Kirli Çıkılar )))

bereketli olsun canımmmmmmmmmmm

bereketli olsun canımmmmmmmmmmm

günaydın kirli çıkılar cumamız mübarek ve bol bereketli olsun inşallah

kpss 'ye gireceklerin de Rabbim yardımcısı olsun ,emekleri boşuna gitmesin inşallah canlarrrr

amin inşallah bu sene atanırım artık... yoksa mesleğimden vazgeçeceğim ve bunu hiç istemiyorum

bende ankarada oturuyorum ama kireç önleyici deterjan kullanıyorum. ölçek olarak az koyuyorum bazende hiç koymuyorum bana kimse söylemediği için ilk evlendiğimde eve koca bi paket almıştım bitmek üzere daha almıyayım bende öyleyse sonuçta kalgonlar oldukça pahalı... bulaşık makinesi için tuzum da var o da bitince daha almıyacağım. saolun tavsiye için tasarruf edeceğim sayenizdee:)

konunun dışına çıkmış olurmuyum bilmiyorum ama bu evde tasarruf yöntemleri adına birsürü konu var ama ne yaparsam yapayım elektrik faturam 80 den aşağı gelmiyor birde sizin fikrinizi sormak istedim neler önerirsiniz
çamaşır makinesi ayda 4-5 kez
termosifon daima açık
su ısıtıcısı mutfakta her daim kullanıyorum
fırında haftda 3-4 kez
bulaşık makinesi günlük yada iki güne bir
tv laptop her daim
ama faturalar çok geliyor bana bir akıl verin

suyu ısıtıcıyla ısıtmayıp ocakta ısıtsan olmaz mı canım çok fazla elektrik sarfiyatına neden olur o tip cihazlar bilebildiğim kadarıyla

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese güzel bir haftasonu dileğiyle....

dün akşam eşim marketten aldıklarının parasını vermiş , mutfak parasından vermedim 15 tl eksilmemiş oldu

bu ayki mutfak parasının 200 tl si gitmiş şu ana kadar.

kaldı 220 tl

bu sabah kumbişime 3 tl attım Allah bereket versin.

Son düzenleme:
Günaydın konu sahibi arkadaşım ve tüm kirli çıkılar,
geceden beri topiğinizi okuyorum, okumaktan gözlerim şaşı oldu artık
zaten para biriktirmeyi çok seven bi insanım, yazılarınızı okudukça hepten gaza geldim...
çok büyük bi birikimim yok ama bende size katılmayı canııııııı gönülden istiyorummm

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tuğbaöğretmen gel bize katıl bize hayırlı birikimlerimiz olsun hep birlikte :13::13:

Bu arada iş bankasında altın hesabı olan arkadaşlar, bankanız aylık olarak saklama ücreti adı altında kesinti yapıyormuş. Hesaplarınızı kontrol edin derim.

merhaba canımmmmmmmmmmmmm bu konudaki uyarın için çok teşekkürlerrrrrrrrr
şimdi işbankasını aradım bir yerdede arkadaşın biri kendine gelen maili kjopyalamış onu da okudum oradan çıkardığım sonuç doğru mu acaba diye merkezi aradım çok şükür doğruymuş o da şu vadesiz altın hesabına alınan altınlar için böyle bir uygulama yok bazı 800 küsurlu kodlu altınlar var çeyrek cumhuriyet vs diye onlarda varmış bu uygulama yine anladığım kadarıyla bunların karşılığında altın borsasında fiziki altın olarak saklanıyormuş ve onun saklama bedeliymiş bu.

Birikimim var yine bi kaç aylık.Ne yapacağıma karar veremedim.Vadeli hesap açmak en iyisi diye düşünüyorum.Altın hesabımdan 1.5 zararım var şimdilik.Altın yükselsin hemen satacağım.Siz ne dersiniz son yatırım için?

arkadaşlar bende biraz altın almayı düşünüyorum ne zaman almalıyım acaba şu anda durum ne beklemelimiyim biraz daha

arkadaşlar bende biraz altın almayı düşünüyorum ne zaman almalıyım acaba şu anda durum ne beklemelimiyim biraz daha

merhaba canım altın yorumları köşelerinde kimisi 18-19 nisanda düşüş bekliyor
kimisi bu seviyeden toplananları yazın iyi fiyata satabileceğimizi söylüyor derken sana tavsiyem çok fikir sahibinin yazdıklarını oku anlamaya çalış ve nihai kararı kendin ver canım.

ben genel anlamda uzun vadeli yatırımcı olduğum için her seviyeden altın alıyorum. hele 100 tl nin altındaki her fiyat bana cazip ama kısa vadeli al-sat yapanlar için sonuçta gram başına 1 tl nin bile büyük önemii var sonuçta birkaç yüz grama ya da kiloya altın alım satımı yaptıkları için

Son düzenleme:

hoş geldin,seni burada görmek ne güzel...
kızlar bende geldim.
yine uzun zaman oldu,ama tuğbayı görünce yazmak istedim.
her zaman yazamasamda hep takipteyim zaten.
bu ay bildirim yapamadım.
ama inş beklediğim bir para var gelince hemen altın alıcam.
umarım herkes iyidir....

kızlar bulaşık makinasının tabletini bugün yarım kullandım bulaşıklar tertemiz eskisi gibi çıktı .

bundan sonra bütün tableti zor kullanırım.

hoşgeldin karalahanacım nerelerdesin umarım herşey yolundadır.
herşey gönlünce olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…