Kirli Çıkılar )))

benim de evde son kullanma tarihleri yaklaşan bisküvilerim var onlarla mozaik pasta denemek istiyorum bir tarifiniz varsa alabilir miyim?

pepeti gururumuzsun böyleler yüzünden soğudum trafikten ama başlayım şu derslere arabada yanı başımdan levyeyi eksik etmeyecem

bi arkadaş var kayserili. evlenirken çocuk odasını bile yapıyorlar şok geçirdim duyunca :111:

ayy ben pek severim karıncaları sanırım evle alakalı eski evlerde çıkmaya başlıyor.
beni kelebekler rahatsız ediyor onları ise vahşice gördüğüm yerde katlettim:26:

terbiyesiz adam ya. tavra bakarmısın?
böylelerinin arabasını çiceceksin. şahsen benim eşim öyle yapıyor.
sonra da paşa paşa hasarın parasını ödüyor

benim yaptığım tam ayarında oldu.
ben kremasını ne çok koyu ne çok cıvık severim.
istersen vereyim tarif:
2 paket pötibörü kırıyosun

4 su bardağı süt
3 silme yemek kaşığı un
6 yemek kaşığı şeker
2 yemek kaşığı kakao
100 gr tereyağı (halis muhlis köy)
1 paket vanilya
1 yumurta

burası önemli:
önce tencerede yumurtayla şekeri çırptım. sonra karışıma un ve kakaoyu ekledim. tüm harcı birbirine yedirdikten sonra sütü ekleyip muhallebiyi pişirdim. hiç topaklanma filan olmadı.piştikten sonra büskivilerle karıştırıp,
streç folyoya döküp şekil verdim.
soğuyunca dolaba attım. dilimledikten sonra hindistan ceviziyle süsleyecem :))

karanfil karıncaları ben de severim de mutfağı, özellikle tezgahı istila edince insan nefret ediyo maalesef ne kadar temizlesem, çamaşır suyu döksem de faydası olmuyo, yine de geliyolar

kızım aradı biraz önce. akşam kardeşine gitmişti. otururken akıllarına gelmiş, canları mangal çekmiş yarın zaten kahvaltıya gelecekti küçük kızım. akşama da kalacaklar, hep beraber olunca mangal çok daha zevkli oluyo. ben de bugünden zeytinyağlı yaprak sarayım, yarın da bişeyler daha eklerim. ben de çok mutlu oldum şimdi

karanfil karıncaları ben de severim de mutfağı, özellikle tezgahı istila edince insan nefret ediyo maalesef ne kadar temizlesem, çamaşır suyu döksem de faydası olmuyo, yine de geliyolar

oo annemin karıncalar eğitimli asla tezgaha çıkmıyorlar reçel ve bal şeker bulunan dolaba yaklaşamıyorlar bile

geçen yıl birinden duymuştum karınca kalemi varmış çiziyormuşsun karıncalar o çizgiyi geçemiyorlarmış hatta Bim de satıldığından bahsetmişti

annene sor bakalım nasıl eğitmiş, benimkiler baya arsız her yere girip çıkıyolar. bimde hiç görmedim öyle bi şey, ama yine de bir bakmak lazım

senin dambıllı kolların yeter bebeeem

darksea tarif için çok teşekkür ederim kaydettim bu hafta sonunu sakin evcimen geçirirsem yapmak istiyorum

annene sor bakalım nasıl eğitmiş, benimkiler baya arsız her yere girip çıkıyolar. bimde hiç görmedim öyle bi şey, ama yine de bir bakmak lazım
annemin içine kesin o anda hitler ya da saddam filan kaçmıştır zavallılar korkmuşlardır
teyzemin arkadaşı bahsetmişti balkonundan geliyorlarmış çizgiyle çiziyormuş çizgiye kadar gelip tekrar balkondan geri dönüyorlarmış hatta balkonda dolabın içine bal olan bir kap koymuş kenarını da o kalemle çizmiş hiç yaklaşmıyorlarmış zavallılar uzaktan bakıp iç geçiriyorlarmış
senin dambıllı kolların yeter bebeeem
dambılları bugün küçültüyorum seyyah 1 kiloluklara geçecem

bi arkadaş var kayserili. evlenirken çocuk odasını bile yapıyorlar şok geçirdim duyunca :111:
onlarda abartmıslar

aldım tarıfi ben pudinglide yaparım ama seninki daha iyiymis un olunca pudig gibi olur . benim tariflerimde un olmayınca kakolu süt oluyo oda sulanıyor gibi gelince tadını sevmiyordum ertesi güne. deniycem çiko sos ta harika oluyor

sunny ablacım limon duymustum ben ama karanfilin dediği gibi eski evlerde çok oluyor ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…