hep bade yüzünden
selincim temizlikten firsat bulur cevaplarsan cok sevinirim canim diyet günlügü yapmis devam etmemissin iki sene önce verebildinmi nasil ve nekadar sürede bu arada icerik yanlis demeyin arkadaslar yaglarda bir birikimdir birikmeseydi keske
kızlar ilk defa böyle bişey oldu mayaladığım hamur hiç ama hiç kabarmamışoldum açınca. nerde yanlış yaptım acaba. kuru maya kullandım.mayayı una karıştırmak yerine suda çözdüm bu sefer ilk kez ondan mı oldu. ya ağlıyacam şimdi
günaydın hanımlar,
eşimi aöf sınavına gönderdim ve aldım kahvemi nihayet okuma kısmını bırakıp yazma kısmına geçebildim
Selincim sendeki azmin yarısı bana gelsin inşaallahYa da en iyisi sen bana gel, şöyle sana biraz sürüneyim gerisi gelir inşaallah Bu nasıl çalışma azmidir öyle ..
Bu arada bebeği doğar doğmaz çamaşır suyuna bastıracağın konusunda çok ciddi şüphelerim var
Pepeticim , ilk okuduğumda çileği robottan geçirip tavuğun üzerine dökeceğini anladımTavuk üstü çilek ezmesi Portakallı ördek olduğuna göre çilekli tavuk da olabilir herhalde diye düşündüm ama sonraki sayfalara baktığımda çileğin tavuk göğsüne dökülmüş resmini gördüm de kendime geldim Oradan bir dilim göndersen fena olmaz hani
Badee, sen dua et rabbim bana da hayırlı bir kız evlat daha nasip etsin inşaallah
Dün evi temizlemiştim güya ama benim kız sayesinde bugün yine temizleyeceğim .. Burada havalar tam ısınmadığı için kışlıkları tamamen kaldıramıyorum.. üstelik bu hafta da serin ve yağmurlu görünüyor .. Dolayısıyla parça parça kaldırabiliyorumBu da işimi uzatıyor ..
Banucum, tayin yeriniz tekrar hayırlı olsun... Darısı bizim de başımıza ..açıklamayan bir piyade bir jandarma kaldıDün aynı okuldan arkadaşımın eşinin izmite tayini çıktığını duydum.. Onun adına çok sevindim.. Hayırlısıyla bize de izmit çıkar inşaallah...1. Tercihimiz ama ... Nasip işte ...
Hepinizi çok öpüyorum
Eki Görüntüle 703204 Eki Görüntüle 703205 Eki Görüntüle 703206 Eki Görüntüle 703207 Eki Görüntüle 703209
kızlaaaar erzak dolabımı hafta içi kurduk
perşembe günü düzenledim..
üst raflara yiyecekleri alt raflara temizlik malzemelerini koydum
çamaşır suyu cif yumuşatıcı gibi şeyleri banyoya kaldırıdım malum evde farem geziniyo:)
valla aylık yapınca çok iyi oluyormuş şimdi ekmek dışında markete gitmiuoruz
dün akşam duru yatınca bir tencere de sarma sardım..
mikrodalgam gittiğinden beri kıyma ve etleri hızlı çözdüremediğimden yakınıyordum
sonra kıymayı resimdeki gibi elimle iiice yassılaştırarak paketledim böylece dondurdum
Eki Görüntüle 703212
inanamadım 15 dakikada cırcıvık oldular
kuşbaşıları denemedim ama tek kat serersek o da olur gibi..
sabah ahali kalkmadan tuzlu kurabiye yaptım
duru öğlen uyuyunca da yaşpasta yaptım keki benden kreması dr ötükerden
malum bıdık ayaktayken talim yapıyoruz çiş için..
talim de ne talim 5 kez pantolonuna işedi
neyse..olacak inşallah
kızlar ilk defa böyle bişey oldu mayaladığım hamur hiç ama hiç kabarmamışoldum açınca. nerde yanlış yaptım acaba. kuru maya kullandım.mayayı una karıştırmak yerine suda çözdüm bu sefer ilk kez ondan mı oldu. ya ağlıyacam şimdi
ahahahhaha manyakoğlum zaten geç konuşan çocuklardandı, okulumuzdaki bir çocuğun dil ve konuşma bozukluğu, diğerinin de işitme engeli olduğu için konuşmaları düzgün değil, bazı sesleri çıkartamıyorlar, bazen anlamsız sesler çıkıyor falan. Oğlum efe, bu konularda takıntılı. Başkalarının konuşma ve ses tonlarını taklit etmeye bayılıyor. Son zamanlarda kendi konuşması da iyiden iyiye bozuldu. "ben berrinim şimdi" deyip berrin gibi konuşuyor, ya da "ben emreyim" deyip onun gibi sesler çıkartıyordu.
Defalarca anlatmaya çalıştım, olmadı. "ben efe alp'i seviyorum" dedim, "efe alp olmanı istiyorum" dedim. Onlar gibi konuştuğunda doğrusuyla düzeltip devam ettim, kızmadım falan. Hiçbir düzelme olmadı.
Geçenlerde yine anlamsız sesler çıkardığında kolunu ısırdım"bir daha böyle konuştuğunda gelip kolunu ısırıcam" dedim. O anlık bi şeydi, öylesine refleks gibi çıktı. Bi kaç kere daha anlamsız sesler çıkardığında yine kolunu ısırdım
Son bir haftadır bülbül gibi şakıyor oğlum :))) efe alp olmaktan da çok mutlu. Hatta onu bazen kendi kelimelerini düzeltirken yakalıyorum. :)))
yine de henüz bazı kelimeleri söyleyemiyor, mesela scooter diyemiyor :) benden scooterını isterken:" annecim sıkıntımı getirir misin" diyor :))) o anda o sevimliliği gerçekten ısırmak istiyorum :)))
bunları niye yazdım? Bugün oğlum hasta, yatağından kalkmıyor bile, evin içinde dolaşmasını özledim
Çok geçmiş olsun canım .oğlum zaten geç konuşan çocuklardandı, okulumuzdaki bir çocuğun dil ve konuşma bozukluğu, diğerinin de işitme engeli olduğu için konuşmaları düzgün değil, bazı sesleri çıkartamıyorlar, bazen anlamsız sesler çıkıyor falan. oğlum efe, bu konularda takıntılı. başkalarının konuşma ve ses tonlarını taklit etmeye bayılıyor. son zamanlarda kendi konuşması da iyiden iyiye bozuldu. "ben berrinim şimdi" deyip berrin gibi konuşuyor, ya da "ben emreyim" deyip onun gibi sesler çıkartıyordu.
defalarca anlatmaya çalıştım, olmadı. "ben efe alp'i seviyorum" dedim, "efe alp olmanı istiyorum" dedim. onlar gibi konuştuğunda doğrusuyla düzeltip devam ettim, kızmadım falan. hiçbir düzelme olmadı.
geçenlerde yine anlamsız sesler çıkardığında kolunu ısırdım"bir daha böyle konuştuğunda gelip kolunu ısırıcam" dedim. o anlık bi şeydi, öylesine refleks gibi çıktı. bi kaç kere daha anlamsız sesler çıkardığında yine kolunu ısırdım
son bir haftadır bülbül gibi şakıyor oğlum :))) efe alp olmaktan da çok mutlu. hatta onu bazen kendi kelimelerini düzeltirken yakalıyorum. :)))
yine de henüz bazı kelimeleri söyleyemiyor, mesela scooter diyemiyor :) benden scooterını isterken:" annecim sıkıntımı getirir misin" diyor :))) o anda o sevimliliği gerçekten ısırmak istiyorum :)))
bunları niye yazdım? bugün oğlum hasta, yatağından kalkmıyor bile, evin içinde dolaşmasını özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?