Kirli Çıkılar )))

kizimi sirke goturduk bugun sonra gol kenarinda oturduk eve geldik csnim sıkkın sokakta dugun var muzik sesi geliyor

sorma bade ya:) bende anlamadım gitti buranın huyunu suyunu
geçen pide içi vermiştim 3 pide yap dedim kadın 8 tanemi ne yamıştı hemde içi benden tanesini 2 tl den yaptı:)
ve pide çok olunca içide kuş kadardı ne yediğimden bişe anladım nede pideden bide kazıklandığımla kaldım bide ondan önce başka fırında bu patlıcan olayını yaşayınca
fırınlardan uzak duruorum artık :)

aradan okumaya daldım iki sekmede okuyayım diye başını bilmediğime inan biran düşün ben kaçta yatıyorum diye
ayyyy ben çocuk gibiyim her bıdık lafına atlıyorum bıd bıd bıd bıdık oluyorum

badeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
çokkkkk sevindim hayırlsıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olur inaşşalahhhhhh

bugunku tavuk hogsum uzerine cilek peltesi yaptim

Eklentiler

• $20130504_124703.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 34
badecim cnm
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,hayırlı olsun cnm

badeee hayırlı olsun
hakikaten bu topiğe girenlerin kız bebek şansı çok az

badeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
çokkkkk sevindim hayırlsıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olur inaşşalahhhhhh
çok sağolun ..amin inş.
Alllahım isteyen herkese nasip etsin..

fırın sayısı az diyemi yapıyolar acaba..
burda para almayan fırına millet ekmek almaya gidiyo
bi nevi reklam:) aynı cadde de 4 tane fırın var çünkü
tuhafmış sizinkiler..

Konu kirli çıkılar, siyaset meydanı değil, lütfen siyasi veya dini görüşlerinizi yazmayınız, yasaktır.

kızımı ve damadımı gönderdim, geldim bir bakayım ne var ne yok diye. bir de baktım ki karanfil gitmiş. çok üzgünüm bunlar yaşandığı için. ama birkaç gündür sanki sohbetin buraya geleceği belliydi. en baştan beri bu topikteyim, hepinizi de gerçekten çok seviyorum. hepiniz yaşça benden çok küçüksünüz. hatta bazılarınız kızlarımla yaşıtsınız. hepinizin olduğu gibi benim de savunduğum ya da karşı olduğum fikirlerim, siyasi görüşüm, kendime göre dini inancım var. ama farkettiyseniz bugüne kadar dini ya da siyasi hiç bir muhabbetin içinde olmamaya özen gösterdim, uzak durmaya çalıştım. bu konularda konuşulurken uzaktan seyrettim ve hiç yorum yapmadım. okuduğum kadarıyla ve bu kadar senelik tecrübemle hepinizle ilgili kanaatlerim oldu kendimce.
bu sonucun geleceğini, sanırım karanfilin son zamanlarda ezanla ilgili konuda iki üç günde bir ısrarla yazmasından tahmin ediyordum. çünkü içinizden birkaçının mutlaka cevap vereceğini ve konunun genişleyeceğini görmek zor değildi. burada hayata dair çok konuda paylaşım yapıldı, dertleşildi, bilgi alındı verildi. ama burası asla din ve siyaset tartışma platformu değil. öyle olsaydı yasak olmazdı zaten. ayrıca mutlaka tartışmak istenirse mutlaka vardır böyle forumlar, siteler. ben ve eşim, face'de, internette, sanalda, hatta reelde bile siyaset, din, futbol gibi konularda paylaşım yapmama, tartışmama polemiğe girmeme kararı aldık bundan uzun zaman önce. hepinizin de dediği gibi, hiç kimse başkası ne derse desin aklını ve fikrini değiştirmez. bu yüzden dostlarımla, sevdiklerimle birbirimizi kırmadan, üzmeden vakit geçirmek istiyorum. ayrıca bu konulardan herhangi birinde bilgiye ihtiyaç duyarsam, bunu tartışma ortamına sokmadan sorup öğrenmek çok kolay.
olanlara gerçekten çok üzüldüm. bu topikte de bunların olacağını söyleseler güler geçerdim heralde. bu ilk ve son olur inşallah.

günaydın hanımlar,
eşimi aöf sınavına gönderdim ve aldım kahvemi nihayet okuma kısmını bırakıp yazma kısmına geçebildim
selincim sendeki azmin yarısı bana gelsin inşaallah ya da en iyisi sen bana gel, şöyle sana biraz sürüneyim gerisi gelir inşaallah bu nasıl çalışma azmidir öyle ..
bu arada bebeği doğar doğmaz çamaşır suyuna bastıracağın konusunda çok ciddi şüphelerim var

pepeticim , ilk okuduğumda çileği robottan geçirip tavuğun üzerine dökeceğini anladım tavuk üstü çilek ezmesi portakallı ördek olduğuna göre çilekli tavuk da olabilir herhalde diye düşündüm ama sonraki sayfalara baktığımda çileğin tavuk göğsüne dökülmüş resmini gördüm de kendime geldim oradan bir dilim göndersen fena olmaz hani

badee, sen dua et Rabbim bana da hayırlı bir kız evlat daha nasip etsin inşaallah

dün evi temizlemiştim güya ama benim kız sayesinde bugün yine temizleyeceğim .. burada havalar tam ısınmadığı için kışlıkları tamamen kaldıramıyorum.. üstelik bu hafta da serin ve yağmurlu görünüyor .. dolayısıyla parça parça kaldırabiliyorum bu da işimi uzatıyor ..

banucum, tayin yeriniz tekrar hayırlı olsun... darısı bizim de başımıza ..açıklamayan bir piyade bir jandarma kaldı dün aynı okuldan arkadaşımın eşinin izmite tayini çıktığını duydum.. onun adına çok sevindim.. hayırlısıyla bize de izmit çıkar inşaallah...1. tercihimiz ama ... nasip işte ...
hepinizi çok öpüyorum

zeytincim sağol

helin inşallah hayırlısıyla istediğiniz yer olur

Konu kirli çıkılar, siyaset meydanı değil, lütfen siyasi veya dini görüşlerinizi yazmayınız, yasaktır.

meşru müdafaaydı aslında :18::18: zaten konuyu kapattık
ve ben kendi adıma gereken dersi aldım daha dinle siyasete girersem iki olsun

günaydın kızlar
mutnojment hayırlı olsun cnm,güle güle kullanın ofisi
helincim inşallah istediğiniz bir yer olur
biz de seneye tayinciyiz
inşallah gittiğimiz yerler geldiğimiz yerleri aratmaz

günaydın kızlar.
ne olacak bu altının durumu[sirkeciiii]
olly arabanız,mutnojmet ofisiniz hayırlı olsun.
helinim çok sağol güzelim,inşallah sizin de gönlünüze göre olur,iyi haberlerini bekliyorum.
mune hanım hoşgeldiniz,keşke bu sebeple gelmeseydiniz.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sevgili kirli çıkılar çıkıları dolu dolu olasıcalarrrrrrrrrrrrrrr

günaydinlar farmasi ve diger arkadaslar nasiliz bugün dün turla hollandayi gezdik cok güzel bi gündü bugünde piknige gidesimiz var kizim isten gelsin oglum uyansin köcük kizimla babasida yüzmeden gelside haftada bir kere uzun bir kahvalti yapalim bade cocugunun cinsiyeti hayirliolsun saglikli olsun insallah allright arabaniz hayirli olsun

hep bade yüzünden

yılın satış elemanı..
demitşim de kimse dinlememişti beni :)
mune müdürüm biz altınlarımızı saymaya devam ediyoruz..konunun tamamen içindeyiz artık..burdakiler sizi görmeye alışık değil ..sarılık oldu kadıncağızlar:))
helinim Allah gönlüne göre versin canım..hayırlı fıstık bi kızın olur inş.

selincim temizlikten firsat bulur cevaplarsan cok sevinirim canim diyet günlügü yapmis devam etmemissin iki sene önce verebildinmi nasil ve nekadar sürede bu arada icerik yanlis demeyin arkadaslar yaglarda bir birikimdir birikmeseydi keske

gunaydin kixlar acayip ruyalar gordum yakin bir arkadasim erkek bebeği olmuş topaç gibi maşallah oturmaya çalışıyor minicik çocuk yürümeye çalışıyor düşüyor hz ısa olunca konuşmuş ya diyorum ayyy ne ilginçti yaşam destan olabilir

en uzun rüya 2 sn imiş ya şaşırtıcı

o arkadaşımı arayıp konuşmam bana gel dilim de oturalım bi utumm var yapılacak başka isim yok zati yemeğinde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…