Allahtan küçük bir paket aldım o da annemin zoruyla..bu bitsin ullanmam bende yaa..valla cebe zarardan baska bişe değil bunlar.5 liram var p.tesiye idare edbilirim umarım gözüm kumbaramdaydı hemen gidip bende 20 dolar aldım kumbaradaki bozukluklarla...iyi ettim ohhh,rahatladım:)
Allahtan küçük bir paket aldım o da annemin zoruyla..bu bitsin ullanmam bende yaa..valla cebe zarardan baska bişe değil bunlar.5 liram var p.tesiye idare edbilirim umarım gözüm kumbaramdaydı hemen gidip bende 20 dolar aldım kumbaradaki bozukluklarla...iyi ettim ohhh,rahatladım:)
günaydın kirli çıkılar cumamız mübarek ve bol bereketli olsun inşallah
kpss 'ye gireceklerin de Rabbim yardımcısı olsun ,emekleri boşuna gitmesin inşallah canlarrrr
konunun dışına çıkmış olurmuyum bilmiyorum ama bu evde tasarruf yöntemleri adına birsürü konu var ama ne yaparsam yapayım elektrik faturam 80 den aşağı gelmiyor birde sizin fikrinizi sormak istedim neler önerirsiniz
çamaşır makinesi ayda 4-5 kez
termosifon daima açık
su ısıtıcısı mutfakta her daim kullanıyorum
fırında haftda 3-4 kez
bulaşık makinesi günlük yada iki güne bir
tv laptop her daim
ama faturalar çok geliyor bana bir akıl verin
birde bunu deneyeyim ketıl pratik diye kullanıyordumsuyu ısıtıcıyla ısıtmayıp ocakta ısıtsan olmaz mı canım çok fazla elektrik sarfiyatına neden olur o tip cihazlar bilebildiğim kadarıyla
günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese güzel bir haftasonu dileğiyle....
Günaydın konu sahibi arkadaşım ve tüm kirli çıkılar,
geceden beri topiğinizi okuyorum, okumaktan gözlerim şaşı oldu artık
zaten para biriktirmeyi çok seven bi insanım, yazılarınızı okudukça hepten gaza geldim...
çok büyük bi birikimim yok ama bende size katılmayı canııııııı gönülden istiyorummm
Bu arada iş bankasında altın hesabı olan arkadaşlar, bankanız aylık olarak saklama ücreti adı altında kesinti yapıyormuş. Hesaplarınızı kontrol edin derim.
arkadaşlar bende biraz altın almayı düşünüyorum ne zaman almalıyım acaba şu anda durum ne beklemelimiyim biraz daha
Günaydın konu sahibi arkadaşım ve tüm kirli çıkılar,
geceden beri topiğinizi okuyorum, okumaktan gözlerim şaşı oldu artık
zaten para biriktirmeyi çok seven bi insanım, yazılarınızı okudukça hepten gaza geldim...
çok büyük bi birikimim yok ama bende size katılmayı canııııııı gönülden istiyorummm
hoş geldin,seni burada görmek ne güzel...
kızlar bende geldim.
yine uzun zaman oldu,ama tuğbayı görünce yazmak istedim.
her zaman yazamasamda hep takipteyim zaten.
bu ay bildirim yapamadım.
ama inş beklediğim bir para var gelince hemen altın alıcam.
umarım herkes iyidir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?