçemiyorlarmış hatta Bim de satıldığından bahsetmişti
benim de evde son kullanma tarihleri yaklaşan bisküvilerim var onlarla mozaik pasta denemek istiyorum bir tarifiniz varsa alabilir miyim?
Pepeti gururumuzsunBöyleler yüzünden soğudum trafikten ama başlayım şu derslere arabada yanı başımdan levyeyi eksik etmeyecem
çocuklar rızkının peşinde
annemin içine kesin o anda hitler ya da saddam filan kaçmıştır zavallılar korkmuşlardırannene sor bakalım nasıl eğitmiş, benimkiler baya arsızher yere girip çıkıyolar. bimde hiç görmedim öyle bi şey, ama yine de bir bakmak lazım
dambılları bugün küçültüyorum seyyah 1 kiloluklara geçecemsenin dambıllı kolların yeter bebeeem
pepeti gururumuzsunböyleler yüzünden soğudum trafikten ama başlayım şu derslere arabada yanı başımdan levyeyi eksik etmeyecem
onlarda abartmıslarbi arkadaş var kayserili. evlenirken çocuk odasını bile yapıyorlar şok geçirdim duyunca :111:
aldım tarıfi ben pudinglide yaparım ama seninki daha iyiymis un olunca pudig gibi olur . benim tariflerimde un olmayınca kakolu süt oluyo oda sulanıyor gibi gelince tadını sevmiyordum ertesi güne. deniycem çiko sos ta harika oluyorbenim yaptığım tam ayarında oldu.
ben kremasını ne çok koyu ne çok cıvık severim.
istersen vereyim tarif:
2 paket pötibörü kırıyosun
4 su bardağı süt
3 silme yemek kaşığı un
6 yemek kaşığı şeker
2 yemek kaşığı kakao
100 gr tereyağı (halis muhlis köy)
1 paket vanilya
1 yumurta
burası önemli:
önce tencerede yumurtayla şekeri çırptım. sonra karışıma un ve kakaoyu ekledim. tüm harcı birbirine yedirdikten sonra sütü ekleyip muhallebiyi pişirdim. hiç topaklanma filan olmadı.piştikten sonra büskivilerle karıştırıp,
streç folyoya döküp şekil verdim.
soğuyunca dolaba attım. dilimledikten sonra hindistan ceviziyle süsleyecem :))
karanfil karıncaları ben de severim de mutfağı, özellikle tezgahı istila edince insan nefret ediyo maalesefne kadar temizlesem, çamaşır suyu döksem de faydası olmuyo, yine de geliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?